Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ωραια!Εαν ειναι θα της το δοκιμασω!Γιατι μεχρι στιγμης το εβαζα μονο για μυρωδια και γευση!

Εσυ ποτε εχεις παλι υπερηχο?

Εχετε και εμβολιο αυριο!Πωπω!Ελπιζω να μην κλαψει πολυ!:D

Θα τον πας εσυ?

αργω πολυ ακομα για υπερηχο, δεν εχω κλεισει ακομα ραντεβου γιατι δεν ηξερα ποτε θα μπορουμε να παρουμε αδεια και μαλλον θα κλεισουμε για 8/3.. αλλα υπαρχει πιθανοτητα να ανεβω ομως τελη Φλεβαρη αν ανεβει μια φιλη μου Αθηνα η οποια κανει εξωσωματικη στο γιατρο μου οποτε μηπως παμε μαζι να γλιτωσουμε το ταξιδι οικογενειακως! Να παω μονη μου δηλαδη.. Οσο για το εμβολιο κι εγω ελπιζω να μην κλαψουμε, τωρα που το κανουμε στο χερακι τον κραταω αγκαλια και το κανει και δεν κλαιει, ελπιζω και αυριο να γινει στο χερι.. Εσεις λογικα αυτους τους μηνες δεν κανετε εμβολιο ετσι? εμεις ειχαμε μια παυση απο 8 μηνων περιπου νομιζω μεχρι 15 αν θυμαμαι καλα..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματι,θα σε βολευε παρα πολυ!Μακαρι να πανε ολα καλα και με την φιλη σου!

Το επομενο εμβολιο ειναι το καλοκαιρι!Περιπου στους μηνες που ανεφερες!

Τα καναμε διπλα,οποτε τελειωσαμε νωρις!

Σου κανει πυρετο μετα?

Κοντευει και η ωρα να σχολασεις!Με τι πας στη δουλεια καμαρι μου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ δεν θηλαζουμε πλεον αλλα το στηθος τρεχει που κ που!!!!!!!!

πολλες δευτερομανουλες λενε οτι το δευτερο μωρακι το νοιωθουν πολυ νωρις!!!!!!!η ξαδελφη μου μου χε πει οτι τον γιο της τον ενοιωσε στον 3 μηνα!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλα εκανες κ ξεσκασες!!!!!!α μια χαρα Η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!!!!!μπραβο το κοριτσι!!!!!!!!ωχ εφυγαν οι γονεις σου ε?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

μπα δε μου κανει πυρετο, μονο στο προηγουμενο μου εκανε για λιγο ομως. Νυστα τρελη τον πιανει μονο... Σε κανενα 20λεπτο θα φυγω.. με το αυτοκινητο ερχομαι στη δουλεια, ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου αλλα οποτε παω τον μικρο στη μανα μου κανω ενα μικρο δρομολογιο περιπου 10 λεπτα με το αυτοκινητο. Αν ερχεται εκεινη στο σπιτι τοτε γλιτωνω...

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελα Ιωαννα!! εφαγες τραχανα??? εισαι καλυτερα?? μου αρεσει πολυ ο τραχανας, συνηθως ειναι το βραδινο του μικρου μου αυτο και τρελαινεται, του βαζω και κομματακια φετας μεσα και τα κανει ναααααα!!!!! :)

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ιωαννα μου!Πως εισαι κοπελα μου?Η μικρη μουρμουραει ακομη τα βραδια?

Ναι μωρε εφυγαν!Αλλα σκεφτομαι απο Δευτερα να φωναξουμε την πεθερα μου,για να κρατησει τη μικρη!Αν και το προγραμμα της δουλειας βγαινει Τεταρτη,κατι μου λεει πως θα με ξεκινησει με πρωινα!Αλλωστε πρεπει να ξανα μαθω τη δουλεια,και τ'απογευματα ειμαστε 3 ατομα!Δε θα ειμαι αποδοτικη!

Χριστινακι μου,και παλι περαστικα στη μανουλα σου!Πως πηγε η επεμβαση?

Εαν καταφερετε να της αλλαξετε δωματιο,θα ειναι ευχαριστο!Ναι μεν,κριμα και οι ηλικιωμενες κυριες,οι οποιες ειναι παρατημενες,αλλα και σεις δε φταιτε σε τιποτα!Ασε που ειναι και εστια μικροβιων ολο αυτο,και για τη μητερα σου,που ειναι εγχειρισμένη,αλλα και για την αδερφη σου που θα πηγαινει!Ποτε θα βγει με το καλο?

Αγορομαμμυ μου ,αφου εχεις το αυτοκινητο ειναι καλα!

Εμεις σκεφτομαστε,να παρουμε ενα δευτερο,για μενα,μικρο και οχι ακριβο,το πολυ 2000 ευρω,ισα να πηγαινω στη δουλεια και να κανω τις εξωτερικες δουλειες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ελα Ιωαννα!! εφαγες τραχανα??? εισαι καλυτερα?? μου αρεσει πολυ ο τραχανας, συνηθως ειναι το βραδινο του μικρου μου αυτο και τρελαινεται, του βαζω και κομματακια φετας μεσα και τα κανει ναααααα!!!!! :)

Εγω παλι της δοκιμασα τραχανα,αλλα την ξυνησε!Λετε να της δοκιμασω και γλυκο?

Δυστυχως φετα δεν μπορουμε να βαλουμε,λογω αλατιου,αλλα ουτε ανθοτυρο,λογω αλλεργιας!Και μου ειπαν πως νοστιμιζει πολυ τον τραχανα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εγω παλι της δοκιμασα τραχανα,αλλα την ξυνησε!Λετε να της δοκιμασω και γλυκο?

Δυστυχως φετα δεν μπορουμε να βαλουμε,λογω αλατιου,αλλα ουτε ανθοτυρο,λογω αλλεργιας!Και μου ειπαν πως νοστιμιζει πολυ τον τραχανα!

της τον κανεις με ντοματουλα τον τραχανα? αν οχι δοκιμασε της τον ετσι αλλιως ριξτον μεσα σε κοτοπουλακι η ζουμακι που θα εχεις κρατησει απο κοτοπουλο, ειναι πολυ νοστιμος συνδυασμος. Οσο για το αμαξι για εμας ειναι απαραιτητο γιατι δε μενουμε μεσα στην πολη. Οποτε εχουμε και ενα παλιο αμαξακι που αντεχει μονο για κοντινες διαδρομες :D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κορίτσια μου πάλι!!!!!!!!

Ετοίμασα τα μικρά, φάγαμε και εμείς και τώρα προσπαθώ να συνέλθω. Κοντεύω να σκάσωωωωωωω!!!!!!!! Δεν μπορώ και να κοιμηθώ γιατί θα ξυπνήσει η μικρή σε λίγο αλλά δεν πειράζει!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ περαστικά και πάλι!!!!!!! Μάσκα και πάλι μάσκα!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλή ξεκούραση!!!!!! Σίγουρα ήταν το μωρό αυτό που κατάλαβες. Εγώ την μπέμπα την κατάλαβα ακριβώς 12 εβδ. την ώρα που μιλούσα στο τηλέφωνο με την κουμπάρα μου. Την προηγούμενη μέρα είχα πάει για την αυχενική. Ήταν κανονική κλωτσιά. Αφού δεν το πίστευα οτι έγινε τόσο νωρίς. Τον γιο μου τον είχα καταλάβει πολύ αργά!

ΜΑΥ καλά αποτελέσματα!

ΜΑΡΑΚΙ η συνταγή είναι η εξής: για την κρέμα χτυπάς στο μίξερ 1 ζαχαρούχο γάλα μαζί με 1 τσίγκινο κουτί MORFAT για λίγα λεπτά και σπάω με τα χέρια μου 1 πακέτο digestive σε μεγαλούτσικα κομμάτια (όχι σκόνη) και επίσης σπάω 1,5 μεγάλο πακέτο maltesers και το πετάω και αυτό μέσα (τα σπάω χτυπώντας τα με το μπρίκι). Τα ανακατεύω με μια σπάτουλα, το στρώνω σε ένα πυρέξ και το βάζω στο ψυγείο. Τέλος βάζω σε μπεν μαρί 1 κουβερτούρα και 1 κρέμα γάλακτος και την ρίχνω και αυτήν από πάνω, βάζω και μερικά ολόκληρα maltesers από πάνω και πάλι ψυγείο. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!!! Μπορείς να κάνεις και πολλές παραλλαγές. Π.Χ. φρούτα ή ξυρούς καρπούς μέσα στην κρέμα.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μια εβδομάδα μένει. Υπομονή!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ περαστικά και πάλι στην μανουλίτσα σου!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσιααααααααααα!!!!!!!!!!Καλησπερα σε οοοοοοολες!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?Εμεις καλα ειμαστε!Οπως σας εχω ηδη πει εχουμε ηρεμησει και παμε καλυτερα!Βρε κοριτσια ετουτο το παιδι πολυ παραξενο!!!!!!Μου εχουνε δωσει ενα κουνιστο ρηλαξ με μουσικη και καθε πρωι που τον βαζω να χαζεψει την εχει βρει την θεση του εκει και κανει μονο εκει κακα!Βρε τι επαθα!!!!!!!

εχει τωρα `4 μερες που γινεται αυτη η δουλεια!!!!!!χαχαχααχαχαχαχα!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου περαστικα ματακια μου!!!Τι κανει η μουρμουριτσα μας?

Να σε ρωτησω κατι η μπεμπα σου καθεται καθολου η μονο ξαπλα?Ο δικος μου παντως ζοριζεται τεντωνει ποδια και σηκωνει κεφαλι κι εχω φοβηθει η ερημη!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου τι κανετε?Πωπωωπω ειδα για το σεισμο.Ελεος!Διαλυθηκανε οι ανθρωποι!

ΜΑΥ μου ηρθε ο γιατρος τι ειπε για τις μικρες μας?Κι εγω πρεπει να κανω εξεταση για θυρ. γιατι ουτε ξερω τι γινεται με αυτο μετα τη γεννα!

ΜΑΡΑΚΙ μου τι καει η Δημητρουλα μας?Ψαρακι ε?Τελεια!Δεν υπαρχει καλυτερο!Μαρη εγω το μειωμενο θα το παρω 3.5 μηνες αδεια γιατι θα πρεπει να πηγαινουμε με 2 αμαξια στη δουλεια και δεν συμφερει γιατι η εταιρεια βαζει λεωφορειο στις κανονικες βαρδιες και αφου παιρνω τα ενσημα μου και πληρωνομαι επελεξα την αδεια.Και μετα θα παρω 3 μηνες απο ΟΑΕΔ γιατι το καλοκαιρι δουλευει η μανουλα και απο Σεπτεμβρη θα μπορει να με βοηθαει παλι!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου πως πατε?Ο Μητσος μας?Αυτο που ξερω απο την ξαδερφη μου που κανατε την ιδια μερα οπως σου εχω πει τα πρωτα σας και τωρα τελος του μηνα γενναει,και στην πρωτη μπεμπα και στην δευτερη τωρα τα ακουσε πολυ νωρις σχεδον δυομιση μηνων.Αλλα η δευτερη ειναι που της εχει αλλαξει τα φωτα στην κλωτσια!!!!!!1

NGN μου!!!!!!Πωπωπωπωωπωπωπω!!!!!!ανυπομονω κι εγω να ερθει η στιγμη που θα μπορω να κανω τις δουλειες μου με την ησυχια μου οπως κι εσυ!!!!!!!Πιστευω μετα τον 5ο μηνα που το μωρο θα μπορει να απασχολειται με παιγχνιδακια!!!!!Θα ερθει κι αυτη η στιγμη που θα παει!!!!

Αστα κι εγω ξεκιναω διατροφη σημερα!Το παρακανα και δεν εχω μετρησει ουτε ζαχαρο ουτε τιποτα!!!!!!Θα εχει φτασει στο Θεο!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια οοοοοοοοοοολα καλα???????

1sh1p2.png

Αχ κοριτσάκια τώρα λίγο κάθομαι.. Τα έχω παίξει λίγο. Ήρθε που λέτε η μικροβιολογος, δυσκολευτηκε αρκετά με το μωρό διότι δεν κάνει λήψη αιματος σπό τη φτέρνα, αλλά κανονικά και δεν της έβρισκε φλεβίτσα κ μετά όταν βρήκε, η φλέβα έδωσε ελάχιστο αίμα κ αναγκαστικά τρύπησε κ το άλλο χέρι.... Πραγματικά, αναγκαίο κακό!! Μέχρι αύριο θα έχουν βγει όλα!

Μετά πήγα με τη Β σουπερμαρκετ, μετά έφτιαξα κ γω έναν τραχανά, μετα ταισμα Βασιλοκής, μετά μωρού κ τώρα ρέψιμο μωρού, αλλά τουλάχιστον έχω το κινητό στο χέρι μου.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, και εγω είχα νιώσει ένα φρρρρρρτ τη 14η εβδομάδα, αλλά σταθερά, ένιωσα το μωρό στη 19-20η.. Λίγο αργούτσικα για δευτερομάνα, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, τέλεια ανάπτυξη η Δημητρούλα μας! Όσο φια το ψάρι, η Β ακόμα τρελαίνεται,,τρωει πολύ και χαιρομαι γιατι ειναι ωφέλιμο.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! Σα να τελειώσαν τα προβλήματά σου μου φαιπνεται!! Φτού να μην τον ματιάσουμε το Χρηστάτρα!!!

Καλησπερα σε όλες!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...