Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Εγώ επειδή έκατσα τόσο καιρό στο κρεβάτι μάζεψα δυνάμεις. Από τότε που γέννησα έχω φουλ ενέργεια. Επίσης έχω και καλά παιδιά, μην κοροιδευόμαστε. Το πολύ 9 το βράδυ είναι στα κρεβάτια τους και μπορώ να κάνω τα πάντα. Επίσης έχω και πρόγραμμα που νομίζω είναι σημαντικό. Κάθε μέρα θα καθαρίσω π.χ. ένα δωμάτιο και θα σιδερώσω. Οπότε δεν τα αφήνω όλα μαζεμένα για να κάνω πολλές ώρες! Έχω και την μαμά μου και τον άντρα μου που βοηθάνε.

μωρε κι εμενα μεχρι τις 9 30 το αργοτερο κοιμαται αλλα για την ωρα εχω την αρχη οτι τα βραδια δεν κανω τιποτα και καθομαι και χαλαρωνω, αντε να κανω ενα φρεσκαρισμα μονο στην κουζινα! Βεβαια οταν ερθει το δευτερο μαλλον θα τα ξεχασω αυτα... Και προγραμμα στις δουλειες εχω, αλλιως θα ειχα χαθει, πανικος θα με επιανε.. Το θεμα μου ειναι ομως οτι ακομα ο μικρος οσο ειναι ξυπνιος δε με αφηνει να κανω και πολλα, γκρινιαζει να ασχολουμαι συνεχεια μαζι του και το λαθος μου ειναι οτι του περναει.. Ακομα και ο αντρας μου να ειναι εκει και να παιζει μαζι του εκεινος χτυπιεται να ερθει εκει που ειμαι εγω, την Παρασκευη για να σιδερωσω πλανταξε στο κλαμα επειδη δε τον αφηνε να μπει στο δωματιο γιατι παει απυθειας στο σιδερο.. Αχ αντε να ερθει και σε εμας μια περιοδος ανεσης! Εισαι πολυ τυχερη που εχεις και τη μανουλα σου απο κατω! Εγω πλεον δε τη φωναζω καθολου για βοηθεια γιατι τον κρατα τα πρωινα οποτε δε θελω να την επιβαρυνω παραπανω, δε μενει και πολυ κοντα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε κι εμενα μεχρι τις 9 30 το αργοτερο κοιμαται αλλα για την ωρα εχω την αρχη οτι τα βραδια δεν κανω τιποτα και καθομαι και χαλαρωνω, αντε να κανω ενα φρεσκαρισμα μονο στην κουζινα! Βεβαια οταν ερθει το δευτερο μαλλον θα τα ξεχασω αυτα... Και προγραμμα στις δουλειες εχω, αλλιως θα ειχα χαθει, πανικος θα με επιανε.. Το θεμα μου ειναι ομως οτι ακομα ο μικρος οσο ειναι ξυπνιος δε με αφηνει να κανω και πολλα, γκρινιαζει να ασχολουμαι συνεχεια μαζι του και το λαθος μου ειναι οτι του περναει.. Ακομα και ο αντρας μου να ειναι εκει και να παιζει μαζι του εκεινος χτυπιεται να ερθει εκει που ειμαι εγω, την Παρασκευη για να σιδερωσω πλανταξε στο κλαμα επειδη δε τον αφηνε να μπει στο δωματιο γιατι παει απυθειας στο σιδερο.. Αχ αντε να ερθει και σε εμας μια περιοδος ανεσης! Εισαι πολυ τυχερη που εχεις και τη μανουλα σου απο κατω! Εγω πλεον δε τη φωναζω καθολου για βοηθεια γιατι τον κρατα τα πρωινα οποτε δε θελω να την επιβαρυνω παραπανω, δε μενει και πολυ κοντα...

Κοριτσάκι μου είναι στο παιδί. Εμένα αν δεν πάω εγώ να παίξουμε μαζί παίζει μόνος του. Κοινώς με έχει χε...νη :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!!!!!

Όσο για το βράδυ και εγώ πριν την μπέμπα δεν έκανα δουλειές αλλά τώρα κάνω τις περισσότερες τότε με την ησυχία μου. Επίσης κάνω και πολλές το μεσημέρι που κοιμούνται. Γενικώς αναγκάζεσαι να αλλάξεις το πρόγραμμα σου και να το διαμορφώσεις με βάση των παιδιών!!!!! Τι να κάνουμε????? Αυτά έχουν προτεραιότητα και μετά όλα τα υπόλοιπα!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

NGN τι ωραία γλυκάκια που φτιάχνεις!!! Θέλω και εγώ... αλλά δεν τρώω σοκολάτα για να μην πειράξει το μωρό :rolleyes::rolleyes:

Η μαμά μου μόλις βγήκε από το χειρουργείο. Καλά είναι...όλα καλά.

Δεν έχει μιλήσει όμως ακόμα η αδελφή μου με το γιατρό... τρέχει μήπως καταφέρει να της αλλάξει δωμάτιο.... γιατί είμαι μαζί με 2 γιαγιάδες που τις έχουν παρατήσει... Η μία είναι πολύ καιρό στο νοσοκομείο και έχει πάθει ουρολοίμωξη και βρωμάει όλο το δωμάτιο!!! Η άλλη όλη μέρα βογκάει και κλαίει... και σε 1-2 μέρες θα αρχίσει να βρωμάει και αυτή!

Τι άσχημο να μην έχεις κανέναν... ή να σε έχουν παρατήσει όλοι.

Ιωάννα περαστικά σου!!!

Μάυ καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας

Ηλιοβασίλεμα και Αγορομάμμυ καλημέρα :D:D:D

kPAZp2.png

Ngn μου οπως τα λες ειναι, προτεραιοτητα στα ζουζουνακια μας!!! Πιστευω οταν μεγαλωσει λιγο ακομα κ ο δικος μου να παιζει μονος του...

Χριστινακι καλημερα!!! Σιδερενια να ειναι η μανουλα σου... Μακαρι να της αλλαξουν δωματιο, ειναι απελπιστικο να εχεις τον πονο σου και να εχεις και τις αλλες γυρω σου να μυριζουν! τι να κανουν κι εκεινες οι καημενες αλλα τι να κανετε κι εσεις???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ σιδερενια στη μανουλα σου!!!!!!!!αχ δραμα ειναι να μην εχεις κανεναν να σε δει η να εχεις κ να μην δινουν σημασια!!!!!!!

αλλα κ η μαμα σου τι φταιει να ναι μεσα σ ενα δωματιο που βρωμαει?

αχ απορω πως παραταν τους ανθρωπους τους οταν ειναι στο νοσοκομειο,ο μπαμπας της πεθερας μου ειναι ακομα στο νοσοκομειο κ η πεθερα μου εχει παει μονο μια φορα κ αυτο πηγε 2 ωρες κ εφυγε κ συνεχεια την παιρνουν τηλ οι νοσοκομες γιατι ο παππους ειναι απαιτητικος κ θελει συνεχεια ατομο διπλα!!!!!αν εμενα εκει ειλικρινα θα πηγαινα να τον προσεχω!!!!!τον καημενο!!!!!!!

θα κανω λιγο τραχανα να φαω ζεστο ζεστο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση??? ειδικα σε οσες γεννησαν τα δευτερα παιδακια τους... εχθες το μεσημερι οταν ξαπλωσα να κοιμηθω αισθανθηκα ακριβως στη μητρα μου, γιατι φαινεται πλεον που ειναι, ενα φρρρρουτ σα να ειχα μπουρμπουληθρες... Ειναι πολυ νωρις για να ειναι το μωρο ετσι?? κι εγω δεν πιστευω να ειναι αφου το πρωτο το ενιωσα τη 18η αντε αυτο να το νιωσω 17η πιστευω. Αλλα ας κανω ενα "γκαλοπ" να μου πουν οι δευτερομανουλες ποτε ενιωσαν το δευτερο σπορακι...

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα και απο μενα!

Τι κανετε ομορφιες μου?Εμεις καλα!Χθες το ξενυχτισα παλι!Ειχε η διπλανη μου γενεθλια και μας εβγαλε για ποτο!Βεβαια πηγα μονο εγω,ο αντρας μου ηθελε να σηκωθει πρωι,οποτε δεν ακολουθησε!Περασα ομως καλα!

Σημερα ειχαμε παιδιατρο!Εχουμε φτασει σχεδον τα 9 κιλα!Πηρε αρκετα γραμμαρια σε ενα μηνα!Μας προσθεσε και ψαρακι!Αντε να δουμε,θα το φαει?Γιατι εχω ακουσει πως το ψαρι,τα περισσοτερα παιδια,δε το θελουν γιατι μυριζει!

Επισης παμε και για αλλα δοντακια απο πανω!Εξου και η αρνητικοτητα στο μπιμπερο!

Ηλιοβασιλεμα μου,θα σκασω μεχρι την Τριτη που θα εχουμε τα αποτελεσματα!Αντεεεεεεεεε....

Εν τω μεταξυ,δεν βλεπω καθολου τηλεοραση!Τι γινετε βρε κοριτσια?Εχει παλι σεισμο στην Κεφαλονια?Το αισθανθηκατε και σεις βρε Ηλιοβασιλεμα?Σκεψου ποσο δυνατος ηταν!

Αγορομαμμυ μου,αναποδια ο Μητσακος?Συμβαδιζει με την ΦΜ!Αν δεν ταιριαζανε δε θα συμπεθεριαζανε!!!!:tongue::tongue:

Σιγουρα θα αρχισεις να του λειπεις!Ενω περναει καλα με τους παππουδες,καταλαβαινει πως η μανουλα δεν ειναι εκει!Αλλα αφου δεν γκρινιαζει τα πρωινα,παλι καλα!Θα μου πεις,το βγαζει μετα!Δυσκολο για σενα,αφου εχεις και ολα τα υπολοιπα στο μυαλο σου!

Δε ξερω εαν ειναι κινησεις του μωρου,αλλα διολου απιθανο!Θυμησου να ρωτησεις και τον γιατρο σου οταν πας!Το πρωτο ''φτερουγισμα'' που λες,και το γω πολυ νωρις το ειχα νιωσει!

Νgn μου,πλακα μας κανεις με το γλυκο ετσι?:shock:..Αηηη μαρη πρωι πρωι!Εαν θυμησεις/μπορεσεις/εχεις χρονο γραψε την συνταγη γιατι μου ανοιξες την ορεξη!Μαρηηηη,εγω στα κιλα σε βλεπω μια χαρα!Ενα ποδαρακι μια σταλιτσα εχεις!

Ιωαννα μου,περαστικα μωρε ματια μου!Αντι να σου περασει,χειροτερευει,ε?Οπως σου ειπαν τα κοριτσια!Σουπιτσες να τρως,και στυψε και πορτοκαλια για να παρεις βιταμινες και δυναμεις!Και υγρα οσο μπορεις!Θα σου ελεγα να παρεις τα contrex,λενα πως κανουν θαυματα,αλλα επισης φερνουν τρομερη υπνηλια!

Κοαλακι μου,ειστε τα 3 σας?Τι καλα!!!!Κριμα που δεν μπορειτε να πατε πουθενα λογω καιρου!Μαρηηη,το σκυλο τον πηρατε?

Εμεις θα φαμε παστιτσιο απο χθες!Οι γονεις μου εφυγαν σημερα!Γυρνωντας απο την παιδιατρο τους αφησα στα κτελ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαυ μου,καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σας!

Οσο για τις σταγονες,εγω που της χρησιμοποιουσα δεν τις εβαζα στο ψυγειο!

Και σειρα μου ειναι να ρωτησω για το depon σιροπι!Πρεπει να μπαινει στο ψυγειο?Γιατι το εχω μηνες ανοιχτο,εκτος ομως ψυγειο!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Μαρακι βορινο! Καλα εκανες και βγηκες και ανανεωθηκες χωρις τη μικρουλα σου, ευκαιρια ηταν! Ταλαιπωρειται με δοντακια η ζουζουνα?? Αντε μεγαλωσατε κι εσεις!! Εμεις αυριο εχουμε εμβολιο Παναγια μου, ο Θεος βοηθος... εγω παντως στο πρωτο μωρο φτερουγισμα δεν καταλαβα ποτε, απευθεας χτυπηματακι ενιωσα. Ισως το φτερουγισμα δε το ειχα αντιληφθει. Οσο για το χθεσινο φτερουγισμα κατα πασα πιθανοτητα να ηταν αντανακλαστικο απο το εντερο. Τι καλο φαγακι εχετε σημερα!!! Το ψαρακι παντως εμας το εφαγε πολυ ευκολα και ακομα τρελαινεται για ψαρακι! του τα ψαρευει και φρεσκα φρεσκα ο μπαμπακας του!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμμυ μου,το φρεσκο ψαρι,πραγματικα ειναι πολυ νοστιμο!Να μυριζει θαλασσα βρε παιδι μου!Εγω μαλλον θα περιμενω το Σαββατο που θα παω λαικη,να της παρω φρεσκο ψαρακι!Ελπιζω να εχει ,λογω καιρου!

Τι ψαρι παιρνετε εσεις?Μου ειπε,μπορω να δινω τα παντα,εκτος απο σολωμο!Το μπακαλιαρακι ειναι καλο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγορομαμμυ μου,το φρεσκο ψαρι,πραγματικα ειναι πολυ νοστιμο!Να μυριζει θαλασσα βρε παιδι μου!Εγω μαλλον θα περιμενω το Σαββατο που θα παω λαικη,να της παρω φρεσκο ψαρακι!Ελπιζω να εχει ,λογω καιρου!

Τι ψαρι παιρνετε εσεις?Μου ειπε,μπορω να δινω τα παντα,εκτος απο σολωμο!Το μπακαλιαρακι ειναι καλο?

εμας μας ειχε προτεινει μπακαλιαρακι που μπορεις να διαχωρισεις και ευκολα τα κοκκαλα. Διαφορετικα αφου ψαρευει ο αντρας μου μας ειχε πει οποιοδηποτε ψαρι απλα τον πρωτο καιρο να προτιμαμε μονο τα λευκα ψαρια και ετρωγε κυριως συναγριδες και στειρες τον πρωτο καιρο και τωρα πια τρωει και ροφο και αναλογως οτι αλλο φρεσκο φερει ο μπαμπακας στο σπιτι! Οταν ειχε καιρο να παει για ψαρεμα του πηραμε μπακαλιαρακια 2 φορες και ηταν πεντανοστιμα. Βαλε της και σεληνακι μεσα και ντοματουλα εκτος των αλλων λαχανικων για να σπασει αρκετα η μυρωδια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι,αυτο θα κανω!Να σε ρωτησω κατι?Το σελινο,μπορω να της το αλεσω για να το φαει,ή ειναι μονο για μυρωδια/γευση?

οχι μπορεις να της το αλεσεις στην ηλικια που ειναι! εγω μεχρι να παει περιπου 9 μηνων του εβγαζα το κρεμμυδι και το σεληνο απο το φαγητο, τα αφηνα μονο για τη μυρωδια. Δεν ειχα ρωτησει να σου πω την αληθεια αλλα αφου δε τον ενοχλησαν του βαζω καθε φορα πλεον. Ειδικα το σεληνο εχει πολλες καλες βιταμινες και αξιζει να το τρωει!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

οχι μπορεις να της το αλεσεις στην ηλικια που ειναι! εγω μεχρι να παει περιπου 9 μηνων του εβγαζα το κρεμμυδι και το σεληνο απο το φαγητο, τα αφηνα μονο για τη μυρωδια. Δεν ειχα ρωτησει να σου πω την αληθεια αλλα αφου δε τον ενοχλησαν του βαζω καθε φορα πλεον. Ειδικα το σεληνο εχει πολλες καλες βιταμινες και αξιζει να το τρωει!!!

Ωραια!Εαν ειναι θα της το δοκιμασω!Γιατι μεχρι στιγμης το εβαζα μονο για μυρωδια και γευση!

Εσυ ποτε εχεις παλι υπερηχο?

Εχετε και εμβολιο αυριο!Πωπω!Ελπιζω να μην κλαψει πολυ!:D

Θα τον πας εσυ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...