Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Κρύο φοβερό έξω, απαπα, φαντάζομαι στα Βόρεια τί γίνεται!! Περιμένω να έρθει μία μικροβιολόγος τώρα, θα κάνω εξέταση στο μωρό, ένα γενικό τσεκ απ στη Βασιλική που δεν έχει κάνει ποτέ και με την ευκαιρία θα κάνω και γω για θυροειδή που μάλλον πρεπει να κατεβάσω το χάπι μου.. Και αυτή έχει αργήσει.. Λέτε να μην έρθει..;;;

Ήρθε!!!! Τα λέμε μετά!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι περαστικα!!! μασκα και οινοπνευμα ή αντισηπτικο να πλενεσαι και ολα καλα!!!! μην ανησυχεις!!!!

Και εγω ετσι ημουν οποτε αρρωσταινα και ειχα το μωρο....

Μαυ μου εισαι απιστευτη.....:D:D:D:D Τελικα οκ η μικροβιολογος;

Παλι σεισμο δυνατο στη Κεφαλλονια....Πεταχτηκα στις 5κ κατι που εγινε και δεν ηξερα αν θα ξυπνησω την μικρη ή οχι, αλλα ευτυχως ηταν συντομος και την αφησα να κοιμαται.

Κουνιομαστε πολυ εμεις που ειμαστε κοντα τους....ποσο χαλια θα ειναι εκει; ποση καταστροφη, στεναχωρια, πονος;;;

Καλημερα κοριτσακια!!! Κι εδω τρελο κρυο!!! και λιγη βροχουλα..

Ιωαννα μου περαστικα σου, πιστευω αν δεν ειναι ιωση δε θα κολλησει η μικρουλα, μην ανησυχεις! Θηλαζει καθολου η μικρη ακομα ή τελειωσατε? εγω περυσι ειχα κολλησει ολες τις ιωσεις που κυκλοφορουσαν μιας και δουλευα σε παιδικο σταθμο αλλα ο μικρος δεν κολλησε ποτε ευτυχως..

Μay μου καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σας! Κοιμηθηκατε καλα το βραδυ? Καθιστε αγκαλια με το καλοριφερ!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλημερα, πολυ στενοχωρηθηκα κι εγω για το σεισμο, και εχει κακοκαιρια και στην Κεφαλονια σημερα,μακαρι να μη γινει τιποτα αλλο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Τι κάνετε????????

Εμείς μια χαρούλα!!! Ο γιος μου με τον άντρα μου έχουν πάει στο τρένο να αφήσουν την μαμά μου που πάει Αθήνα και η μικρή μου κοιμάται (τι πρωτότυπο?????).

Σήμερα το μενού έχει σπανακόριζο που είναι ήδη έτοιμο από χθες αλλά ο άντρας μου παρόλο που τρελαίνεται γι'αυτό το φαί θέλει να φάμε ομελέτα με σουτζούκι και τηγανόψωμα (πάλι διαίτης!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:). Έχω και έτοιμο γλυκό από το βράδυ (όχι που δεν θα είχα).

ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ngn!!! νοστιμα πραγματακια παλι σημερα!!! γιαμιιιι!!! πως προλαβαινεις Παναγια μου??? εγω εχθες για να μαγειρεψω ειχα βαλει ενα σκαμπο διπλα μου και ειχε ανεβει ορθιος ο μικρος και με παρακολουθουσε αλλιως δε με αφηνε να κουνηθω!! μαλλον τον εχω καλομαθει!! αυτες τις μερες κανει σαν τρελος να μη φευγω απο μπροστα του, μαλλον εχω αρχισει να του λειπω που ειμαι στη δουλεια τα πρωινα... Κι εδω κρυο, ποσο μαλλον εκει!!!! ειστε ευχαριστημενοι απο τη καινουργια θερμανση που φτιαξατε?

to1Np2.png

KCkop2.png

σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σχετικα με το αλεσμα!!!!!!!!!

ΝGN πραγματικα σε θαυμαζω!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ του λειπεις του μικρουλη ε?

σημερα θα φαμε μακαροναδα κ αυτη με το ζορι γιατι νοιωθω εξαντληση!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Προλαβαίνω γιατί η μικρή μονίμως κοιμάται;);););););););););)!!!!!!!!!!!

Επίσης όταν μαγειρεύω ο μικρός παίζει στο σαλόνι και επειδή είναι ενιαίος ο χώρος τον βλέπω.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ έφτιαξα ένα γλυκό με μια κρέμα με ζαχαρούχο γάλα, σαντιγή, τριμμένα μπισκότα και τριμμένα maltesers και από πάνω ένα γλάσο σοκολάτας και ολόκληρα maltesers. ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ιωαννακι λιγη κοτοσουπα να φτιαξεις να σε ζεστανει και να παρεις δυναμεις...γιατι οι μαμαδες δεν εχουν την πολυτελεια να αναρρωνουν στο κρεββατι τους!!!!

Ηλιοβασιλεμα!!! ναι μαρη σκοτωνομαι!!!! καργα, χαχαχαχα!!! εσεις καλα εισαστε? τα πονακια?

Ιωαννα καλημερα!!! ναι του λειπω του μπαγασα... εσυ πως εισαι? λιγο καλυτερα τωρα?

Κοριτσια με πηρε η μανα μου οτι απο το πρωι που τον πηγα αμα δε του δωσουν σημασια του μικρου καποια στιγμη τους κανει νευρα γουρλωνει τα ματια και τους λεει "αντε ντι" χαχαχαχαχα!!!! και μετα ξεκαρδιζεται επειδη γελανε μαζι του!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σχετικα με το αλεσμα!!!!!!!!!

ΝGN πραγματικα σε θαυμαζω!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ του λειπεις του μικρουλη ε?

σημερα θα φαμε μακαροναδα κ αυτη με το ζορι γιατι νοιωθω εξαντληση!!!!!!!!

Καλημέρα ΙΩΑΝΝΑΚΙ!!!!!! Περαστικά!!!!!!!!

Μην κουράζεσαι τώρα που είσαι άρρωστη. Είναι φυσιολογικό να μην έχεις δυνάμεις. Περίμενε να κάνει τον κύκλο του η ίωση και θα συνέλθεις.

Μην με θαυμάζεις γιατί σε λίγο δεν θα χωράω να περάσω από την πόρτα. Άσε που το ζάχαρο θα μου έχει ανέβει στον Θεό!!!!!

Πωπω πώς θα το ράψω μου λέτεεεεεεεεεεεεεε???????????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Νgn μας τααααραξες!!! χαχαχα! ευτυχως το πρωι που πηγα τον μικρο στη μανα μου, με μπουκωσε με brownies που εφτιαξε εχθες,κολαση!!! οποτε δε θα ζηλεψω τοσο, λεμε τωρα!!!!!!! Οντως κι εγω οταν τον ειχα πολυ μωρο τον μικρο εκανα πολυ περισσοτερα πραγματα, ειδικα τα Σαββατοκυριακα που δε δουλευα εφτιαχνα περα απο το φαγητο μας τουλαχιστον και ενα γλυκο και μια πιτα! τωρα πανε αυτα, ελπιζω ομως συντομα θα ξαναμπορω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Προλαβαίνω γιατί η μικρή μονίμως κοιμάται;);););););););););)!!!!!!!!!!!

Επίσης όταν μαγειρεύω ο μικρός παίζει στο σαλόνι και επειδή είναι ενιαίος ο χώρος τον βλέπω.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ έφτιαξα ένα γλυκό με μια κρέμα με ζαχαρούχο γάλα, σαντιγή, τριμμένα μπισκότα και τριμμένα maltesers και από πάνω ένα γλάσο σοκολάτας και ολόκληρα maltesers. ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!

γλυφομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Α...ρε και μεινω εγκυος..........πανε τα γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλαψ κλαψ!!!!!!!!!!!!!!

να φαω τωρα να προλαβω!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Εγώ επειδή έκατσα τόσο καιρό στο κρεβάτι μάζεψα δυνάμεις. Από τότε που γέννησα έχω φουλ ενέργεια. Επίσης έχω και καλά παιδιά, μην κοροιδευόμαστε. Το πολύ 9 το βράδυ είναι στα κρεβάτια τους και μπορώ να κάνω τα πάντα. Επίσης έχω και πρόγραμμα που νομίζω είναι σημαντικό. Κάθε μέρα θα καθαρίσω π.χ. ένα δωμάτιο και θα σιδερώσω. Οπότε δεν τα αφήνω όλα μαζεμένα για να κάνω πολλές ώρες! Έχω και την μαμά μου και τον άντρα μου που βοηθάνε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...