Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τ κανετε??? κοιμηθηκε ο γαμπρος??? και εμενα εβγαλε πρωτα τομεις, μετα γομφιους και τωρα κυνοδοντες :shock::shock: ολα αναποδα!!!!

Δεν πειραζει απλα η συνηθης σειρα δεν ειναι αυτη :rolleyes:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα συμπεθερα μου!! ναι κοιμηθηκε ο γαμπρουλης σαν πουλακι!! τωρα διαβαζα σε ενα οδοντιατρικο site τη σειρα των νεογιλων, οντως μεσα στην αναποδια ειμαστε!! χαχαχα!! και στα πρωτα δοντια πρωτα βγαλαμε 3 κατω και μετα ξεκινησαμε πανω, τι να πω! το αποτελεσμα παντως θα ειναι ιδιο στο τελος!! τι κανετε εσεις? ειχατε παλιοκαιρο σημερα? Εμας γιορταζε σημερα η πολη μας, ηταν η Υπαπαντη του Κυριου και ειναι πολιούχος. Θελαμε να παμε εκκλησια αλλα το πρωι ειχε απιστευτο αερα, κρυο και βροχη, χαλια!

to1Np2.png

KCkop2.png

ελα συμπεθερα μου!! ναι κοιμηθηκε ο γαμπρουλης σαν πουλακι!! τωρα διαβαζα σε ενα οδοντιατρικο site τη σειρα των νεογιλων, οντως μεσα στην αναποδια ειμαστε!! χαχαχα!! και στα πρωτα δοντια πρωτα βγαλαμε 3 κατω και μετα ξεκινησαμε πανω, τι να πω! το αποτελεσμα παντως θα ειναι ιδιο στο τελος!! τι κανετε εσεις? ειχατε παλιοκαιρο σημερα? Εμας γιορταζε σημερα η πολη μας, ηταν η Υπαπαντη του Κυριου και ειναι πολιούχος. Θελαμε να παμε εκκλησια αλλα το πρωι ειχε απιστευτο αερα, κρυο και βροχη, χαλια!

Καλα ειμαστε, γυρισε ο συμπεθερος απο τη μπαλα και καθομαστε. Ναι και εδω χαλια ο καιρος, κρυο και αερα αλλα απο αυριο εδειξε βελτιωση, τουλαχιστον οσον αφορα τη βορειο ελλαδα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα στις συμπεθερες!

Αγορομαμυ γιορταζατε σημερα στον τοπο σας; Να ειστε καλα!

Κοαλακι καλα κανατε και περασατε την ημερα σας οι 3 σας.

Και εμεις οι 3 μας ημασταν...

Αργησε να κοιμηθει η μικρη....μολις πριν 2 λεπτα εκλεισε τα ματια και ηδη ροχαλιζει. Ειναι η αστυνομια διπλα μας και εχει καποιες συγκρουσεις σημερα, συγκενρωμενους στο δρομο να διαμαρτυρονται και ΜΑΤ , οποτε της κινησε το ενδιαφερον η εξωτερικη φασαρια.

Διαφημίσεις

Καλα ειμαστε, γυρισε ο συμπεθερος απο τη μπαλα και καθομαστε. Ναι και εδω χαλια ο καιρος, κρυο και αερα αλλα απο αυριο εδειξε βελτιωση, τουλαχιστον οσον αφορα τη βορειο ελλαδα.

κι εμας απο το απογευματακι εστρωσε απο την αποψη αερα και βροχης αλλα το κρυο κρυο!!! Καλε μη μου πεις ο συμπεθερος ειναι ολυμπιακος??? θα τρελαθωωωωω γρρρρρρ!:shock::shock: χαχαχα

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα στις συμπεθερες!

Αγορομαμυ γιορταζατε σημερα στον τοπο σας; Να ειστε καλα!

Κοαλακι καλα κανατε και περασατε την ημερα σας οι 3 σας.

Και εμεις οι 3 μας ημασταν...

Αργησε να κοιμηθει η μικρη....μολις πριν 2 λεπτα εκλεισε τα ματια και ηδη ροχαλιζει. Ειναι η αστυνομια διπλα μας και εχει καποιες συγκρουσεις σημερα, συγκενρωμενους στο δρομο να διαμαρτυρονται και ΜΑΤ , οποτε της κινησε το ενδιαφερον η εξωτερικη φασαρια.

καλησπερα Ηλιοβασιλεμα μου! ωχ ειχατε και εκει επεισοδια? φαινεται οι αναρχικοι ξεσηκωθηκαν απο τα γεγονοτα που εγιναν σημερα στην Αθηνα και ξεσαλωσαν?? Ευχομαι να μην ηταν κατι σοβαρο και να περασετε κι εσεις ηρεμο βραδυ... πονακια δεν εχεις ετσι??

to1Np2.png

KCkop2.png

κι εμας απο το απογευματακι εστρωσε απο την αποψη αερα και βροχης αλλα το κρυο κρυο!!! Καλε μη μου πεις ο συμπεθερος ειναι ολυμπιακος??? θα τρελαθωωωωω γρρρρρρ!:shock::shock: χαχαχα

Οχι, μην τρελαθεις γιατι τζαμπα θα τρελεθεις :tongue: δεν υποστηριζει καμια ομαδα, απλα οταν εχει καλο αγωνα παει και βλεπει.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανεις??? πως τα πας??? λες η αγγελικουλα να θελει να γινει αστυνομικος???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλησπερα Ηλιοβασιλεμα μου! ωχ ειχατε και εκει επεισοδια? φαινεται οι αναρχικοι ξεσηκωθηκαν απο τα γεγονοτα που εγιναν σημερα στην Αθηνα και ξεσαλωσαν?? Ευχομαι να μην ηταν κατι σοβαρο και να περασετε κι εσεις ηρεμο βραδυ... πονακια δεν εχεις ετσι??

Ακομη ψελνουν απεξω....τα συνθηματα τους...

Εχουν κανει συλληψεις καμια 15αρια ατομα (αναμεσα τους και ανηλικα) και ειναι απεξω αλλοι και φωναζουν....

Και οχι τιποτα αλλο ειμαστε και αναμεσα τους!:rolleyes:

Εχω πονακια που θα δειξουν σε τί θα ερμηνευτουν την αλλη βδομαδα...

Οχι, μην τρελαθεις γιατι τζαμπα θα τρελεθεις :tongue: δεν υποστηριζει καμια ομαδα, απλα οταν εχει καλο αγωνα παει και βλεπει.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανεις??? πως τα πας??? λες η αγγελικουλα να θελει να γινει αστυνομικος???

ααα ενταξει το λυσαμε κι αυτο για το συμπεθεριο! χαχαχχα!

Κοριτσακια θα σας αφησω να ξαπλωσω σιγα σιγα και θα τα πουμε αυριο που θα εργαζομαι σκληρα:tongue::tongue: Καληνυχτα, φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ααα ενταξει το λυσαμε κι αυτο για το συμπεθεριο! χαχαχχα!

Κοριτσακια θα σας αφησω να ξαπλωσω σιγα σιγα και θα τα πουμε αυριο που θα εργαζομαι σκληρα:tongue::tongue: Καληνυχτα, φιλακια!

Καληνυχταααααααα!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

εγω ειχα δυσκολο βραδυ με συναχι,μπουκωμα κ βηχα!!!!!!!!!!

νοιωθω πτωμα καθε τρεις κ λιγο σηκωνομουν κ ειχα κ την μουρμουρα η οποια πετουσε τα σκεπασματα εχανε την πιπιλα κ εκλαιγε!!!!!!!

τρεμει η ψυχη μου μη τυχον την κολλησω!!!!!!!!!!!!!φοραω συνεχεια μασκα την παιρνω αγκαλια μονο για να την ταισω κ να της αλλαξω πανα!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...