Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,και γω το πρωτο μηλο το ειχα αλεσει στο μουλτι και ειχε κομματακια!Απορω πως το εφαγε το παιδι μου!Οποτε καλα κανεις και ρωτας.Το καλυτερο ειναι αυτο που ειπαν τα κοριτσια,σε ειδικο τριφτη και μετα με το πιρουνι πατημα!Ο αδερφος σου ποτε θα βγαλει τις λαμες;

NGN μου,που να τα πας με τετοιο καιρο!Κριμα μωρε!

Τελειωσες με τις δουλειες;

Εγω ναιι!Επιτελους!

τον αυγουστου του 2013 εκλεισε 2 χρονια οποτε πρεπει να κανει ακτινογραφιες κ να δει ο γιατρος αν ειναι ετοιμες για να βγουν!!!!!!!!

ελπιζω να τον καταφερω τωρα που θα μαι στο νησι να παμε να τον δει ο γιατρος κ αν ειναι να κανονοσουμε να τις βγαλει!!!!!αχ δεν θελει ο καημενος κ τον καταλαβαινω αλλα πρεπει να βγουν!!!!!!!!!!!!!!!ασε το 2011 μας εμεινε αξεχαστο!!!!!!!!!!!!!!!!

ο μικρος μου αδελφος εσπασε το χερι του εγω εκανα χολοκυστεκτομη κ για φιναλε ειχε τροχαιο ο αλλος μου ο αδελφος!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Τι ακούσαμε πάλι σήμερα...!!!

Τσακώθηκε πάλι η πεθερά μου με τον άνδρα μου, γιατί η πεθερά μου μίλησε στο παιδί και ο άνδρας μου της είπε άστο κοιμάται... Τι ότι δεν την αφήνει να κάνει τίποτα στο παιδί...τι ότι αν το παιδί την θέλει στο μέλλον αυτός θα ζηλεύει και δεν θα την αφήνει μαζί του... τι ότι δεν θέλει να αναλάβει εκείνη το φύλαγμα του παιδιού όχι γιατί σκεφτεται μήπως είναι κουραστικό για εκείνη, αλλά γιατί σκέφτεται την ασφάλεια του παιδιού (λες και αυτό είναι κακό)... τι ότι μέχρι το 2006 την αγαπούσε και τώρα σταμάτησε, ειδικά από τότε που γνώρισε εμένα που δεν την χρειάζεται πλέον... τι ότι μπορεί να μην την αγάπησε και ποτε και να προσποιούταν όσο την είχε ανάγκη κτλ κτλ... Το θέατρο του παραλόγου ζήσαμε πάλι σήμερα... ευτυχώς που ανακατεύτηκα εγώ και τα συμβίβασα λίγο τα πράγματα. Τι να κάνει και ο άνδρας μου με αυτά που ακούει!!! Και τι τραβάω και εγώ λεχώνα και με τη στεναχώρια μου!!! Αφήστε που τρόμαξε το παιδάκι και άρχισε να κλαίει!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!με πηρε τηλ μια πολυ καλη μου φιλη η οποια ειναι εγκυος στο 3 της παιδακι κ μου ζητησε να το βαφτισω πρωτα θεος!!!!!!!!!θα της το ζητουσα αλλα ελεγα νωρις ειναι ακομα!!!!!!!!!!γενναει αυγουστο κ αυτη μαζι με την ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ κ το ΡΙΤΣΑΚΙ μας κ μαλλον αγορι περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα άξια :tongue::tongue::tongue: είναι πολύ ευχάριστο να γίνεις νονά? έχεις άλλο βαφτιστηρι ή είναι το πρώτο σου?

kPAZp2.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ οχι δεν εχω βαφτισει αλλο παιδακι!!!!!!!!!!!!!!

α λοιπον ακου να τους πεις να κατσουν να μιλησουν κ να τα βρουνε εσυ κ το παιδακι σου δε φταιτε σε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,αυριο θα φυγουν οι δικοι μου!

Ασε,και μεις δεν εχουμε την πολυτελεια για τετοιες εξοδους.Και πριν το παιδι!Δεν βολευει με τις υπηρεσιες που κανω!Δεν πειραζει!

Τι κανει η μικρουλα;

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,με το καλο να γινεις νονα!Πολυ σημαντικο αξιωμα!Το ραβδομπλεντερ,που ανεφερε το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ,ειναι πολυ πρακτικο,ειδικα για μικρες ποσοτητες!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,τι να πω κοριτσι μου.Ειναι οτι χειροτερο να εισαι στη μεση και να πρεπει να κρατας τις ισορροπιες!Εισαι λεχωνα,εχεις και μικρο παιδι.Κατι πρεπει να γινει,μιλα με τον συζυγο.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? εδω πολυ αερα και σημερα, δεν μπηκα ολη μερα γιατι εχω τον ανδρουλη μου και ειμαστε παρεουλα οι 3 μας, εκανα και λιγες δουλιτσες (ευκαιρια ηταν) και γιαυτο χαθηκα.

Εμεις ειμαστε καλα, η φμ κοιμηθηκε και ο ανδρουλης μου πηγε εξω να δει μπαλα.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ παντα αξια να εισαι!!! Εγω εχω ηδη ενα βαφτηστικο και αλλο ενα ο ανδρας μου και μαλλον θα εχουμε και ενα μαζι στο μελλον, θα δειξει!!!

Οσο για το μουλτι δεν ειναι για αλεσμα φρουτων, μπλεντερ η ρεντε (πολυ ψηλο) μπορεις να χρησιμοποιησεις.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ υπομονη με την μαμα σου, ταλαιπωρειτε η γυναικα αλλα ευτυχως που εχει και την αδερφη σου.

ΜΑΥ ΜΟΥ ανακουφιστηκα λιγο που κανατε παλι κακα σας (εστω και με τη γνωστη μεθοδο), υπομονη, ολα θα περασουν!!!

Οι υπολοιπες τσουπρες ειναι καλα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια μια γρήγορη ερώτηση έχω. Όσες δίνετε / δίνατε biogaia σταγόνες, τις βάζετε ψυγείο;;;

Εγω που τυχαινει να εχω, ναι τις βαζω στο ψυγειο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εγω που τυχαινει να εχω, ναι τις βαζω στο ψυγειο.

Κοαλάκι μου ξέρεις αν πειράζει που δεν τις έχω βάλει;; (Ωραία φαρμακοποιός), απλά είδα που λεει πάνω μέχρι 25 βαθμους κελσίου αλλά μια φίλη μου μου είπε οτι πρεπει υποχρεωτικά ψυγείο...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοαλάκι μου ξέρεις αν πειράζει που δεν τις έχω βάλει;; (Ωραία φαρμακοποιός), απλά είδα που λεει πάνω μέχρι 25 βαθμους κελσίου αλλά μια φίλη μου μου είπε οτι πρεπει υποχρεωτικά ψυγείο...

Οχι δεν πειραζει αν τις εχεις εκτος (εξου και η ενδειξη, μεχρι 25 βαθμους), απλα καλο ειναι οοολα αυτα να κατεχουν μια θεση στο ψυγειο, ετσι για συντηρηση.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι δεν πειραζει αν τις εχεις εκτος (εξου και η ενδειξη, μεχρι 25 βαθμους), απλα καλο ειναι οοολα αυτα να κατεχουν μια θεση στο ψυγειο, ετσι για συντηρηση.

Οκ ευχαριστώ!!!

Θα μπω αργότερα κούκλες!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! τι κανετε??? εμεις καλα!! χαλαρα σημερα αλλα τεμπελιασα να γραψω στο καφε το πρωι αν και τα νεα μπηκα και τα διαβασα! το απογευμα ειχαμε παει σε μια φιλανθρωπικη εκδηλωση και ειχαμε και τον μικρο μαζι, περασαμε ομορφα. Ευτυχως ειχε σταματησει η βροχη και ο αερας αλλιως δεν ξερω αν θα πηγαιναμε! Καλε σημερα διαπιστωσα οτι εχει φυτρωσει στον μικρο ενας τραπεζιτης και δεν ειχα παρει χαμπαρι αφου ουτε καν κοιτουσα πισω μιας και καλα καλα δεν εχουμε τελειωσει με τα μπροστα, πρεπει να τον εχει βγαλει πολυ καιρο γιατι εχει σκασει εντελως, πρεπει να ρωτησω την παιδιατρο αν ειναι φυσιολογικο που ξεκινησε να βγαζει πισω ενω ακομα μπροστα δεν εχει τελειωσει.

Ιωαννακι μου με το καλο να γινεις νονα!!! Πολυ ομορφες στιγμες! Εμεις εδω το εχουμε συνηθως αντιστροφα, ο νονος δηλαδη κανει την προταση στο γονιο να βαφτισει το παιδι! Αλλα οχι οτι καμια φορα δε συμβαινει και το αντιστροφο! Οσο για το μηλο εμενα μου ειχε πει η παιδιατρος να το βραζω ελαχιστα για να λιωνει καλυτερα και να γλυκιζει κιολας. Βεβαια ετσι ισως χανει καποιες βιταμινες..

Μαρακι βορινο τι κανετε?? Χιονισε εκει?? Η Δημητρουλα σου καλα ειναι?

Συμπεθεραααααααα τι κανετε?? Ομορφα τα περνατε με τον μπαμπακα σας ε? μπραβο.. δωσε ενα φιλακι στη νυφη!!!

Χριστινακι μου καλησπερα, τι τραβατε ρε με την πεθερα! Φανταζομαι τον καημενο τον αντρα σου, θα ειναι να σκασει. Σφιχτηκε η καρδια μου που σκεφτηκα το μωρο να κλαιει επειδη τρομαξε!

May μου τι κανετε? ειδα εισαστε καλυτερα, κανατε και κακα, ποιος τη χαρη σας! Αντε και καλες μετρησεις αυριο στο ζυγισμα για τη μπεμπα σας! Χορταινει και τη Βασιλικουλα σου ε??

Ηλιοβασιλεμα τι κανετε? πως εισαι?? η ζουζουνα σου κοιμαται να ειναι φρεσκια για το σχολειο της??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...