Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρεται κοριτσάκια! Είμαστε λίγο καλύτερα, έκανε κακά το πρωί (με τη γνωστή μέθοδο),και εφαγε γενικά πιό ικανοποιητικά.... Να δούμε και αύριο, έχουμε κ ζύγισμα. Το απόγευμα κατέβηκα φαρμακειο να κλειπσω τα ταμεία μιας που τελειωσε ο μήνας.. Μου είχε λίγο λειψει,, δλδ και θέλω κ δε θέλω να επιστρέψω..... Πιό πολύ έχω κολλησει με τη Β, το πιστευετε;; Αυτό το παιδί δεν το επχω χορτάσει και τώρα περνάμε τέλεια..

Πολύς αερας και εδώ...

Άντε κοριτσάκια καληνύχταααααα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Ήρθε ο παιδίατρος εχθές. Καλός μου φάνηκε... μας τα εξήγησε όλα! Τελικά η μικρή έχει δυσφορία γιατί έχει και λίγη παλινδρόμηση, οπότε τις δημιουργούνται καούρες στο στομάχι. Οπότε μου είπε να την κρατάω πιο πολύ σε όρθια θέση όταν τρώει!

Κατά τα άλλα την βρήκε μια χαρά :-)

Πω πω στεναχωρήθηκα πάλι με την μαμά μου! Την πήρα πριν λίγο τηλέφωνο και την είχαν αφήσει πάλι μισή ώρα πάνω στην πάπια... και χτύπαγε συνέχεια και δεν ερχόταν κανένας! Είναι στο δρόμο η αδελφή μου για το νοσοκομείο... αλλά πραγματικά είναι ταλαιπωρία τόσες μέρες εκεί σε ακινησία χωρίς να την χειρουργούν και ειδικά σαββατοκύριακο που έχει μειωμένο προσωπικό!!! Τελικά χρειάζεται όλες τις ώρες αποκλειστική όσο και να χρεώνει λόγω ΣΚ!!!! Και δεν καταλαβαίνω γιατί αρνούνται να της βάλουν καθετήρα... ούτως ή αλλιώς αύριο με την επέμβαση θα της βάλουν αναγκαστικά!

kPAZp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Συννεφιασμένη Κυριακή σήμερα ε;;; Και εχει και κρύοοοο πολύ!!! Μόλις εφαγε το μωρό, ίσως να βελτιώνεται λίγο η κατάσταση των τελευταίων ημερών, θα δούμε!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ κ εμένα το ίδιο μου είπε για την ήπια παλινδροπμηση. Διακοπή στα μισά του γεύματος για ρέψιμο κ ταισμα σε πιο όρθια σταση.. (Εγώ κοριτσια την ταιζα όπως στο μαιευτηριο που τα είχαμε τελείως οριζόντια τα μωρά για να διευκολύνουμε την κατάποση του γάλατος). Μπράβο η μπεμπούλα σου κατα τα άλλα!! Για τη μαμά σου, οτι και να πεις έχεις δίκιο. Το προσωπικό κ να θέλει δεν προλαβαινει, ιδιαιτερα αν είναι μειωμένο τα ΣΚ, αλλά μπορεί να πέσεις κ σε τεμπέλες ΄η στριμμένες που κ να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, δεν την κάνουν... Καλή επιτυχία στην επέμβαση αύριο κ γρήγορη ανάρρωση! Τελικά θα έρθει σίγουρα σε εσάς ε;;

Οι υπόλοιπες κοπελες τί κάνετε;; Δεν πιστευω να κοιμάστε ακόμα...... Χαχαχαχα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Kαλημερα!!!!

Χριστινα θα αισθανεται ασχημα η μαμα σου με ολη αυτη την κατασταση , ειδικα στο νοσοκομειο...Κατι αντιστοιχο περασαμε και εμεις πριν 2 χρονια το καλοκαιρι που η μητερα μου ειχε σπασει χερι και ραγισε ισχιο...

Εντωμεταξυ εγινε το ατυχημα τοτε που μολις ειχα 2 μερες σε μια 7μηνη συμβαση σε εργοστασιο και φυσικα δεν μπορουσα να παρω αδεια...Εμας δεν εκανε νοσηλεια σε νοσοκομειο αλλα ηταν ξαπλα για πολυ καιρο, πανω απο 1,5 μηνα για το ισχιο....και το χερι δεν της το ειχαν φτιαξει καλα, πονουσε και την περιγελουσαν στο τοπικο νοσοκομειο οτι και καλα υπερβαλλει η μαμα για το χερι και κατεληξε να ανεβει αθηνα στο ΚΑΤ να της το ξανασπασουν και να της ξαναβαλουν γυψο γιατι φυσικα και της το ειχαν κανει λαθος στο τοπικο.....

Σε ολο αυτο το διαστημα επαιρνε αδειες και ρεπο ο αντρας μου τις καθημερινες και για την μητερα μου αλλα και για το παιδι μας, εγω τα σαβκα και ευτυχως δουλευα εκ παρετροπης οποτε ειχα και πολλα ρεπο και ετσι βολευτηκε το θεμα......

Ποσο θυμαμαι το σιδερωμα τοσων πλυντηριων για 2 σπιτια με τοσα ατομα......εκτος των αλλων!!!

Μαυ μου φυσικα ευχαριστιεσαι την Β. γιατι σου εχει λειψει!!! Η Μ. την ειχε ξαπλωμενη και της εδινες το γαλα; Οχι αγκαλια για να ειναι πιο ανασηκωμενη;

Η μικρη μου σηκωθηκε με μπουκωμα και καταρροη...ξεκινησε ξαφνικα χθες απογευμα μια ενοχληση και ζητησε απο μονη της ορο και μου ειπε μονη της οτι στη μουσικοκινητικη ηταν μια κοπελα αρρωστη και την κολλησε μικροβια!!!! Χαλια και ο καιρος οποτε αν και με ρεπο ο αντρας μου....δεν εχει βολτα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες μου!Τι κανετε?

Χθες ειχε τον ετησιο χορο,η ενωση αστυνομικων της περιοχης,και πηγαμε!Καλα ηταν!Απλως το μαγαζι ειχε πολυυυυυ καπνο!Κανονικα απαγορευοταν το καπνισμα,αλλα καποιοι εκαναν παραπονο και καταφεραν να δημιουργησουν ενα συννεφο καπνου αποπνικτικό!

Η μικρη ειναι καλα!Ηπιε περισσοτερη ποσοτητα γαλατος σημερα!

Κοαλακι μου,καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου!Πλησιαζουν και οι μερες που θα ειστε ολοι μαζι!Τι κανει η ΦΜ?

Ηλιοβασιλε μου,καλα κανεις και κινησε γενικοτερα!Δεν μπορεις να εισαι ο λη την ημερα σε εναν καναπε!Εχεις και αλλες υποχρεωσεις και καταλαβαινω πως και ο αντρας σου δεν ειναι εφικτο να σε βοηθαει συνεχεια!Ασε που και συ ξερεις τα ορια σου!Πως πηγατε τελικα χθες στο μαθημα?

Ευχομαι πραγματικα να εχουμε καλα αποτελεσματα!Χθες εμαθα πως η μια κολλητη μου ειναι εγκυος στο 2ο!Χαρηκα παρα πολυ!Αντεεεε,να εχουμε και απο σενα καλα αποτελεσματα!

Τι φαγια ηταν αυτα που εκανες μαρηηηηηηηη?

Χριστινα μου,σας βρηκε παλινδρομηση?Αχου μωρε!Να εχεις και κατω απο το κρεβατακι της ενα μαξιλαρι,να εχει μια αναρροπη θεση το κρεβατι!Οχι κατω απο το κεφαλακι της,κατω απο το στρωμα!Αυτο θα βοηθησει να μην ανεβαινουν υγρα στον οισοφαγο!Ρωτα εαν θελεις και τον παιδιατρο!

Οσο για την μανουλα σου,λυπαμαι που η συμπεριφορα του προσωπικου ηταν τετοια!Λυπαμαι,γιατι ειναι και συναδελφοι μου!Οση δουλεια κι αν εχει,πρεπει να εχεις το νου σου!Ειδικα οταν βαζεις παπια!Συμφωνω πως υπαρχει φορτος εργασιας,αλλα και ο ασθενης τι φταει?Τελος παντων!

Μαυ μου,ποτε λες να πας για δουλεια?

Τωρα τις εχεις και τις 2 σπιτι,και οσο θα μεγαλωνει η Μιχαελα και θα επικοινωνει με την Β,τοσο θα θελεις να μεινεις σπιτι!Το ιδιο θα ενιωθα και γω!

Εσεις πινετε ειδικο γαλα και για την παλινδρομηση?

Μποτσακι μου,ειδες πως περναει ο καιρος?Και γω απο τη μια θελω να παω,απο την αλλη σκεφτομαι οπως και συ!Μια ιδεα ειναι μωρε!Και συ θα εχεις μετα μειωμενο?

Επιτελουςςςςςςςςςςς,ο Χρηστακος μας ειναι καλα!Ποσο χαιρομαι!Λες να ειναι το γαλα?Εσυ πως εισαι?Καπνιζεις μαρη?

Ριτσα μουυυυ,τι κανει το μωρακι σου?Αντεεεε,να φτασουν οι μερες να το ξαναδειτε!Και ισως μαθετε και το φυλο!:tongue:

Αγορομαμμυ μου,τι κανουν τα παιδακια σου μεσα και εξω?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ

αχ ποσο σε καταλαβαινω κοπελα μου!!!!!!!!!!!!εσενα η μαμα σου παλι καλα ειναι σε νοσοκομειο της αθηνας εμενα ο αδελφος μου οταν επαθε το τροχαιο ηταν στο νοσοκομειο του νησιου οπου μου λεει ο γιατρος θα περιμενετε ενα μηνα (θα νοσηλευεται ενα μηνα)κ μετα θα γινει χειρουργειο κ θα δουμε αν θα πετυχει κ του λεω γιατρε πλακα κανεις?για ποδι μιλαμε κ γι νεαρο ατομο(24 το 2011 ο αδελφος μου)κ μου λες αν κ αν καλα θα κανονισω να τον παω αθηνα κ κανονισαμε κ πηγαμε στο κατ οπου πηγαμε δευτερα κ χειρουργηθηκε παρασκευη κ ολα πηγαν καλα!!!!!!!!!!!οκ υπαρχουν οι ελειψεις αλλα κ οι καημενοι οι ασθενεις τι φταινε?τον καθετηρα θα τον αποφευγουν λογω του οτι κανει ουρολοιμωξης ασε που ειναι κ ενοχλητικος!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Τι κάνετε????

Εμείς καλά! Η μπεμπούλα μου κοιμάται και εγώ παίζω με το αγοράκι μου!!

Σήμερα δουλεύει ο αντρούλης μου!!!!!!

Και εδώ χάλια καιρό έχει οπότε πάλι μέσα!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(

Να δω πότε θα καταφέρουμε να βγούμε!!!!!!! σνιφ σνιφ!!!!!!!

Σήμερα το μενού έχει χορτόσουπα για την οποία τρελαίνομαι!!!!!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!

κοριτσακια σημερα εκανα μια αποπειρα να αλεσω μισο μηλο στο multi που εχω αλλα ειδα οτι δεν τ αλεθει καλα!!!!!!!!!εσεις με τι τα αλεθατε?βοηθηστε την ασχετη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

NGN πού να βγείτε;;;;;;;; Καθηστε μεσα σπιτακι σας!!!!!!! Με τετοιο καιρο...

Ιωαννακι τί κανει η μουρμουρα; εσεις εχετε κλεισει ημερομηνια;

πω μανικι ειχατε περασει κ εσεις με την μανουλα σου ε?

λεμ για οκτωβρη προε το τελος

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!

κοριτσακια σημερα εκανα μια αποπειρα να αλεσω μισο μηλο στο multi που εχω αλλα ειδα οτι δεν τ αλεθει καλα!!!!!!!!!εσεις με τι τα αλεθατε?βοηθηστε την ασχετη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι εγω σου απαντησα και στο φβ....

Με το μουλτι...ή με τον τριφτη καντο!!! Αν ρωτησεις και μαμα σου, ισως καταλαβεις ποιο τριφτη παιδικο σου λεω....

Στο μουλτι βαζεις το μηλο και μετα προσθετεις και χυμο πορτοκαλιου...οταν θα τρωτε ολα τα φρουτα...Τωρα στην αρχη που λογικα ενα ενα φρουτο θα της βαζεις...θελει τριψιμο και λιγο θα τρωει ετσι και αλλιως...θα της τα πατας και με το πηρουνακι και δεν θα μενουν κομματακια...

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,και γω το πρωτο μηλο το ειχα αλεσει στο μουλτι και ειχε κομματακια!Απορω πως το εφαγε το παιδι μου!Οποτε καλα κανεις και ρωτας.Το καλυτερο ειναι αυτο που ειπαν τα κοριτσια,σε ειδικο τριφτη και μετα με το πιρουνι πατημα!Ο αδερφος σου ποτε θα βγαλει τις λαμες;

NGN μου,που να τα πας με τετοιο καιρο!Κριμα μωρε!

Τελειωσες με τις δουλειες;

Εγω ναιι!Επιτελους!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι ειναι ακομη οι γονεις σου εκει; σας κρατησαν την Δημητρουλα και πηγατε χθες στον χορο;

Εμεις εχουμε πολυ- πολυ καιρο να βγουμε βραδυ οι δυο μας.............αλλα δεν ειναι ευκολο για διαφορους λογους και δεν το επιδιωκουμε. Δεν πειραζει...

κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!με πηρε τηλ μια πολυ καλη μου φιλη η οποια ειναι εγκυος στο 3 της παιδακι κ μου ζητησε να το βαφτισω πρωτα θεος!!!!!!!!!θα της το ζητουσα αλλα ελεγα νωρις ειναι ακομα!!!!!!!!!!γενναει αυγουστο κ αυτη μαζι με την ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ κ το ΡΙΤΣΑΚΙ μας κ μαλλον αγορι περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...