Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Δεν ευχήθηκα καλό μήνα!!!

Ηλιοβασίλεμα... ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου :wink:

Και ελπίζω τα προβλήματα να περάσουν για όλες μας!!! Έχουμε τα παιδάκια μας (και τα εμβρυάκια μας) και αυτό είναι το πιο σημαντικό!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ το πηραμε κ την ταισα εκει κρεμα πολυ της αρεσε!!!!!!ναι μωρε δεν ηταν βολικο το ρηλαξ!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι βαζω μασκα!!!!!!!!!!!

φρουτα θα ξεκινησουμε 10 του μηνα !!!!!!!!!α πολλα γεγονοτα εκεινη την μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ θα κανει χωριακη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ΜΑΡΑΚΙ ΤΟ ΒΟΡΙΝΟ ξεκιναει δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΜΟΥ θα φαει φρουτα!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ευτυχώς κάναμε κακά πριν λίγο..... Και μετά ήπιε 100 μλ, πάλι καλά.....

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ τί θέματα είναι αυτά που μας γράφεις;; Αυτή τη στιγμή το πάνω κ κατω σπιτι επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα ε; Απλά όπως κατάλαβα το πάνω είναι ακόμα κάπως αδιαμόρφωτο.. Και συγγνώμη, άμα ερθει η πεθερά σου, κοιμαστε εσεις εδώ και εκείνη στο διπλανό; Και όπως καλά λες, οταμ το μωρό παει στο δωματιό του, αυτό θα ειναι το δωματιο με το ψυγείο;

Η μανούλα σου φυσικά και καλώς να έρθει, αλλά με τις δυο συμπεθερες μες το σπίτι, ελπίζω να μη φρικάρετε...:-P:razz::shock:

Σε ευχαριστώ για το κουράγιο με τη Μ μου!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, κανε δουλιτσες αλλά μην κουράζεσαι όσο μπορείς..

Α ρε στις 10/2 νεα που θα χει το καφέ μας!!!! Ελπίζουμε όλες ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Τι κανετε??? εδω εχει κρυο με αερα και σημερα!!!

Εμεις ειμαστε καλα, απο το πρωι δουλιτσες κανω και τωρα εβαλα τη φμγια υπνο. Φαγαμε βραστο και σημερα απο εχθες, ερχεται και ο ανδρουλης μου με ρεπο σημερα και θα τον στειλω για ψωνια γιατι με τετοιο αερα δεν παει η φμ πουθενααα!!!

Παω να ξαπλωσω λιγο, τα λεμε μετα η το βραδυ!!!

Φιλακια σε ολες!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ηρθα και γωωω!

Εκανα την κουζινα το πρωι και πηγα με τον πατερα μου λαικη/σουπερ!Εν τω μεταξυ,εριξε λιγες νιφαδες χιονιου,αλλα σταματησε μεσα σε λιγα λεπτα!Με 2 βαθμους δυσκολο να χιονισει,οχι ομως οτι το αποκλειω!

Πραγματικα Ιωαννα μου,πολλα τα νεα της Δευτερας 10/2!!!Χαχαχαχα!Ο Αγιος Χαραλαμπος να μας βοηθησει ολες μας,να πανε ολα καλα με οτι κι αν κανουμε!

Μαυ μου,ανορεξιες!Και αντε εγω,λεω κοντευει τους 10 μηνες η μικρη,και να μην πιει γαλα θα φαει φρουτα/μεσημεριανο/κρεμα,εσεις ειστε μικρουλες και ειχατε και την περαστικη περιπετεια σας,λογικο να αγχωνεσαι!

Αλλα για την παλινδρομηση να το ελεγξετε!Το ανεφερες στη γιατρο,συγκεκριμενα γι αυτο?Ειναι και τα ουλα της πρισμενα!Μη νομιζεις πως μπορει ν'αργησει για δοντι!Η Δημητρα 9 μηνων εβγαλε!Να σου πω,κλαιει οταν σταματησει να πινει γαλα?Για ουρολοιμωξη κανατε εξετασεις?Συνηθως η ανορεξια ,εαν δεν ειναι δοντια,δειχνει ατυπη ουρολοιμωξη!

Χριστινα μου επειδη δε καταλαβα πολυ καλα,η πεθερα μενει μαζι σας?

Το σπιτι εχει 2 ξεχωριστους οροφους ή ενα σπιτι με εσωτερικη σκαλα?Σαν μεζονετα δηλαδη?

Παντως καλο ειναι να μην ερθει η πεθερα!Θα ειναι η μαμα σου σπιτι,με δυσκολια στη βαδιση,θα εχεις και το μωρο,τα νευρα σου θα κλαταρουν εαν ειναι και η πεθερα σπιτι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Η κατάσταση είναι μπερδεμένη γιατί το σπίτι είναι στο όνομα της και όχι στου άνδρα μου. Η πεθερά μου κανονικά μένει στην Αθήνα και δεν ήθελε να μένει εδώ γιατί είναι μακριά... μας το παραχώρησε λοιπόν να μένουμε για να μην πληρώνουμε ενοίκιο (είχαν κάνει συμφωνία με τον άνδρα μου πριν το γάμο μας).

Μέχρι πέρσι το Φεβρουάριο ερχόταν με τον σύντροφό της (ο οποίος πέθανε)... μας έφερνε φαγητό, μας έβλεπε και έφευγαν (άντε να έμεναν και ένα βράδυ). Μετά χτύπησα το πόδι μου και ήταν μόνιμα εδώ για να με προσέχει... στη συνέχεια ήταν εναλλάξ με την μαμά μου στην εγκυμοσύνη γιατί ήμουν στο κρεβάτι... Τώρα θεωρώ ψάχνει δικαιολογία για να έρθει μόνιμα... (αφού είδε ότι δεν έπιασε με το μωρό χρησιμοποιεί τη μαμά μου και ισχυρίζεται ότι θέλει να βοηθήσει - που ίσως όντως να θέλει να βοηθήσει κιολας)

Anyway, στο σπίτι έχουμε ρίξει άπειρα λεφτά.... γιατί αλλάξαμε πατώματα, ντουλάπες, μπάνια... κάναμε μόνωση, βάλαμε αντλία θερμότητας... κτλ κτλ...

Απλά μας τελειώσαν τα λεφτά και δεν κάναμε αυτόνομα τα σπίτια (που δεν χρειαζόταν κιολας μέχρι πρόσφατα). Πάνω είναι 110 τετραγωνικά και κάτω 70 και συνδέονται με εσωτερική σκάλα.

Πρόσφατα λοιπόν συνειδητοποίησα ότι έχει πολύ άσχημη σχέση με τα παιδιά της... Το καλοκαίρι είχαν σταματήσει εντελώς να μιλάνε με τον άλλο της γιο, τη νύφη της και την εγγονή της, χωρίς ουσιαστική αιτία... και με τον άνδρα μου τσακώνονται συνεχώς χωρίς λόγο!!! Να φανταστείτε με μένα έχει καλύτερα σχέση... και παίρνει πάντα το μέρος μου. Τι να πω έχει και κατάθλιψη από την απώλια της... έχει περάσει και πολλά στη ζωή της, αλλά και ο άνδρας μου δεν φταίει να του τα χρεώνει!!!

Οπότε ο άνδρας μου θεωρεί ότι είναι καλύτερα όταν της μιλάω εγώ... για να μην τσακωθούν εντελώς και μείνουμε και ξεκρέμαστοι στο τέλος, γιατί ότι λέει εκείνος το παίρνει στραβά!!!

Τι να πω στην οικογενεια μας δεν είμαστε έτσι και δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ!

Όντως ωραία ημερομηνία η 10/2!!!!!!!! :-)

Εμείς έχουμε παιδίατρο σήμερα.. Φώναξα κάποιον καινούριο γιατί δεν έμεινα ικανοποιημένη από την πρώτη!

kPAZp2.png

Καλη εξεταση Χριστινα μου!Να μας πεις τα νεα σας!

Βρε κοριτσι μου,πραγματικα περιπολικη η κατασταση με την πεθερα,το σπιτι κτλ!

Προσωπικα,μπορω να δεχτω τη μητερα ή την πεθερα μου για καποιες μερες!Οχι ομως για παντα!Κακα τα ψεμματα,οταν συνηθιζεις να μενεις μονος σου,εχεις το προγραμμα σου,και ερχεται αλλο ατομο και ταρασει ολο αυτο,ειναι κουραστικο!

Δε ξερω πως θα καταφερετε να το αποφυγετε,ομως για μενα το καλυτερο θα ηταν να μιλησει ο αντρας σου!Ή να μεινετε πανω κατω!Λες να σας ενοχλει συνεχεια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι συμφωνώ μαζί σου!

Η πεθερά μου είχε οικόπεδο ακριβώς δίπλα μας... και το έγραψε στην εγγονή της και έκτισαν σπίτι.. Τώρα η εγγονή της έχει αρραβωνιαστεί και οι γονείς έχουν σταματήσει να έρχονται για να μην ενοχλούν την κόρη με τον αρραβωνιαστικό της... και η πεθερά μου δεν μπορεί να το καταλάβει με τίποτα γιατί θέλουν να είναι μόνοι τους!!! Μάλιστα ρωτήσαμε τη θεία του άνδρα μου αν μπορεί να φυλάει την μικρή για κάποιους μήνες όταν γυρίσω στο γραφείο και μας απάντησαν ότι εξαρτάται από το αν θα μένουν μόνιμα εδώ τα παιδιά... Και η πεθερά μου μας λέει γιατί δεν τους λέτε να μείνουν μαζί σας???? Δεν τους θέλουν τα δικά τους παιδιά και η πεθερά μου σκέφτεται εμείς να το κάνουμε κοινόβιο εδώ. Της είπα ευθέως ούτε για αστείο... και ότι θα βρούμε άλλο τρόπο με το μωρό... και δεν είναι δυνατόν να χάσουμε την προσωπική μας ζωή! Και έλεγε η πεθερά μου... εγώ τους είπα να γράψω το οικοπεδο στο όνομα του γιου μου και σκέφτονταν να μην πληρώσουν 2 φορές της εφορία... καλά να πάθουν τώρα, που δεν μπορουν να είναι εδώ... Λες και εχει σημασία σε ποιανου όνομα είναι ένα σπίτι... !!!! Ούτως ή αλλιώς θα άφηναν την κορη τους να μένει... αφού δεν έχουν άλλη επιλογή!!! Απλά οι άνθρωποι θέλουν να είναι διακριτικοί!

kPAZp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Τι κάνετε????????

Εμείς καλά! Δεν μπήκα το πρωί γιατί έκανα κάτι δουλίτσες και μετά καθόμουν με τον άντρα μου. Τώρα πήγε Αθήνα γιατί έχουμε έναν γάμο και πάει μόνος του. Εγώ που να κουνήσω με την μπέμπα και με αυτόν τον καιρό. Δεν πειράζει. Ευτυχώς δεν είναι και πολύ κοντινός μας οπότε ΟΚ. Δεν πολυδιάβασα τα νέα σας. Είδα μόνο οτι θα πάρει το 9μηνο ο άντρας σου ΚΟΑΛΑΚΙ εεεεεε????? Μπράβο!!!!!! Το ίδιο συμβαίνει και στους στρατιωτικούς ή όχι????? Θα στείλω τον άντρα μου να πάει να ρωτήσει.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ κουράγιο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ την μάνα μου έχω από πάνω που είναι και διακριτική και ώρες ώρες φρικάρω. Όχι και μάνα και πεθερά!!!!! Τα πεθερικά μου εμένα μένουν μακριά!

ΜΑΥ μου τι έχουν πάθει τα μωράκια μας????? Και μένα τις τελευταίες μέρες έχει μειώσει κατά πολύ τον χρόνο που τρώει. Ήταν που ήταν θα παραγίνει. Εμείς έχουμε κάνει και εξετάσεις ούρων για ουρολύμξη και βγήκε αρνητική οπότε πρέπει να το πάρουμε απόφαση οτι τα μωράκια μας έχουν αποφασίσει να ζουν με τον αέρα!!!!!;);););););););) Υπομονή να έχουμε!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ τι κάνεις εσύ????? Πως πάνε οι δουλειές????? Εγώ σχεδόν τελείωσα!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ????????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακιααααααααααα!!!!!!!!!!Τι κανετε?????

Κρυοοοοοοοοοοοο σημερα!!!!!!!!Εμεις καλα ειμαστε.σημερα κοριτσια ολο τρωμε κοιμομαστε και γελαμε!!!!!!1Αχ Θεε μου να περασε αυτο το μαρτυριο και να μην ταλαιπωρηθει το μωρο μου αλλο!!!!!!Κατα τα αλλα κανω δουλιτσες,μαγειρευω σιδερωνω οσο προλαβαινω δηλαδη μιας και η μαμα μου εχει αναλαβει το μικρο!

Χρηστινακι μου μη στεναχωριεσαι με αυτα!Θα την βρειτε τη λυση!

Ειδες που σαραντησαμε ολες οι μαυρομανες και δεν μπορουμε να βγαλουμε τα μωρακια μας βολτα?Εγω προλαβα δυο τρεις φορες.Μετα γιοκ!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Καλως τον δεχτηκες μαρη τον αντρα σου αντε και με το καλο να παρει το εννιαμηνο!!!!!!!!

Μαυ μου ξελαφρωσε η μικρη μας?Εγω παντως χωρις να εχω πολλες γνωσεις πιστευω οτι ο σιδηρος την κανει την δουλεια αλλα και τι να κανεις!!!!!Θα περασει ομως!!!!!!Το ξερεις οτι θα περασει οπως περασαν και ολα τα αλλα και ειμαστε ολες μια χαρουλα!

Μαρακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!!1Αααααααααααααααχ το ξερω οτι περνανε σαν νερακι οι μηνες.Εδω περασε ηδη μια εγκυμοσυνη κι εχω το μωρο μου 2 μηνων στα χερια μου,αλλα να σου πω την αληθεια ανυπομονω γιατι δεν μπορω να καθομαι,το μονο οτι θα μου λειπει το παιδακι μου αλλα θα χορτασουμε μπανια το καλοκαιρι ευτυχως!!!!!!!!1

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?Ωρε μανα μου ολα τα καλα τα νεα στις 10 του μηνα!

Ngn μου αστα!Κλειστηκαμε μεσα με τον παλιοκαιρο!!!!!!

Ιωαννακι μου με γεια το καρεκλακι σας και με το καλο να φατε τα πρωτα σας φρουτακια!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα!!!

Ξεδωσα στην κουζινα....Εφτιαξα μπιφτεκια με πατατες για αυριο, πιτσα για αποψε και κεκακια σοκολατενια να υπαρχουν!!!!;););)

Αλλα κουραστηκα ελαφρως και μολις εκανα ενα καυτο μπανακι και καθησα...

Κοριτσια εγω στις 10 θα δωσω αιμα...αλλα αποτελεσμα θα ξερω στις 11 το απογευμα...ετσι λειτουργει το μικροβιολογικο που πηγαινω...:roll::roll::roll:

Αλλες 10 μερες!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι ειστε καλα; ο μπεμπακος ηρεμησε απο κολικους; Μπραβο το ζουζουνι σας!

Καλησπερα!!!

Ξεδωσα στην κουζινα....Εφτιαξα μπιφτεκια με πατατες για αυριο, πιτσα για αποψε και κεκακια σοκολατενια να υπαρχουν!!!!;););)

Αλλα κουραστηκα ελαφρως και μολις εκανα ενα καυτο μπανακι και καθησα...

Κοριτσια εγω στις 10 θα δωσω αιμα...αλλα αποτελεσμα θα ξερω στις 11 το απογευμα...ετσι λειτουργει το μικροβιολογικο που πηγαινω...:roll::roll::roll:

Αλλες 10 μερες!!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι ειστε καλα; ο μπεμπακος ηρεμησε απο κολικους; Μπραβο το ζουζουνι σας!

Kαλα μαναρακι μου!!!!!!!!Ετσι θελω να πιστευω οτι ηρεμησε η μαλλον αυτο δειχνει!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηηηη τι ωραια πραγματα εφτιαξες?Θα μας κολασεις!!!!!!!!!

Το ξερεις οτι ολη μας η θετικη ενεργεια ειναι κοντα σου κι ευχομαστε ολες απο την καρδια μας το αποτελεσμα να ειναι το επιθυμητο αλλα οπως και να εχει εγινε η αρχη κι εγω νιωθω οτι μεσα στο 2014 θα ερθει το σπορακι σου!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα ειμαστε, η φμ κοιμηθηκε και ο ανδρουλης μου πηγε βολτα, δεν ηθελα αλλα εγω επεμενα να παει να δει τους φιλους του, πηγε το απογευμα μαρκετ καθως ερχονταν γιατι ειχε πολυυυ κρυο για να παμε βολτα οι 3 μας.

Καθομαι εγω τωρα και βλεπω ελληνικη ταινια που μολις αρχισε. Θα φτιαξω να φαω κατι και επανερχομαι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...