Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

φιλια συμπεθερα!!! Θα σας αφησω κι εγω, αλλωστε πολυυυ ησυχια το καφε μας αποψε! Παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι λιγο κουρασμενη, σιδερωνα το απογευμα, ειχε κ γκρινια ο μικρος, αλλα τουλαχιστον το μεσημερι κοιμηθηκαμε 2,5 ωρες και ειχα δυναμεις! Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

εδω εχουμε πολικο ψυχος!!!!!!!!!!

τ απογευματα κοριτσια εξαφανιζομαι γιατι εχει γκρινια η μικρη εντονη!!!!!!!!

χτες ομως βρηκα ευκαρια να παω να δω για καρεκλακι φαγητου που θελουμε να παρουμε!!!!!!!!!!ειδα καποιο που μου αρεσε κ σημερα θα παει κ ο αντρας μου να το δει κ θα το παρουμε!!!!!!!!!!αχ κοριτσια εχει κλεισει ο λαιμος μου κ τρεμει η ψυχη μου μην κολλησω την μικρη!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο που θα εχετε τον μπαμπακας σας για 9 μηνες!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περυσι κ μενα που γεννησε μια φιλη η οποια δουλευε στον ιδιωτικο τομεα μολις εγινε το μωρακι της 2 μηνων πηγε στη δουλεια κ ο αντρας της το πηρε το 9μηνο στρατιωτικος κ τον οκτωβρη που γεννησε μια αλλη η οποια δεν δουλευει ο αντρας της εκανε πατεντα οτι κ καλα δουλευει κ το πηρε!!!!!!!αν ειναι κ οι δυο δημοσιοι υπαλληλοι μπορουν να παρει η μανα το 6μηνο κ ο αντρας το 3μηνο το ξερω απ την γειτονισσα που ειναι κ ποι δυο στρατιωτικοι αλλα ο αντρας της δεν θελει να παρει αυτο;ς οποτε θα το παρει ολο η κοπελα κ μου ειπε οτι υπαρχει κ διαταγη οταν θα γυρισει στη δουλεια θα πηγαινει στη δουλεια μια ωρα αργοτερα!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αντε ηρεμησε ο ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ ε?μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσάκια καλημέρα και απο μένα!!! Χάθηκα λίγο αλλά δεν είχα πολύ τα κέφια μου. Δυό μερες τώρα, το μωρό εχει μειώσει πολύ τα γεύματά του. Από τη μία λέω αυτή η γ@@@@δυσκοιλιότητα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Χτες κ προχτες ενώ δείχνει να πεινάει, δεν τρωει, αντε 70μλ και για να φτασουμε κανα 90αρι παλεύω κανα μισάωρο. Κατα τη διαρκεια του γεύματος σφίγγεται, σα να πνιπγεται, σα να θέλει να σηκωθεί.. Υποψιάζομαι παλινδρόμηση κ θα παρω το γιατρό να δούμε τί θα κάνουμε.. Σήμερα μεχρι στιγμης εχει κάνει δυο γευματα καλά, θα δούμε πως θα εξελιχθεί η μέρα..

Και δω κρύο πολύ όπως φαίνεται θα εχει κ άκουσα κ βροχες.. Αχ ας έρθει η άνοιξηηηηηηη!!!!!! Βαρέθηκα...

ΚΟΑΛΑΚΙ με το καλό κορίτσάκι μου να είστε και οι τρεις μαζί στο σπίτι! Σπουδαία νέα!!

Οι άλλες ήρεμες είδα! ΜΠΟΤΣΑΚΙ σκίζει ο γιός, μπράβο!!

Καλημερα κ τα λέμε μετά!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα και απο μένα!!! Χάθηκα λίγο αλλά δεν είχα πολύ τα κέφια μου. Δυό μερες τώρα, το μωρό εχει μειώσει πολύ τα γεύματά του. Από τη μία λέω αυτή η γ@@@@δυσκοιλιότητα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Χτες κ προχτες ενώ δείχνει να πεινάει, δεν τρωει, αντε 70μλ και για να φτασουμε κανα 90αρι παλεύω κανα μισάωρο. Κατα τη διαρκεια του γεύματος σφίγγεται, σα να πνιπγεται, σα να θέλει να σηκωθεί.. Υποψιάζομαι παλινδρόμηση κ θα παρω το γιατρό να δούμε τί θα κάνουμε.. Σήμερα μεχρι στιγμης εχει κάνει δυο γευματα καλά, θα δούμε πως θα εξελιχθεί η μέρα..

Και δω κρύο πολύ όπως φαίνεται θα εχει κ άκουσα κ βροχες.. Αχ ας έρθει η άνοιξηηηηηηη!!!!!! Βαρέθηκα...

ΚΟΑΛΑΚΙ με το καλό κορίτσάκι μου να είστε και οι τρεις μαζί στο σπίτι! Σπουδαία νέα!!

Οι άλλες ήρεμες είδα! ΜΠΟΤΣΑΚΙ σκίζει ο γιός, μπράβο!!

Καλημερα κ τα λέμε μετά!!

καλημερα κοπελα μου αχ κ η δικια μου μειωνε οταν ειχε κολικους κ τωρα παλι που εχει γκρινια απ τα δοντακια της εκει που επινε 210 ξερεις τι αρχισα να της κανω της κανω 180 κ οταν την ταιζω πινει ξερω γω 100 ε τα υπολοιπα τα δινω μετα απο καμια ωρα!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι ψωνιζετε καθισματακι φαγητου; Καλοριζικο!!! Εμενα μου χρησιμευσε πολυ!!! Ειχα επιπλεον και φορητο καθισματακι φαγητου που μου το ειχαν φερει δωρο βαπτισης...αυτα της fisher price που δενονται πανω σε κανικες καρεκλες και τα κουβαλας οπου θελεις, πχ σε αλλο σπιτι ή ταβερνα...

Μαυ μου ταλαιπωρειται η μικρη; Παλινδρομηση ειχε και η μπεμπα της Μαριας της Αθηναιας...

Χθες καπου πετυχε το ματι μου σε διακοσμηση παρτυ γενεθλιων με θεμα την ραπουνζελ και σκεφτηκα την Β. σου!!!! Με το καλο του χρονου που θα της κανετε παρτυ, πρωτα ο Θεος, να της κανεις κατι τετοιο αν εχει ακομη ερωτα με την ραπουνζελ!!!

Πολυ αερα εδω και πολυ κρυο....................καθομαστε με την κορη μου μεσα αλλα σε καμια ωρα θα την παω μουσικοκινητικη και μεχρι να σχολασει, θα κανω τα ψωνια του σπιτιου... Ο μπαμπας μας δουλευει στα μποφορ και δεν ξερουν ακομη τί θα κανουν.

Εγω κοριτσια, οσο και να το παιζω αδιαφορη και ψυχραιμη, μεσα μου το σκεφτομαι...Πινω τα χαπια και μετραω αντιστροφα ποσες μερες απομενουν...Νιωθω κατι και λεω λες να ειναι κατι καλο; Αλλα εχω τοσες μερες μπροστα μου....

Καλημερα κουκλες μου!Καλο μηνα!Τι κανετε?

Εμεις καλα!Η μικρη,πααααααλι δεν ηπιεα γαλα,της το εκαν κρεμα,αλλα εφαγε 5 κουταλιες και μετα δεν ηθελε με τιποτα να φαει!Πφφφφφφφφφφφ....τι να την κανω!Μαλλον πρεπει να βγαζουμε κι αλλα δοντια!Γιατι τα υπολοιπα γευματα της ειναι πολυ καλα!

Ιωαννα μου,με το καλο να παρετε το καρεκλακι κοριτσι!Πραγματικα πουλ βολικο,αλλα μεγαλωνει και η μουρμουρα,οποτε δε θα μπορει να τρωει στο ριλαξ(εαν της δινεις εκει την κρεμα)!Φρουτα δεν ξεκινησατε ακομη,σωστα?

Και σενα μειωσε το γαλα?Τι αγχωτικο ολο αυτο?Οσο για την ιωσουλα,να βαζεις μασκα οταν ερχεσαι σε μεγαλη επαφη με την μικρη!Λεω μια ιδεα!

Ηλιοβασιλεμα μου,ευχομα αυτος ο μηνας να σου μεινει αξεχαστος!

Με τα ποδια θα πατε στο μαθημα?Ο αντρας σου δουλευει εξωτερικα?

Δεν ηταν η πρωτη φορα που πηγαμε σε παιδοτοπο!Εχουμε παει αλλες 2,η μια ηταν σε παρτυ και η αλλη στα Γιαννενα!Της αρεσει!Δε ξερω τι καταλαβαινει,αλλα λιγο τα χρωματα,λιγο τα παιχνιδια,λιγο τα παιδακια,το ευχαριστιεται!

Μαυ μου,εχετε και σεις τα δικα σας με το γαλα!Μα τι επαθαν ξαφνικα?Ναι μπορει να ειναι παλινδρομηση,δεν το ευχομαι βεβαια!Λες να αρχισουν να την ενοχλουν τα ουλα?Η Β τι κανει?

Κοαλακι μουυυ,παιρνει ο αντρας σου το 9μηνο?Καλεεεεεε τι καλα!Θα ειστε ολοι μαζι για 9 μηνεεεεεεεεεεεεες!Μπραβο μωρε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο καλημερα!!!

Εχει παλιοκαιρο εξω...αν μπορει, θα μας πεταξει ο πατερας μου μεχρι το μαθημα. Συνηθως την παω με το ποδηλατο αλλα τωρα λογω αερα και κρυου αλλα και λογω δικης μου προσοχης, ποδηλατο δεν παιζει...

Α, η Δημητρουλα εχει ξαναπει σε παιδοτοπους!!! αφου της αρεσει, καλα κανετε!

Ναι, ο αντρας μου δουλευει σε εξωτερικο χώρο μεσα την θαλασσα, 45λεπτα απο το εκει λιμανι. Οποτε οι καιρικες συνθηκες χειμωνα καλοκαιρι τους συνοδευεουν με ολα τα επακολουθα....

Aντε βρε Ηλιοβασιλεμα μου,ειχα την εντυπωση πως δουλευε σε εργοστασιο,σε εσωτερικο χωρο!Πωπω,μα δεν σταματουν με τετοια επικίνδυνα καιρικα φαινομενα?

Ναι,δεν εισαι σε θεση να παρεις το ποδηλατο,απο ολες τις αποψεις,που ανεφερες!

Ειναι μακρυα η σχολη?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Πραγματικα,εσας που πηγαινει σχολειο,μπορειτε να περιορισετε τους παιδοτοπους!Και απο αποψη ιωσεων,γιατι ερχονται σε επαφη με αλλα παιδακια!Ο χωρος που παιζει η μικρη μου,ειναι σχετικα απομονωμενος!Δεν επιτρεπονται μεγαλα παιδια,ασε που οσες φορες κι εχουμε παει,παντα ειμαστε μονες μας!Χεχε!

Καλυτερα!Ξεσκαει και η μικρη μωρε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΡΑΚΙ!!

Μωρέ μου την εχει δωσει με το γάλα γιατί εδώ εμείς μιλάμε για μικρά κυβικά και δε μας παίρνει 3 φορες την εβδομάδα να τρώμε σα σπουργίτια!! Ο γιατρος οταν την είδε είπε οτι τα ούλα της είναι πρησμενα, αλλά βρε κορίτσια μέχρι να βγάλουμε δόντι έχουμε τουλάχιστον ενα τρίμηνο μπροστά μας! Υποψιαζομαι την παλινδρόμηση διοτι και μισή κ μία ωρα μετά να την ξαπλωσεις, δείχνει σα να υποφερει, σα να εχει ξινίλα, σα να μην εχει ρευτεί, ενώ έχει... Αχ δεν ξερω.. Είμαι σκασμένη λίγο..

ΙΩΑΝΝΑ εμεις έχουμε το καθισματακι της ινγκλεσίνα κ έχει βγει πολύ καλό. Ήταν όμως ακριβούτσικο θυμάμαι. Και από φορητό είχαμε της κίκκο.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, είναι φυσικό να εχεις ένα φτερούγισμα μέσα σου κ να μετράς αντιπστροφα.... Στο εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου πραγματικά! Αλλά είπαμε, και αν πάλι όχι, δεν πτοούμαστε, τωρα που βρέθηκε η λύση!! Δέκα μερούλες είναι, θα περάσουν!!! Ωραια ιδεα η ραπουνζέλ!! Άμα παραμείνει ο έρωτας της Β γιαυτήν, μακαρι, θα της οργανώσω τετοιο πάρτυ!!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου και σεις ανορεξίες;; Τουλάχιστον τρωει το φαγάκι της το μεσημέρι; Εχεις τους γονείς σου παρεούλα;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μου...αν τωρα δεν πετυχουμε θετικο αποτελεσμα....θα σταματησουμε τις φαρμακευτικες προσεγγισεις.

Δεν επιτρεπεται αλλη επιβαρυνση του οργανισμου με τοσες ορμονες απο την μια, δεν εχω αλλα φαρμακα απο την αλλη και ετσι μεχρι τα μεσα της ανοιξης δεν θα κανουμε κατι....Ισως θα πρεπει να παρω και 2-3 μηνες αντισυλληπτικα κλπ κλπ.

Αλλα ολα αυτα εξαρτωνται απο το αποτελεσμα της 11ης Φεβρουαριου....

Μαρακι βορινο σου εστειλα π.μ.

Καλημερα φιλες μου και καλο μηνα!!! Μπηκα στα γρηγορα γιατι εχω αρχισει δουλιτσες! Ξυπνησα κατα τις 9 15 εγω και ο μικρος ως εκ θαυματος κατα της 10.00! Φαγαμε φρουτακια, τοστακι κ τωρα οι αντρες εχουν παει για ψωνια!!! Εχει παλιοκαιρο και ηθελα να βαλω να πλυνω τις παντες και τις κουβερτουλες του μικρου αλλα τζιφος! Διαβασα στα πολυ πεταχτα τα νεα σας, παντως για Σαββατο εχουμε κινηση ε??? Φιλακια κοριτσακια και θα μπω αργοτερα να σας γραψω!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα!!!

Τι παλιόκαιρος είναι αυτός!!! Τώρα που σαραντίσαμε δεν μπορούμε να πάμε πουθενά με τέτοιο καιρό! Παιδιά έχω μπουχτίσει στο σπίτι...

Η μαμά μου τελικά μάλλον θα έρθει να μείνει μαζί μας... και δυστυχώς η πεθερά μου θέλει να έρθει να είναι και εκείνη μόνιμα εδώ για να προσέχει τη μαμά μου... Της το ξεκαθάρισα ότι είμαι εγώ εδώ και ότι δεν απαιτείται, αλλά ήταν σαν να μην μίλησα!!!

Ξέρω ότι η μανούλα μου δεν θα με επιβαρύνει... ίσα ίσα που θα έχω παρέα...

Και εξάλλου πιστευω ότι γρήγορα θα κινείται με το πι και θα πηγαίνει μόνη της τουαλέτα...

Και επίσης τώρα βλέπω ότι θα έχουμε και άλλο πρόβλημα! Το σπίτι είναι μονοκατοικία 2ωροφο... στο πάνω όροφο υπάρχουν 3 δωμάτια... το δικό μας... της πεθεράς μου... και ένα τρίτο που είχαμε σκοπό να το κάνουμε κουζίνα (και έχουμε βάλει μέσα ψυγείο και διάφορα κουζίνας γιατί η κουζίνα είναι κάτω)... έτσι ώστε να κάνουμε αυτόνομα το πάνω από το κάτω και να μπορεί να μείνει η πεθερά μου κάτω στο μέλλον! Η πεθερά μου έλεγε λοιπόν να μείνει η μαμά μου κάτω... το οποίο δεν είναι εφικτό γιατί υπάρχει ένα σκαλοπάτι για να μπεις στο μπάνιο!!! Και όταν της το είπα μου απαντάει ότι θα την πλένουμε με λεκάνες!!!! Το πιστεύετε??? Δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει το δωμάτιο της... Οπότε της είπα και εγώ ότι θα βάλουμε την μαμά μου στο δωμάτιο με το ψυγείο! Αργότερα με το μωρό τι θα κάνουμε δηλαδή???? θα το βάλουμε και αυτό στο δωμάτιο με το ψυγείο ή θα το κρατήσουμε για πάντα στο δωμάτιο μας??? Τόσο τραγικό θα ήταν να μεταφερθεί από τώρα κάτω?

Μάυ υπομονή με την μικρή σου... καταλαβαίνω ότι είναι μικρούλα και θέλεις να μεγαλώσει... αλλά και εμείς που είχαμε ίδια ΠΗΤ είμαστε πιο αδύνατες από εσας.. άρα με τη διορθωμένη ηλικία έχει πάρει προβάδισμα η Μιχαελα σου... :-)

Κοαλάκι πολύ καλό που θα πάρει ο άνδρας σου το 9μηνο... άντε με το καλό να τον έχετε στο σπίτι... και εμείς θα δούμε πως θα το κάνουμε... μέσα στη βδομάδα θα αποφασίσουμε.

Ιωάννα, Ηλιοβασιλεμα, αγορομάμμυ και μαράκι καλημέρα!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...