Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μαρακι βορινο κοντευετε με την γενικη καθαριοτητα;

Ναι πηγε σχολειο σημερα και πηγα και την βρηκα με την τσαντα και το μπουφαν καιν με ενα χαρτινο ραμφος στο κεφαλι και φτερα στα χερια.:!: Επαιζαν θεατρικο με θεμα τον Ηρακλη και τους αθλους....

Χθες δεν ειχαν σχολειο λογω Τριων Ιεραρχων...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!

Τι κάνετε???? Εμείς καλά. Ο μικρός παίζει και η μικρή κοιμάται (τι πρωτότυπο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)!!!!

Εγώ περιμένω τον αντρούλη μου από την Αθήνα να κάτσουμε λίγο ή να πάμε καμιά βολτίτσα!

Όλες καλά?????????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα ngn μου!Θα πατε βολτα οικογενειακως ή θα αφησετε σε γονεις τα παιδια?

Ηλιβασιλεμα μου,μπραβο στη δασκαλα σας,που οχι μονο μαθαινει διαφορα στα παιδια,αλλα προσπαθει και δημιουργηκα να τους τα μεταδωσει!Τι καλη!Το ευχαριστηθηκε η μικρη?

Δεν τελειωσα ακομη,εχω κουζινα και το ενα το δωματιο,οπου εχω γραφειο και βιβλιοθηκη!

Μποτσακι μου,εφτασε ο καιρος για να επιστρεψω στη δουλεια!Ειλικρινα,και χωρις να θελω να σε πανικοβαλλω,αλλα για ποτε θα ρθει ο Σεπτεμβριος,να πας και συ...δε θα το πιστευεις!Πραγματικα νιωθω πως ΠΟΤΕ δεν πηρα αδεια,ΠΟΤΕ δεν καθησα 1,5 χρονο!:shock::tongue::D!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα ngn μου!Θα πατε βολτα οικογενειακως ή θα αφησετε σε γονεις τα παιδια?

Ηλιβασιλεμα μου,μπραβο στη δασκαλα σας,που οχι μονο μαθαινει διαφορα στα παιδια,αλλα προσπαθει και δημιουργηκα να τους τα μεταδωσει!Τι καλη!Το ευχαριστηθηκε η μικρη?

Δεν τελειωσα ακομη,εχω κουζινα και το ενα το δωματιο,οπου εχω γραφειο και βιβλιοθηκη!

Μποτσακι μου,εφτασε ο καιρος για να επιστρεψω στη δουλεια!Ειλικρινα,και χωρις να θελω να σε πανικοβαλλω,αλλα για ποτε θα ρθει ο Σεπτεμβριος,να πας και συ...δε θα το πιστευεις!Πραγματικα νιωθω πως ΠΟΤΕ δεν πηρα αδεια,ΠΟΤΕ δεν καθησα 1,5 χρονο!:shock::tongue::D!

Καλησπέρα ΜΑΡΑΚΙ μου!!!!!! Μαζί με τα παιδιά λέμε να πάμε αλλά δεν ξέρω γιατί βλέπω οτι χαλάει ο καιρός. Αν όχι σήμερα τότε αύριο το πρωί θα τα πάρουμε και θα πάμε. Τι κάνει η μικρούλα σου???? Η γενική πώς πάει???? Εγώ δεν έκανα γενική. Απλώς όλο το σπίτι.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα,

Η μαμά μου θα χειρουργηθεί την Δευτέρα. Δυστυχώς δεν υπήρχε χειρουργείο σήμερα! Οπότε θα μείνει αρκετές μέρες στο νοσοκομείο. Είναι στο γενικό κρατικό.

Ο άνδρας μου είναι στρατιωτικός... αλλά νόμιζα ότι θα ισχύουν τα ίδια για όλους τους ενστολους... αλλά τελικά άρχισα να το ψάχνω λίγο και είδα πως όχι!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινα μου,δεν ισχυει για τους στρατιωτικους?Κριμα μωρε!Το εχετε ψαξει?

Νgn μου,καλα ειναι η μικρη μου!Πριν λιγο γυρισαμε απο εναν παιδοτοπο οπου ειχαμε παει!Εχει ειδικο χωρο για βρεφη και ειναι πολυ ωραια!Η μικρη χορτασε παιχνιδι και γω βολτα!Το ηθελα πολυ!

Η γενικη συνεχιζεται!Μας εμειναν 2 χωροι ακομη!Να τους κανω να τελειωνω!

Εσεις καλα?

Με την μαστιτιδα,δεν ειχα ξανα ενοχλησεις?

Τωρα επιασε μια γνωστη μου!Ευτυχως σε ελαφρια μορφη!Ο γιος της ειναι 11 μηνων,και θηλαζε μονο το βραδυ!Μονο τοτε ηθελε!Αυτη πιστευε πως δεν εχει αρκετο γαλα,οποτε πετρωσε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ειστε ολες καλα??? πολυ κρυο εδω!!!

Εμεις καλααα, η φμ κοιμηθηκε και εγω καθομαι να ξεκουραστω!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ηξερα οτι δεν ισχυει για ολους αλλα δεν ηθελα να επιμεινω παραπανω... Κριμα ομως, καλο θα ηταν να ξεκουραζοσασταν με αυτο τον τροπο!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ δεν ξερω αν ειχε κανει στο παρελθον χρηση του δικου της αλλα δεν νομιζω γιατι δεν θα προχωρουσαν στη διαδικασια...

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, NGΝ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ολες καλα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα!!!

Πολυ κρυο και αερα εχουμε ολη μερα....Αυριο θα ειναι παλι χαλια ο καιρος...

Μολις κοιμηθηκε η μικρη και τωρα ωρα για χαλαρωση...

Εσεις;;;

Μαρακι βορινο πηγατε σε παιδοτοπο; πρωτη φορα σας; Εχω καιρο να την παω...αλλα επειδη εχει το σχολειο οπου συναναστρεφεται και παιζει με παιδακια, τον παιδοτοπο δεν τον αποζηταει οποτε το εκμεταλλευομαι και απεχουμε...

Κοαλακι κοιμηθηκε και σενα η μικρουλα σας; Ο αντρας σου πότε ξαναερχεται;

Τελευταία έχει βγει ένας νόμος και μπορούν να το πάρουν και οι στρατιωτικοί... απλά έχει πιο πολλούς περιορισμούς από ότι στους υπόλοιπους... άρα πρέπει να δούμε τους όρους! Πχ πρέπει να το έχει ολοκληρωθεί πριν το παιδί γίνει 14 μηνών αλλιώς δεν μπορείς να το πάρεις... και διάφορα άλλα... Τελικα πρέπει να ρωτήσουμε στις δουλειές μας...

kPAZp2.png

Τελευταία έχει βγει ένας νόμος και μπορούν να το πάρουν και οι στρατιωτικοί... απλά έχει πιο πολλούς περιορισμούς από ότι στους υπόλοιπους... άρα πρέπει να δούμε τους όρους! Πχ πρέπει να το έχει ολοκληρωθεί πριν το παιδί γίνει 14 μηνών αλλιώς δεν μπορείς να το πάρεις... και διάφορα άλλα... Τελικα πρέπει να ρωτήσουμε στις δουλειές μας...

Εννοουσα μονο τους αστυνομικους...οσον αφορα αυτα τα κριτηρια!!!

Μακαρι να μπορεσετε να το παρατε, ειναι πραγματικα σωτηριο!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ο ανδρας μου ερχεται αυριο και μετα αδεια 9 μηνες...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοαλακι τοσο συντομα βγαινει η αποφαση για το 9μηνο μετα την αιτηση του ενδιαφερομενου;

Μπραβο!!!!!!!!!!

Απο αυριο λοιπον και οι 3 σας μαζι!!!!!!!!!!!!!!!Υπέροχα!!!:D:D:D

Κοαλακι τοσο συντομα βγαινει η αποφαση για το 9μηνο μετα την αιτηση του ενδιαφερομενου;

Μπραβο!!!!!!!!!!

Απο αυριο λοιπον και οι 3 σας μαζι!!!!!!!!!!!!!!!Υπέροχα!!!:D:D:D

Οχι απο αυριο, απο τις 20 του μηνα!!! Ναι εγκριθηκε αμεσως γιατι πληρει ολες τις πριυποθεσεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσακια!! Τι κανετε?? εμεις καλα! Ο μικρος εχει κοιμηθει εδω και κανενα 40λεπτο κι εγω εχω πλακωθει στους ηλιοσπορους! Ειναι νοστιμοι και εχουν βιταμινες!!

Χριστινακι δε γνωριζω και πολλα για το τι γινεται με τις αδειες, αλλα περυσι τουλαχιστον μια κοπελα που γεννησε λιγο μετα απο εμενα, ο αντρας της πηρε την αδεια τη γονικη, στρατιωτικος κι αυτος. Η γυναικα του δουλευει σε καταστημα με ρουχα και εκεινος την αδεια την πηρε νομιζω οταν ηταν περιπου 4 μηνων το μωρο απλα πηγαινε στη δουλεια να κανει μονο τις υπηρεσιες του τις 24ωρες που ηταν 2 με 3 φορες το μηνα. Αυτα ισχυουν με βεβαιοτητα γιατι το ειχα συζητητσει πολλες φορες με την κοπελα αυτη αλλα ισχυαν περυσι που γεννησε.. Για τωρα δεν εχω ιδεα... Αυτο το ζευγαρι βεβαια ναι μεν χρησιμοποιησε την αδεια του συζυγου αλλα το μωρο το κρατουσε η πεθερα οταν δουλευε η γυναικα, ο μπαμπας πιο πολυ ξεκουραστηκε, χιχιχι! Περαστικα κ παλι στη μανουλα σου!!

Μποτσακιιιιιιιι τι καλα που εισαστε καλυτερα!! Οσο περνουν οι μερες οι κολικοι θα ειναι παρελθον!!! Φιλια στο Χρηστακο μας!

Ηλιοβασιλεμα τι κανετε?? τι κανει το αστερακι σου? ξεκουραση το ΣΚ η μαθητριουλα ε? Κοιτα να ξεκουραζεσαι κι εσυ!

Μαρακι βορινο τι καλα που πηγατε βολτιτσα!! Να μη χανετε ευκαιρια οποτε εχετε χρονο! Αντε και καλη συνεχεια με τις δουλειες!

Συμπεθεραααααα! τι κανετε?? τι κανει η νυφουλα μου??

Ειναι κανενα αλλο κοριτσακι μεσα???

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερα!! τωρα διαβασα τα ευχαριστα για τον συμπεθερο! μπραβο, τι καλα, ολη η οικογενεια μαζι!!!

Ευχαριστουμε ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω για να δω νικολουλη, θα τα πουμε αυριο. Καληνυχτα και φιλακια σε οοολες σας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...