Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το σπορακι μου σημερα δεν με αφηνει να φαω....

Ριτσακι μου,πιστευω να εισαι καλυτερα σημερα!Τα εχει,δυστυχως,αυτα μια εγκυμοσυνη!Αχ,και μετα θα ρθουν οι καουρες και η δυσκολια στη βαδιση και οι συχνοουριες!Αλλα ειπαμε,το μωρακι να ειναι καλα!Ποτε εχεις ξανα υπερηχο?

Ηλιοβασιλεμα μου,ευτυχως βγαλατα και τα ραμματα και τωρα μπορει η Αγγελικουλα να ειναι πιο χαλαρη!Σιδερενια και να μην συμβει κατι αναλογο!Ανυπομονουμε ολες μας,να ρθει η μερα της χοριακης και να δουμε ενα θετικοτατο αποτελεσμα!Τι καλα!Εχεις ακομη ενοχλησεις?

Αγορομαμμυ μου,,περαστικα βρε κοριτσι μου!Μαλλον θα κρυωσες καπου ή θα εφαγες κατι που ισως σε πειραξε!Παντως ακουσα πως κυκλοφορει υπουλει γριπη,οποτε πρεπει ολες μας να προσεχουμε οσο αυτο ειναι εφικτο!

Πως παει η δουλεια?Καλως δεχτηκες τον αδερφο σου!Ηρθε μονιμα Ελλαδα?Τελεια και η Αγγλια!Εμεις πηγαμε Λονδινο και ερωτευτηκα πολυ το μερος!Ανετα θα ζουσα εκει!

Ιωαννα μου,η μουρμουρα προσπαθει να πει λεξουλες?Αχου μωρε!Θα αρχισει να λεει μαμα,μπαμπα,ειναι οι πιο ευκολες λεξεις για τα παιδακια!Τι καλα!Να την βιντεοσκοπησεις!Πως παει με τα δοντακια της?Εβγαλε κανενα?

Ελλη,χρονια πολλα.Χιλιοχρονη και οτι επιθυμεις!

Ζωη μου,ngn,στο τρεξιιμο και σεις!!!!Χιλιαρια λεμεεεεεε!

Κοαλακι μου,μαρη,φερε την φουρτουνα εδω να τελειωνω πιο γρηγορα με τις δουλειες!!!Χεχεχε!Ειχατε/εχετε πολυ αερα?Πωπω,το βραδυ ειδικα εμενα με τρομαζει!Διαβαζω και ενα βιβλιο,ψυχολογικο θριλερ,και οταν φυσαει ετσι,πεταγομαι!Χαχαχα!!!Για το 9μηνο που αναφεραμε,πως και δεν εγκριθηκε του συγκεκριμενου ατομου?Παντως αυτο που ειπα στο Χριστινακι ειναι 100%!Γιατι το εψαξα και γω!Αλλα η νεα εγκεικλιος το λεει καθαρα,ανευ εργασιας ή μη της συζυγου!Ποτε ειχε κανει την αιτηση?

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια σας κοριτσιααααααα:rolleyes::rolleyes:

Επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ελα Μαρακι βορινο!! Πηρες μια ανασα και διαβασες νεακια?? Εγω δεν εχω τιποτα, μια χαρα ειμαι ευτυχως αν εξαιρεσουμε εκεινη τη διαρροια εχθες το απογευμα.. Οι γονεις σου ποσο θα καθησουν?? Αντε τι καλα να εχεις βοηθεια, μακαρι να ειχες συχνοτερα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελα Μαρακι βορινο!! Πηρες μια ανασα και διαβασες νεακια?? Εγω δεν εχω τιποτα, μια χαρα ειμαι ευτυχως αν εξαιρεσουμε εκεινη τη διαρροια εχθες το απογευμα.. Οι γονεις σου ποσο θα καθησουν?? Αντε τι καλα να εχεις βοηθεια, μακαρι να ειχες συχνοτερα!

Πηρα και ξαναπαιρνω μια ανασα!Χεχε!Να στεγνωσει να βαλω και τα χαλια και τελος το σαλονι!

Τετοιες δουλειες δε θα μπορουσα με τιποτα να της κανω εχοντας το μωρο!Γιατι καναμε απο ντουλαπια μεχρι και καναπεδες μεσα-εξω!

Μακαρι να ειχα συχνοτερα,οπως το ειπες!Δεν πειραζει!Συνηθεια ειναι!Και με τη δουλεια,θα συνηθισουμε να εχουμε αντιθετα ωραρια!Δυστυχως!

Ευτυχως εισαι πιο καλα και απ οτι διαβασα εισαι παλι στο γραφειο που ησουν απο την αρχη!Αερισαν κιολας!Μα τι καλοι συναδελφοι!Τα πατε καλα γενικως?

Αντε φτανει και η ωρα να σχολασεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου μολις κοιμηθηκε η φμ. Εχει πολυ αερα εδωωω!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ δεν ξερω, μου κανει εντυπωση παντωσ το ολο θεμα. Πριν λιγες μολις μερες κατεθεσε ο ανθρωπος τα χαρτια και αφου αποριφτηκε τηλεφωνησε στον συζυγο μου για διευκρινησεις. Τελος παντων, το θεμα ειναι να το παρουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι που πραγματικα το εχουν αναγκη, ποσο μαλλον αυτες οι ειδικες κατηγοριες.

ΕΛΛΗ ΜΟΥ χρονια σου πολλα, καλα και ευτυχισμενα!!! Να χαιρεσαι το μωρακι σου!!! Οτι επιθυμεις!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Πηρα και ξαναπαιρνω μια ανασα!Χεχε!Να στεγνωσει να βαλω και τα χαλια και τελος το σαλονι!

Τετοιες δουλειες δε θα μπορουσα με τιποτα να της κανω εχοντας το μωρο!Γιατι καναμε απο ντουλαπια μεχρι και καναπεδες μεσα-εξω!

Μακαρι να ειχα συχνοτερα,οπως το ειπες!Δεν πειραζει!Συνηθεια ειναι!Και με τη δουλεια,θα συνηθισουμε να εχουμε αντιθετα ωραρια!Δυστυχως!

Ευτυχως εισαι πιο καλα και απ οτι διαβασα εισαι παλι στο γραφειο που ησουν απο την αρχη!Αερισαν κιολας!Μα τι καλοι συναδελφοι!Τα πατε καλα γενικως?

Αντε φτανει και η ωρα να σχολασεις!

Μπραβο Μαρακι κατσε λιγο να ξεκουραστεις! Ναι τα παμε πολυ καλα με τους υπολοιπους, ησυχοι ειναι αν εξαιρεσεις μια προϊσταμενη που ολο γκρινιαζει αλλα οχι σε εμας προσωπικα, απλα ειναι πολυ κουραστικη... Ολο "ψελνει" γενικα και αοριστα! Τωρα ετοιμαζομαι να σχολασω, εχω μαγειρεψει φασολαδα, γιαμι γιαμι και παω να χλαπακιασω και να κοιμηθω οταν κοιμηθει και ο μικρουλης!! Φιλακια Μαρακι μου και καλο μεσημερι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλη ορεξη και καλη ξεκουραση ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ!Ιδιο φαγακι εχουμε!

Κοαλακι μου,πραγματικα μου κανει τρομερη εντυπωση που δεν καταφερε να παρει την αδεια.Απ,οτι καταλαβα,ειμαστε ιδια περιπτωση.Και γω νοσηλευτρια,και ο αντρας αστυνομικος.

Το παιδι ποσων ετων ειναι?

Εγω πηρα το 6μηνο του ΟΑΕΔ!Οποτε εχω και μειωνενο ωραριο μεχρι να παει η μικρη 2,5 ετων!Ο συζυγος παιρνει τον Μαρτιο το 9μηνο!Τα ξαναλεω για να δω εαν διαφερουμε σε κατι,που δε νομιζω.

Η διαταγη,την οποια διαβασα πριν λιγες μερες,γραφει πως ειτε δουλευει η γυναικα ειτε οχι,ο συζυγος μπορει να κανει χρηση της ειδικης αδεις εως το παιδι να γινει 4 χρονων.Εκτος εαν η κοπελα δουλευει στο δημοσιο,και ισως εκει να διαφερει κατι.Αλλα και παλι δεν νομιζω.Δεν εχει καμια σχεση η μια δουλεια με την αλλη.Οπως εμενα,η αδεια του συζυγου δε μου στερει το μειωμενο,ετσι πρεπει να ισχυει και στην περιπτωση των παιδιων.

Ααααα,να κανει ενσταση κοπελα μου.Δεν νομιζω πως εχουν τετοιο δικαιωμα.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαβάζω, αλλά κρατάω το μωρό και δεν μπορώ να γράψω πολλά. Πλέον ισχύει αυτό:

3. Αν και οι δύο γονείς είναι υπάλληλοι, με κοινή τους

δήλωση που κατατίθεται στις υπηρεσίες τους καθορί−

ζεται ποιος από τους δύο θα κάνει χρήση του μειω−

μένου ωραρίου ή της άδειας ανατροφής, εκτός αν με

την ανωτέρω κοινή τους δήλωση καθορίσουν χρονικά

διαστήματα κατά τα οποία ο καθένας θα κάνει χρήση,

αλλά πάντοτε διαδοχικώς και μέσα στα χρονικά όρια

της προηγούμενης παραγράφου.

Αν η σύζυγος του υπαλλήλου ή ο σύζυγος της υπαλλή−

λου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, εφόσον δικαιούται

όμοιες, ολικώς ή μερικώς, διευκολύνσεις, ο σύζυγος ή

η σύζυγος υπάλληλος δικαιούται να κάνει χρήση των

διευκολύνσεων της παραγράφου 2, κατά το μέρος που

η σύζυγος αυτού ή ο σύζυγος αυτής δεν κάνει χρήση

των δικών της ή των δικών του δικαιωμάτων ή κατά το

μέρος που αυτά υπολείπονται των διευκολύνσεων της

παραγράφου 2.

Καταργήθηκε αυτό:

Αν η σύζυγος του υπαλλήλου δεν εργάζεται ή δεν

ασκεί οποιοδήποτε επάγγελμα, ο σύζυγος δεν δικαιού−

ται να κάνει χρήση των διευκολύνσεων της παραγράφου

2, εκτός αν λόγω σοβαρής πάθησης ή βλάβης κριθεί

ανίκανη να αντιμετωπίζει τις ανάγκες ανατροφής του

παιδιού, σύμφωνα με βεβαίωση της Δευτεροβάθμιας

Υγειονομικής Επιτροπής στην αρμοδιότητα της οποίας

υπάγεται ο υπάλληλος.

Δείτε εδώ

http://ecogreens-gr.org/autodioikisi/wp-content/uploads/2011/07/N.-3584-2007-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BB%CF%89%CE%BD.pdf

και εδώ

http://www.a-athinon.gr/wp-content/uploads/2013/12/FEK-254.-21.11.13-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82.pdf

Τρέεεεεεεχωωωωωωωωωωω!!!!!!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω στο θεαγενειο δουλευει η κοπελα και το παιδακι ακομα δεν εγινε 4 ετων. Τελος παντων, απλα στεναχωρεθηκα για τα παιδια. Τι να πω??? μεχρι προτεινως ηξερα πως την αδεια του 9 μηνου οσον αφορα ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ την παιρνει ο συζυγος εφοσον Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 4ο ΕΤΟΣ. Αν κατι αλλαξε απλα δεν το γνωριζω και ισως κανω λαθος η απλα μιλαμε για διαφορετικες περιπτωσεις.

Βασικα να πω και το εξης: ηξερα πως αυτο το 9μηνο αφορα μονο τους αστυνομικους και οχι ολους τους δημοσιους. Γιαυτο λεω μηπως εγω κανω λαθος καπου, αν ναι απλα ζητω συγνωμη για την αναστατωση και το μπερδεμα, γιαυτο και ειχα ρωτησει τη χριστινα αν ο ανδρας της ειναι αστυνομικος.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,μηπως η κοπελα εκανε χρηση του δικου της 9μηνου;Γιατι οταν δουλευει και η συζυγος στο δημοσιο τοτε κοινως κανουν χρηση του 9μηνου.4 μηνες ο ενας 4 ο αλλος!

Για μενα που ειμαι στον ιδιωτικο τομεα,δεν ισχυει.Μολις ρωτησα τον αντρα μου.

Κριμα μωρε τα παιδια.Δεν εχουν βοηθεια;

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλε???????????Εγω χαθηκα δυο μερες γιατι εχουμε ηρεμησει κι ασχοληθηκα λιγο με ψιλοδουλιτσες.Ειχα και κατι επισκεψεις και οπως καταλαβαινετε δεν ειχα πολυ χρονο!!!!!!!1

Καλα ειμαστε εξακολουθουμε να βαραμε 7 κι 8 ωρες υπνο και δεν ξερω αν φταιει το γαλα η τελειωνουν οι γ....ωκολικοι αλλα το παιδακι μου ειναι πολυ ηρεμο και γελαστο και δεν δειχνει σημαδια πονου!Αν ειναι το γαλα παντως σωθηκαμε.εχει μια ελαφρια μυρωδια αλλα δεν πτοειται ο μπομπηρας!!!!!!!!1

χαχααχαχαχααχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!Ολα τα κατεβαζει!!!!!!!!

Εσεις ειστε οοοοοοοοοοολες καλα????

Χρηστινακι μου περαστικα στη μανουλα σου.Μη στεναχωριεσαι ολα θα γινουν κοριτσακι μου!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!Μην κουραζεσαι μαρηηηηηηηη!!!!!!!!Κανε υπομονη λιγες μερες και βαλε και τον αντρα να κανει καμια δουλεια.Δεν παθαινουνε τιποτα!!!!!Η Αγγελικουλα μας κιουρια με τα ραματα ε?Μπραβο το κοριτσι!

Σιδερενια!!!!!!

Αγορομαμυ μουυυυυυυυ τον νου σου εκει να αεριζετε καλα!!!!!!

Ιωαννακι μου ηρεμησε καθολου η μουρμουριτσα μας????

Μαυ μου τι κανει η τσιληβιθρα μας??Ατιμος αυτος ο λοξυγγας παντως!!!!

Ταραζονται ολοκληρα τα μικρακια μας!

Ζωητσα μου η μπουμπουκα τι κανει?

Κοαλακι μουυυυυυυ!!!!!!!!!Τι κανετε?Ποσο αε καταλαβαινω με την περιοδο.Οι χειροτερες μου μερες.Για να δουμε θα αλαξει τιποτα τωρα?

Ngn μου εισαστε καλα?

Μαρακι μου,πωπωωπωωπωωπω πως περναει ο καιρος και πας για δουλεια!!

Καλο κουραγιο με τις δουλιτσες!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι ηρεμησε ο μπεμπακος σου απο τους κολικους; ποσες μερες του δινεις το ειδικο γαλα; μπραβο!!!!!!!

Τον τρεχω ετσι και αλλιως τον αντρα μου και αυτος φυσικα με βοηθαει...αλλα δεν θελω να τον ξεπατωσω κιολας!!! Κανει βαρια εργασια και αυτες τις μερες τον ξεζουμιζω και εγω!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχα;);););)

Α,βρε ΜΠΟΤΣΑΚΙ,ποσο χαιρομαι που ηρεμησε ο μικρος!Ισως το γαλα,ισως οργανικα.Σημασια εχει πως ειναι καλα!Ερχονται για να δουν τον Χρηστακο;

Ηλιοβασιλεμα μου,πως εισαι;Η μικρη πηγε κανονικα σχολειο;

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...