Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!!!!!

εχτες ειχαμε παλι γκρινια αλλα σε πιο μικρο βαθμο,ξυπνησε κανα δυο φορες

αλλα κοιμηθηκε αμεσως!!!!!!!!!τελικα σηκωθηκε στις 6.30 ηπιε γαλα κ τωρα λεει τα δικα της!!!βρε κοριτσια απο χτες κανει καπως τα χειλη της σαν να λεει μα πα κ διαφορα!!!!!!!!!

εμενα με γαργαλαει ο λαιμος μαλλον με κολλησε ο αντρουλης μου κ τρεμω μην κολλησω την μικρη!!!!!!!κανα γιατροσοφι εχετε για το λαιμο?

αχ εγω ολο το πρωτο τριμηνο επαιρνα vasclor(κολπικη γελη προγεστερονης)αφηνε παρα πολλα υπολλειματα!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ θα σε μαλωσω?δεν ειπαμε να ξεκουραζεσαι?ας εβαζες τον αντρουλη σου να τ τριψει!!!!!!!!!αχ εβγαλε η μικρουλα τα ραμματακια?πολυ συνεργασιμη μπραβο!!!!!!!!!εγω παντως δεν ειχα κανει ποτε ραμματα στη ζωη μου ωσπου μια μερα που δουλευα με συμβαση ημουν στα επειγοντα κ ηρθε ενας κυριος να αφαιρεσει ενα λιπωμα που ειχε στο κεφαλι μολις τελειωσε ο γιατρος του λεω οτι εχω κ γω κατι τετοιο κ μου λεει ελα τωρα που δεν εχουμε δουλεια προχωρα να στο βγαλω,του λεω ασε με ησυχη καλε κ φοβαμαι,λεει προχωρα του λεω κατσε να ενημερωσω τον αντρα μου την μανα μου γελουσε τελικα παμε με ξαπλωνουν κ μου λεει θα σου κανω τωρα ενεση μην κουνηθεις του λεω ακου εαν πονεσω εστω κ λιγο εχω σηκωθει ακομα κ αν μου χεις ανοιξει το κεφαλι χαχαχαχ!ευτυχως δεν πονεσα κ πηγαν ολα καλα,παλι καλα που εγινε ετσι κ το βγαλα αλλιως δε θα το παιρνα ποτε αποφαση,τον ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι θα ντυσεις εσυ τη φμ?μηπως πριγκιπισσα για να φιλησει τον βατραχο τον ΜΗΤΣΟ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ.τι χειρουργειο εχεις κανει αν επιτρεπεται?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ πως εισαι?ευτυχως που σε βαλαν αλλου μη τυχον κολλησεις!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ πως εισαι?ν μην κουραζεσαι!!!!!!!!!

NGN δουλειες ε?αχ κ γω απο χτες ειπα να κανω δωματιο δωματιο οχι τρελα πραγματα παραθυρα ξεσκονισμα σκουπισμα σφουγγαρισμα!!!!!!τα παιδακια σου τι κανουν?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ιωαννακι καλως την!!! Οι πρωινες δινουν το παρον σιγα σιγα!!!!

Οι δουλειες ειναι μεσα στο προγραμμα, πόσο μαλλον οι απρόοπτες αλλα αναγκαιες....Προσεχω να μην τραβιεμαι στη κοιλια...αλλα κατα τα αλλα δεν μπορω να ειμαι και διαρκως στην ακινησια. Οταν υπαρχει και ενα παιδι μεσα στο σπιτι, και μονο με αυτο να ασχολεισαι, σηκω πανω, κατσε κατω, παιξε μαζι , φροντισε το...ε κουραζεσαι ετσι κι αλλιως!!!

Η ΕΛΛΗ εχει γενεθλια σημερα!!!

Χρονια πολλα Ελλακι και απο εδω!!! Υγεια πάνω απ ολα!!!

Τί μαγειρευουμε και σημερα; μαλλον καμια φακη....

Αγορομαμυ δεν εχεις ιντερνετ και γι αυτο δεν καλημερισες ακομη;

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ κ συ δουλειες?ωχ κ συ δουλειες ε?η μικρουλα τι κανει?

αχ εμενα ηταν πιο ηρεμη χτες.της εδωσες γαλα μολις ξυπνησε επειδη εκλαιγε?

πιστευω οτι πρεπει να της το κοψεις αλλιως θα το παρει συνηθεια.

εμενα πριν κοιμηθει πινει απο 180 μεχρι το 240 το πιο πολυ που χει πιει!!!!!!

με το γαμο το αφησα λιγο αυτες τις μερες κ δεν κοιταξα κατι λογω της μικρης!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ αχ η μανουλα σου μωρε!!!!!!περαστικα!!!!!!!!!

το κακο με τα ορθοπαιδικα ειναι οτι θελει χρονο η αναρρωση!!!!!!

ξερω απ τον αδελφο μου που χει βαλει λαμες στο ποδι!!!!!

φετος πρεπει να της αφαιρεσει κ ευχομαι να τον πεισω τωρα που θα κατεβω στο νησι να παμε αθηνα να της βγαλει!!!!!!!!!

σε ποιο νοσοκομειο θα το κανει?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ πως ειναι ο μικρος με το νεο γαλα?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ γιατι δεν θελει το δικο σου γαλατακι η μικρη?

σημερα το μενου εχει φαι απ εξω για να μπορεσω να σιδερωσω κ να τελειωσω τις δουλειες

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Τι κανετε??? πριν λιγο με εφεραν στο κανονικο γραφειο, η κοπελα που ειναι αρρωστη εφυγε πριν λιγο γιατι αρρωστησε παλι το ενα παιδακι της και δε γινοταν να μη φυγει, ευτυχως λειπει η στριμμενη προϊσταμενη και την καλυψαν οι υπολοιποι να παει στο σχολειο να παρει τη μικρη της! Πολυ θεριζει αυτη η ιωση ρε γαμωτο! Αερισαν 20 λεπτα το γραφειο πριν ερθω και πιστευω να μη την πατησω αλλα ενταξει, ουσιαστικα ειμαι σε γραφειο διπλα στο δικο της που επικοινωνουν με μια πορτα, θα δειξει!!!

Ιωαννα μου καλημερα! Αρχισε συλλαβιτσες η μικρουλα σου?? Πολυ λογικο, σε λιγο καιρο θα μπαμπαλιζει ξεκαθαρα!!! εμας απο μικρος ελεγε συλλαβουλες και μας ελεγαν οτι θα μιλησει νωρις και τετοια αλλα τελικα τον τελευταιο καιρο εχουμε μεινει σχετικα στασιμοι στην ομιλια σε σχεση με το πως μας τα περιεγραφε η παιδιατρος! Μαθαινουμε νεες λεξουλες αλλα πιστευω οχι οπως αλλα παιδακια, αν συγκρινω βεβαια με ενα κοριτσακι που σε 1 μηνα κλεινει τα 2 και λεει μονο μπαμπα-μαμα-μαμ τοτε νομιζω καλα παμε! Ειναι στο παιδι...

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε??? Πως εισαι σημερα απο πονακια??? Ανυπομουνουμε κι εμεις μαζι σου να περασουν οι μερες!!!! Να ξεκουραζεσαι εεεε!

Εχει μπει κανενα αλλο κοριτσακι πρωινο-πρωινο???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα!Πραγματικα ξεκινησα να διαβαζω νεα σας,αλλα δεν καταφερα να τα διαβασω ολα.Δεν προλαβαινω.

Εμεις ειμαστε καλα.Το πρωι η μικρη δεν επινε γαλα,οποτε για να μην μεινει νηστικη της το εκανα μαζι με κρεμα.

Ηλιοβασιλεμα μου,το βραδινο της ειναι 210 με 240.Σημερα το βραδυ δεν της εδωσα και κοιμηθηκε καλα.Της δινω και νερο οταν ξυπναει,και ξανακοιμαται!Αρα αρχιζομαι και σκεφτομαι πως ειναι τα δοντια της.

Ναι σημαδιακη η μερα που ξεκιναω δουλεια!Ευχομαι να μεινει αξεχαστη και σε σενα ψυχη μου.

Χριστινα μου,περαστικα κοριτσι μου για αλλη μιαα φορα!Εαν δεν καταφερει να μεινει καποια/καποιος αλλος συγγενεις μπορειτε να παρετε αποκλειστικη για καποιες μερες!Στο ισχιο θα κανει επεμβαση?

Οσο για το 9μηνο,μπορει να το κανει χρηση ο συζυγος,ειτε η γυναικα δουλευει ειτε οχι.Ειναι νεα διαταγη.Το μειωμενο δικο σου ωραριο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το 9μηνο του συζυγου.Το παιρνεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Αυτα στα λεω 100%,μιας και ξεκιναω σε 1 βδομαδα οποτε τα εχω ψαξει ολα.Εσυδεν εχεις καμια σχεση με τη δουλεια και τις αδειες του αντρα σου.Ελπιζω να σε καλυψα.Ο αντρας σου τι δουλεια κανει?

Δεν προλαβαινω να γραψω και για τις υπολοιπες,συγνωμη κοριτσια μου.Σας αγαπω πολυ.Θα τα πουμε πιο μετα πιστευω.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγορομαμυ τα πονακια ειναι τα ιδια...

.

Εμενα η δικια μου στην ηλικια των 2 ελεγε πολυ λιγες λεξεις ενω ειχα αλλα παιδια του φιλικου μου περιβαλλοντος που τοτε μιλουσαν καλα...

Θυμαμαι, ρωτουσα την παιδιατρο για το αν ειμαστε οκ ή αν πρεπει να το ψαξουμε και μου ελεγε κατι για το οτι μεχρι τα 2 τα παιδακια λενε 8 λεξουλες. Και καθομουν και μετρουσα να δω ποσες ελεγε η δικια μου....

Εμενα μιλησε , δηλαδη να κανει προτασουλα με 2 και μετα με 3 λεξουλες μετα τα 2,5 και πιο καλα στα 3 της....Αφου στα 3 της ξαφνικα τα ειπε ολα μαζι και απο την βιασυνη της κεκκιδιζε και παλι ειχα ανησυχησει...ομως οταν στα 3,5 πηγε παιδικο ειδα μεγαλη βελτιωση...

Να φανταστεις τωρα σε σχεση με εκεινα που μιλησαν πολυ νωριτερα απο αυτη, ο λογος της ειναι πολυ ξεκαθαρος σε αρθρωση και ενω εκεινα τα παιδια μιλανε πιο μπερδεμενα...

Μαρακι βορινο....ναι η μερα εκεινη και η επομενη θα ειναι πολυ σημαντικη!!!

Και καθομαι και βλεπω τα βιντεακια της που την τραβουσα και εκει καταλαβαινω και την λεκτικη αναπτυξη!!!

Οποτε μην ανησυχεις για τον Δημητρακη σου!!! Θα γεννησεις τον αδερφουλη του και θα λεει: νανι μπεμπη!!!

Αγορομαμυ τα πονακια ειναι τα ιδια...

.

Εμενα η δικια μου στην ηλικια των 2 ελεγε πολυ λιγες λεξεις ενω ειχα αλλα παιδια του φιλικου μου περιβαλλοντος που τοτε μιλουσαν καλα...

Θυμαμαι, ρωτουσα την παιδιατρο για το αν ειμαστε οκ ή αν πρεπει να το ψαξουμε και μου ελεγε κατι για το οτι μεχρι τα 2 τα παιδακια λενε 8 λεξουλες. Και καθομουν και μετρουσα να δω ποσες ελεγε η δικια μου....

Εμενα μιλησε , δηλαδη να κανει προτασουλα με 2 και μετα με 3 λεξουλες μετα τα 2,5 και πιο καλα στα 3 της....Αφου στα 3 της ξαφνικα τα ειπε ολα μαζι και απο την βιασυνη της κεκκιδιζε και παλι ειχα ανησυχησει...ομως οταν στα 3,5 πηγε παιδικο ειδα μεγαλη βελτιωση...

Να φανταστεις τωρα σε σχεση με εκεινα που μιλησαν πολυ νωριτερα απο αυτη, ο λογος της ειναι πολυ ξεκαθαρος σε αρθρωση και ενω εκεινα τα παιδια μιλανε πιο μπερδεμενα...

Μαρακι βορινο....ναι η μερα εκεινη και η επομενη θα ειναι πολυ σημαντικη!!!

Και καθομαι και βλεπω τα βιντεακια της που την τραβουσα και εκει καταλαβαινω και την λεκτικη αναπτυξη!!!

Οποτε μην ανησυχεις για τον Δημητρακη σου!!! Θα γεννησεις τον αδερφουλη του και θα λεει: νανι μπεμπη!!!

η παιδιατρος τον βλεπει πολυ καλο στην επικοινωνια οποτε δε μας εχει πει κατι, ουτε κι εγω την εχω ρωτησει μιας και ξερω οτι ειναι νωρις. Παντως πανω απο 8 λεξεις λεμε ηδη! Επικοινωνει πολυ καλα αν συγκρινω με αλλα παιδακια της ηλικιας του, οταν με δει να του ετοιμαζω φαγητο πηγαινει και στεκεται διπλα στο καρεκλακι του κ μου λεει "μαμ" και γελαει, μου φερνει μονος το γιογιο πλεον και μου λεει "κακα" εχουμε να λερωσουμε πανα απο κακα παρα πολυ καιρο! Και γενικα εδω και καιρο κανει οτι του πεις, συνεργαζεται. Λεει μαμα-μπαμπα-παππου-γιαγια-νονα πεντακαθαρα και τωρα αρχισε να λεει και "Γκωγκω" που μαλλον εννοει "Γιωργο" τον αδερφο μου! Επισης οταν του λεμε πως σε λενε λεει "Ντιντιτι" και τονιζει συφωνα με το "Δημήτρη" πολυ γελιο! Τα ζωακια που μιμειται δε τα συμπεριλαμβανω στις λεξουλες γιατι πιο πολυ κραυγουλες και συλλαβες ειναι. Απο Δευτερα παμε και για εμβολιακι, ω ρε μανα μου βοηθεια! Η Αγγελικουλα σου τι κανει? Φορεσε τη στολη της εχθες???

to1Np2.png

KCkop2.png

Οχι...χθες δεν την φορεσε!!!!!!!!! Πώς το επαθε αυτο;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την φοραει πολλες φορες μεσα στην ημερα και παιζει...αλλα χθες εκανε αλλο ρολο, αυτο της τουριστριας με βαλιτσες και σακβουαγιαζ...οχι της πριγκιπισσας!

Μαρακι βορινο καλημερα!!! Σε καταλαβαινω που τρεχεις, που να προλαβεις και τις γαλιαντρες που γλωσσα δε βαζουμε μεσα!!!!! Καλη δυναμη να εχεις και φιλια στη συνονοματη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Οχι...χθες δεν την φορεσε!!!!!!!!! Πώς το επαθε αυτο;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την φοραει πολλες φορες μεσα στην ημερα και παιζει...αλλα χθες εκανε αλλο ρολο, αυτο της τουριστριας με βαλιτσες και σακβουαγιαζ...οχι της πριγκιπισσας!

χαχαχαχαχα, τι φαση η μικρη σου ηθοποιος! την κοβω για πρωταγωνιστρια στα σχολικα σκετσακια!!! και εσυ χαζομαμα απο κατω να καμαρωνεις!! κουκουβααααααα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα-καλησπερα κοριτσιαααααααααααα μουυυυυυυυυ, τι κανετε???

Εδω εχει πολυυυα εεεερα, ετςι ηταν και ολη νυχτα...!!!

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε στις 9, ηπιαμε γαλα, φαγαμε φρουτο και τωρα παιζουμε μεχρι να φαμε βραστο!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εκανα αφαιρεση κυστησ πριν μερικα χρονια.

Δεν ξερω αλλα ενα φιλικο μας ζευγαρι που ο ανδρας ειναι αστυνομικος και η γυναικα νοσηλευτρια εκανε αιτηση για το 9μηνο και δεν εγκριθηκε με την αιτιολογια οτι η συζυγος εργαζεται. Παραπανω δεν γνωριζω δυστυχως!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε??????

Εμείς μια χαρούλα!!!!!! Η μικρή μου κοιμάται και ο μικρός παίζει. Ο άντρας μου έχει πάει Αθήνα για δουλειές!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω νέα σας καθόλου οπότε πάω και επανέρχομαι!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα! Από το πρωί προσπαθώ να γράψω κι η μικρή δε με αφήνει! Οπότε εγκαταλείπω προσπάθειες για πλήρες κείμενο!

Χριστινάκι, περαστικά στη μαμά σου!

Έλλη, χρόνια πολλά!

Λοιπά κορίτσια, φιλιάαααααα!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...