Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγορομαμυ τελεια θειος και ανηψιος να ευχαριστηθουν παιχνιδι και γελια!!!!

Ηρθε μονιμα, ετσι;

ναι για μονιμα Ελλαδα! εδω στους γονεις μου θα μεινει για καποιο διαστημα και μετα θα παει Αθηνα για δουλεια που κατι εχει βρει μαλλον.. Παντως λεει και στην Αγγλια χαλαει πολυ το εργασιακο κλιμα, εχουν αρχισει να πηγαινουν πολλοι μεταναστες και εκει!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!! Τι κάνετε; Μόλις αποκοιμηθηκε η Β και γυρω στις 11 θα φαει κ το μωρό μπας κ κοιμηθούμε κ μεις λίγο...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περαστικά στη μαμά σου! Πολύ κρίμα στα καλά του καθουμένου, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ η γυναίκα κ να εχει γρήγορη ανάρρωση. Μη στεναχωριεσαι που δε μπορείς να βοηθήσεις όσο θα θελες. Βεβαια εαν ερθει να μείνει μαζί σας, θα μπορείς να προσφερεις και σε αυτήν κ στο μωρό σου!

ΡΙΤΣΑΚΙ τί κάνεις; Λιγουρευτηκα το φαγάκι που μαγειρευεις.. Εγώ δεν έφαγα για βράδυ γιατί ήπια έναν καφε γυρω στις 7 κ τωρα με εχει πιασει πείνα. Ανυπομονεις από τωρα για το σποράκι σου ε;; Περνάν οι μέρες!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τέλος καλό όλα καλά με τα ραμματάκια της Αγγελικούλας! Άλλο κακό να μην πάθει το κοριτσάκι μας! Τα ουρροτζεσταν μου φερναν εμένα φοβερή ναυτία και ενιωθα σα να είχα καταπιει βράχο... Από το στόμα τα παίρνεις ΄η κολπικά;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, η ζεστούλα θα βοηθήσει να μην σε ποναει η παλιοπερίοδος! Κάποιο παυσίπονο δεν παίρνεις;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, περαστικά σου για τη μίνι περιπέτεια σου κ γρήγορη ανάρρωση στη συνάδερφο για να επιστρεψεις πάλι στο γραφείο σου, γιατί χωρίς ίντερνετ δεν πρεπει να παλευεται το ωράριο.... Βατραχάκι λοιπόν ο Μητσάρας; Μούρλια θα είναι...

Τη μικρή την εχει πιασει λόξυγγας κ τραντάζεται ολόκληρη αυτή τη στιγμή - την εχει ο άντρας μου αγκαλια κ την γυροφερνει-και τον ακούω να την ψιλοσιχτιρίζει, αχαχαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου καλησπερα! ελπιζω να καταφερετε να κοιμηθειτε σημερα ηρεμα.. Λοξυγκας η μπουμπου?? Αχου μωρε η ψυχουλα!! εμας μια μερα ξυπνησε απο λοξυγκα και με το ζορι τον ξανακοιμησα, ευτυχως δεν εκλαιγε...

Κοριτσακια μου σας αφηνω να παω για νααααανι! Αν ξεκλεψω ιντερνετ το πρωι θα τα πουμε! Φιλακια και καληνυχτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ και καλωσόρισε ο αδερφός σου!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ κ εγώ από το στόμα τα έπαιρνα εκτος από κάποιες δόσεις αρχιξες που είχα βάλει κ κολπικά, αλλά αφήναν πάρα πολλά υπολείματα μετά.. Γενικάαναγκαίο κακό αυτά τα φάρμακα βρε παιδί μου.. Τα επαιρνα μεχρι τη 19η βδομάδα, συν τις ενεσεις προγεστερόνης που έκανα τότε που είχα το αίμα..

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου καλησπερα! ελπιζω να καταφερετε να κοιμηθειτε σημερα ηρεμα.. Λοξυγκας η μπουμπου?? Αχου μωρε η ψυχουλα!! εμας μια μερα ξυπνησε απο λοξυγκα και με το ζορι τον ξανακοιμησα, ευτυχως δεν εκλαιγε...

Κοριτσακια μου σας αφηνω να παω για νααααανι! Αν ξεκλεψω ιντερνετ το πρωι θα τα πουμε! Φιλακια και καληνυχτα!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου....Καλη ξεκουραση!!

Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Εγω στην εγκυμοσυνη τα ειχα παρει μονο για κανα 3μερο ή τελος παντων λιγες μερες οταν ειχα καφε αιμα στο τελος του α τριμηνου...

Τωρα και στους 3 κυκλους με προκληση ωορρηξιας, μετα απο την ωορρηξια και μεχρι να αδιαθετησω τα παιρνω...και η λογικη απο τι εχω καταλαβει ειναι οτι αν ειμαι εγκυος, τα συνεχιζω αλλιως τα σταματαω...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι επαθες??? περαστικο να ειναι!!!

Αυτη τη φορα ποναω αλλα τωρα λιγοτερο, μεχρι να κοιμηθω θα εχει περασει η κοιλια μου.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ψυχραιμη η αγγελικουλα σου ε??? μπραβο της!!!

Πως δεν εκανε!!! Εβγακε οοολα τα λαστιχα απο τις εσωτερικες πορτες, μανια εχει με αυτα!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μαγειρεψες??? καταφερες να φας???

Γεια σου Koalaki μου....ουφ!! ευτηχως με αφησε να φαω το σπορακι μου...Χιιι!!χιιι!!

Εσυ πως εισαι μαναρακι μου....πονας ακομα απο την ακατανομαστη;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καληνυχτα!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανετε??? οχι δεν παιρνω παυσιπονο παρα μονο σε εξαιρετικα δυσκολες περιοδους. Πονουσα σημερα πολυ αλλα πριν λιγο μειωθηκε αισθητα ο πονος, οποτε απλα χουχουλιαζω. Μετα την εγχειρηση αντεχονται οι πονοι, πριν επαιρνα πολλες φορες παυσιπονο, οχι παντα ομως!!! Επισης μετα την εγχειρηση δεν ποναω ουτε μερα αλλα ωρες, πριιιιν πονουσα ολη την πρωτη μετα και το πρωινο της δευτερης!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου γεια σας!! Τι κάνετε; Μόλις αποκοιμηθηκε η Β και γυρω στις 11 θα φαει κ το μωρό μπας κ κοιμηθούμε κ μεις λίγο...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περαστικά στη μαμά σου! Πολύ κρίμα στα καλά του καθουμένου, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ η γυναίκα κ να εχει γρήγορη ανάρρωση. Μη στεναχωριεσαι που δε μπορείς να βοηθήσεις όσο θα θελες. Βεβαια εαν ερθει να μείνει μαζί σας, θα μπορείς να προσφερεις και σε αυτήν κ στο μωρό σου!

ΡΙΤΣΑΚΙ τί κάνεις; Λιγουρευτηκα το φαγάκι που μαγειρευεις.. Εγώ δεν έφαγα για βράδυ γιατί ήπια έναν καφε γυρω στις 7 κ τωρα με εχει πιασει πείνα. Ανυπομονεις από τωρα για το σποράκι σου ε;; Περνάν οι μέρες!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τέλος καλό όλα καλά με τα ραμματάκια της Αγγελικούλας! Άλλο κακό να μην πάθει το κοριτσάκι μας! Τα ουρροτζεσταν μου φερναν εμένα φοβερή ναυτία και ενιωθα σα να είχα καταπιει βράχο... Από το στόμα τα παίρνεις ΄η κολπικά;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, η ζεστούλα θα βοηθήσει να μην σε ποναει η παλιοπερίοδος! Κάποιο παυσίπονο δεν παίρνεις;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, περαστικά σου για τη μίνι περιπέτεια σου κ γρήγορη ανάρρωση στη συνάδερφο για να επιστρεψεις πάλι στο γραφείο σου, γιατί χωρίς ίντερνετ δεν πρεπει να παλευεται το ωράριο.... Βατραχάκι λοιπόν ο Μητσάρας; Μούρλια θα είναι...

Τη μικρή την εχει πιασει λόξυγγας κ τραντάζεται ολόκληρη αυτή τη στιγμή - την εχει ο άντρας μου αγκαλια κ την γυροφερνει-και τον ακούω να την ψιλοσιχτιρίζει, αχαχαχαχα

may μου τι μου κανεις;;

Ουρροτζεσταν πρεπει να περνω και εγω αλλα κολπικα.....:mad::x:x.

Μου την δινει γιατι βγαζει υπολειματα....αλλα μου ειπε να τα παρω μεχρι την αυχενικη ....μετα τελος...ουφ!!

Εφαγα κοριτσια για να δουμε ...τι θα γινει!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...