Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ριτσα καλα σου κανει!!!!!!!!χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω καλα ειμαι...νιωθω κατι τσιμπηματακια αλλα οκ!

Α!! ναι φιλεναδα ....καλα μου κανει ε;;.....:tongue::tongue::tongue::tongue:.

Τωρα περιμενετε μεχρι 10/2 για τα αποτελεσματα;;

Η Αγγελικουλα σου ενταξει με τα ραμματα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα, Τα βγαλαμε χθες τα ραματα και σημερα επιτελους την εκανα μπανακι και της εβρεξα και τα μαλλια της!!! Δεν την ενοχλουν ευτυχως τα χτυπηματα.

Ναι, θα κανω χοριακη στις 10/2 και θα εχω αποτελεσματα 11/2 εκτος και εχω αδιαθετησει νωριτερα. Εχω μερες ακομη...........

Ριτσα, Τα βγαλαμε χθες τα ραματα και σημερα επιτελους την εκανα μπανακι και της εβρεξα και τα μαλλια της!!! Δεν την ενοχλουν ευτυχως τα χτυπηματα.

Ναι, θα κανω χοριακη στις 10/2 και θα εχω αποτελεσματα 11/2 εκτος και εχω αδιαθετησει νωριτερα. Εχω μερες ακομη...........

Με το καλο μαναρακι μου!!!

Εγω τωρα μαγειρευω γι'αυτο αργω να απαντησω....φιλεναδα!!

Φτιαχνω μακαρονια με κοτοπουλο...ξερω και εγω θα'μαι αφησει λιγο να φαω το σπορακι μου....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Και εγω τακτοποιω την κορη μου για υπνο και πηγαινοερχομαι...

Κατα τα αλλα εισαι ηρεμη, καλα;

Η κουμπαρα σου το εμαθε; της το ειπες για την εγκυμοσυνη;

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ολες καλα??? εδω ο καιρος κρυος με αερα, αλλα και με ηλιο ολη την ημερα!!!

Εμεις καλα ειμαστε, χαθηκα ολη την ημερα γιατι ειχα δουλιτσες και μετα αδιαθετησα και ποναααω μεχρι και τωρα, συνηθως δεν ποναω αλλα αυτη τη φορα χαααλια!!! Η φμ κοιμαται και εγω καθομαι, ξαπλωσα λιγο να ζεσσταθω!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ περαστικα τη μαμα σου, ολα να πανε καλα!!! Ο ανδρας σου ειναι αστυνομικος??? (συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι). Δεν ξερω ακριβως τι ισχυει αλλα εχουν το δικαιωμα να κανουν χρηση μονο ανδρες που οι γυναικες τους ειναι ανεργες στη παρουσα φαση. Αν εμενα για παραδειγμα με προσλαβουν καπου παρακατω (αν και δεν νομιζω γιατι θα ξεκινησω δουλεια απο το σπιτι) χανεται αυτοματως αυτο το δικαιωμα, χωρις ομως να ειμαι 100% σιγουρη.

Μπορουν να κανουν χρηση αυτου του δικαιωματος μεχρι το παιδι να γινει 4 ετων.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγω τακτοποιω την κορη μου για υπνο και πηγαινοερχομαι...

Κατα τα αλλα εισαι ηρεμη, καλα;

Η κουμπαρα σου το εμαθε; της το ειπες για την εγκυμοσυνη;

Η Κουμπαρα μου το εμαθε εκεινη την μερα γιατι ειχαμε παει μαζι να κανω την χοριακη...και οταν εμαθε και αυτη τα αποτελεσματα δεν το πιστευε.....:shock::shock::shock::shock:.

Καλα ειμαι ...απλος περιμενουμε πως και πως να το ξανα δουμε....:D:D:D.

Που θα παει θα περασει ...αλλες 22 μερες θελουμε να το δουμε....:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα αν εξαιρεσουμε ενα πραγμα που με επιασε το απογευμα για ενα τεταρτο, τρομερη ανακατωσουρα, λιγη διαρροια (συγγνωμη κιολας) και μετα περδικι σα να μη συμβαινει τιποτα καθομουν και καθαριζα το σπιτι!

Συμπεθερα μου δεν πονας ιδιαιτερα αυτη τη φορα? Αχ και να γλιτωναμε απο την ατιμη την περιοδο!!! Γκρρρρ! Τι κανει η νυφουλα μου??

Χριστινακι περαστικα στη μαμακα σου, τι ξαφνικο κι αυτο, κριμα η γυναικα! Θα ταλαιπωρηθει αρκετα δυστυχως, εχει κανει η πεθερα μου παρομοια επεμβαση. Κριμα, καλη δυναμη να εχετε και μη στενοχωριεσαι που δε μπορεις να την βοηθησεις, θα μου πεις ευκολο να το λεω αλλα δεν εινα οτι δε θελεις, δε μπορεις...

Μαρακι βορινο πας τις δουλειες τη μια πισω απο την αλλη ε?? 10/2 επιστρεφεις δουλεια ε?? πωπω 10/2 πολλα γεγονοτα, εσυ ξεκινας δουλεια, περιμενουμε νεα για το Ηλιοβασιλεμα μας, η φιλη μου ξεκινα την εξωσωματικη, γιορταζει και ο αντρας μου, ο Αγιος Χαραλαμπος να βαλει το χερι του σε ολες σας να εχετε δυναμη και καλα νεα οσες αναμενουν εγκυμοσυνη..

Ριτσακι!! τι κανεις?? το σπορακι σου επηρεαζει την ορεξουλα??? εννοια σου και σε λιγο θα φυγουν τα συμπτωματα και θα ευχαριστηθεις φαγακι!!

Ηλιοβασιλεμα μου ευτυχως ειναι καλα η μικρουλα σου! Εκλαψε πολυ οταν της εκαναν τα ραμματα? Ποσο κριμα να περνουν τετοιες ταλαιπωριες!! Ευτυχως δεν ηταν πιο σοβαρα χτυπηματα! Εσυ πως εισαι? Εχεις υπνηλιες απο προγεστερονη κλπ?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα Κοαλακι και Αγορομαμυ!!!

Κοαλακι ηρθαν οι Ρωσσοι;

η Μαριαννα εκανε κανα κατορθωμα σημερινο;

Αγορομαμυ δεν εκλαψε, μονο τραβηχτηκε λιγακι στιγμιαια απο το βγαλσιμο του τσιροτου και του νηματος....Αλλωστε της κραταω τα χερακια και αυτο της δινει δυναμη!!!! ;););) ετσι λεμε και καθεται κυρια σε εμβολια, αιμοληψιες και τωρα τα ραμματα....

Εγω περα απο τα τσιμπηματακια και τις σουβλιες στη κοιλια, και στην ευαισθησια στηθους που λογικα ειναι λογω ωορρηξιας, ενεσεων και σπερματεγχυσης...τα ουτροτζεσταν προσθετουν τις απιστευτες ζαλαδες...Για αυτο τον λογο τα παιρνω ωρες που παω για υπνο...

Εσυ τι επαθες; εφαγες κατι και σε πειραξε μηπως; ο μικρουλης σου βατραχακος;

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι επαθες??? περαστικο να ειναι!!!

Αυτη τη φορα ποναω αλλα τωρα λιγοτερο, μεχρι να κοιμηθω θα εχει περασει η κοιλια μου.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ψυχραιμη η αγγελικουλα σου ε??? μπραβο της!!!

Πως δεν εκανε!!! Εβγακε οοολα τα λαστιχα απο τις εσωτερικες πορτες, μανια εχει με αυτα!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μαγειρεψες??? καταφερες να φας???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα αν εξαιρεσουμε ενα πραγμα που με επιασε το απογευμα για ενα τεταρτο, τρομερη ανακατωσουρα, λιγη διαρροια (συγγνωμη κιολας) και μετα περδικι σα να μη συμβαινει τιποτα καθομουν και καθαριζα το σπιτι!

Συμπεθερα μου δεν πονας ιδιαιτερα αυτη τη φορα? Αχ και να γλιτωναμε απο την ατιμη την περιοδο!!! Γκρρρρ! Τι κανει η νυφουλα μου??

Χριστινακι περαστικα στη μαμακα σου, τι ξαφνικο κι αυτο, κριμα η γυναικα! Θα ταλαιπωρηθει αρκετα δυστυχως, εχει κανει η πεθερα μου παρομοια επεμβαση. Κριμα, καλη δυναμη να εχετε και μη στενοχωριεσαι που δε μπορεις να την βοηθησεις, θα μου πεις ευκολο να το λεω αλλα δεν εινα οτι δε θελεις, δε μπορεις...

Μαρακι βορινο πας τις δουλειες τη μια πισω απο την αλλη ε?? 10/2 επιστρεφεις δουλεια ε?? πωπω 10/2 πολλα γεγονοτα, εσυ ξεκινας δουλεια, περιμενουμε νεα για το Ηλιοβασιλεμα μας, η φιλη μου ξεκινα την εξωσωματικη, γιορταζει και ο αντρας μου, ο Αγιος Χαραλαμπος να βαλει το χερι του σε ολες σας να εχετε δυναμη και καλα νεα οσες αναμενουν εγκυμοσυνη..

Ριτσακι!! τι κανεις?? το σπορακι σου επηρεαζει την ορεξουλα??? εννοια σου και σε λιγο θα φυγουν τα συμπτωματα και θα ευχαριστηθεις φαγακι!!

Ηλιοβασιλεμα μου ευτυχως ειναι καλα η μικρουλα σου! Εκλαψε πολυ οταν της εκαναν τα ραμματα? Ποσο κριμα να περνουν τετοιες ταλαιπωριες!! Ευτυχως δεν ηταν πιο σοβαρα χτυπηματα! Εσυ πως εισαι? Εχεις υπνηλιες απο προγεστερονη κλπ?

Γεια σου Αγορομαμμυ μου....τωρα εισαι καλα καλεεεε;;;

Αχ!! και να θελω να φαω δεν θα μπορω γιατι κανω διατροφη.....:-(:-(:-(....Αγορομαμμυ μου.

Εσυ κατα τ'αλλα καλα εισαι μαναρακι μου;;

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Συμπεθερα μου ξεκινησε ανακαινιση η φουρτουνα στο σπιτι??? χαχαχαα! εμας ξηλωνει κατι inox προσωψεις που εχουμε σε κατι επιπλα και πλεον τις μαζεψαμε... εμενα μαλλον κατι θα με πειραξε γιατι αν ηταν κατι αλλο θα ειχε συνεχιστει υποθετω.. Και να κολλησα στη δουλεια δε νομιζω γιατι ημουν σε διαφορετικο κτιριο απο την αλλη κοπελα, ασε που εκεινη ειχε πυρετο και λαιμο.. θα δειξει..

Ηλιοβασιλεμα μου υπομονη και ευχομαι να συνεχιστουν τα συμπτωματα εχοντας ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!! Ο βατραχακος καλα ειναι!!! κανει νανι ο αγγελος μου!!! επεστρεψε ο αδερφος μου απο Αγγλια και εχουν παθει ερωτα ο ενας με τον αλλον! τους χαιρομαι τοσο πολυ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοαλακι ο γαμπρος σου θα ντυθει βατραχος!!! Η νυφη τι θα φορεσει;;;;

Δεν ξερω ακομα της θα της αγορασω!!! Θα δουμε!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλως τον δεχτηκες τον αδερφουλη σου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...