Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

NGN μου εκεινη την ωρα μου ηρθε ταμπλας με τον ελληνικο καφε στο περσικο χαλι!!!! Μου ελεγε ο αντρας μου να το καθαρισει αυτος αλλα ηθελα να το κανω εγω γρηγορα και σωστα....Ξερεις, τα κλασσικα που μας πιανουν τις νοικοκυρες....

Τί κανετε εσεις;

Σε καταλαβαίνω. Και γω παθαίνω υστερία με το σπίτι αλλά προσπαθώ να συγκρατούμε γιατί με τα παιδιά δεν μπορείς να το έχεις ποτέ καθαρό αλλά ούτε και να διατηρείς τα έπιπλα όπως ήταν στην αρχή. Οπότε το έχω αποδεχτεί και πολλές φορές κάνω οτι δεν τα βλέπω. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Καλά είμαστε εμείς. Τα παιδιά και ο άντρας μου κοιμούνται και εγώ χαλαρώνω για να συνεχίσω τα τελευταία το απόγευμα.

Εσύ?????? Λες να έχει γίνει το μοιραίο?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ngn εχω μερες μπροστα μου ακομη...αλλα τα τσιμπηματακια / σουβλιες συνεχιζονται, το στηθος ποναει στο αγγιγμα και το μυαλο και να μην θελει, αναρωτιεται....

Θα ξερουμε 10-11 Φεβρουαριου....

Καλησπερα και απο μενα!Η γενικη συνεχιζεται!Κανω ενα ενα τα δωματια,οποτε θα μου παρει αλλες 3 μερες!

Ειμαστε καλα!Η μικρη ξυπνησε το βραδυ,στις 2,και ειπα να της δωσω γαλα!Της εφταξα 120ml και τα ηπιε!Επειτα κοιμηθηκε εως τις 8,με ενα διαλλειμα στις 6.30.Δε ξερω τι να κανω ομως.Να συνεχισω να της δινω γαλα οταν ξυπναει?Η δικια μου το τελευταιο γευμα το κανει στις 9.30,οπου πινει 210ml με 240ml!

Λεω να την ξυπναω και στις 11 να της δινω λιγο ακομη,να ειναι πιο χορτατη!Εσεις τι λετε?

Χριστινα,περαστικα στη μητερα σου!Πως ειναι?Θα χρειστει καποια επεμβασουλα?Πως ειναι η μικρη?Εσυ ποτε επιστρεφεις στη δουλεια?

Ηλιοβασιλεμα,ενταξει το χαλι?Πονας ακομη?Μακαρι να εγινε το μοιραιο.Μπορει να μην εχω διαθεση σημερα,γιατι φροντισε καποιος να μου την κοψει(οχι ο αντρας μου),αλλα το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Αγορομαμμυ,μακρυα απο την συναδελφο!Το καλο ειναι πως μερίμνησαν και για σενα!Μπραβο!Πως εισαι?

Κοαλακι,περιεργες ορεξεις εχεις.....τα εβγαλε ολα τα λαστιχα η μικρη?Εμ,αφου ολα τα εχει ανακαλυψει στο σπιτι,ηταν η σειρα αυτων τωρα.

Μαυ,ανω κατω εχετε γινει με τα παιδια.Μπορεις ομως να κανεις διαφορετικα?Δυστυχως,τα πρωτα χρονια ειναι τα πιο δυσκολα.Θα μου πεις,τι υπομονη πρεπει να εχεις.Γαιδουρινη μαλλον!Ολες μας.

Ιωαννα ,ηρεμησε η μουρμουρα?Κριμα!Κλαις και συ μαζι...να εισαι ηρεμη για να μην ταραζετε πιο πολυ η μικρη.Εψαξες για γαμο/βαφτιση?Καμια νεα ιδεα?

Μποτσακι/Πατουσιτσα,πως κοιμηθηκατε?Τα βλασταρια σας?Ο Χρηστος ειναι καλυτερα?

Νgn,καλες δουλειες να εχουμε.

Καποια με ρωτησε ποτε ξεκιναω δουλεια.Δε θυμαμαι,συγνωμη.Την αλλη Δευτερα.Σε 10 μερες.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι μου Βορινο εγω ρωτησα....για ποτε επιστρεφεις στη δουλεια....Στις 10/2;;; Την μερα που θα καιγομαι!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω αυτο που εκανα με τα βραδυνα γαλατα: οσο καιρο θηλαζα αποκλειστικα, μεχρι 6 μηνων, οταν ξυπνουσε, την θηλαζα....ή αν της εφτανε η πιπιλα για να ξανακοιμηθει, σταματουσα τον θηλασμο.

Μετα τους 7,5 μηνες που εκοψα εντελως τον θηλασμο...της εδινα το βραδυνο γαλα και αν ξυπναγε μεσα στην νυχτα, προσπαθουσα αρχικα με πιπιλες και χαδια να την ξανακοιμησω και αν επεμενε στο κλαμα της εφτιαχνα γαλα αλλα λιγη ποσοτητα...εμενα δηλαδη μου επινε 300ml το βραδυ...αλλα μεσα στην νυχτα της εφτιαχνα λιγοτερη ποσοτητα...

Δηλαδη δοκιμασε της στις 9.30 που της δινεις το βραδυνο να της δωσεις 210-240 ή να της το αυξησεις εκεινη την ωρα λιγο...και μετα μεσα στην νυχτα αν ξυπνησει μην της φτιαξεις πανω απο 180...και σταδιακα μεσα στη νυχτα να της το μειωνεις....ίσως να της δινεις και νερο!!!

Διαφημίσεις

Η μαμά μου έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο. Της έβαλαν νάρθηκα από κάτω μέχρι πάνω... και την δευτέρα θα της κάνουν επέμβαση... Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμο χειρουργείο αύριο και έτσι πρέπει να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα...!!!!

Έχω στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω κιολας... Τώρα θα χρειάζεται συνεχώς κάποιον μαζί της στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορεί να το πατήσει...!

Μαρία και Κοαλακι είπατε ότι θα πάρει ο άνδρας σας το 9μηνο ή θυμαμαι λάθος? Θέλουμε να δουμε μήπως μπορεί ναω το πάρει και ο δικός μου άνδρας.... μιας και εγώ γυρνάω σε 2 μήνες! αν το πάρει χάνω το μειωμένο??? υπάρχει περιορισμός στο πότε μπορεί να το πάρει? μπορουμε να έχουμε παράλληλα εγώ το μειωμένο και εκεινος το 9μηνο? ξέρετε???

kPAZp2.png

Χριστινα πώς την πατησε η μαμα σου; απο πού έπεσε; Θα της βαλετε νοσοκομα να την προσεχει ή καποιος αλλος συγγενης θα βοηθησει;

Το 9μηνο απο τι μου ειχε πει το Κοαλακι, νομιζω μπορει να το παρει μεχρι το μωρο να ειναι 2,5 ετων! Αλλα θα σου πουνε για σιγουρια τα κοριτσια!

Γλίστρησε στο δρόμο...θα είναι κάποιες ώρες η αδελφή μου... αλλά και εκείνη με 2 μωρά παιδια πόσο μπορεί!!!!!! και όπως βλέπω θα μεινει 1 βδομάδα στο νοσοκομείο

και μετά θα πρέπει να μείνει είτε μαζι μου είτε με την αδελφή μου

kPAZp2.png

Γλίστρησε στο δρόμο...θα είναι κάποιες ώρες η αδελφή μου... αλλά και εκείνη με 2 μωρά παιδια πόσο μπορεί!!!!!! και όπως βλέπω θα μεινει 1 βδομάδα στο νοσοκομείο

και μετά θα πρέπει να μείνει είτε μαζι μου είτε με την αδελφή μου

Χριστινακι μου περαστικα στην μαμα σου μαναρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

έχουμε πονάκια.... και γκρινιάζουμε και θέλουμε αγκαλια.... οπότε γράφω με το ένα χερι!!!

Αχ!! το μαναρακι μου...τι να κανεις!!!

Μπορεις να κανεις και αλλιως Χριστινακι μου....;););).

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα πώς εισαι;

Χριστινα μην ανησυχεις, η μαμα σου καταλαβαινει!!!! Θα παει η αδερφη σου οσο μπορει και μετα θα την προσεχετε στα σπιτια σας.

Θα περασει...

Ριτσα πώς εισαι;

Χριστινα μην ανησυχεις, η μαμα σου καταλαβαινει!!!! Θα παει η αδερφη σου οσο μπορει και μετα θα την προσεχετε στα σπιτια σας.

Θα περασει...

Γεια σου Ηλιοβασιλεμα μου ...Το σπορακι μου σημερα δεν με αφηνει να φαω....Χααα!!χααα!!

Εσυ πως εισαι μαναρακι μου πονας ακομα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...