Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπομονηηηηηηηη με τη μικρουκα σου!!!!!

Πηγαινε στην ενοτητα γονεις στο θεμα "κουφα μπαμπαδων/συζυγων".

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ βλεπω αθανατη ρενα βλαχοπουλου!!!

δεν βρισκω καπου να γραφει σκετο γονεις,βρισκω γονεις ιανουαριου-δεκεμβριου-2012 κ 2011 κοκ.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσάκια καλημέρααααααα!!!! Τί κάνετε;;; Χτες δεν μπήκα καθόλου διότι είχα απαίσιο πονοκέφαλο που ούτε το μεσουλίντ που πηρα μου έκανε τίποτα..

Εμείς πάμε για τρίτη μέρα χωρίς κακά, και από χτες εχει αρχίσει το σφίξιμο αλλά χωρίς αποτέλεσμα ακόμη.. Και δυστυχώς χωρίς κακά, δεν τρώει κιόλας, πέσαμε στα 70,80 με το ζόρι 100... Για να δούμε σήμερα...

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου καλημέρα!!! Τελικά τι ειπχε η μουρμούρα; Δόντια; Τόσο κλάμα ε;; Με το παυσίπονο ηρέμησε;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ/ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, μή γράφετε για 8 ωρα κ 10ωρα γιατί γυρίζει το μάτι μας που λένε, αχαχαχαχαχαχα!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ εσύ με το θηλασμό, ταλαιπωριεσαι με τα ξυπνήματα... Τί να καπνεις μωρέ; Ακόμα είναι μικρούλα κ πρεπει να φαει.. Είδες και η Γιόλα μας, απο ότι διάβασα, τα ίδια ωράρια χτυπάει..

NGN μου, μινιόν είναι η μικρή σου πράγματι... Πρεπει να είναι το μόνο μωρό παρόμοιας ηλικίας - όχι πρόωρο- που έχουν κοντινό βάρος! Πήρε από τη μαμά της ε;; Και ο Γιωργάκης έτσι ήταν;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ξεκουράσου καλέ;; Τι τρίβεις τα χαλιά;; Ασε που ο καφες είναι και γούρι!!

Κοπελούδες καλημερα σε όλες!! Θα μπω πάλι μετά!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Όσο για τα κορίτσια- ποιά με ρώτησε δέ θυμάμαι- η Βασιλική κοιμάται μαζί μας- με το μπαμπά της πλέον στο διπλό και εγώ με τη μικρή στο παιδικό δωμάτιο. (Εγώ κοιμαμαι στο παιδικό κρεβατι της Β, να δώ ΠΟΤΕ θα αποφασίσει να πάει....)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημέρα ! δεν εχω ίντερνετ γιατί.με έστειλαν σε άλλο γραφείο, με περίμεναν στην πόρτα γιατί μια συναδελφος έχει ίωση βαρβατη οπότε με έχουν στην απομόνωση ευτυχώς! όλες καλά? γραφω από κιν οπότε δε βολεύει για πολλά!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημεραααααααααααα κοριτσια μου, τι κανετε??? εδω εχει υπεροχο καιρο αλα κρυυυο!!!

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 9μιση, ηπιαμε γαλα και τωρα βγαζουμε τα λαστιχα απο τις εσωτερικες πορτες (τι μανια και αυτη??? :confused:).

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ σωστα επραξαν οι υπευθυνοι-συναδελφοι ;) και σε τοποθετησαν αλλου...!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ειχα γραψει στο πρωωωτο μου μηνυμα οτι ηταν στο parents αυτο το αστειο θεμα, δεν καταλαβα οτι εψαχνες στο καφε, θα στο ελεγα επιτοπου αλλιως για να μην ψαχνεις. Και εγω απορουσα βρε παιδακι μου, γιατι δεν το βλεπεις :confused: ενω ηταν ανοιχτο μεεερες τωρα???!!! :rolleyes: γιατι μαλλον υπαρχουν πολλα κουφα απο πολλους ανδρες (και ο δικος μου κανει, θα τα γραψω καποια στιγμη).

Ολα τα υπολοιπα κοριτσακια καλα ειναι???

Εχω δουλιτσες, τα λεμε...φιλακια και ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα....

Καλά διάβασα και εγώ εχθές τα κουφά και έλιωσα από το γέλιο!!! Το κακομοιρο το παιδάκι μου προσπαθούσε να κοιμηθεί πάνω μου και εγώ το τρόμαζα :tongue::tongue::tongue:

Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν αλλάζει η ηλικία στο τικεράκι μου! Τι έχω κάνει λάθος οεοο??? Μάλλον θα πρέπει να το ξαναφτιάξω από την αρχή.

Εσείς κοριτσάκια τι κάνετε?

Ιωάννα τι κάνει τώρα η μικρή σου καλύτερα?

Μαύ εσύ καλά είσαι σήμερα???? Η Β με τον μπαμπά της ε??? Αφού δεν κοιμάστε και οι 4 μαζί στο ίδιο δωμάτιο σε καλό δρόμο είστε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yola βλέπω την ώρα που γράφεις... οπότε μάλλον τα ίδια ωράρια έχουμε!!! Εγώ δεν την βλέπω πολύ μικρούλα πλέον... έχουμε αποκτήσει μαγουλάκια... μπουτάκια... κοιλίτσες από όλα :tongue::tongue::tongue: Για φάγωμα είμαστε:!:

Κοαλάκι και αγορομαμμυ καλημέρα...

kPAZp2.png

κοριτσακια καλημέρα ! δεν εχω ίντερνετ γιατί.με έστειλαν σε άλλο γραφείο, με περίμεναν στην πόρτα γιατί μια συναδελφος έχει ίωση βαρβατη οπότε με έχουν στην απομόνωση ευτυχώς! όλες καλά? γραφω από κιν οπότε δε βολεύει για πολλά!

Αφού έχει ίωση γιατί ήρθε στη δουλειά???? :confused::confused::confused::confused:

Ανευθυνότητα είναι και αυτό...

kPAZp2.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!

Μαυ μου το γουρι οταν χυνεται ο καφες, δεν το σκεφτηκα εκεινη την ωρα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αγορομαμυ εισαι στην απομονωση και διχως ιντερνετ... Και πώς περνάει το 8ωρο σου;;;;;;;;;; Δεν γινεται να το σκασεις ανεπισημα πιο νωρις;

Κοαλακι και εγω διαβασα τις γκαφες μπαμπαδων/ συζυγων και μου ηρθαν τα κατορθωματα του δικου μου!!!!:D:D:D

Πατουσιτσα , δεν το σκεφτηκα αυτο με το ζεσταμα....Ίσως να αρμεγεσαι και να μην το ζεσταινεις ολο μαζι...αλλα τμηματικα για να βλεπεις ποσο θελει να φαει η μπεμπα και το υπολοιπο να το αποθηκευεις.

Ιδεες λεω...εσυ θα κανεις αυτο που σε βολευει καλυτερα!

Διαφημίσεις

Αφού έχει ίωση γιατί ήρθε στη δουλειά???? :confused::confused::confused::confused:

Ανευθυνότητα είναι και αυτό...

χριστίνα μου η κοπέλα έλειπε κ δε της έδιναν άλλη αναρρωτικη, λατρεμενο δημοσιο. και ειχε ξαναπαρει αδεια γιατι ξταν αρρωστα υα μικρα της κ δεν εχει κανεναν να τα κρατησει. οποτε δε θα την ελεγα ανευθυνη..

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια είμαι να σκάσω... χτύπησε η μαμά μου και έπαθε κάταγμα επιγονατίδος και της κάνανε εισαγωγή και μάλλον θα χειρουργηθεί την Δευτέρα!!!

Τι ήταν πάλι αυτό στα καλά καθούμενα!!!!

kPAZp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!!!

Από το πρωί έχω σηκώσει όλο το σπίτι και ακόμα δεν έχω τελειώσει. Το βραδάκι τα υπόλοιπα!!

Σήμερα το μενού είχε κόκκορα χωριάτικο κοκκινιστό με μακαρόνια!!!!!! 2 πιάτα έφαγα η γουρούνα!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περαστικά στην μανούλα σου!!!!!! Μην στεναχωριέσαι γιατί θηλάζεις κιόλας!!!!!

ΜΑΥ μου η παιδίατρος μας κατατάσσει στην κατηγορία φτερού και γελάει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τώρα πρέπει να προσέχεις. Για μια φορά δεν πειράζει να έλεγες στον άντρα σου να τα καθαρίσει!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ τι είχε το κοριτσάκι σου?????? Πονάκια????

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μακριά από την κοπέλα με την ίωση!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ και εσύ ξεκίνησες γενική??????? Και εγώ όλη μέρα καθάριζα σήμερα!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ και μένα ο μικρός όλο κουφά κάνει. Πάει και σκαλίζει ότι δεν πρέπει!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΥΟΛΑ υπομονή. Όταν μεγαλώσει λίγο θα κοιμάται παραπάνω. Μην ξεχνάς οτι έχει ταλαιπωρηθεί κιόλας.

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΜΠΟΤΣΑΚΙ μια χαρά ωράρια έχουν τα παιδάκια σας. Και μένα έτσι κάνει. Όχι 10ωρο αλλά 7-8 ώρες τις χτυπάμε!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

NGN μου εκεινη την ωρα μου ηρθε ταμπλας με τον ελληνικο καφε στο περσικο χαλι!!!! Μου ελεγε ο αντρας μου να το καθαρισει αυτος αλλα ηθελα να το κανω εγω γρηγορα και σωστα....Ξερεις, τα κλασσικα που μας πιανουν τις νοικοκυρες....

Τί κανετε εσεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...