Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ησυχια "βλεπω" ε, απο το μεσημερι???!!!

Εμεις ειμαστε καλα, η φμ μολις κοιμηθηκε και καθομαι βλεπω ελληνικη ταινια!!!

Παω να φτιαξω και κατι να φαω!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καληνυχτα, καλη ξεκουραση!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια τι κανετε?αχ μας εχει τρελανει η μικρη κλαιει συνεχεια κ ηρεμει μονο στην αγκαλια!!!!!!!!!ποναει η ψυχη μου να την βλεπω ετσι!!!!!!!!!

δεν ξερω ι εχει!!!!!!!!!!!!!!

που ειναι καλε αυτο με τις γκαφες να το διαβασω κ εγω?δεν το βρισκω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια τι κανετε?αχ μας εχει τρελανει η μικρη κλαιει συνεχεια κ ηρεμει μονο στην αγκαλια!!!!!!!!!ποναει η ψυχη μου να την βλεπω ετσι!!!!!!!!!

δεν ξερω ι εχει!!!!!!!!!!!!!!

που ειναι καλε αυτο με τις γκαφες να το διαβασω κ εγω?δεν το βρισκω

Υπομονηηηηηηηη με τη μικρουκα σου!!!!!

Πηγαινε στην ενοτητα γονεις στο θεμα "κουφα μπαμπαδων/συζυγων".

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ βλεπω αθανατη ρενα βλαχοπουλου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ποναει μαλλον τα δοντια της,αχ πειτε κορτισια κανα κολπο τι να κανω για να την νηρεμησω λιγο?

της εδωσα παυσιπονο

Βαλε την πιπιλα στο ψυγειο για λιγη ωρα και δωστην μετα, η κανε μασαζακι με κατι κρυο η καποια κρεμουλα μεχρι να μουδιασουν.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα και απο μεναααααα!

Τελειωσα σημερα την κρεβατοκαμαρα!Επονται τα υπολοιπα δωματια!Καθε μερα και απο ενα!

Ιωαννα μου,συμφωνω και γω με την πιπιλα στο ψυγειο,μη σου πω και στην καταψυξη!Θα ηρεμησει παρα πολυ!Καλα εκανες επισης και της εδωσες παυσιπονο!Πιστευω αυτο θα την ανακουφισει!

Κοαλακι μου,βλεπεις ταινιουλα?Εμενα ο πατερας μου εχει κανει καταληψη στην τηλεοραση,οποτε δεν μπορω να καθησω!Τι κανει η ΦΜ?Εχεις καιρο που εργαζεσαι απο το σπιτι?Αληθεια,τι ακριβως κανεις?

Μποτσακι μου,πως τα πηγε ο Χρηστακος με το γαλα του?

Οσο για την ποσοτητα δεν εχω να πω κατι διαφορετικο απο αυτα που λετε!Απο τη στιγμη που βλεπεις πως αδειαζει ολο το μπουκαλο,τοτε θελει κι αλλο!Επισης καλα κανεις και τον σταματας ενδιαμεσα για να ρευτει!Τουλαχιστον θα τον ανακουφιζει!

Πατουσιτσα μου,τι κανεις?Η Δεσποινουλα σου?Κοιμηθηκε αρκετα σημερα,ετσι?Μπραβο το καλο μου!Σου ηρθε περιοδος?

Ηλιοβασιλεμα μου,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Αντε κοριτσι μου,να εχουμε ευχαριστα και απο σενα!Σαφεστατα,και η Αγγελικουλα σου,ειναι σε ηλικια που μπορει να καταλαβει ποσο προσεχτικη πρεπει να ειναι με την μανουλα-εγκυο και αργοτερα πιστευω!

Ζωη μου,τι κανεις?Το ζουζουνι σου?

Χριστινα μου,ειστε μικρουλες μωρεεεεε!Στο ειχα ξαναπει πως και η δικια μου ξυπνουσε μεχρι 4 μηνων για να φαει το βραδυ!Εαν θηλαζεις κιολας,εχει περισσοτερο την αναγκη!Οχι τοσο/μονο του φαγητου,αλλα και το στηθος ηρεμει τα μωρα!

Οσο για το χρωμα των ματιων,οπως ειπε και το Κοαλακι,στην αρχη τα περισσοτερα μωρακια εχουν γαλαζιο με μπλε ματι!Ειδικα οσες θηλαζουν,τα μωρα τους εχουν ανοιχτοχρωμα ματια!Μετα τον 5ο με 6ο μηνα αρχιζει το χρωμα να σταθεροποιειτε!

Η δικια μου ειχε γαλαζια ματια!Τωρα,9.5 μηνων εχει γαλαζοπρασινα,οποτε κατι απο αυτα τα 2 θα μεινει.Μαλλον το πρασινο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ αντε να ξεκουραστεις σημερα, φτανει, αυριο παλι...!!!

Ειμαι τεχνικος λογισμικου και πρινε μεινω εγκυος αρχισα να δουλευω απο το σπιτι και να παραδιδω δουλεια. Εχω δουλεψει και σε εταιρεια αλλα κλασης ανωτερο το σπιτι απο πολλες αποψεις...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ωχ κοριτσιαααα μου "μυρισαν" ελιες, πρασινες η καλαμων (εχει και προτιμησεισ η ληγουρα-φαντασια-οσφρηση μου), πω πω τι επαθα τωρα???!!! Αχ να ειχα κανενα κιλοοο!!!

Καληνυχτααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι σου μυρισαν ελιες;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ωραιες οι καλαμων!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη ξεκουραση!!!

Μαρακι βορινο ηρθαν οι γονεις σου; Ξεκινησες γενικη;

Ποτε επιστρεφεις στην εργασια;

Πατουσιτσα ειναι κριμα να πετας το μητρικο!!!!!! Αποθηκευσε το στην καταψυξη!!!!!! Να υπαρχει στοκ...

Κοριτσια...ειναι που θα προσεχα....Μου εχυσε ο αντρας μου ελληνικο καφε στο χαλι και εσκυψα να τριβω με βουρτσα......γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!!

ηλιοβασιλεμα μου απ τη στιγμη που το ζεστενω δεν αποθηκευεται.....δυστυχως!!!!!!!!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηη προσεχεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα και απο μεναααααα!

Τελειωσα σημερα την κρεβατοκαμαρα!Επονται τα υπολοιπα δωματια!Καθε μερα και απο ενα!

Ιωαννα μου,συμφωνω και γω με την πιπιλα στο ψυγειο,μη σου πω και στην καταψυξη!Θα ηρεμησει παρα πολυ!Καλα εκανες επισης και της εδωσες παυσιπονο!Πιστευω αυτο θα την ανακουφισει!

Κοαλακι μου,βλεπεις ταινιουλα?Εμενα ο πατερας μου εχει κανει καταληψη στην τηλεοραση,οποτε δεν μπορω να καθησω!Τι κανει η ΦΜ?Εχεις καιρο που εργαζεσαι απο το σπιτι?Αληθεια,τι ακριβως κανεις?

Μποτσακι μου,πως τα πηγε ο Χρηστακος με το γαλα του?

Οσο για την ποσοτητα δεν εχω να πω κατι διαφορετικο απο αυτα που λετε!Απο τη στιγμη που βλεπεις πως αδειαζει ολο το μπουκαλο,τοτε θελει κι αλλο!Επισης καλα κανεις και τον σταματας ενδιαμεσα για να ρευτει!Τουλαχιστον θα τον ανακουφιζει!

Πατουσιτσα μου,τι κανεις?Η Δεσποινουλα σου?Κοιμηθηκε αρκετα σημερα,ετσι?Μπραβο το καλο μου!Σου ηρθε περιοδος?

Ηλιοβασιλεμα μου,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Αντε κοριτσι μου,να εχουμε ευχαριστα και απο σενα!Σαφεστατα,και η Αγγελικουλα σου,ειναι σε ηλικια που μπορει να καταλαβει ποσο προσεχτικη πρεπει να ειναι με την μανουλα-εγκυο και αργοτερα πιστευω!

Ζωη μου,τι κανεις?Το ζουζουνι σου?

Χριστινα μου,ειστε μικρουλες μωρεεεεε!Στο ειχα ξαναπει πως και η δικια μου ξυπνουσε μεχρι 4 μηνων για να φαει το βραδυ!Εαν θηλαζεις κιολας,εχει περισσοτερο την αναγκη!Οχι τοσο/μονο του φαγητου,αλλα και το στηθος ηρεμει τα μωρα!

Οσο για το χρωμα των ματιων,οπως ειπε και το Κοαλακι,στην αρχη τα περισσοτερα μωρακια εχουν γαλαζιο με μπλε ματι!Ειδικα οσες θηλαζουν,τα μωρα τους εχουν ανοιχτοχρωμα ματια!Μετα τον 5ο με 6ο μηνα αρχιζει το χρωμα να σταθεροποιειτε!

Η δικια μου ειχε γαλαζια ματια!Τωρα,9.5 μηνων εχει γαλαζοπρασινα,οποτε κατι απο αυτα τα 2 θα μεινει.Μαλλον το πρασινο!

Μαρακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαι???????????η ζουζουνα μας????????????????

οχι δεν αδιαθετησα ακομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το που 40ισα τελος....

ποτε θα μου ρτθει δεν ξερωωωω!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

πω πω...8ωρο η μια ... 10ωρο η άλλη... εμεις πότε θα φτάσουμε έστω το 5ωρο..οεοοο??????? εχθές έφαγε 9...12.30... 3... 5.30...7 και έκανα παρτι με τις 3.5 ώρες 9 με 12.30

Μια απο τα ιδια Χριστινα μου.Τετραωρο το ανωτερο και με το ζορι Ειμαστε κοντα εμεις σε ηλικια.Βεβαια βεβαια ειναι 3900 ακομα και δεν θα τον αφηνα παραπανω χωρις μαμ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...