Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

new_baby

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου!! Τι μου κανετε κρητικομανουλες!!?? Τα μπεμπακια και οι κοιλιτσες??

Μπειμπι μου πως τα πατε με τον μικρο σας? Ειναι φρονιμουλης? Περιμενουμε νεακια!!

Ασπακι μου η νεραιδουλα σου? Μπηκατε καθολου σε προγραμμα?

Μπρι μου εισαι η επομενη απο οτι διαβασα στις Αυγουστιατικες μανουλες!! Την Κυριακη πας με προκληση?? Με το καλο κοριτσακι μου!!!

Αννουλα μου περνουμε σειρα σιγα σιγα!! Αυριο μπαινεις στον μηνα σου και εγω την αλλη εβδομαδα!!! Τι ωραιααα!!!!

Σας φιλω ολες!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Γεια σας μανουλες!Πως ειμαστε???Εμεις πηγαμε στο γιατρο σημερα μετα απο 1 μηνα...Ολα καλα αν εξαιρεσει κανεις τις ασταματητες συσπασεις..Παρολα αυτα ο τραχηλος ειναι κλειστος (!)...Τωρα θα πηγαινουμε καθε εβδομαδα..Εσεις τι κανετε???

9j7Yp3.png

Ειμαι πολύ καλά κοριτσάκια μου!!!

Είχα μάθημα και με τη μαία και μου δίνει κουράγιο!!! Εχω πολλές ασκήσουλες να κάνω!! Ο καιρός περνάει και μαζί μια μια υποχρέωση (ΙΚΑ, διάφορα χαρτιά, πλυσιματα) φτάνουν στο τέλος....!!!! Μετα το μόνο που θα χω να ασχολούμαι θα είναι να κανω τις ασκήσεις μου και να εύχομαι να έρθει το παιδάκι μου φυσικά...!!!! Ώρες ώρες ακόμα δεν το πιστεύω ότι θα φέρω στον κόσμο ένα μωράκι!!!

zDSVp3.png

καλησπερα! πως εισαστε?? αντε μπηκατε κ οι υπολοιπες στην τελικη ευθεια! εκτος και αν το κανετε σαν και μενα που δεν γεννουσα με τιποτα..χαχαχα:tongue::tongue::tongue:.

εμεις ειμαστε καλα! σημερα ηρθε η παιδιατρος και μας ειδε...δυστυχως ταλαιπωρηθικε ο μικρος γιατι μου στειλανε χαρτι απο το ινστιτουτο υγειας παιδιου οτι το δειγμα αιματος που ειχαν παρει στο νοσοκομειο δεν ηταν καταλληλο και επρεπε να ξαναπαρουμε αιματακι απο την φτερνα του και να το ξαναστειλω..το καημενο σπαραξε στο κλαμα! κατα ταλα ειμαστε καλα! πηραμε και βαρος μπολικο..μεσω ορο 57γρ τη μερα μονο με θηλασμο! το διπλασιο σχεδον απο το μεσω ορο που παιρνουν κανονικα λεει τα μωρα!!! οχι αυτα να τα βλεπουν αυτοι που με ζαλιζαν οτι δεν αρκει το μητρικο γαλα και οτι πρεπει να δωσω και λιγο συμπληρωμα:twisted:

στρωσαμε και λιγο με τον υπνο..κοιματε 2-3 ωρες τη νυχτα και ξυπναει τρωει κανα 15λεπτο και μετα νανι παλι...την μερα κοιματε παλι 3ωρα αλλα μενει ξυπνιος καμια δυο ωρες στα ενδιαμεσα! απο χθες μας χαμογελαει κιολας οταν του μιλαμε!!!:D:D:D:D

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια !!!

Ελπίζω να είστε όλες καλα και τα μωράκια σας, εντός και εκτός κοιλίτσας !

Θα μπω τη Κυριακή το βράδυ στο νοσοκομείο, για πρόκληση, λόγω πίεσης και λευκώματος που παρουσιάστηκε τελευταία... Εύχομαι να πάνε όλα καλά, μια αγωνία την έχω, αλλά μου περνάει μόλις σκεφτώ το παιδί μου.

newbaby, θα πέρασες μεγαλη αγωνία..... Ευτυχως που όλα είναι καλά !!

0WNhp3.png

Kαλημερα κοριτσακι μου!!!!

Τι μου κανετε κοιλιτσες και μπεμπακια??

Μπειμπι μου πονεσε ο μικρουλης εε?? Περασε και αυτο και ολα καλα!!! Μπραβο σας που τα καταφερατε με τον θηλασμο!!! Ειναι πολυ καλος μπεμπουλης!!!

Αννουλα μου μπηκες στον μηνα σου!!! Τελειααα!!!! :)

Μπρι μου 3 μερουλες μεινανε και θα κρατας την πριγκιπισσα σας αγκαλιτσα!!! Τι ωραιαααα!!!! Να μας πεις τα νεακια σου εε??? ΜΕ ενα πονο κοριτσακι μου γλυκο!!!!

Γλυκουλα μου τα νεακια σου!!

Ασπακι φιλια στην νεραιδουλα!!

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα!!! Μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε!!! χαχαχαχχα

Σας φιλω ολες!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Σήμερα είχαμε ραντεβού...το μπεμπακι μας είναι 2580 γραμμάρια!!! Ακόμα όλα δείχνουν ότι θα πάρω ολο το μήνα κ ο γιατρος μου είπε ότι θα με αφήσει κ μετά την πητ αν χρειαστεί κ πολύ χάρηκα!!!!!

Μπειμπι μπράβο για το θηλασμό!!!!

Μπρι μου σύντομα θα κρατάς αγκαλίτσα την κορούλα σου!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!

zDSVp3.png

καλησπερα! πολυ ζεστη παλι σημερα!...τι κανετε??? εγω αρχιζω και νιωθω σαν ενα ζομπι...ζητημα να κοιμαμαι 5 ωρες τη νυχτα και εννοειτε διακεκομενες! την μερα οποτε κοιματε ο μικρος τρεχω να προλαβω να κανω καμια δουλεια η ενα μπανιο και δεν προλαβαινω να κοιμηθω καθολου!!!!! σημερα θα επιχειρισουμε να βγουμε εξω το βραδυ για φαγητο...φφφφ για να δουμε ελπιζω να μην ειναι μεσα στην γκρινια ο μικρος και να θελει στηθος συνεχεια...ελεγα να καθηστερησω λιγο ακομα την εξοδο(οχι λογο 40 αλλα λογο του οτι ειναι κολημενος στο στηθος) αλλα δεν την παλευω αλλο... ετσι και αλλιως καποτε πρεπει να βγουμε και να μαθουμε να ειμαστε εξω και με το θηλασμο..δεν γινετε να κλειστω 6 μηνες μεσα..βγηκαμε και πριν μια βδομαδα αλλα πηγαμε στο σπιτι της πεθερας μου οποτε δεν ηταν ακριβως εξοδος...το πληντυριο με καλει..μολις τελειωσε..παω να απλωσω γρηγορα πριν ξυπνησει ο μικρος:shock:..

bri ηρθε η ωρα σου!!! σου ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο!!! περιμενουνε νεα σου!!!:):)

xfppp3.png

Μπειμπι προσπάθησε να κοιμάσαι κ μες στη μέρα λίγο..!!! Όσο για τις εξόδους καλά κάνεις που θα βγεις αλλά μην απογοητεύεσαι...οι πρώτες 40 μέρες είναι δύσκολες, μετά το μωρό δεν είναι συνέχεια προσκολλημένο στο στήθος...!! Δουλειά ποτε θα ξεκινήσεις;

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

Μπειμπι προσπάθησε να κοιμάσαι κ μες στη μέρα λίγο..!!! Όσο για τις εξόδους καλά κάνεις που θα βγεις αλλά μην απογοητεύεσαι...οι πρώτες 40 μέρες είναι δύσκολες, μετά το μωρό δεν είναι συνέχεια προσκολλημένο στο στήθος...!! Δουλειά ποτε θα ξεκινήσεις;

προσπαθω να κοιμαμαι αλλα μολις ξαπλωσω στο 5λεπτο απανω τιναζομαι και σηκωνομαι γιατι σκευτομαι τις δουλειες που πρεπει να γινουν..δεν εχω και βοηθεια απο κανεναν οποτε τα κανω ολα μονη μου στο σπιτι..δουλεια πιανω με το που μπει ο Οκτωβρης! ελπιζω να στρωσει σιγα σιγα ο μικρος αλλα δεν μπορω να περιμενω μεχρι τις 40 μερες για να βγουμε απο το σπιτι...αν δεν παει καλα σημερα τουλαχιστον θα εχω βγει εστω και για λιγο;) τωρα κοιματε σαν το πουλακι...μαζευει ενεργεια για μετα ωστε να εχει παλι ολο το βραδυ το ματι γαριδα! χαχαχα αν ηξερα οτι θα κοιμοταν τοση ωρα θα ειχα ξαπλωσει και γω για καμια ωριτσα...πως πως τα πας εσυ?

xfppp3.png

Μπειμπι δεν σου λέω να μη βγεις ολο το 40ημερο, απλά να σκέφτεσαι ότι μετά θα είναι όλα καλύτερα!!! Έχεις δίκιο αφού δεν έχεις βοήθεια, αλλα να φροντίσεις να κοιμάσαι έστω κ 20 λεπτά όταν κοιμάται το μωρό...!!! Δεν ξέρω όταν έρθει η ώρα μου τι θα κανω, αλλά τουλάχιστον αυτά διαβάζω ότι πρέπει να κάνουν οι νέες μανούλες...!!! Εγω πρώτα ο Θεός κ αν είναι όλα καλά θα επιστρέψω στη δουλειά όταν 40σω γτ ήδη θα είναι Νοέμβριος κ θα έχει ξεκινήσει ήδη η σχολική χρονιά για τα καλά....!!! Τι να κάνουμε;; Κατα τα άλλα ολα καλά..

!!!από τα λεγόμενα του γιατρού κατάλαβα ότι θα τον πάρω ολο το μήνα..

Ίσως κ λίγο παραπάνω σαν εσένα...!!! Δεν με πειράζει!! Ας έρθει οποτε θέλει!!! Με φοβίζει λίγο ο τοκετός αλλα ελπίζω ότι θα τα καταφέρω...όπως τόσες κ τόσες μανούλες...!!! Τελικά οι πόνοι είναι υποφερτοι;;;

zDSVp3.png

Μπειμπι δεν σου λέω να μη βγεις ολο το 40ημερο, απλά να σκέφτεσαι ότι μετά θα είναι όλα καλύτερα!!! Έχεις δίκιο αφού δεν έχεις βοήθεια, αλλα να φροντίσεις να κοιμάσαι έστω κ 20 λεπτά όταν κοιμάται το μωρό...!!! Δεν ξέρω όταν έρθει η ώρα μου τι θα κανω, αλλά τουλάχιστον αυτά διαβάζω ότι πρέπει να κάνουν οι νέες μανούλες...!!! Εγω πρώτα ο Θεός κ αν είναι όλα καλά θα επιστρέψω στη δουλειά όταν 40σω γτ ήδη θα είναι Νοέμβριος κ θα έχει ξεκινήσει ήδη η σχολική χρονιά για τα καλά....!!! Τι να κάνουμε;; Κατα τα άλλα ολα καλά..

!!!από τα λεγόμενα του γιατρού κατάλαβα ότι θα τον πάρω ολο το μήνα..

Ίσως κ λίγο παραπάνω σαν εσένα...!!! Δεν με πειράζει!! Ας έρθει οποτε θέλει!!! Με φοβίζει λίγο ο τοκετός αλλα ελπίζω ότι θα τα καταφέρω...όπως τόσες κ τόσες μανούλες...!!! Τελικά οι πόνοι είναι υποφερτοι;;;

καλημερα Αννα!!! μην αγχωνεσαι για τη γεννα...οι πονοι ειναι υποφερτοι...για μενα τουλαχιστον ηταν, δεν λεω εφτασα σε σημειο να πω δεν μπορω αλλο αλλα μια χαρα τα καταφερα...και ισχυει αυτο που λενε οτι μετα τα ξεχνας ολα! παντως κ την ιδια στιγμη να με ρωτουσες αν το επομενο θελω να το γεννησω φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο παλι ναι θα σου ελεγα! ειναι σημαντικο να μην φοβασαι...εγω οποτε ερχοταν ο πονος σκευτομουν οτι με εφερνε ενα βημα πιο κοντα στο μωρο μου!:D:D κ το καλο ειναι οτι μολις γεννησεις μπορεις να σηκωθεις..να περπατησεις ..να φροντισεις το μωρακι σου χωρις κανενα προβλημα..ακομα κ γω που ειχα ενα σωρο ραμματα κ που εχασα πολυ αιμα με την ιστορια με τον πλακουντα που δεν εβγαινε σηκωθηκα κανονικα μολις πηγα στο δωμματιο:)

xfppp3.png

καλημερα Αννα!!! μην αγχωνεσαι για τη γεννα...οι πονοι ειναι υποφερτοι...για μενα τουλαχιστον ηταν, δεν λεω εφτασα σε σημειο να πω δεν μπορω αλλο αλλα μια χαρα τα καταφερα...και ισχυει αυτο που λενε οτι μετα τα ξεχνας ολα! παντως κ την ιδια στιγμη να με ρωτουσες αν το επομενο θελω να το γεννησω φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο παλι ναι θα σου ελεγα! ειναι σημαντικο να μην φοβασαι...εγω οποτε ερχοταν ο πονος σκευτομουν οτι με εφερνε ενα βημα πιο κοντα στο μωρο μου!:D:D κ το καλο ειναι οτι μολις γεννησεις μπορεις να σηκωθεις..να περπατησεις ..να φροντισεις το μωρακι σου χωρις κανενα προβλημα..ακομα κ γω που ειχα ενα σωρο ραμματα κ που εχασα πολυ αιμα με την ιστορια με τον πλακουντα που δεν εβγαινε σηκωθηκα κανονικα μολις πηγα στο δωμματιο:)

Μπραβο New_baby χαιρομαι που υπαρχουν γυναικες σαν κι εσενα που δινουν δυναμη στις επομενες και που στηριζουν ακραδαντα τον φυσιολογικο τοκετο. Δυστυχως πολλες γυναικες θελουν να κανουν καισαρικη γιατι πιστευουν οτι ετσι θα γλυτωσουν τους πονους του φυσιολογικου τοκετου. Η καισαρικη ομως δεν παυει να ειναι μια εγχειρηση που εκτος του οτι αργει η αναρρωση,πολλες φορες η μητερα δεν μπορει να ανταποκριθει στις αναγκες του μωρου λογο των πονων! Με ποιο γιατρο γεννησες??

9j7Yp3.png

Μπραβο New_baby χαιρομαι που υπαρχουν γυναικες σαν κι εσενα που δινουν δυναμη στις επομενες και που στηριζουν ακραδαντα τον φυσιολογικο τοκετο. Δυστυχως πολλες γυναικες θελουν να κανουν καισαρικη γιατι πιστευουν οτι ετσι θα γλυτωσουν τους πονους του φυσιολογικου τοκετου. Η καισαρικη ομως δεν παυει να ειναι μια εγχειρηση που εκτος του οτι αργει η αναρρωση,πολλες φορες η μητερα δεν μπορει να ανταποκριθει στις αναγκες του μωρου λογο των πονων! Με ποιο γιατρο γεννησες??

ετσι ειναι...κοπελα που γεννησε την ιδια μερα με μενα με καισαρικη δεν μπορουσε να σηκωθει καθολου απο το κρεβατι κιας το ηθελε πολυ γιατι ειχε το μωρο της στη θερμοκιτιδα και ηθελε να παει να το δει αλλα δεν τα καταφερε παρα μονο την επομενη και αυτο με δυσκολια ενω εγω εκοβα βολτες στο διαδρομο σχεδον αμεσως..θηλαζα ..εκανα μπανιο και καναμε και τον μικρο μπανιο μαζι με τον ανδρα μου! α ναι και εφαγα και κανονικα αμεσως...ξημερωματα γεννησα και το πρωι μου φερανε κανονικα το πρωινο μου...απαπα η καισαρικη μακρια απο μενα! φυσιολογικο και παλι φυσιολογικο!!:D:D:D γεννησα με τους εφημερευοντες γιατρους..δεν ξερω αν ειναι σωστο να αναφερω εδω τα ονοματα τους.

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...