Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μωρέ μην ανχωνεσε προκαταβολικά . Κάτσε να βγει η εξέταση πρώτα . Καταρχάς προεμφυτικο  ξεκινανε από τα επόμενα έμβρυα νομίζω μόνο σε φρέσκα κάνουν Κ μετά τα καταψυχουν . Αλλά τώρα μπήκες σε σκέψεις που δεν πρέπει προκαταβολικά  

Πολύ πιθανό- δε το γνωρίζω. Επειδή μου ανέφερε ο γιατρός τις ημέρες του εμβρύου σαν ανασταλτικό παράγοντα, υπέθεσα πως μπορεί να γίνει κ σε κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω την εξέταση σήμερα. Εντάξει όσο να’ναι δικαιολογείται η ασυνήθιστα χαμηλή ΑΜΗ από πάντα. Δλδ δε θα πέσω κ από τα σύννεφα αν βγει θετικό βάσει όσων διάβασα. Απλα μπαίνει κ άλλος παράγοντας στην εξίσωση τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να βγει. 

πρίν από 13 λεπτά , LeneL είπε:

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εκ του αποτελέσματος τα έμβρυα δεν είναι καλής ποιότητας οπότε δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ευθύνεται και η ποιότητα των ωαρίων εκτός από την ποσότητα. Οχι δεν λες βλακείες, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει. Απλα δε μου έχει συμβεί και κάτι θετικό καθ’ολη τη διάρκεια για να πω πως με έχει βοηθήσει λίγο. 

• Δύναμη! 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

new_baby

Recommended Posts

Συμφωνώ με όλες τις συμβουλές της Μπρι...Ούτε κ εγώ θέλω να το παίζω ότι τα ξέρω όλα...απλά επειδή γενικά έχω ενημερωθεί από διάφορες πηγές προσπαθώ να βοηθήσω...!! Ρε κορίτσι μην ανησυχείς, θα ρθει η ώρα του μωρού σου...μην αγχώνεσαι...οι πρωτοτόκες είναι φυσιολογικό να αργούν...και οι γιατροί δεν θα σε αφήσουν έτσι...αν χρειαστεί θα σε βάλουν να γεννήσεις...! Εχε εμπιστοσυνη και σε αυτούς και στο μωράκι σου και όλα θα γίνουν!!!

Εγώ ξέρω για το ΠΑΓΝΗ ότι κάνει εύκολα καισαρικές, οπότε μάλλον βλέπουν ότι έχεις τις προυποθεσεις για φτ...! Επίσης τι να πας να κάνεις από τώρα στο νοσοκομείο;; Καλύτερα να είσαι σπιτάκι σου;; Και αίμα να δεις, και συσπάσεις να κάνεις, συνήθως οι πρωτοτόκες αργούν να γεννήσουν, οπότε γιατί να φας άλλη μια μέρα μέσα;;

Άσπα μου εσύ θα πας προγραμματισμένη, και γι αυτό σου είπαν να πας μία μέρα νωρίτερα. Η Μπέιμπι που πάει για φτ αν πάει από τώρα, χωρίς πόνους, θα ξενερώσει τη ζωή της στο νοσοκομείο και θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο...!!

δεν θεωρω οτι καποιος το παιζει ξερωλας εδω..μην αγχωνεσαι;)

με την προυποθεση οτι ετσι και αλλιως δεν με αφηνουν περα απο τις 28 του μηνα(παραταση μιας βδομαδας απο την ΠΗΤ) λεω να μου κανουν εισαγωγη την κυριακη που θα παω για να γλιτωσω το ενα δρομολογιο..γιατι μεχει κουρασει...μακαρι οστοσο να γινει κατι και να ξεκινησει απο μονος του ο τοκετος..για περπατημα παντως πηγα παλι σημερα!για τις επαφες δεν τον πειθει κανεις..ουτε γιατροι ουτε μαιες που του το ειπαν μπας και αλλαξει γνωμη..το αλλο που ξερω ειναι να φαω καυτερα τα οποια μου αρεσουν πολυ(θατρωγα ενα κινεζικο τωρα..γιαμ γιαμ) αλλα εχω ειδη 2 μικρες αιμοροιδες και φοβαμαι μην γινουν χειροτερα..ισως ριξω κανα χορευτικο πιο μετα..:rolleyes:

xfppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου αρέσει που το διασκεδάζεις πάντως!!! Τώρα αγχώνεσαι αλλα στο τέλος θα πάνε όλα καλά και θα χεις να διηγεισαι ιστορίες!!!! Πάντως η πρόκληση είναι μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα!! Εγω δεν θέλω με τπτ καισαρική αλλα δυστυχώς με την πρόκληση μπορεί να περάσεις όλους τους πόνους κ τελικά να κάνεις καισαρική...δεν ξέρω τι θα διάλεγα!!! Μέχρι την Κυριακή πολλά μπορεί να συμβούν, οποτε σκέψου θετικά!!!!

zDSVp3.png

Μου αρέσει που το διασκεδάζεις πάντως!!! Τώρα αγχώνεσαι αλλα στο τέλος θα πάνε όλα καλά και θα χεις να διηγεισαι ιστορίες!!!! Πάντως η πρόκληση είναι μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα!! Εγω δεν θέλω με τπτ καισαρική αλλα δυστυχώς με την πρόκληση μπορεί να περάσεις όλους τους πόνους κ τελικά να κάνεις καισαρική...δεν ξέρω τι θα διάλεγα!!! Μέχρι την Κυριακή πολλά μπορεί να συμβούν, οποτε σκέψου θετικά!!!!

καλημερα! τι να κανω..προσπαθω να κανω και λιγο χιουμορ για να μην ψυχοπλακωθω τελειως..ειμαι και λιγο με τις ωρες μου..σημερα νιωθω καλητερα ψυχολογικα...σωματικα καμια διαφορα..:rolleyes:..

xfppp3.png

Γεια σας κορίτσια!! Σήμερα είχα 2 συσπάσεις (πέτρωσε όλη μου η κοιλιά για κάνα 5 λεπτο) που συνοδεύονταν από πόνο αρκετά χαμηλά! Το έχει πάθει καμία; Είναι ανησυχητικό; Εγιναν με 1,5 ώρα διαφορά!! Στις πόσες συσπάσεις την ημέρα πρέπει να ειδοποιήσω το γιατρό; Ξέρετε;

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Σήμερα είχα 2 συσπάσεις (πέτρωσε όλη μου η κοιλιά για κάνα 5 λεπτο) που συνοδεύονταν από πόνο αρκετά χαμηλά! Το έχει πάθει καμία; Είναι ανησυχητικό; Εγιναν με 1,5 ώρα διαφορά!! Στις πόσες συσπάσεις την ημέρα πρέπει να ειδοποιήσω το γιατρό; Ξέρετε;

γεια σου Αννα. με τις συσπασεις δεν τα παω καλα..μεχρι τωρα δεν εχω καταλαβει συσπασεις αν και κανω συμφωνα με το καρδιοτοκογραφιμα..παντως και σημερα παλι μου ειπαν πως αν δεν ειναι συνεχομενες σε τακτα χρονικα διασρηματα οτι δεν ειναι συσπασεις γεννας αλλα προπαρασκευαστικες. μαγνησιο πινεις? ξαναεκανες τιποτα η μονο αυτες οι 2? εγω απ οτι καταλαβες δεν γεννησα παλι! τελικα δεν εχω καθολου διαστολη..ο τραχηλος ειναι σε καλο δρομο ομως και η θεση του μωρου δεν ειναι η καταληλη αλλα δεν ειναι και κακη..ειμαι σπιτι θα παω την τριτη για εισαγωγη αν δεν γινει κατι απο μονο στο ενδιαμεσω..για να δουμε..το καλο ειναι οτι επεισαν οι γιατροι τελικα τον ανδρα μου κ εγεινε η δουλεια μια φορα:tongue: του φωναξα κ γω οτι αν καταληξω σε καισαρικη θα το εχει τυψεις που δεν προσπαθησαμε τουλαχιστον αυτον τον τροπο μιας και μας το ελεγαν ολοι και ειπε το οκ:tongue:

xfppp3.png

καλημέρα μανούλες!!!

θα ήθελα να ρωτήσω (εν όψη ΕΣΠΑ) μήπως έχετε ακούσει ή γνωρίζετε κάτι για τους παιδικούς σταθμούς "Παγκρήτιο", "Λογοπαίγνι" και "Ντόναλτ" που είναι στην περιοχη του Αγ. Ιωάννη στην Λ.κνωσσού? Δυστηχώς δεν έχω χρόνο να τους επισκευτώ διότι εργάζομαι.... Ευχαριστώ!!!!:D

καλημέρα μανούλες!!!

θα ήθελα να ρωτήσω (εν όψη ΕΣΠΑ) μήπως έχετε ακούσει ή γνωρίζετε κάτι για τους παιδικούς σταθμούς "Παγκρήτιο", "Λογοπαίγνι" και "Ντόναλτ" που είναι στην περιοχη του Αγ. Ιωάννη στην Λ.κνωσσού? Δυστηχώς δεν έχω χρόνο να τους επισκευτώ διότι εργάζομαι.... Ευχαριστώ!!!!:D

Kαλημέρα!! Για το Παγκρήτιο έχω ακόυσει καλά λόγια, τους άλλους δεν τους ξέρω! Μία φίλη μου που θέλει να στείλει από φέτος το παιδί της σε παιδικό σταθμό και έψαχνε στην περιοχή που ανέφερες αποφάσισε να το γράψει σε έναν στο Γάζι (αν και δεν μένει σε εκείνη την περιοχή) διότι είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχέση με τους άλλους, ενώ προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες!! Καλό είναι να το ψάξεις αρκετά και να τους επισκεφτείς κιόλας για να δεις τους χώρους!!

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου, ναι και εγώ θα ήθελα να τους επισκευτώ αλλα εργάζομαι απο τις 8 εώς τις 7 το απόγευμα οπότε το μόνο που μπορώ να δώ ειναι οι εξωτερικές κτηριακές εγκαταστάσεις γιατι το βράδυ είναι κλειστά:cry: αν δεν καταφέρω να μάθω εντυπώσεις θα το παίξω λόττο και θα δείξει!!!!

Τσαααα!! Ναμαι..χωρις μωρακι ακομα. εκανα ομως εισαγωγη κ λογικα αυριο καποια στιγμη θα γεννησω.μπαινω απο κινητο οποτε δεν με βολευει για πολλα πολλα.

xfppp3.png

Τσαααα!! Ναμαι..χωρις μωρακι ακομα. εκανα ομως εισαγωγη κ λογικα αυριο καποια στιγμη θα γεννησω.μπαινω απο κινητο οποτε δεν με βολευει για πολλα πολλα.

Με το καλό και με έναν πόνο!!!! Να μας ενημερώσεις!!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου και θετική ενέργεια!!!! :D <3

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...