Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

new_baby

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Άσπα μου!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Κι εγώ ανυπομονώ να μάθω νέα από την Μπέιμπι!!!!

Εσύ καλά είσαι; Με τα ψώνια έχεις τελειώσει;; Εγώ όχι ακόμη!! Όλο και κάτι θυμάμαι!!!

zDSVp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!! Τι μου κανετε??

Μπειμπι μου με ενα πονο κοριτσακι μου!!! Ερχεται η ομορφοτερη στιγμη της ζωη σας!!! ΜΕ το καλο!! Περιμενουμε νεακια!!!!

Αννουλα μου με γεια τα πραγματακια σας!!! Αχ τι ωραιααα!!!

Εμεις θα τα εχουμε 5 Σεπτεμβρη!!

Ερωτησουλα!! Μαθηματα ανωδυνου που εχει στο Ηρακλειο σε περιπτωση που παω φυσιολογικα? ή ειναι περιττο?

Ασπακι μου πως εισαι καλο μου? ξαπλαρεις? Ποτε θα πας ντοκ?

nnHnp2.png

HAoFp3.png

ολη μερα είμαι ξαπλα εχει και πολύ ζεστη!! τα απογεύματα όμως βγαινω! Αννουλα μικροπράγματα εχουν μεινει! χθες πηραμε ένα μπουφανακι 3-6 και έναν υπνοσακο! πηρα και διαφορα από το φαρμακειο φυσικο ορο, γαζες οινόπνευμα, ντεπον σιροπι και διαφορα αλλα!!

εγω για μαθηματα ανωδινου δεν εχω ιδεα, εχω μιλησει μονο με συμβουλο θηλασμου!

ticker.php?img=1,99,118,0,CD,0,16331,40

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια !!

Φούσκωσαν οι κοιλίτσες, μεγαλώνουν τα μωράκια... Τι ωραία !!

NewBaby με το καλό ! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις σύντομα τον γιο σου αγκαλίτσα !!!

Και εγώ σχεδόν έτοιμη είμαι ! Ρουχαλάκια, προίκα πλυμένα και σιδερωμένα, η βαλίτσα περίπου έτοιμη.. Κάνω και μια αλλαγή στο σπίτι, θα βάλω καινούργιο κάλυμα στον καναπέ, καινούργιες κουρτινες σε υποδωμάτιο και σαλόνι... Χμμ, εχω δουλειές ακόμα μπόλικες.. Πάντως ο καιρός βοηθάει και πολύ το χαίρομαι.

Κάνω τις ασκήσεις που μου έχει δώσει η μαία μου κάθε μέρα! Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα ένα τόσο καλό άνθρωπο...

Η κόρη μου, δίνει ρέστα στην κοιλιά μου πάντως.. Είμασταν 2200 την περασμένη βδομάδα, θα είμαστε μοντέλα ! Εχω τρομερό πρήξιμο στα πόδια και στα χέρια, τόσο πολύ που δε μου κάνουν τα παπούτσια !!! Το μωρό μου είναι ψηλά ακόμα, τέλη Αυγούστου θα γεννήσω, μπορεί να φάμε και μέρες του Σεπτέμβρη σαν πρωτότοκη.

Αυτά τα δικά μου !!

Χαίρομαι που είστε καλά όλες !!!!

Looney αυτο που λες για το ελαιόλαδο είναι πολύ καλό !!! Εγώ άρχισα να κάνω και μια άσκηση και για το περίνεο με ελαιόλαδο !

0WNhp3.png

Πολύ χαίρομαι που ξαναμαζευτήκαμε!!!!!

Χαρμάκι μαθήματα ανώδυνου να γίνονται κάπου οργανωμένα δεν υπάρχουν!! Εσένα δεν σου είχαν πει από το Μητέρα ότι διοργανώνουν εκεί;

Μπρίλιαντ αυτό με το ελαιόλαδο μου το είπε μία ετοιμόγεννη μανούλα που της το είπε η μαία της και της έχω πολλή εμπιστοσύνη!! Εγώ θα ξεκινήσω μασαζάκι όταν μπω στο μήνα μου!! Ελπίζω να τουμπαρει το μωρό μου γιατί προς το παρόν είμαστε με το κεφάλι πάνω!! Προς το παρόν κάνω κάποιες ασκήσεις κέγκελ, τίποτε άλλο!! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω τη μαία στο τηλ αλλά σκέφτομαι ότι έχω χρόνο ακόμα!! Έχω;; Τι λες;;

Και εγώ έχω κάνει αλλαγούλες στο σπίτι εν όψει του ερχομού του μωρού!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!

zDSVp3.png

Αννούλα, πάρε τη τηλέφωνο την άλλη βδομάδα.. Νομίζω έχεις χρόνο. Σε 5 μαθήματα έχεις ολοκληρώσει, αλλά και ένα να κάνεις που λέει ο λόγος κάτι είναι. Πρωινά, θα τη βρεις λογικά.

Ναι, όντως το ελαιόλαδο βοηθάει κι οταν σε πιάσουν οι πόνοι και εισαι στο νοσοκομείο. Βάζεις τότε και στον κόλπο και γλιστράει το μωρό.

Πολύ χαρά ε ; αχ, εγώ να δεις !!!!

0WNhp3.png

Πολύ χαίρομαι που ξαναμαζευτήκαμε!!!!!

Χαρμάκι μαθήματα ανώδυνου να γίνονται κάπου οργανωμένα δεν υπάρχουν!! Εσένα δεν σου είχαν πει από το Μητέρα ότι διοργανώνουν εκεί;

Μπρίλιαντ αυτό με το ελαιόλαδο μου το είπε μία ετοιμόγεννη μανούλα που της το είπε η μαία της και της έχω πολλή εμπιστοσύνη!! Εγώ θα ξεκινήσω μασαζάκι όταν μπω στο μήνα μου!! Ελπίζω να τουμπαρει το μωρό μου γιατί προς το παρόν είμαστε με το κεφάλι πάνω!! Προς το παρόν κάνω κάποιες ασκήσεις κέγκελ, τίποτε άλλο!! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω τη μαία στο τηλ αλλά σκέφτομαι ότι έχω χρόνο ακόμα!! Έχω;; Τι λες;;

Και εγώ έχω κάνει αλλαγούλες στο σπίτι εν όψει του ερχομού του μωρού!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!

Αννουλα μου μαθηματα θηλασμου κανουν σιγουρα!!! Ανωδυνου δεν μου εχουν πει κατι αλλα θα ρωτησω!!!

Αχ τι τελεια που κοντευουμεεε!!!!

Μπειμπι περιμενουμε νεακια!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Διαφημίσεις

Χαρμάκι δεν ξέρω κάτι για το Μητέρα, απλά νόμιζα ότι έτσι μας είχες πει...!! Θα κάνεις επισκληρίδειο; Αν ναι, τότε νομίζω με λίγες αναπνοές που μπορείς να βρεις και στο youtube είσαι καλυμμένη! Αν δεν κάνεις επισκληρίδειο, τότε ισως να ψαχτείς λίγο! Εγώ είχα ρωτήσει μία μαια και μου είχε πει ότι στο Ηράκλειο πλέον δεν διοργανώνονται τέτοια μαθήματα γιατί δεν έχουν ζήτηση...!!! Μόνο να βρεις κάποια μαία να έρθει σπίτι σου δηλαδή μέσω γνωστού!!

Όσον αφορά σύμβουλο θηλασμού, νομίζω είναι πιο σημαντικό...!!! Σε αυτό να ψαχτείς σίγουρα!! Αν θες στείλε μου πμ να σου πω λεπτομέρειες και για τα δύο...!!

zDSVp3.png

γεια σας..εδω ειμαι ακομα...με την ψυχολογια μου να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο... σημερα με ειδε αλλος γιατρος και μου ειπε οτι δεν με βλεπει για γεννα αυτη τη βδομαδα και να ξαναρθω απο βδομαδα!! σοκ επαθα ειμαι στη 41 βδομαδα..απο βδομαδα θα ειμαι 42 βδομαδα!! ελεος! πηρα και δευτερη γνωμη και μου ειπαν αυτο που ηξερα μεχρι τωρα οτι το πολυ μπορουν να με αφησουν μεχρι την δευτερα που θα ειμαι 40+6..και οτι να λεω και παλι καλα γιατι στο βενιζελειο δεν αφηνουν μετα την ΠΗΤ...τι να πω....ο ανδρας μου λεει οτι την κυριακη θα παμε και δεν φευγουμε οτι και να μας πουνε..παντως ολο και πιο πολυ σιγουρευομαι οτι καλυτερα οι ειδικευομενοι απ οτι οι μεγαλογιατροι...στο γυρισμο με επιασε ενας πονος στη μεση στα καλα καθουμενα σχεδον για μια ωρα μεχρι που εφτασα σπιτι..μετα τιποτα..και το πρωι ειχα κατι μπεζ υγρα..ελπιζω να αρχισει επιτελους ο τοκετος απο μονος του..παρακαλω να με πιασουν πονοι η να σπασουν τα νερα σημερα!! η κυριακη μοου φαινετε αιωνες μακρια...:cry::cry::cry::cry:

xfppp3.png

Μπέιμπι να παρακαλάς να μην σου σπάσουν τα νερά αν το μωρό σου είναι ψηλά ακόμα!! Καλύτερα να δεις πρώτα αίμα και αργότερα να σπάσουν τα νερά...!!!

Μην ανησυχείς γιατί άλλες παρακαλάνε να τις αφήσουν μέχρι τη 42η εβδομάδα...!!! Δεν θα πάθεις κάτι, αλλά καταλαβαίνω την ανησυχία σου!! Το μπεζ ίσως είναι δείγμα αίματος! Να κοιτάζεσαι συνέχεια και να δεις αν θα έχεις πόνους και πόσο συχνά!! Και ο πόνος στη μέση μπορεί να ήταν πόνος τοκετού...!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά......να ελευθερωθείς με το καλό και να έχεις σύντομα το μωράκι σου αγκαλιά!!!!

zDSVp3.png

γεια σας..εδω ειμαι ακομα...με την ψυχολογια μου να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο... σημερα με ειδε αλλος γιατρος και μου ειπε οτι δεν με βλεπει για γεννα αυτη τη βδομαδα και να ξαναρθω απο βδομαδα!! σοκ επαθα ειμαι στη 41 βδομαδα..απο βδομαδα θα ειμαι 42 βδομαδα!! ελεος! πηρα και δευτερη γνωμη και μου ειπαν αυτο που ηξερα μεχρι τωρα οτι το πολυ μπορουν να με αφησουν μεχρι την δευτερα που θα ειμαι 40+6..και οτι να λεω και παλι καλα γιατι στο βενιζελειο δεν αφηνουν μετα την ΠΗΤ...τι να πω....ο ανδρας μου λεει οτι την κυριακη θα παμε και δεν φευγουμε οτι και να μας πουνε..παντως ολο και πιο πολυ σιγουρευομαι οτι καλυτερα οι ειδικευομενοι απ οτι οι μεγαλογιατροι...στο γυρισμο με επιασε ενας πονος στη μεση στα καλα καθουμενα σχεδον για μια ωρα μεχρι που εφτασα σπιτι..μετα τιποτα..και το πρωι ειχα κατι μπεζ υγρα..ελπιζω να αρχισει επιτελους ο τοκετος απο μονος του..παρακαλω να με πιασουν πονοι η να σπασουν τα νερα σημερα!! η κυριακη μοου φαινετε αιωνες μακρια...:cry::cry::cry::cry:

Υπομονη κοπελα μου τι άλλο να πουμε αλλα δεν καταλαβαινω γιατι σε τρεχουν και δεν σου κανουν εισαγωγή, λογικα εισαι πολύ κοντα στον αρχη του τοκετου! για τους γιατρους θα συμφωνησω μαζι σου εφυγα από το παγνη πηγα σε ειδικευομενα στο Βενινζελειο και δεν μετανιωσα λεπτο!!

ticker.php?img=1,99,118,0,CD,0,16331,40

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...