Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

new_baby

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!! Επιτέλους πολλά νέα μαζεμένα!!!

Μπέιμπι μήπως να δοκιμάσεις να κάνεις λίγο μασάζ στον κόλπο με λίγο ελαιόλαδο για να μαλακώσει λίγο; Ρώτα τη γιατρό σου!

Χαρμάκι καλορίζικη η κούνια σας!!!

Άσπα η μπέμπα είναι βιαστική, ε;; Δεν πειράζει, θα γλιτώσεις και την αναμονή!!!

Εμείς περιμένουμε τα πραγματάκια μας (κούνια, αλλαξιέρα, καρότσι) αύριο!!! Τα μισά ρούχα-σεντόνια-πάνες είναι έτοιμα πλυμένα σιδερωμένα!! Περιμένω να μου φέρει τον Αύγουστο η αδερφή μου από Αθήνα κι άλλα ρουχαλάκια!!!

Έχω ψωνίσει διάφορα που χρειάζομαι και εγώ για το μαιευτήριο και έχω κάνει λίστα στο Πρενατάλ! Έχω παρακολουθήσει όλααα τα σεμινάρια που υπάρχουν και αύριο θα πάω και σε αυτό της la leche league για το θηλασμό!! Αν μπορείτε και όσες μπορείτε μην το χάσετε! Επίσης νομίζω σας το ξαναείπα, όσες δεν έχετε πάει στο σεμινάριο του μάδερκέαρ, πραγματικά αξίζει πολύ!

Μία ερωτησούλα: Σήμερα είδα τυχαία στα Τζάμπο επιθέματα στήθους σε απίστευτα χαμηλή τιμή, λέτε να πάρω αργότερα (έχω ήδη προμηθευτεί κάτι πολύ πιο ακριβά!!) ή δεν θα είναι καλά;; Επίσης έχει και πλαστικά δοχεία συλλογής μητρικού γάλατος στο 1/3 της τιμής σε σχέση με άλλη γνωστή μάρκα! Τι πιστεύετε;;

Περνάει ο καιρός και αγχώνομαι μήπως δεν έχω προλάβει!!!!!

Λοιπον εγω οπως σας εχω πει χρησιμοποιω εδω και σχεδον δυο μηνες επιθεματα αυτα του τζαμπο μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο τις νυκ τα οποια κολλανε με αποτελεσμα να τραυματιζουν τις θηλες, εγω χρησιμοποιω κικκο και του τζαμπο. δοχεια εχω παρει οπως και σακουλακια συντηρησης medela γιατι πολλα εχουν ακουστει για τα πλαστικα του τζαμπο κατα καιρους εχουν αποσυρει πλαστικα ποτηρια και πιατακια για τα μωρα!!

ticker.php?img=1,99,118,0,CD,0,16331,40

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσπα σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα πάρω τα επιθέματα αλλά και εγώ για τα πλαστικά είχα κάποιες αμφιβολίες και έχεις δίκιο...άλλωστε πρόκειται για νεογέννητο...άστο καλύτερα!!!

Να σας πω και κάτι άλλο: Χθες πήγα να πάρω κομπρέσες για το στήθος (με τζελ) που τις ζεσταίνεις ή τις παγώνεις αν σου πετρώσουν για να αποφύγεις τη μαστίτιδα! Οι κομπρέσες που ήταν στρογγυλές στο σχήμα του στήθους έκαναν 48 ευρω!! Και τελικά πήρα την κομπρέσα που κάνει και για χτυπήματα μόνο 18! Ακριβώς το ίδιο πράγμα, απλά όχι Γιάννης αλλά Γιαννάκης!! Έλεος δλδ!!!

zDSVp3.png

New baby με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!!! περναει καλα το ζουζουνι σου και δεν θελει να βγει δεν σαν το δικο μας που ειναι μες την βιασυνη!! πονακια εχεις καθολου εγω εδω και μερικες μερες οσο μειωνεται και μαλακωνει ο τραχηλος εχω κατι σουβλιες σαν πονακια περιοδου!

τον ακρον ειναι τα μωρακια μας..:tongue::tongue::tongue:.οχι ουτε πονακια εχω..τιποτα...σαν να μην ειμαι εγκυος! ελπιζω να πανε ολα καλα με την προκληση και να μην καταληξω σε καισαρικη :shock:..

xfppp3.png

Χαχαχα κ εγω επαθα σοκ στο λητω οταν ειδα την τιμη τελικα παραγγειλα απο ηλεκτρονικο φαρμακειο κομπρεσα για αθλητες 14 ευρω αν σε ενδιαφερει μπορεις να βρεις δοχεια φυλαξης της ameda ειναι λιγο πιο οικονομικα, αν κ εγω πηρα medela τα 3 12 ευρω!! ολα καλα θα πανε new baby ασε που μεχρι τοτε μπορει να αποφασισει να βγει μονο του, λιγες ωρες μονο φτανουν για να κανει την ανατροπη!!

Χαχαχα κ εγω επαθα σοκ στο λητω οταν ειδα την τιμη τελικα παραγγειλα απο ηλεκτρονικο φαρμακειο κομπρεσα για αθλητες 14 ευρω αν σε ενδιαφερει μπορεις να βρεις δοχεια φυλαξης της ameda ειναι λιγο πιο οικονομικα, αν κ εγω πηρα medela τα 3 12 ευρω!! ολα καλα θα πανε new baby ασε που μεχρι τοτε μπορει να αποφασισει να βγει μονο του, λιγες ωρες μονο φτανουν για να κανει την ανατροπη!!

Εννοείς τα μπιμπερό της μεντέλα;; Εγώ θα πάρω θήλαστρο μεντέλα, οπότε μάλλον στα δικά της μπιμπερό θα καταλήξω και στα σακουλάκια...απλά η αβεντ έχει δοχεία όπου μπορείς να ψύξεις το γάλα και μετά να τα επαναχρησιμοποιήσεις, ενώ τα σακουλάκια τα πετάς! Αλλά θα καταλήξω αργότερα, αν αποφασίσω να κάνω τράπεζα γάλατος...! Βλέποντας και κάνοντας!!!

Για μάρσιπο, τι λέτε;; Έχετε καταλήξει;; Εγώ έχω μπερδευτεί πάρα πολύ!!

Βαλίτσα αγοράσατε;; Τι μέγεθος;;

Σας έχω πρήξει με τις ερωτήσεις μου...σόρυ!!!

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

Η medela εχει δοχεία φυλαξης με βιδωτο καπακι αυτά πηρα εγω! μαρσιπο πηραμε chicco you and me για να βολεψει και τον μπαμπα μας και μου εδωσαν και ένα sling το οποιο η κουμπαρα μου δεν χρησιμοποιησε ποτε θα δουμε τωρα τι θα βολεψει πιο πολύ!! βαλιτσα εγω δεν πηρα ειχα καλες βαλιτσες απλα την μικρη την ροζ που είναι για την μπουμπού την επλυνα!! ριλάξ εχετε παρει?

Η medela εχει δοχεία φυλαξης με βιδωτο καπακι αυτά πηρα εγω! μαρσιπο πηραμε chicco you and me για να βολεψει και τον μπαμπα μας και μου εδωσαν και ένα sling το οποιο η κουμπαρα μου δεν χρησιμοποιησε ποτε θα δουμε τωρα τι θα βολεψει πιο πολύ!! βαλιτσα εγω δεν πηρα ειχα καλες βαλιτσες απλα την μικρη την ροζ που είναι για την μπουμπού την επλυνα!! ριλάξ εχετε παρει?

Πάνω σε αυτα τα δοχεία δεν προσαρμόζεται η θηλή;; Γι'αυτό τα είπα μπιμπερό!

Μάρσιπο ο μπαμπάς μας δεν θέλει ρινγκ σλινγκ και μαλλον θα μας κάνουν οι κουμπάροι μας δώρο έναν, δεν ξέρω ποια μάρκα, αλλα τους έχω εμπιστοσύνη γιατί έχουν μωρό! Εγώ όμως λέω μήπως πάρω και ρινγκ σλινκ γιατί μου φαίνεται βολικό για τα νεογέννητα και το θηλασμό! Δεν ξέρω!!

Βαλίτσες καλές έχω, αλλά μόνο μεγάλες, οπότε λέω να πάρω μία μεσαία!!

Ριλάξ έχουμε βάλει στη λίστα μας!! Απλά αυτό που ξέρω από άλλες μαμάδες είναι ότι στα μωρά αρέσει η δόνηση, οπότε όποιο και να πάρεις να έχει δόνηση!!

zDSVp3.png

ναι βγαινει το καπακι και βιδωνεις την θηλη! αν σου κανουν δωρο τον μαρσιπο καλο είναι να αγορασεις και το sling εγω θεωρω ότι θα βολεψει και μεσα στο σπιτι θα δουμε στην πραξη!! εγω λογω σπουδων ειχα πολλες βαλιτσες οποτε το θεωρησα χαζο να παρω ειχα βεβαια και σε όλα τα μεγεθη ολοκληρη συλλογη!!

εγω ελεγα να παρω ριλάξ κουνιτσα θα μας το παρει δωρο η γιαγια!! ειχα βαλει κ εγω στην λιστα αλλα το ακυρωσα γιατι δεν εχω καταληξει!

Ναι είναι πολύ ωραία αυτά!!!! Τα θέλω όλα τα μωρουδιακά!!!!! Δεν μπορώ να κρατηθώ...!!!!!! Όλη μέρα κάθομαι και χαζεύω στο διαδίκτυο, πάω στα μαγαζιά, δεν τα χορταίνω!!!!!! Μέχρι και στον ύπνο μου βλέπω το μωρό!!!! Έχω χαζέψει!!!!

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

μια από τα ιδια δεν υπαρχει περιπτωση να βγω από το σπιτι και να μην γυρισω με κατι για την μπεμπα τωρα εχω αρχισει και μαζευω πανες γιατι δεν εχει μεινει κατι άλλο!! σημερα πηραμε και θερμομετρο πιπιλα εκτος το κανικο αν και θα ηθελα ένα κλασικο με υδραργιρο νομιζω μονο αυτό ηταν αξιοπιστο, αλλα δεν υπαρχει πουθενα

μολις γυρισα απο περπατημα...μαρσιπο παραγγειλα να μου κανουν δωρο ενα ring sling νομιζω θα με βολεψει στην αρχη μιας και εχω σκοπο να βγαινω απο νωρις και θα μπορω να θυλαζω πιο ευκολα και εξω..ριλαξ μου εδωσε μια φιλη μου το δικο της..απλο ειναι..οσο για τις πανες ετσι μαζευα και γω απο νωρις και τωρα τελευταια ειδα μια προσφορα και πηρα 2 κιβωτια τα οποια πολυ φοβαμαι οτι θα μου μεινουν..εχω 15 κουτες νουμερο 1:confused::confused::confused: ευτυχως που θα βγει μικρουλης μπας και τις χρησιμοποιησουμε... θηλαστρο μου δωσανε ενα της medela αλλα στα μπουκαλια φυλαξης δεν εχω καταληξει αν θα παρω τα ιδια η της chicco που μ' αρεσαν πιο καλα.

xfppp3.png

hello! μεγια τα καινουρια σας πραγματακια αννα!! ωραια δεν ειναι να τα εχεις μπροστα σου και να τα χαζευεις?! ετσι και γω με την κουνια που την εχω ετοιμη στρωμενη στο δωματιο μας... χθες βαλαμε και την κουνουπιερα :D:D:D

σημερα ξεμπερδεψα γρηγορα απο το γιατρο. εκανα Nst και μετα με ειδε μονο μια μαια! ειμαστε σε καλουτσικο δρομο. το μωρο ειναι επιτελους χαμηλα και εχει εμπαιδωθει σχεδον εντελος..εχω διαστολη 1 και τραχηλο ουτε σκληρο ουτε μαλακο..ισως γινει κατι μεχρι αυριο και γεννησω η τουλαχιστον με κρατησουν να γλιτωσω τα πανω κατω. το βραδυ εχει πολυ περπατημα μηπως γλιτωσω και τους τεχνικους!

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...