Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

new_baby

Recommended Posts

καλημερα! Ασπα με το καλο το μωρακι σου..ολα θα πανε καλα..φανταζομαι οτι και απο βαρος θα ειναι μια χαρα εχεις 3 βδομαδες ακομα μπροστα σου που λογικα θα παρει 500-600 γραμμ. και εγω ειχα γεννηθει 2400 παρολο που ημουνα τελειωμηνη. εμενα ηταν 2800 χθες..πηρε απο μενα ευτυχως γιατι ο ανδρας μου ειχε γεννηθει 4200!!! Αννα δεν το πειθω με τιποτα!!! οποτε μενει μονο το περπατημα χαχαχαχα...

xfppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!! Ναι υπολογιζω εγω οτι θα ειναι γυρω στα 2500 με τους ρυθμους που περνει! Αν δεν αντιμετοπισουμε θεμα με τον ικτερο ο γιατρος λεει οτι θα το παρουμε και δεν θα μπει σε θερμοκιτιδα! εσεις πως ειστε σημερα? εγω Αννουλα να σου πω την αληθεια εφτιαξα τα πραγματα μας χωρις την λιστα πηρα οτι θεωρησα απαραιτητο και εφτιαξα και μια τσαντουλα με πραγματα που δεν ξερω αν θα χρειαστουν οπως παμπερ κρεμες αφρολουτρο για το μωρο και διαφορα αλλα τετοια!

ticker.php?img=1,99,118,0,CD,0,16331,40

Baby έχει το κεφάλι προς τα κάτω;; Αν ναι, τότε με τεχνητούς πόνους θα γίνει δουλειά...!!

Άσπα θες να σου στείλω τη λίστα για να βεβαιωθείς ότι τα έχεις όλα; Το βάρος του μωρού μια χαρά μου φαίνεται...!! Όσο για τον ίκτερο, συνήθως παρουσιάζουν τα αγόρια, οπότε να είσαι αισιόδοξη!!! Αλλά και θερμοκοιτίδα να μπει, δεν πειράζει!!!

zDSVp3.png

Ασπα & υπόλοιπες κοπέλες, ανεβάζω τη λίστα που μου έδωσαν στο Βενιζέλειο για τη βαλίτσα!! Με κόκκινο είναι κάποια πράγματα που ζήτησα να μου διαευκρινίσει η μαία που μου την έδωσε. Με μπλε είναι δικές μου προσθήκες...Αν έχετε κάτι να συμπληρώσετε πολύ ευχαρίστως γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...!!!

Καλή σας μέρα!!!

ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΠΙΤΟΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ

ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙ ΜΑΛΛΙΝΟ 1 ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΦΛΙΣ

ΠΑΝΕΣ ΠΙΚΕ 2-3 ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΠΑΝΕΣ

ΠΑΝΕΣ ΑΠΛΕΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ 4

ΦΟΡΜΑΚΙΑ 6 ΛΙΓΟΤΕΡΑ

ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ 6 ΛΙΓΟΤΕΡΑ

ΣΑΛΙΑΡΕΣ 4 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ

ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ 1

ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΙΚΡΗ 1

ΠΑΝΕΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΘΕΡΜΟ ΜΙΚΡΟ (ΕΝΝΟΕΙ ΒΡΑΣΤΗΡΑ) ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

ΚΤΕΝΑΚΙ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ-ΣΑΜΠΟΥΑΝ 2 ΣΕ 1

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ

ΣΕΛΤΕΔΑΚΙ

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

ΓΑΖΟΥΛΕΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ

ΝΥΚΤΙΚΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ

ΠΥΤΖΑΜΕΣ

ΡΟΜΠΑ

ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ

ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΟΧΕΙΑΣ

ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΘΗΛΩΝ

ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

ΝΤΕΤΟΛ

ΕΣΩΡΟΥΧΑ 1 ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ

ΧΤΕΝΑ

ΞΥΡΑΦΑΚΙ

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ

ΤΖΕΛ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ / ΨΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ

ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΜΚΑ

ΑΦΜ

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! ναι το κεφαλακι του ειναι προς τα κατω εδω και κανα 2μηνο...αυτο που με ανησυχει ειναι οτι σε 2 μερες κλεινω το μηνα μου και δεν ξερω καν τι ειναι η συσπαση! και ουτε διαστολη ειχα πριν μιαμιση βδομαδα που με ειδανε και απο κατω... προχθες εκανα μονο Nst και υπερυχο και δεν με ξανακοιταξαν απο κατω...

Ασπα ωραια η λιστα αλλα δεν ξαναβγαζω βαλιτσα τωρα απο το αυτοκινητο οτι και να γινει..δεν μπορω αλλο...:( πανω κατω αυτα εχω ππαρει που μας γραφεις εκτος απο καποια πραγματα που τα θεωρω περυτα για μενα..οπως πχ η ρομπα..δεν εχω φορεσει ποτε στη ζωη μου και γιαυτο δεν πηρα καν τωρα..ετσι και αλλιως δεν εχω παρει μπιτζαμες η νυχτικες αλλα σορτσακια με μλπουζακια και φορεματακια για να μην εχω θεμα να κυκλοφορω:wink:

δεν θυμαμαι τωρα που γραφω αν το ειχες στη λιστα αλλα εγω πηρα και πλαστικα καληματα μιας χρησης για την τουαλετα!! αντε σημερα και αυριο ακομα και μετα ελπιζω να εχω κανα νεο την Τριτη!

xfppp3.png

Baby από τη στιγμή που έχει πάρει θέση το μωρό, μπορούν να σου κάνουν τεχνητούς πόνους...μην ανησυχείς!!!

Η λίστα μπορεί να προσαρμοστεί φυσικά στα γούστα της κάθε μητέρας...!! Το νυχτικό χρειάζεται και για όσο θα έχεις τις οδύνες και θα σε έχουν ξαπλωμένη...!!

zDSVp3.png

Καλημερα κοριτσια!! ευχαριστω Αννουλα! πανω κατω αυτα εχω παρει η αληθεια ειναι οτι αποστειρωτη και βραστιρα δεν ειχω βαλει νομιζα δεν χρειαζεται!! εσεις πως ειστε σημερα? new baby εχουμε καμια εξελιξη?

Καλημερα κοριτσακι μου!!! Τι μου κανετε κοιλιτσες??

Μπειμπι μου γεννησαμε?? Μπες να μας πεις τα νεακια σου!!!

Αννουλα ευχαριστουμε για την λιστα!!!

Ασπακι μου τι κανεις? Ετοιμαζεσαι και εσυ κοριτσακι μου? Γιατι ομως θα σε βαλει τοσο νωρις με καισαρικη??

Εμεις κοριτσακια μου ειμαστε μια χαρουλα! Μεγαλωνουμε και φουσκωνουμε! Πλεον θα πηγαινουμε καθε 2 εβδ στον ντοκ μας!!

Ντοπλερ κανουμε εκει οποτε δεν θα χρειαστε να παμε αλλου!!!

Κλεισαμε και την κουνια μας και καναμε και την λιστα γεννησης!!! Αχ περνανε οι μερες και δεν το εχω καταλαβει!!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

χαρμακι τι κανεις? θα μπουμε νωριτερα γιατιι υπαρχει μεγαλη μυικη αδυναμια στην μητρα και ο γιατρος θελει να αποφυγει μια τυχον αιμοραγια γιατι τοτε θα υπαρχει κινδυνος τοσο για το μωρο οσο και για εμενα! αν και το μωρακι μας βιαζεται πολυ να βγει χθες ο τραχηλος ηταν στο 0,5 λιγο θελουμε ακομα!! καλοριζικο το κρεβατακι σας!!! ειναι πραγματικα υπεροχη εμπειρια!!

Διαφημίσεις

χαρμακι τι κανεις? θα μπουμε νωριτερα γιατιι υπαρχει μεγαλη μυικη αδυναμια στην μητρα και ο γιατρος θελει να αποφυγει μια τυχον αιμοραγια γιατι τοτε θα υπαρχει κινδυνος τοσο για το μωρο οσο και για εμενα! αν και το μωρακι μας βιαζεται πολυ να βγει χθες ο τραχηλος ηταν στο 0,5 λιγο θελουμε ακομα!! καλοριζικο το κρεβατακι σας!!! ειναι πραγματικα υπεροχη εμπειρια!!

Το καλυτερο κοριτσακι μου ευχομαι!!!

Πολυ σωστη η κινηση του ντοκ!!!

Πολυ λιγο ειναι ο τραχηλος εε?? Μηπως ερθει και νωριτερα απο της 6/8?

Να ξαπλωνεις και να ξεκουραζεσαι!!! ΝΑ μην κανεις τπτ!!!

Ποσο βαρος εχει η μικρη?

Ευχαριστουμε πολυ!!! Εχουμε ακομα πραγματακια να κανουμε αλλα προσπαθω να τα βαλω ολα σε μια σειρα!!! Εχω αγχωθει λιγακι να σου πω την αληθεια αλλα που θα πει ολα θα γινουν!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Σιγα σιγα ολα θα γινουν εγω ειχα κανει μια τεραστια λιστα με οσα ηθελα να κανω και να παρω τωρα μας εχουν μεινει ελαχιστα μικροπραγμματα! στο κρεβατι την βγαζω και στην βεραντα ολη μερα!! χθες το ζουζουνι ηταν 1950

Ναμαι και γω..ακομα εδω! ολα καλα αλλα τιποτα που να δειχνει οτι πλησιαζει η γεννα. θα ξαναπαω την Πεμπτη και μαλλον Παρασκευη θα κανω εισαγωγη για να μου βαλουν τεχνητους το Σαββατο. θα με αφηναν μεχρι την Κυριακη-Δευτερα αλλα επειδη οι δικοι μου φευγουν τη Δευτερα ζητησα να με βαλουν 2 μερες νωριτερα..ετσι και αλλιως δεν νομιζω να αλλαξει κατι για 2 μερες εφοσον δεν εχω κανενα σημαδι..ψηλα μωρο,σκληρος τραχηλας.μηδεν συσπασεις...αφηστε που κουραστικα με τα πανω κατω καθε τρις και λιγο..το μωρο το υπολογιζει να βγει γυρω στα 3 κιλα!

xfppp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!! Επιτέλους πολλά νέα μαζεμένα!!!

Μπέιμπι μήπως να δοκιμάσεις να κάνεις λίγο μασάζ στον κόλπο με λίγο ελαιόλαδο για να μαλακώσει λίγο; Ρώτα τη γιατρό σου!

Χαρμάκι καλορίζικη η κούνια σας!!!

Άσπα η μπέμπα είναι βιαστική, ε;; Δεν πειράζει, θα γλιτώσεις και την αναμονή!!!

Εμείς περιμένουμε τα πραγματάκια μας (κούνια, αλλαξιέρα, καρότσι) αύριο!!! Τα μισά ρούχα-σεντόνια-πάνες είναι έτοιμα πλυμένα σιδερωμένα!! Περιμένω να μου φέρει τον Αύγουστο η αδερφή μου από Αθήνα κι άλλα ρουχαλάκια!!!

Έχω ψωνίσει διάφορα που χρειάζομαι και εγώ για το μαιευτήριο και έχω κάνει λίστα στο Πρενατάλ! Έχω παρακολουθήσει όλααα τα σεμινάρια που υπάρχουν και αύριο θα πάω και σε αυτό της la leche league για το θηλασμό!! Αν μπορείτε και όσες μπορείτε μην το χάσετε! Επίσης νομίζω σας το ξαναείπα, όσες δεν έχετε πάει στο σεμινάριο του μάδερκέαρ, πραγματικά αξίζει πολύ!

Μία ερωτησούλα: Σήμερα είδα τυχαία στα Τζάμπο επιθέματα στήθους σε απίστευτα χαμηλή τιμή, λέτε να πάρω αργότερα (έχω ήδη προμηθευτεί κάτι πολύ πιο ακριβά!!) ή δεν θα είναι καλά;; Επίσης έχει και πλαστικά δοχεία συλλογής μητρικού γάλατος στο 1/3 της τιμής σε σχέση με άλλη γνωστή μάρκα! Τι πιστεύετε;;

Περνάει ο καιρός και αγχώνομαι μήπως δεν έχω προλάβει!!!!!

zDSVp3.png

New baby με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!!! περναει καλα το ζουζουνι σου και δεν θελει να βγει δεν σαν το δικο μας που ειναι μες την βιασυνη!! πονακια εχεις καθολου εγω εδω και μερικες μερες οσο μειωνεται και μαλακωνει ο τραχηλος εχω κατι σουβλιες σαν πονακια περιοδου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...