Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

new_baby

Recommended Posts

Μπέιμπι αφού έχεις 22/7 ΠΗΤ μην βιάζεσαι! Ξέρει τι κάνει το μωρό σου!! Θέλει να μεγαλώσει κι άλλο!! χαχαχα!! Προσπαθώ βρε να μην αγχώνομαι και τα ψιλοκαταφέρνω, απλά κάποιες στιγμές δεν αντέχω άλλες υποχρεώσεις! Θέλω να ασχοληθώ με το μωρό μου και τον εαυτό μου!! Τέλος πάντων!! Ας μην παραπονιέμαι γιατί δεν είναι σωστό αφού σε θέματα υγείας είμαστε σούπερ!!

Φιλάκια πολλά!!

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα..πως ειστε? εμεις σημερα ειχαμε το καθιερωμενο ραντεβου..με το μωρο ολα καλα..εγω ομως κολησα καποιο μικροβιο στα ουρα και τωρα πρεπει να πιω αντιβιωση:( και προληπτικα να παρω καποια κολπικα υποθετα γιατι εκανα καλλιεργεια λογο πολλων υγρων αλλα τα αποτελεσματα θα βγουνε την αλλη βδομαδα οποτε τα παιρνω απο τωρα..για γεννα μαλλον θα αργησω..ειναι ακομα πολυ ψιλα..

xfppp3.png

Μπειμπι περαστικά!!!!

Περπατα πολύ, κάνε δουλειές, ο,τι μπορείς να φανταστείς για να κατέβει...αυτά μας έλεγε μια μαία προχθές...ότι στον 9ο πρέπει να κάνουμε ο,τι δεν κάναμε σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης...ακόμα κ να κάνουμε συχνές επαφές με το σύζυγο....γιατί βοηθάει στον εύκολο τοκετό...απίστευτο!!!

zDSVp3.png

Μπειμπι περαστικά!!!!

Περπατα πολύ, κάνε δουλειές, ο,τι μπορείς να φανταστείς για να κατέβει...αυτά μας έλεγε μια μαία προχθές...ότι στον 9ο πρέπει να κάνουμε ο,τι δεν κάναμε σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης...ακόμα κ να κάνουμε συχνές επαφές με το σύζυγο....γιατί βοηθάει στον εύκολο τοκετό...απίστευτο!!!

καλημερα! περπατημα αποκλειστικο δεν κανω γιατι δεν προλαβαινω..ειμαι ολη μερα στο ποδι και κατι κανω..δουλειες στο σπιτι, δουλειες στον κηπο, τρεχω σε λαικες, σε συμβουλια και συγκεντρωσεις σημερα θα τρεχω σε υπηρεσιες να δω αν μπω σε κανα ταμειο ανεργιας..που χρονος για αποκλειστικο περπατημα..φαντασου οτι χθες σηκωθηκα 7,30 το πρωι και ξαναξαπλωσα 12 το βραδυ γιατι εκτος απο τις δουλειες τις μερας ειχα και παρεα στο σπιτι το βραδυ και σημερα ξυπνησα παλι 6 το πρωι..τι αλλο να κανω???:confused::confused::confused::confused:οσο για τις επαφες δεν υπαρχει περιπτωση..ο μπαμπας φοβαται ...χαχαχαχα

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μπειμπι! Τότε κάνε υπομονή να κατέβει το μπεμπακι!!!

:rolleyes: προς το παρον θα βρισω το τηλεφωνικο κεντρο του παγνη! προσπαθω μια ωρα να πιασω γραμμη για ραντεβου και δεν τα εχω καταφερει ακομα...:twisted::twisted::twisted: εσυ τι κανεις? πως εισαι? το μωρακι σου καλα?

xfppp3.png

Μια χαρούλα είμαι!!! Το ΣΚ ήμουν εκτός Ηρακλείου και πέρασα πάρα πολύ ωραία!! Γιατί δεν λες στη γιατρό σου να σου κλείνει επί τόπου τα ραντεβού, μόνο παίρνεις τηλέφωνο;; Τουλάχιστον στο Βενιζ έτσι το κάνουν...!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;

zDSVp3.png

Μια χαρούλα είμαι!!! Το ΣΚ ήμουν εκτός Ηρακλείου και πέρασα πάρα πολύ ωραία!! Γιατί δεν λες στη γιατρό σου να σου κλείνει επί τόπου τα ραντεβού, μόνο παίρνεις τηλέφωνο;; Τουλάχιστον στο Βενιζ έτσι το κάνουν...!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;

ο ιδιος ο γιατρος δεν κλεινει ραντεβου αλλα εχουμε μια καρτελα που μας γραφουν την ημερομηνια του νεου ραντεβου κ παμε και το κλεινουμε επιτοπου εκει..αλλα ολα αυτα μεχρι της 2-3 το μεσημερι..εγω την παρασκευη ξεμπερδεψα απο το γιατρο στις 4 οποτε ειχαν κλεισει τα πρωινα ραντεβου κ μου ειπαν μονο απο τηλ.αλλιωε κλεινω εκει κατευθειαν.

xfppp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!! Τα νεάκια σας!! Όλα καλα;; Εμείς μια χαρά, αν και ζεσταινόμαστε λίγο!!

Την Πέμπτη στις 17:30 έχει σεμινάριο στο μάδερκέαρ για όσες ενδιαφέρονται!!!!

Έχω πάρει σβάρνα όλα τα σεμινάρια!! χαχαχα!!!

zDSVp3.png

καλησπερα τι κανετε? που χαθηκατε ολες? μονο η anna εχει μεινει?? πηγα γιατρο σημερα...αυτο ηταν.... θα το χωνεψω στο τελος το παιδι..καμια συσπαση τιποτα παλι...τωρα θα ξαναπαω την τριτη που κλεινω τον 9 και μπαινω στο 10!!!:roll::roll::roll: και μπορει να παρω παραταση μεχρι και μια βδομαδα! με βλεπω να μπαινει ο Αυγουστος και γω να περιμενω ακομα...κατα ταλλα ειμαστε καλα..αυριο εχω γαμο! λετε να ριξω κανα 2 πεντοζαλιδες μπας και γεννησω? μεχει πιασει απελπισια λιγο:?:-? θελω να γεννησωωωωωω!!!!!!!!!!!

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Baby μην απογοητεύεσαι!!! Όλα καλά θα πάνε!! Μήπως να πείσεις τον άντρα σου γι αυτό που λέγαμε;; Χθες πήγα σε ένα άλλο σεμινάριο και μας το ξαναείπαν!!! Επίσης μία κοπέλα είπε ότι μία φίλη της το εφάρμοσε και γέννησε ακριβώς την επομένη!!! Αυτό συμβαίνει λόγω μίας ουσίας, την οποία χρησιμοποιούν και στην πρόκληση τοκετού!!! Θέση έχει πάρει το μωρό;;

Επίσης όποια κοπέλα έχει ακόμα το περιθώριο, να μην χάσει το σεμινάριο στο mothercare!!! Μακράν το καλύτερο που έχω παρακολουθήσει!!

Χθες κάναμε ντόπλερ και είμαστε πάρα πολύ καλά!! Η μπέμπα είναι 1600 γραμμάρια και όλες οι μετρήσεις μας φυσιολογικές!! Τώρα περιμένουμε μόνο να κάνει τη σωστή τούμπα!!!!!

zDSVp3.png

κοριτσακια μου πως ειστε? χαθηκαμε ολες καναμε κ εμεις doppler ολα καλα το μπεμπε ειναι σε προσθια θεση εδω και 4 μερες 1820 και με προγραμματισμενη καισαρικη θα ερθει στις 6 Αυγουστου εγω ειμαι στο κρεβατι για να βοηθησουμε και λιγο την μητρα που δεν αντεχει αλλο βαρος, ολα ειναι ετοιμα και περιμενουμε!!

ticker.php?img=1,99,118,0,CD,0,16331,40

Εντάξει! Μην το σκέφτεσαι!! Όλα καλά θα πάνε!!!!! Στο Βενιζελειο τελικά; Σήμερα τους ζήτησα μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να έχω μαζί μου...οποτε την επόμενη φορά ζήτησε την κ εσυ!!

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...