Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

new_baby

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Άσπα μου!!! Έγινε ο γάμος σας; όλα καλά; να ζήσετε κ με το καλό να ρθει κ το μωράκι σας!! Εγω είμαι πολύ καλά αλλα πολύ κουρασμένη γιατί βαφτισαμε ένα μωράκι κ ήμασταν κάθε μέρα βόλτες κλπ ... Περάσαμε πολύ ωραία αλλά σήμερα έφυγαν (μένουν Αθήνα) κ είμαστε λίγο στενοχωρημενοι!!! Κατά τα άλλα όλα καλά!!!

zDSVp3.png

καλημερα..! πως ειστε? χαθηκα και γω...νιωθω οτι τρεχω και δεν φτανω κιας ταχω ολα σχεδον ετοιμα! μπηκα 38 βδομαδα! χθες το βραδυ ημουν ολο νευρα τσαντιλα και πονους στη μεση και ελεγα μπας και ηρθε η ωρα αλλα μαλλον ηταν ολα απο την κουραση! αφου κοιμηθικα σχεδον 12ωρο και σημερα ειμαι μια χαρα! Παρασκευη εχω γιατρο παλι..για να δουμετι θα κανουμε αυτη τη βδομαδα.. την προηγουμενη εκανα μονο το nst και αστραπιεα ειδε ο γιατρος απλως τη θεση του μωρου στον υπερυχο..ουτε κολπικη εξεταση ουτε μετρησης ουτε τιποτα! μαλλον ο καθε γιατρος λειτουργει και αλλιως μιας και γνωστη μου που ειμαστε στην ιδια βδομαδα και παει και αυτη παγνη της κανουν και κολπικη εξεταση για τον τραχειλο απο τη μερα που μπηκε στο μηνα της..βεβαια τυχαινουμε σε αλλους γιατρους..το nst ηταν πολυ καλο χωρις καθολου συσπασεις..ισως γιαυτο δεν κοιταξαν κατι παραπανω..

xfppp3.png

Baby σε λίγο καιρό θα μας λες για την εμπειρία του τοκετού κ της μητρότητας!!! Κανε υπομονή κ θα πάνε όλα καλά!!!

Κορίτσια σήμερα πήγα πρώτη φορά σε μάθημα γιογκας για εγκύους!! Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας πω λεπτομέρειες!!! Ήταν πολύ ωραία!!!!

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Κρητικομανουλες μου!! Τι μου κανετε κοριτσακι μου??

Εμεις ειμαστε μια χαρα!!! Μεγαλωνουμε, φουσκωνουμε και ομορφαινουμε!!!!

Η καμπυλη μας βγηκε πολυ καλη!!! Η μπεμπα μας ειναι μια χαρουλα, κλωτσαει δυνατα και εγω χαζευω την κοιλιτσα!!!

Αυριο λεω να παρω και για τα μαθηματα ανωδυνου στο μητερα!!! Εχθες που με ειδε ο ντοκ δεν μου απεκλεισε το ενδεχομενο του φυσιολογικου!!! Σουπερ!!!!

Μπειμπι μου κοντευει η μεγαλη μερα!!! Περιμενουμε τα νεακια της Παρασκευης!!! Αχ τι ωραιααα!!!

Baby σε λίγο καιρό θα μας λες για την εμπειρία του τοκετού κ της μητρότητας!!! Κανε υπομονή κ θα πάνε όλα καλά!!!

Κορίτσια σήμερα πήγα πρώτη φορά σε μάθημα γιογκας για εγκύους!! Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας πω λεπτομέρειες!!! Ήταν πολύ ωραία!!!!

Αννουλα για πες λεπτομεριες?? κουραστηκες?

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Καλησπερα Κρητικομανουλες μου!! Τι μου κανετε κοριτσακι μου??

Εμεις ειμαστε μια χαρα!!! Μεγαλωνουμε, φουσκωνουμε και ομορφαινουμε!!!!

Η καμπυλη μας βγηκε πολυ καλη!!! Η μπεμπα μας ειναι μια χαρουλα, κλωτσαει δυνατα και εγω χαζευω την κοιλιτσα!!!

Αυριο λεω να παρω και για τα μαθηματα ανωδυνου στο μητερα!!! Εχθες που με ειδε ο ντοκ δεν μου απεκλεισε το ενδεχομενο του φυσιολογικου!!! Σουπερ!!!!

Μπειμπι μου κοντευει η μεγαλη μερα!!! Περιμενουμε τα νεακια της Παρασκευης!!! Αχ τι ωραιααα!!!

Αννουλα για πες λεπτομεριες?? κουραστηκες?

Μπράβο Χαρμάκι!!! Κ μεις μια από τα ίδια!! Κλωτσάμε συνέχεια και η μαμά χαζεύει!!!!

Δεν κουράστηκα στη γιόγκα, ήταν καλά, και κάναμε και ασκήσεις ειδικές για εγκύους και χαλάρωση! Μία φορά την εβδομάδα είναι μόνο για τον Ιούλιο. Αν και δεν έχω ξανακάνει μου άρεσε πολύ! Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ!

zDSVp3.png

γεια σας γεια σας!!! τι κανετε? πο πο πολυς αερας σημερα!!! μολις γυρισα απο γιατρο..ολα καλα...2700 ο μπεμπης αλλα ο τραχηλος κοικματε ακομα του καλου καιρου..ουτε συσπασεις ουτε διαστολη..πολυυ περπατημα μου ειπαν τωρα! σε λιγες ωρες ερχετε κ η μανα μου απο εξωτερικο..εχω να την δω απο περσι το πασχα!!

xfppp3.png

γεια σας γεια σας!!! τι κανετε? πο πο πολυς αερας σημερα!!! μολις γυρισα απο γιατρο..ολα καλα...2700 ο μπεμπης αλλα ο τραχηλος κοικματε ακομα του καλου καιρου..ουτε συσπασεις ουτε διαστολη..πολυυ περπατημα μου ειπαν τωρα! σε λιγες ωρες ερχετε κ η μανα μου απο εξωτερικο..εχω να την δω απο περσι το πασχα!!

Καλώς να δεχτείς και τη μαμά σου και το μπεμπάκι σου!!!!!

zDSVp3.png

Καλησπερα κοριτσια!! πως ειναι τα μπεμπακια σας? εμεις ειμαστε στο τρεξιμο σχεδον τελειωσαμε τα ψωνια μονο ριλαξ μας εμεινε και θηλαστρο! σημερα ζυγηστηκα ειμαι στα +8 και απογοητευτηκα λιγο να σας πω την αλαθεια!

Εσεις πως ειστε?

ticker.php?img=1,99,118,0,CD,0,16331,40

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!! Τι κάνετε;; Εγώ κορίτσια είμαι πολύ αγχωμένη! Ενώ είχα παραδόσει τη διπλωματική μου εργασία, τώρα η καθηγήτρια μου ζητά διορθώσεις και δεν έχω καθόλου υπομονή, ούτε διάθεση, ούτε ψυχολογία για τέτοια...!!!

Επίσης γενικά η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα...!!! Προσπαθώ να μην σκέφτομαι αρνητικά, αλλά όλο και κάτι μου χαλάει τη διάθεση! Εσείς πώς είστε ψυχολογικά;;

Κάτι άλλο...πήρα εσωρουχάκια από το διαδίκτυο!!! Μία φίλη που γέννησε πέρσι τον Αύγουστο μου είπε ότι το μωρό θα ζεσταίνεται κ να του φοράω μόνο τα εσώρουχα...!

Έχω προβληματιστεί όμως γτ νομίζω ότι το Σεπτέμβρη δεν θα του είναι αρκετά και θέλω να ψάξω για φορμάκια βαμβακερά, όχι βελουτέ. Έχετε υπόψιν κάποια σελίδα στο διαδίκτυο; Επίσης, πώς σας φαίνονται τα φορμάκια που από κάτω σουρώνουν; Πιστεύετε ότι θα είναι πιο βολικά για το νεογέννητο;

zDSVp3.png

Καλημερα Κρητικομανουλεςςς!!!

Τι μου κανετε κοριτσακια μου!!!

Εμεις ψαχνουμε σπιτακι να μετακομισουμε και τα εχω παιξει!! ΑΝτε να βρεθει κατι καλο!!!! Περναει ο καιρος και αγχωνομαι!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα!!!

Μεσα στην εβδομαδα θα παμε να κλεισουμε και την κουνια μας!!! Μαλλον κλεινουμε προς στο λητω οποτε εκει θα κανουμε και τη λιστα μας!!!

Εσεις τι μου κανετε??

Μπειμπι μου γεννησαμε η ακομα???

Αννουλα μου, Ασπακι μου??

Τα νεακια σας!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Χαρμάκι σου έστειλα πμ για σπίτι! Για τη Μπέιμπι ανυπομονώ κ εγώ να μας πει τα νέα της!! Μπορεί κ να χουμε ήδη τα πρώτα μας γεννητούρια!!

Εγώ είμαι μια χαρούλα!! Από ψώνια καλά πάμε!! Αν δεν είχα κ την εργασία που σας έλεγα, θα ήμουν ακόμη καλύτερα!!

Αύριο στις 18:00 έχει σεμινάριο στο Πρενατάλ!

Φιλιά σε όλες και μη χάνεστε!!

zDSVp3.png

γεια σας κοριτσια..εδω ειμαι και γω ακομα..δεν με βλεπω να γενναω..Αννα ελπιζω να εχει φτιαξει η ψυχολογια σου και να μην αγχωνεσαι! δεν πολυμπαινω γιατι δεν προλαβαινω..βαλαμε μπροστα τις ζωγραφιες στο παιδικο..επλυνα και καποια πραγματα που μου φερανε για το μωρο και τα σιδερωσα(δεν εχω τελειωσει ακομα)..στελιωσαμε και την κουνια.. ειναι ετοιμη στρωμενη με τα σεντονακια της στο δωμματιο μας και περιμενει τον μπεμπη..την Παρασκευη παλι Ηρακλειο για γιατρο..αλλα για γεννα δεν με βλεπω..θα παρω πιστευω ολο τον μηνα και ισως και μια μικρη παραταση..κανονικα εχω ΠΗΤ 22/7....ππφφ για να δουμε..δεν εχω κουραστει ακομα απο την εγκυμοσυνη αλλα μια αγωνια για το πως θα ειναι ο μικρος αρχιζω και την εχω:tongue::tongue::tongue:

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...