Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

new_baby

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!!! Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και είναι όλα μια χαρά!!! Κ η καμπύλη είναι τέλεια!!!

Baby μπήκες στην τελική ευθεία!!! Γιουπι!!! Πάντως εμείς την Κυριακή που βαφτίζουμε ένα μωράκι παντελονα και τουνικ θα βάλω!! Κ το Σάββατο που πήγα σε γάμο παντελόνι και φαρδύ μπλουζάκι έβαλα!! Τι να κάνουμε;; είμαστε μανούλες!!!

Σήμερα κάναμε και το πρώτο μας μπανακι!!! Ήταν τέλεια!!!

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες!!! Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα και είναι όλα μια χαρά!!! Κ η καμπύλη είναι τέλεια!!!

Baby μπήκες στην τελική ευθεία!!! Γιουπι!!! Πάντως εμείς την Κυριακή που βαφτίζουμε ένα μωράκι παντελονα και τουνικ θα βάλω!! Κ το Σάββατο που πήγα σε γάμο παντελόνι και φαρδύ μπλουζάκι έβαλα!! Τι να κάνουμε;; είμαστε μανούλες!!!

Σήμερα κάναμε και το πρώτο μας μπανακι!!! Ήταν τέλεια!!!

καλημερα!!! συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα σου!!!ζηλευω με το μπανακι... οι παντελονες που φοραω ειναι πολυ χιπικες..χαχαχα βρηκα ομως ενα απλο φορεματακι σε ισια γραμμη μακο και θα βαλω αυτο. ειναι One size Οποτε θα το βαλω και μετα:D..μαλλον μπηκα στην τελικη ευθεια αλλα δεν το εχω συνηδιτοποιησει ακομα...απο τη διαβητολογο ξεμπερδεψα μυ ειπε ολα καλα και θα με ξαναδει 2-3 μηνες αφοτου γεννησω...χθες ειχα και κατι πονους απο κατω σαν να ανοιγουν τα συστηματα:rolleyes: σχεδον δεν μπορουσα να περπατησω. μηλισα και με τη γιατρο μου και μαλλον θα με δει και απο κατω την Παρασκ που εχω παλι ραντεβου για να δει τραχηλο και διαστολη...φφφφ αντε να περασει και αυτη η βδομαδα! Πεμπτη σταματαω τη δουλεια!

xfppp3.png

καλημερα κοριτσια!! μπραβο αννουλα υπεροχα νεα!! NEW BABY αντε με το καλο ολα ετοιμα? κ εγω η αληθεια ειναι εχω βολευτει τα μακο φορεματα και κυριως τα μακρια! εμεις γενικα ειμαστε μια χαρα την Παρασκευη θα παμε παλι στον γιατρο!

ticker.php?img=1,99,118,0,CD,0,16331,40

καλημερα κοριτσια!! μπραβο αννουλα υπεροχα νεα!! NEW BABY αντε με το καλο ολα ετοιμα? κ εγω η αληθεια ειναι εχω βολευτει τα μακο φορεματα και κυριως τα μακρια! εμεις γενικα ειμαστε μια χαρα την Παρασκευη θα παμε παλι στον γιατρο!

γεια σου Ασπα.! νομιζω ναι ολα ετοιμα:D:D..χθες πηγαμε και το αυτοκινητο για πλυσημο και μας καθαρισαν τα πισω καθισματα με βιολογικα προιοντα για το μωρο γιατι ειχα βαλει κανα 2 φορες το σκυλο μας μεσα:roll:!! μακρυ ειναι και μενα το φορεματακι που βρηκα..μια ψιλογενικη θελει παλι το σπιτι αλλα θα τα κανω απο βδομαδα που να εχω σταματησει και τη δουλεια γιατι δεν την παλευω τωρα..

xfppp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Κρητικομανουλες!!! Τι μου κανετε κοιλιτσες??

Μα τι ζεστη ειναι αυτη σημερα μου λετε?? Εχω σκασει!!! Αυριο θα την βγαλω στη θαλασσα νομιζω!!!

Μπειμπι μου ολα ετοιμα εε!!! Μπραβοο!!!! Κοντευει η μεγαλη μερα!!! Περιμενουμε νεακια απο τον ντοκ!!!

Αννουλα μου μπραβο για την καμπυλη!!!

Ασπακι τι μου κανεις?

Μπρι μου?? Τι κανει η αυγουστοκοιλιτσα!!!??

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα!! Την Πεμπτη θα κανουμε την καμπυλη και την αλλη εβδομαδα εχουμε ραντεβου με τον ντοκ!!!

Σας φιλω ολες!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Γεια σου Χαρμάκι!!! Ζεστη δεν λες τπτ!! Καλές εξετασούλες!!!

Αστα Αννουλα!! Εχω σκασει σημερα και λενε μεχρι Πεμπτη ο καυσωνας!!!!

Πως θα πιω τη γλυκοζη με τοση ζεστηηη??? χαχχαχαχαχαα

Τι κανει η μπουμπου σου?? Πηγατε ντοκ?

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Χαρμάκι η μπουμπού είναι μια χαρά!! Την είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα και έχει μεγαλώσει πολύ!!! Εσένα;;

Όσον αφορά τη γλυκόζη, εμένα μου την έδωσαν με δροσερό νεράκι και ήταν μια χαρά!! Μου είπε η μικροβιολόγος να την πιω γρήγορα-γρήγορα για να μη δοθεί σήμα στον εγκέφαλο ότι πίνω κάτι τόσο γλυκό, μετά ήπια κι άλλο νεράκι και όλα καλά!! Μετά μου είπε να κάτσω σε ένα ήσυχο μέρος για να περάσει η ώρα χωρίς να ανακατευτώ και όλα καλά!! Αν πας συνειδητοποιημένη και ήρεμη όλα καλά θα πάνε!!

zDSVp3.png

Χαρμάκι η μπουμπού είναι μια χαρά!! Την είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα και έχει μεγαλώσει πολύ!!! Εσένα;;

Όσον αφορά τη γλυκόζη, εμένα μου την έδωσαν με δροσερό νεράκι και ήταν μια χαρά!! Μου είπε η μικροβιολόγος να την πιω γρήγορα-γρήγορα για να μη δοθεί σήμα στον εγκέφαλο ότι πίνω κάτι τόσο γλυκό, μετά ήπια κι άλλο νεράκι και όλα καλά!! Μετά μου είπε να κάτσω σε ένα ήσυχο μέρος για να περάσει η ώρα χωρίς να ανακατευτώ και όλα καλά!! Αν πας συνειδητοποιημένη και ήρεμη όλα καλά θα πάνε!!

Επιτρεπεται το νερακι?? Σουπερ τοτε!!!! Μια χαρουλαα!!! Θα τα καταφερω που θα παει!!! Εμεις ειμαστε μια χαρουλαα!!! Στις 30 εχουμε ραντεβου με τον ντοκ!!!! Αχ κοντευει ο καιρος!!! Σε 5 μερες μπαινω στον 7ο!!! Αλλαζουμε τριμηνο!!! Γιουπι!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Διαφημίσεις

Επιτρεπεται το νερακι?? Σουπερ τοτε!!!! Μια χαρουλαα!!! Θα τα καταφερω που θα παει!!! Εμεις ειμαστε μια χαρουλαα!!! Στις 30 εχουμε ραντεβου με τον ντοκ!!!! Αχ κοντευει ο καιρος!!! Σε 5 μερες μπαινω στον 7ο!!! Αλλαζουμε τριμηνο!!! Γιουπι!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Είναι σκόνη που τη διαλύουν σε κρύο νεράκι και μετά επιτρέπεται μόνο νερό να πιεις!! Ναι καλέ, τίποτα δεν είναι!!

Ναι, κ μεις μπήκαμε το Σάββατο στον 7ο και είμαστε πολύ κεφάτες!!!!!:cool:

Αν δεν είχα και κάτι διάφορα να με χαλάνε όλα θα ήταν σούπερ!!! :P

zDSVp3.png

καλησπερα κοριτσια! ειμαι ενα πτωμα...ειχα προβες για την γιορτη που θα κανουμε και ημουν στο ποδι απο της 3 μεχρι και πριν λιγο..αυριο τα ιδια παλι αλλα βραδυ.. εμενα στην καμπυλη μου ειχαν πει οτι απαγορευεται και το νερο..πηγα νυστικη και εκει μου ειπαν αν διψαω να πιω νερο πριν την γλυκοζη (δεν ειχα πιει ουτε νερο το πρωι γιατι μου ειχαν πει αλλοι οτι απαγορευετε)γιατι μετα δεν εχει τιποτα μεχρι να τελειωσουν οι μετρησης...:confused:...πο πο ποναω παντου απο την κουραση..:(

xfppp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!!

Ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά !

Και εμείς μια χαρά είμαστε, προχωράμε ακάθεκτες και ανεβήκαμε level !! Μπήκαμε στον 8ο.. Η κοιλιά μου έχει στρογγυλέψει για τα καλά και η μικρή είναι ώρες που χορεύει σάμπα εκεί μεσα ! :)

Είμαστε έτοιμοι σχεδόν για να την υποδεχτούμε. Έλεγα να αρχίσω να πλένω τα ρουχαλάκια της και τα διάφορα, αλλα όλο το αναβάλλω.. Λεω έχω χρόνο, έχω χρόνο..

Βρήκα μια μαία, μια πάρα πολύ καλή και γλυκειά κυρία, και θα αρχίσω μαθήματα απο την άλλη βδομάδα !! Ο γιατρός μου, επειδή είναι στο δημόσιο, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη, αλλά και στο νοσοκομείο που ρώτησα, τις είδα λίγο διστακτικές... Ίσως επειδή δουλεύουν στο δημόσιο, να φοβούνται να έχουν κόσμο και έξω, δεν ξέρω...

Κάναμε μια πρώτη κουβέντα με τη μαία χτες και η συμβουλή της ήταν να προκληθεί φυσικά ο τοκετός, χωρίς φάρμακα, για να έρθει το μωράκι όποτε θέλει εκείνο. Εννοούσε δηλαδή, όχι επισκληρίδιο και ωκυτοκίνη. Καλά, σε αυτά οτι δεν θέλω και οτι θα γίνει πόλεμος αν επιχειρήσουν πρόκληση, είμαι αποφασισμένη. Δεν ξέρω, τελευταία σκέφτομαι συνέχεια τη γέννα. Όχι, οτι φοβάμαι μήπως συμβεί κάτι κακό, αλλά το οτι θέλω να σεβαστούν τις επιθυμίες μου για το πως θέλω να γεννήσω. Έχω μιλήσει με τον γιατρό για αυτό το θεμα και τον βλέπω θετικό, να πάμε μέχρι τέλος, όχι νωρίτερα απο τις 40 βδομάδες, αλλά έχω και μια αμφιβολία με πολλά που έχω ακούσει τελευταία...

Είδατε ;;; Με πόσες ανησυχίες ξύπνησα ;;;;

Λοιπόν, να σας πω επίσης οτι σήμερα 6-8 έχει συνάντηση η LLL, oμάδα Ηρακλείου, όποια κοπέλα θέλει να έρθει. Θα είναι ωραία !

0WNhp3.png

καλημερα! κοριτσια καντε οτι μπορειτε οσο πιο νωρις γινετε..εγω τα ειχα κανει σχεδον ολα ευτυχως απο νωρις..δεν μπορω να φανταστω πως θα εκανα τα σιδερωματα μαυτη τη ζεστη!!!!!!τωρα θελω να καθαρισω το σπιτι αλλα με τη ζεστη δεν την παλευω ουτε το σκουπισμα να κανω καλα καλα..βεβαια με κουραζει και που παω ακομα στη δουλεια..ελπιζω να τα προλαβω την αλλη βδομαδα και να πεσει και λιγο η θερμοκρασια! τι λεει το Ηρακλειο..εμεις μεχρι τωρα ειμαστε στους 38 βαθμους!!! 3 η ωρα τι θα γινετε οεο???

xfppp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Κ μένα μόνο τα ρουχαλάκια μου λείπουν από τα πολύ σημαντικά!!! Θα τα πάρω τον Ιούλιο!!

Bri θα μπορούσες να μου δώσεις το τηλέφωνο της μαιας σου;; σε πμ φυσικά!!

Εγω στο σεμινάριο θηλασμού δεν πήγα γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη σήμερα αλλά θα πάω τον άλλο μήνα πάση θυσία!! Από την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω κ μαθήματα γιόγκα για εγκύους!!!

Επειδή κ εγω θα γεννήσω σε δημόσιο θέλω πολύ να είμαι προετοιμασμένη για φυσιολογικό τοκετό!!! Το σκέφτομαι από τώρα...κ προσπαθώ να μην αγχώνομαι!!!

zDSVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...