Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Παλινδρομη κυηση

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

αχχχ πόσο σε ευχαριστώ κορίτσι μου... να χαίρεσαι τα παιδάκια σου...θα τα κ τυχερά να είναι πάντα... πωπω δύο συνεχόμενες φορές...σοκ... πφφφφφ ας έρθει οπότε θέλει...Όμως να πάνε όλα καλά θέλω...(άσχετα ότι το θέλω να έρθει εύκολα κ σύντομα,όμως ας έρθει οπότε θέλει ο Θεός...) μακάρι να αξιωθω να κάνω άλλο ένα παιδάκι...

Αχ κορίτσι μου τώρα είδα το τικερακι σου κ ότι είσαι ήδη μανούλα. Να μην αγχώνεσαι,ένα παραπάνω που έχεις και ένα παιδάκι. Όλα καλά θα πάνε.

Αν έχεις άγχος με το αίμα(που κατά τα άλλα είναι φυσιολογικό αυτό που περιγράφεις) μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στον γιατρό σου να σε τσεκαρει,να σου φύγει κ από το μυαλό. Εγώ αυτό είχα κάνει.

• Μου αρέσει 1

• 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 219
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι και 'γω σε αυτην την ομαδα μετα απο την 1η μου παλινδρομη κυηση. 56 ημερες μετα την αποξεση, 56 ημερες ακαταπαυστο κλάμα, 56 νυχτες ονειρευομαι το εμβρυακι μου. Ενα μερος της ζωης μου και καρδιας μου εφυγε μαζι του, το αλλο μερος ειναι εδω για να το προσφερω στο επομενο μωρακι αν και οποτε ερθει. Μπορει να μην εχω ενα μωρο στην αγκαλια μου αλλα εγω ειμαι ΜΑΜΑ για αυτο το εμβρυακι μου και ας μη ζει. Ειμαι εδω και οφειλω να το θυμαμαι και να το σκεφτομαι γιατι μονο μεσα απο τις μνημες θα μεινει ζωντανο και ας μη το ειδα, αγγιξα, μυρισα ποτε αλλα το ενιωσα για 7 εβδομαδες μεσα μου. 1 φορα για μερικα δευτερολεπτα ακουσα τον πιο υπεροχο ηχο, την καρδουλα της. Ναι ηταν κοριτσακι, ετσι εδειξε ο καρυοτυπος, με χρωμοσωμικη ανωμαλια δυστυχως. Τωρα θα κανω και αλλες εξετασεις για να εξαλειψω οποια πιθανοτητα υπαρχει για να μη ξανασυμβει και ας λενε οτι ηταν τυχαιο. Ποτε δεν θα το ξεχασω, για παντα θα ειναι το πρωτο μου παιδακι. Απλα ηθελα να το μοιραστω με ομοιοπαθουσες και ευχομαι μη συμβει σε καμια γυναικα.

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 4

πρίν από 22 λεπτά , Marthaa είπε:

Να 'μαι και 'γω σε αυτην την ομαδα μετα απο την 1η μου παλινδρομη κυηση. 56 ημερες μετα την αποξεση, 56 ημερες ακαταπαυστο κλάμα, 56 νυχτες ονειρευομαι το εμβρυακι μου. Ενα μερος της ζωης μου και καρδιας μου εφυγε μαζι του, το αλλο μερος ειναι εδω για να το προσφερω στο επομενο μωρακι αν και οποτε ερθει. Μπορει να μην εχω ενα μωρο στην αγκαλια μου αλλα εγω ειμαι ΜΑΜΑ για αυτο το εμβρυακι μου και ας μη ζει. Ειμαι εδω και οφειλω να το θυμαμαι και να το σκεφτομαι γιατι μονο μεσα απο τις μνημες θα μεινει ζωντανο και ας μη το ειδα, αγγιξα, μυρισα ποτε αλλα το ενιωσα για 7 εβδομαδες μεσα μου. 1 φορα για μερικα δευτερολεπτα ακουσα τον πιο υπεροχο ηχο, την καρδουλα της. Ναι ηταν κοριτσακι, ετσι εδειξε ο καρυοτυπος, με χρωμοσωμικη ανωμαλια δυστυχως. Τωρα θα κανω και αλλες εξετασεις για να εξαλειψω οποια πιθανοτητα υπαρχει για να μη ξανασυμβει και ας λενε οτι ηταν τυχαιο. Ποτε δεν θα το ξεχασω, για παντα θα ειναι το πρωτο μου παιδακι. Απλα ηθελα να το μοιραστω με ομοιοπαθουσες και ευχομαι μη συμβει σε καμια γυναικα.

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου για αυτό που σου συνέβη....Λυπάμαι και σε νοιώθω...Μακάρι να  μπορούσα να σου πω πως θα ξεχάσεις...εγώ 4 χρόνια μετά και ακόμα τη σκέφτομαι...και εμένα κοριτσάκι ήταν....Αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά πως δε θα πονάει τόσο...

Πάρε το χρόνο σου και κάνε και ότι εξετάσεις χρειαστεί....και θα έρθει και το ουράνιο τόξο σου...σου στέλνω μια αγκαλιά και ας μη σε ξέρω...

• Ευχαριστώ 1

• 1 month later...

Κοριτσια καλημέρα,

Δυστυχως γραφω και εγω σε αυτο το θεμα.

Πριν απο 7 μερες μαθαμε στο προγραμματισμενο υπερηχο στις 9,5 εβδομαδες πως η καρδια του εμβρύου μας είχε σταματήσει καπου στην αρχη της ένατης εβδομάδας. Εκανα αποξεση πριν απο 4 μερες και στειλαμε το εμβρυο για εξετάσεις.

Προσπαθουσαμε για δευτερο παιδακι (ο γιος μου ειναι 3 χρονων) και ειχα ηδη μια βιοχημικη αμεσως μετα την οποια ακολουθησε αυτη η παλινδρομη. Εχω ακόμη λιγο αιμα που ξεκινάει και σταματάει και καποια πονακια, δε νιωθω ετοιμη και απο φυσικης αποψης να ξεκινήσω δουλεια, γυμναστική κτλ. Είναι φυσιολογικό; Επισης ζω στο εξωτερικό και εδω προτεινουν αντισυλληπτικα αμεσως μετα την επέμβαση για ενα μηνα για να επανέλθουν οι ορμόνες. Πηρα το πρωτο χαπι (δεν ειχα παρει ποτε ξανα στη ζωη μου) και με επηρέασε αρνητικα οποτε δεν ξαναπηρα, στην Ελλαδα απ οτι καταλαβα δεν δίνουν αντισυλληπτικα.

Ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος, κανω συνεχεια αρνητικες σκεψεις και διαβαζω ιστορίες άλλων γυναικών αλλα δε μπορω να νιωσω καλυτερα. Διαβαζω πως οι περισσότερες κοπελες προσπαθησαν παλι και τα κατάφεραν αλλα εγω δεν ξερω καν αν θελω να συνεχίσω να προσπαθώ. Ειμαι 37, το παιδακι μου παει 3 προς 4 και η διαφορά θα ειναι μεγαλη και το σημαντικότερο αν συμβεί κ αλλη αποβολή δεν ξερω πως θα αντέξω, φοβαμαι πολυ.

Σκεφτομαι συνεχεια πως μαλλον αυτο που συνεβη ηταν για εμενα ηταν το τελος του ταξιδιού και νιωθω μεγαλη θλιψη. 

Συγγνωμη για τη μαυριλα.

πρίν από 26 λεπτά , S1987 είπε:

Κοριτσια καλημέρα,

Δυστυχως γραφω και εγω σε αυτο το θεμα.

Πριν απο 7 μερες μαθαμε στο προγραμματισμενο υπερηχο στις 9,5 εβδομαδες πως η καρδια του εμβρύου μας είχε σταματήσει καπου στην αρχη της ένατης εβδομάδας. Εκανα αποξεση πριν απο 4 μερες και στειλαμε το εμβρυο για εξετάσεις.

Προσπαθουσαμε για δευτερο παιδακι (ο γιος μου ειναι 3 χρονων) και ειχα ηδη μια βιοχημικη αμεσως μετα την οποια ακολουθησε αυτη η παλινδρομη. Εχω ακόμη λιγο αιμα που ξεκινάει και σταματάει και καποια πονακια, δε νιωθω ετοιμη και απο φυσικης αποψης να ξεκινήσω δουλεια, γυμναστική κτλ. Είναι φυσιολογικό; Επισης ζω στο εξωτερικό και εδω προτεινουν αντισυλληπτικα αμεσως μετα την επέμβαση για ενα μηνα για να επανέλθουν οι ορμόνες. Πηρα το πρωτο χαπι (δεν ειχα παρει ποτε ξανα στη ζωη μου) και με επηρέασε αρνητικα οποτε δεν ξαναπηρα, στην Ελλαδα απ οτι καταλαβα δεν δίνουν αντισυλληπτικα.

Ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος, κανω συνεχεια αρνητικες σκεψεις και διαβαζω ιστορίες άλλων γυναικών αλλα δε μπορω να νιωσω καλυτερα. Διαβαζω πως οι περισσότερες κοπελες προσπαθησαν παλι και τα κατάφεραν αλλα εγω δεν ξερω καν αν θελω να συνεχίσω να προσπαθώ. Ειμαι 37, το παιδακι μου παει 3 προς 4 και η διαφορά θα ειναι μεγαλη και το σημαντικότερο αν συμβεί κ αλλη αποβολή δεν ξερω πως θα αντέξω, φοβαμαι πολυ.

Σκεφτομαι συνεχεια πως μαλλον αυτο που συνεβη ηταν για εμενα ηταν το τελος του ταξιδιού και νιωθω μεγαλη θλιψη. 

Συγγνωμη για τη μαυριλα.

Απτις ορμόνες έχεις λίγο επιρεαστει. Σε λίγο καιρό θα νιώθεις πολύ καλητερα Κ θα δεις ότι δεν είναι πραγματικά τόσο δραματικά τα πράγματα. Η διαφορά στην ηλικία των παιδιών δεν έχει καμία σχέση στο αν θες δεύτερο παιδάκι ή όχι. Κυρίως κοίταξε αν αντέχεις άλλο μωρό στην οικογένεια αν έχεις την οικονομική δυνατότητα Κ όλα τα άλλα πραγματικά λύνονται. Την υγεία σου να έχεις Κ εσύ Κ η οικογένεια σου Κ όλα τα υπόλοιπα σε λίγο θα δεις ότι δεν είναι πραγματικά τόσο τραγικά όσο τα σκέφτεσε . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ από μένα! Πρώτη φορά γράφω σε φόρουμ αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας στη δύσκολη φάση που βρίσκομαι καθως και να ρωτήσω αν προσπαθεί κ άλλη κοπέλα στα 38 για παιδί. Μετά από 2 αποτυχημένες εξωσωματικές (μηδενική χοριακη) έμεινα έγκυος σε δίδυμα. Δυστυχώς σ αυτόν τον υπέρηχο (6 βδομαδες κ 4 μέρες) ο ένας σάκος εξαφανίστηκε κ ο άλλος δε φαίνεται να χει εμβρυϊκά στοιχεία. Όποτε κατά 99% έχει παλινδρομήσει. Για σιγουριά θα πάω για υπέρηχο κ την επόμενη βδομάδα αλλά μ έχει πάρει τόσο από κάτω που δεν έχω όρεξη κ μόνο κλαίω με αποτέλεσμα να στενοχωρώ κ το σύζυγο. Να πω ότι τυχαία μου βρήκε ο γιατρός αδενομυωση κ παίρνω Σαλοσπίρ κ αντιπηκτική. Έχει μαυρίσει η ψυχή μου…

πρίν από 27 λεπτά , Rena1986 είπε:

Καλησπέρα κ από μένα! Πρώτη φορά γράφω σε φόρουμ αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας στη δύσκολη φάση που βρίσκομαι καθως και να ρωτήσω αν προσπαθεί κ άλλη κοπέλα στα 38 για παιδί. Μετά από 2 αποτυχημένες εξωσωματικές (μηδενική χοριακη) έμεινα έγκυος σε δίδυμα. Δυστυχώς σ αυτόν τον υπέρηχο (6 βδομαδες κ 4 μέρες) ο ένας σάκος εξαφανίστηκε κ ο άλλος δε φαίνεται να χει εμβρυϊκά στοιχεία. Όποτε κατά 99% έχει παλινδρομήσει. Για σιγουριά θα πάω για υπέρηχο κ την επόμενη βδομάδα αλλά μ έχει πάρει τόσο από κάτω που δεν έχω όρεξη κ μόνο κλαίω με αποτέλεσμα να στενοχωρώ κ το σύζυγο. Να πω ότι τυχαία μου βρήκε ο γιατρός αδενομυωση κ παίρνω Σαλοσπίρ κ αντιπηκτική. Έχει μαυρίσει η ψυχή μου…

Καταρχάς πάρε τα θετικά έμεινες έγκυος οπότε έχεις την πληροφορία ότι μπορείς να μείνεις έγκυος . Καταψηξη αλλά έμβρυα έχεις ? Αν δεν έχεις δικαίουσε προεμφυτικο ελενχο . Δηλαδή αν πας για διεργεση θα ζητήσεις να φτιάξεις τα χαρτιά σου για να κάνεις προεμφυτικο ελενχο στα επόμενα έμβρυα . Είσαι 38 δεν είσαι 48 οπότε σίγουρα θα μείνεις έγκυος πολύ σύντομα . 

Αυτές οι ατυχίες στην ζωή μπορεί να είναι στενάχωρες αλλά δεν είναι καθοριστικές για την ζωή μας . Είναι απλώς ένα μικρό εμπόδιο Κ επειδή η ζωή είναι πάρα πολύ δύσκολη σου εύχομαι αυτο να ήταν Κ το μόνο εμπόδιο που θα συναντήσεις μπροστά σου . Με λίγη υπομονή θα το ξεπεράσεις Κ θα καταφέρεις αυτό που θέλεις . Όταν θα το δεις από απόσταση θα καταλάβεις ότι είναι κάτι περαστικό Κ τζάμπα τόση στεναχώρια γιατί τελικά δεν είναι απροσπέλαστο 

• Μου αρέσει 2

Σ ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι η αδενομυωση φάνηκε τώρα πρώτη φορά στον υπέρηχο κ ο γιατρός μου έδωσε την αγωγή για να παίρνουν αρκετό αίμα τα έμβρυα αλλά μάλλον τελικά δε βοήθησε. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα τόσο πολύ με τον πρώτο υπέρηχο κ τώρα απογοήτευση μέσα σε μια βδομάδα. Μακαρι να γίνω κ γω σύντομα μανούλα! Δυστυχώς έχω μόνο ένα ακόμη στην κατάψυξη κ φοβαμαι να ξαναμπώ στη διαδικασία της διέγερσης, που την έκανα ήδη δυο φορές. 

πρίν από 30 λεπτά , Rena1986 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι η αδενομυωση φάνηκε τώρα πρώτη φορά στον υπέρηχο κ ο γιατρός μου έδωσε την αγωγή για να παίρνουν αρκετό αίμα τα έμβρυα αλλά μάλλον τελικά δε βοήθησε. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα τόσο πολύ με τον πρώτο υπέρηχο κ τώρα απογοήτευση μέσα σε μια βδομάδα. Μακαρι να γίνω κ γω σύντομα μανούλα! Δυστυχώς έχω μόνο ένα ακόμη στην κατάψυξη κ φοβαμαι να ξαναμπώ στη διαδικασία της διέγερσης, που την έκανα ήδη δυο φορές. 

Θα σκεφτείς όλες τις πιθανές λυσεις Κ θα κάνεις αυτό που σου ταιριάζει. Εάν δεν θες διεργεση θα κάνεις φυσικό κύκλο . Λύσεις έχεις Κ με λίγη υπομονή θα τα καταφέρεις 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...