Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γεια σου πιτζαμάκι... Δε συνήλθες ακόμη καλό μου;;;; Εγώ έκανα ξεγυρισμένη φασίνα σήμερα και μ έχει πιάσει τώτα η μέση μου περπατάω σα μπαστούνι!!! Άσε που το μιλρό με τρέλανε στην κλωτσια!!! Χαχα μάλλον μ λεγε μανα κούλαρε!!!!

ααχ τρελενομαι οταν κλωτσαει. ο δικος μου τωρα ανταποκρινεται οταν χτυπαω την κοιλια! ειναι τρελα!!!

με το μαλακό τις δουλειές, δεν ειμαστε για τετοια τωρα.

δεν ξερω, εχω λιγα δεκατα τωρα, τι να πω, ισως παρω ενα ντεπονακι, δεν πρεπει να ανεβασω πυρετο.

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! τι κάνετε? ελπίζω να είστε καλά!!

Θωκάκι να ζήσετε κ να 'στε πάντα ευτυχισμένοι!

πυτζαμούλα περαστικά κορίτσι μου!! κάνε κ κανα χλιαρό ντους για να μην ανέβει ο πυρετός!!

φιλιά σε όλες!

lZDVp3.png

κοριτσάκια μου σας ευχαριστω πολυ!!!τα καταφέραμε να παντρευτουμε τελικα....έχω αίμα όπως καταλάβατε....μια έρχεται μια σταματάει....όλα τα κάνει ο πλακουντας μου που ειναι χαμηλα κ υπάρχει ενα κομματάκι του που αιωρείται....είμαι αισιόδοξη γιατι το μωράκι το νοιώθω συχνα κ προσεύχομαι να το τραβήξει προς τα πάνω καθώς θα ανεβαίνει η μήτρα μου.....ειναι πολυ ψυχοφθόρο όλο αυτο κ ελπίζω να τελειώσει αίσια πολυ γρήγορα....ευχηθείτε μου το ίδιο....:(

bhgdp3.png

κοριτσάκια μου σας ευχαριστω πολυ!!!τα καταφέραμε να παντρευτουμε τελικα....έχω αίμα όπως καταλάβατε....μια έρχεται μια σταματάει....όλα τα κάνει ο πλακουντας μου που ειναι χαμηλα κ υπάρχει ενα κομματάκι του που αιωρείται....είμαι αισιόδοξη γιατι το μωράκι το νοιώθω συχνα κ προσεύχομαι να το τραβήξει προς τα πάνω καθώς θα ανεβαίνει η μήτρα μου.....ειναι πολυ ψυχοφθόρο όλο αυτο κ ελπίζω να τελειώσει αίσια πολυ γρήγορα....ευχηθείτε μου το ίδιο....:(

Κοπελαρα μου να ζήσετε!!!!!με το καλο το μωρακι σου!!!!μην αγχωνεσαι...να ξεκουράζεσαι και να σκέφτεσαι θετικά!!!στις προσευχές μου εισαι μεσα και εσυ και το μωρακι σου:P

LJqDp3.png

Κοπελαρα μου να ζήσετε!!!!!με το καλο το μωρακι σου!!!!μην αγχωνεσαι...να ξεκουράζεσαι και να σκέφτεσαι θετικά!!!στις προσευχές μου εισαι μεσα και εσυ και το μωρακι σου:P

πόσο σε ευχαριστω μπεμπουλάκι μου!!!με έκανες να δακρυσω....πολυ σ ευχαριστω!!!μακαρι όλα να πάνε καλα για ολες τις εγκυούλες του κόσμου!!!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

πόσο σε ευχαριστω μπεμπουλάκι μου!!!με έκανες να δακρυσω....πολυ σ ευχαριστω!!!μακαρι όλα να πάνε καλα για ολες τις εγκυούλες του κόσμου!!!

Το ίδιο θα έκανες και εσυ για μένα!!!!ελα....για πες....πως ηταν ο γάμος;;;;;;;

LJqDp3.png

thokaki μου όλα θα πάνε καλά γλυκούλι μου θα δεις... ήρθε ο μπέμπης και δεν θα πάει πουθενά! Θα ρθει σε 4 μηνάκια να σε τρελαίνει με κλάματα και αγκαλιές...είπαμε πάνε τα κακά τώρα μόνο καλά... Να ξεκουράζεσαι και να ηρεμείς..έτσι θα ναι και αυτός ήρεμος... και αφού σου στέλνει και σηματάκια... λέει: "hey mommy ...όλα καλά απλά είμαι ζωηρός και χοροπηδάω πολύ εδώ μέσα.... είναι ωραία να κάνω τραμπολίνο!!!!!!!!"

Όσο για το γάμο να στε ευτυχισμένοι... ελπίζω να το απόλαυσες έστω και λίγο αυτό το 2 λεπτο... εμάς τόσο κράτησε!!!! αχαχ και τώρα που το σκέφτομαι έχουμε και επέτειο αυτό το μήνα...χαχαχαχαχαχχαχααχχααχχαχα

εμείς καλά.... σα να μου φαίνεται ότι φούσκωσα αρκετά σε 3 μέρες μέσα... περιμένω με αγωνία το αύριο....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κοριτσαρες γεια σας!!!εχω χαθει γιατι εχω προβλημα με το λαπιτοπ!!η β επιπεδου ηταν μια χαρα ο μπεμπης ηταν530 γραμμαρια το μονο προβλημα ηταν οτι μια αρτητια ηταν αυξημενη και μου ειπαν να κοψω το αλατι και να περνω την πιεση μου γιατι εχω προδιαθεση για υπερταση!!!!ολα καλα ομως!!!τωρα 17 Μαρτιου εχω doppler!!!

Κοριτσαρες γεια σας!!!εχω χαθει γιατι εχω προβλημα με το λαπιτοπ!!η β επιπεδου ηταν μια χαρα ο μπεμπης ηταν530 γραμμαρια το μονο προβλημα ηταν οτι μια αρτητια ηταν αυξημενη και μου ειπαν να κοψω το αλατι και να περνω την πιεση μου γιατι εχω προδιαθεση για υπερταση!!!!ολα καλα ομως!!!τωρα 17 Μαρτιου εχω doppler!!!

Που εισαι ρε κορίτσι;;;;;;:-)ανησυχήσαμε!!!!!μπραβο για το μωρακι σου!!!!!ολα καλα λοιπον!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

αντε βρε χελωνιτσα!! που σαι πια!!!

εγω ξυπνησα πηγα κ εδωσα αιμα κ μετα λεω να παω αεροδρομιο να κανω εκπληξη στο αγορι μου που ερχεται απο ισπανια!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

θωκακι να ζησετε! οσο για το μωράκι σου να μην ανησυχεις, όλα καλά θα πάνε! ολες εδω ευχόμαστε να είναι τα μωράκια μας καλά και έτσι θα είναι!

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...