Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

έχω υποψία οτι πηρε κάτι κ απο μένα....τα ψηλά άκρα....είπα ο ντοκ οτι εχει ψηλα ποδαρακια.....:) δεν ήμουν τελείως φιλική συμμετοχή.....η κολλητή μου με πείραζε χτες κ μου λέγε: "δεν ήσουν συγκεντρωμένη" χαχαχαχαχα

αχ μακάρι να ανεβεί....κ να μην ξαναδώ αίμα.....μακάρι!!!!!

εμένα ειναι κ οι περισσότερες φίλες μου κοντα στο πατρικό οπότε θα παίξουν τρελά καφεδόνια!!!!!:)

χαχα! καλα εννοειται!! εμενα μενει κ το αδελφακι μου 2 στενα διαφορα οποτε τη ψηνω πεταγεται κ αυτη!! τρελες χαρες οι γονεις που μας εχουν κ τις 2!

440 ειναι; εμενα ο δικος μου 485, σαν μια φαρινα! μου α χαχαχα!!!ελπιζω να παρει εστω τα ματια μου! αμαν πια! τι να πω!

να ξεκουραζεσαι κ θα δεις θα στρωσουν ολα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κούκλες και χρόνια πολλά!!!!!!!!! (ναι είναι μια χαζομπούρδα ο αλλά φέτος όλες έχουμε έρωτα με τα μπεμπόνια ε????) Πολύ πατρικό πέφτει κορίτσια μου ε? Εγώ ευτυχώς τη momy την έχω 2 διαμερίσματα δίπλα μου (τόσο μακριά)... και είναι πολύτιμη βοήθεια!!!! Κατά τα άλλα???? Τι προγραμματίζεται σκ????

AXrRp3.pngFYZzp3.png

χαχα! καλα εννοειται!! εμενα μενει κ το αδελφακι μου 2 στενα διαφορα οποτε τη ψηνω πεταγεται κ αυτη!! τρελες χαρες οι γονεις που μας εχουν κ τις 2!

440 ειναι; εμενα ο δικος μου 485, σαν μια φαρινα! μου α χαχαχα!!!ελπιζω να παρει εστω τα ματια μου! αμαν πια! τι να πω!

να ξεκουραζεσαι κ θα δεις θα στρωσουν ολα!

σε ποια εβδομάδα είσαι;ρεεεεε φτιαξε ενα τικεράκι!!!!εεεεελα!!!!!

έτσι κανουν κ οι δικοί μου....εμείς είμαστε 4 οπότε φαντάζεσαι!!!!εχεια ανοιχτα ματακια;

bhgdp3.png

καλημέρα κούκλες και χρόνια πολλά!!!!!!!!! (ναι είναι μια χαζομπούρδα ο αλλά φέτος όλες έχουμε έρωτα με τα μπεμπόνια ε????) Πολύ πατρικό πέφτει κορίτσια μου ε? Εγώ ευτυχώς τη momy την έχω 2 διαμερίσματα δίπλα μου (τόσο μακριά)... και είναι πολύτιμη βοήθεια!!!! Κατά τα άλλα???? Τι προγραμματίζεται σκ????

είδες φιλεναδούλα....πάλι εκεί γυρνάμε στις μοναξιές μας....

Εγω έχω το γάμο αύριο κ θα χουμε χαρουλες!!!εσυ τι θα κάνεις;θα εχει λέει τέλειο καιρο.....

bhgdp3.png

να ρωτήσω κάτι....ταξιδακι μπορω να πάω σε κανά δυο βδομάδες μεχρι τα καλάβρυτα;καλα εννοείται θα ρωτήσω τον ντοκ κ υπό την προϋπόθεση οτι δεν θα έχω ξαναδεί κανένα χρώμα στις εκκρισεις....απλά αναρωτιέμαι.....θα το ήθελα τοοοοοοοοδο πολυ!!!!!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτήσω κάτι....ταξιδακι μπορω να πάω σε κανά δυο βδομάδες μεχρι τα καλάβρυτα;καλα εννοείται θα ρωτήσω τον ντοκ κ υπό την προϋπόθεση οτι δεν θα έχω ξαναδεί κανένα χρώμα στις εκκρισεις....απλά αναρωτιέμαι.....θα το ήθελα τοοοοοοοοδο πολυ!!!!!

καλυτερα να μην πας....εγω χωρις προβλημα πηγα ναυπλιο κ μου πε καθε 20 λεπτα να σταματαμε- εγω δε το κανα βεβαια - αλλα καλυτερα να προσεξεις.

γιατι δεν πατε για κανα ψαρακι διπλα στη θαλασσα;;; εντος λεκανοπεδιου βεβαια!!!

moody χα, ναι πολυ πατρικο!!! σαν τη μαμα δεν εχει!!! :-P:-P:-P

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Αύριο είναι ο γάμος??????????????? με το καλό κοριτσάκι μου να στε ευτυχισμένοι και καλοστέριωτοι και πάντα χαρούμενοι όπως χθες και πιο χαρούμενοι ακόμη!!!!!!! Εμείς θα πάμε στην κολλητή μου για φαγάκι και θα φτιάξω και μια ωραία τάρτα μήλου γιαμ γιαμ!!!!!!

Να ρωτήσεις το ντοκ.... αλλά νομιζω δε θα χεις πρόβλημα... Καλάβρυτα δεν έχω πάει ποτέ!!!! Σκι να μην κάνεις....αχχαχαχαχαχαχαχ

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλυτερα να μην πας....εγω χωρις προβλημα πηγα ναυπλιο κ μου πε καθε 20 λεπτα να σταματαμε- εγω δε το κανα βεβαια - αλλα καλυτερα να προσεξεις.

γιατι δεν πατε για κανα ψαρακι διπλα στη θαλασσα;;; εντος λεκανοπεδιου βεβαια!!!

moody χα, ναι πολυ πατρικο!!! σαν τη μαμα δεν εχει!!! :-P:-P:-P

Κ εγω ψιλοαγχωνομαι αλλα μας εχει λείψει το σπιτάκι μας!!!!τεσπα θα δούμε!!!

Αύριο είναι ο γάμος??????????????? με το καλό κοριτσάκι μου να στε ευτυχισμένοι και καλοστέριωτοι και πάντα χαρούμενοι όπως χθες και πιο χαρούμενοι ακόμη!!!!!!! Εμείς θα πάμε στην κολλητή μου για φαγάκι και θα φτιάξω και μια ωραία τάρτα μήλου γιαμ γιαμ!!!!!!

Να ρωτήσεις το ντοκ.... αλλά νομιζω δε θα χεις πρόβλημα... Καλάβρυτα δεν έχω πάει ποτέ!!!! Σκι να μην κάνεις....αχχαχαχαχαχαχαχ

Σ ευχαριστω πολυ φιλεναδίτσα μου!!!!!

χαχαχαχαχα εχουμε σπίτι εκεί κ εχουμε πολυ καιρό να πάμε.....δρν έκανα σκι τις καλές μέρες τώρα θα κανω;;;;χαχαχαχαχαχα

θα βολταρετε κ εσείς ε;;;;τέλεια!!!!!ταρτα;;;μμμμμμμ νιαμις νιαμις

bhgdp3.png

Καλημέρα κορίτσια και απο μένα, χρόνια πολλά σε όλες οσες γιορτάζουν αν και πιστευω οτι λογω του μωρού ολες γιορτάζουμε!

Ευχομαι καλοστέριωτοι να είστε!

Εγώ πιστεύω οτι δεν θα έχεις πρόβλημα με το ταξίδι.

Σήμερα έχω την Β επιπέδου! Περιττό να πω ότι σημερα με έχει ταράξει στα κλωτσίδια! Εχω ένα άγχος απίστευτο! Αληθεια βλέπεις το μωράκι όπως περίπου θα γεννηθεί στον υπέρηχο?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφουλίνια μου!! Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους το λέω επίσημα σήμερα αλλά εύχομαι να συμβαίνει κάθε μέρα!!!!!

Έχω μπλέξει με τα ιντερνετικά και σέρνεται και πήγε μεσημέρι και δεν κατάφερα να μπω. Τι μου κάνετε??? Σήμερα πού θα πάτε Παρασκευή επιτέλους!!!! Θα χαθούμε το Σκο Θα έχει και καλό καιρό ακούω.....

Εχομε ένα γεμάτο Σαβ/κο με βόλτες παιδότοπο φαγητό κλπ....να μαστε καλά όλοι <3 <3

Jend θα σ στείλω κοριτσάκι μου πώς να με βρεις στο φβ το είχα ξαναπεί κάποια στιγμή οποιες θέλετε ας γίνουμε φίλες να γνωριστούμε πιο στενά!!

Καλημεαααααααα

Τι κάνετε κορίτσια μου ;;

Θωκακι καλη επιτυχία σημερα !!!! Έμενα ο πλακουβτας ειναι πρόσθιος

Και συν της άλλης έχω και φυσική κουβερτούλα ( λίπος νομιζω λέγεται )

Αλλα αυτόν τον κατάλαβα πολυ πιο νωρίς . Γύρω στις 18 εβδομάδες

Τον πρώτο είχα αργήσει πολυ οπότε δεν εισαι η μονη μην αγχωμνεσαι !!!

Εγω μόλις ξαναγύρισα πο τον ντοκ ( τα καλα μιας δύσκολης εγκυμοσύνης ειναι αυτα )

Μια χαρά το Μπεμπόνι έφτασε σχεδόν τα 700 γραμμάρια !!

Μιλάμε θεριέψε Χαχα!! Είχε κι το χεράκι του στο στόμα το ψυχακι μου !!!

Και ο τραχηλος μια χαρά τα παει ! Συνεχίζουμε την ακινησία και βλέπουμε !!!

Αυτο ειναι ενα θεμα αλλα τι να κάνω !! Μονο να το παρω απόφαση δεν μου μένει τπτ αλλο !!

Έχουμε ακομα δρόμο μπροστά μας !!!

Σημερα πήγα και το αγοράκι μου σχολειο ! Να δει λίγο τους φίλους του . Το κρατάω μαζι μου να μην μου φέρει κ καμια ίωση ! Τεσπα !!!

Έχετε fb ? αν θέλετε στείλτε μου μυνημΤακι να σας κάνω αντ !!!

Μια χαρά ο μπόμπιρας!!!! Έχω αγωνία σε μια εβδομάδα έχω β. Μπράβο σας!!! Καλή συνέχεια!!! Καλά κάνεις και τον κρατάς!! Κι εγώ μόλις τον σταμάτησει το παιδί μου είναι πιο υγιές από ποτέ...τι σου κάνουν αυτά τα σχολεία...παραυτά με συμβούλεψαν και παιδίατροι και γυναικολόγος να μην το σταατησω....και δεν είμασταν και 2μιση ακόμα...νταξξξξ δεν υπήρχε περίπτωση εγώ θα υπέφερα όχι αυτοί!!! Θα του χει λείψει πολύ του δικού σου που είναι και μεγαλύτερο...

Γεια σας κοριτσια.

Χθες εκανα το β επιπ. Ολα καλα εκτος απο εναν προβληματισμο γιαντη μικρη εκατοσταια θεση που βρισκονται το βραχιονιο κ μηριαιο οστο. Λογικα εξηγειται λογω της δικης διαπλασης-δεν ειμαστε πρωτο μποι- αλλα θα το ξαναδουμε σε καμια δεκαρια μερες να δουμε πως αναπτυσσεται.

Ολα τ αλλα τελεια...

Εχουμε κοριτσακι :))))))))

Καλη επιτυχια στις β επιπ κ προσοχη στις υπολοιπες.

Σας φιλω.

Όλα θα πάνε τέλεια μην ανησυχείς....έτσι όπως το λες είναι παίζει και η κληρονομικότητα....εμείς που είμαστε σόι μεγααααλο έχω ένα αιδί 2μιση που το κάνει άνετα 4-5. Από τη μέρα που γεννήθηκε ήταν τεράστιος έτσι θα φανταστώ και το 2ο να μην αγχωθώ κιόλας!!

Μπράβο σας!!! Να περάσουν και οι μερούλες να ξαναάτε να φύγουν κάθε φόβοι που μπορεί να έχεις!! Φιλιά πολλά πολλά κοριτσάκι μου γλυκό!!

καλημερα ομορφες!!

εφυγε ξημερωματα ο καλος μου για εξωτερικο , κ γω τα μαζεψα κ ηρθα στο πατρικο μου να μεινω! θα λειπει 4 μερες.. το βραδυ θα παρω τα κοριτσια κ θα γιορτασουμε τον βαλεντινο!χαχα!

τι κανετε;

Τυχερή είσαι θα βγεις!!!!!!!!! Θα σε φαωωωωω!! Καλά να περάσετε!!! Πότε επιστρέφει το μωρό σου??

καλημέρα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!τι μου κάνετε;Δήμητρα κ μένα θα φύγει σε δυο βδομάδες κ θα πάω γονείς κ εγώ!!!!

κορίτσια ηταν μια μαγική εμπειρία η β΄ επιπεδου.....σήμερα τσιμπιόμασταν με το αντράκι μου για να δούμε αν ειναι αληθεια....κ προς επίρρωση του χάρισε την πρώτη κλωτσιά το μωρούλι μας!!!!!

όλες οι μετρήσεις τελειες...440γρ...ιιιιιιιιιδιος με τον μπαμπά του Θεέ μου όπως φάνηκε στο 4d....αμνιακό-τραχηλος σούπερ....πλακουντας πρόσθιος επιχείλιος:( ελπίζουμε να ανεβει....κ αναμένουμε....προς το παρόν γιορτάζουμε!!!

με το καλό σε όλα τα κοριτσάκια που αναμένεται να την κανουν αυτές τις μέρες....ειναι εκπληκτική εμπειρία!!!!!

Χαίρομαι βρε Θωκάκι σε σκεφτόμουν από χτες πώς να τα πήγατε μωωωεεεεεε!!! Μπράβο σας έτσι είναι όλα πάνε τέλεια με τα μωρουλάκια μας!!! χαχαχχαχαχα

εφυγε κι αυτό το άγχος και συνεχίζουμε προς την απελευθέρωση!!! Για τον πλακούντα νομίζω είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη οπίσθιο. Τώρα δε ξέρω..εύχομαι όταν θα πάω ο Ελευθεριάδης να μου τα πει πιο αναλυτικά...

Θυμάμαι όταν είχα κάνει τη β επιπέδου δεν μπορούσα να καταλάβω και πολλά από τη τρισδιάστατη φωτο...σα χλαπάτσα ήταν!!!! Μη σ πω ότι φοβήθηκα μη γεννήσω και τερατάκι!!!! αχαχαχχαχααχ

είδες φιλεναδούλα....πάλι εκεί γυρνάμε στις μοναξιές μας....

Εγω έχω το γάμο αύριο κ θα χουμε χαρουλες!!!εσυ τι θα κάνεις;θα εχει λέει τέλειο καιρο.....

ΌΛα να πάνε καλά αύριο να γίνεις νυφούλα να ζήσετε και να ευτυχίσετε!!! Το δώρο σας είναι στη κοιλιτσα σου και με το καλό το καλοκαιράκι θα το έχετε αγκαλίτσα!!! Κι εύχομαι να στε ΠΆΝΤΑ δυνατοί και γεροί να μεγαλώσετε την οικογένεια σας όσοοοοο θέλετε!!! Η καλή ώρα!!!

Κ εγω ψιλοαγχωνομαι αλλα μας εχει λείψει το σπιτάκι μας!!!!τεσπα θα δούμε!!!

Σ ευχαριστω πολυ φιλεναδίτσα μου!!!!!

χαχαχαχαχα εχουμε σπίτι εκεί κ εχουμε πολυ καιρό να πάμε.....δρν έκανα σκι τις καλές μέρες τώρα θα κανω;;;;χαχαχαχαχαχα

θα βολταρετε κ εσείς ε;;;;τέλεια!!!!!ταρτα;;;μμμμμμμ νιαμις νιαμις

Μπορείς να πας άνετα πιστεύω εφόσο πει το οκ και ο ντοκ αρκεί να μην κουράζεσαι εκεί. Το δεύτερο τρίμηνο είναι το πιο ασφαλές τρίμηνο για ταξίδια. Μετά βαραίνουμε πολύ και δεν το συνιστούν οι περισσότεροι γιατροί. Πάντα εξαρτάται την εγκυμοσύνη και τον γιατρό. Στην ΄πρώτη μου εγκυμοσύνη μου χε απαγορεύσει θυμάμαι να πάω Θεσσαλονίκη οποιαδήποτε στιγμή της εγκυμοσύνης μου. υπερβολή το θεωρω αλλά τι να κανουμε...πάντα ακούμε το γιατρό μας!!

Καλημέρα κορίτσια και απο μένα, χρόνια πολλά σε όλες οσες γιορτάζουν αν και πιστευω οτι λογω του μωρού ολες γιορτάζουμε!

Ευχομαι καλοστέριωτοι να είστε!

Εγώ πιστεύω οτι δεν θα έχεις πρόβλημα με το ταξίδι.

Σήμερα έχω την Β επιπέδου! Περιττό να πω ότι σημερα με έχει ταράξει στα κλωτσίδια! Εχω ένα άγχος απίστευτο! Αληθεια βλέπεις το μωράκι όπως περίπου θα γεννηθεί στον υπέρηχο?

Εύχομαι να το απολαύσεις Ράνια μου σήμερα το μωράκι σου!!! Να παίρνουμε κι εμείς σειρά!!! Περιμένουμε τα νέα σου!!!

Φιλάκιααα!!

n3oUp2.png

Γεια σου πιτζαμάκι... Δε συνήλθες ακόμη καλό μου;;;; Εγώ έκανα ξεγυρισμένη φασίνα σήμερα και μ έχει πιάσει τώτα η μέση μου περπατάω σα μπαστούνι!!! Άσε που το μιλρό με τρέλανε στην κλωτσια!!! Χαχα μάλλον μ λεγε μανα κούλαρε!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...