Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεαααααααα

Τι κάνετε κορίτσια μου ;;

Θωκακι καλη επιτυχία σημερα !!!! Έμενα ο πλακουβτας ειναι πρόσθιος

Και συν της άλλης έχω και φυσική κουβερτούλα ( λίπος νομιζω λέγεται )

Αλλα αυτόν τον κατάλαβα πολυ πιο νωρίς . Γύρω στις 18 εβδομάδες

Τον πρώτο είχα αργήσει πολυ οπότε δεν εισαι η μονη μην αγχωμνεσαι !!!

Εγω μόλις ξαναγύρισα πο τον ντοκ ( τα καλα μιας δύσκολης εγκυμοσύνης ειναι αυτα )

Μια χαρά το Μπεμπόνι έφτασε σχεδόν τα 700 γραμμάρια !!

Μιλάμε θεριέψε Χαχα!! Είχε κι το χεράκι του στο στόμα το ψυχακι μου !!!

Και ο τραχηλος μια χαρά τα παει ! Συνεχίζουμε την ακινησία και βλέπουμε !!!

Αυτο ειναι ενα θεμα αλλα τι να κάνω !! Μονο να το παρω απόφαση δεν μου μένει τπτ αλλο !!

Έχουμε ακομα δρόμο μπροστά μας !!!

Σημερα πήγα και το αγοράκι μου σχολειο ! Να δει λίγο τους φίλους του . Το κρατάω μαζι μου να μην μου φέρει κ καμια ίωση ! Τεσπα !!!

Έχετε fb ? αν θέλετε στείλτε μου μυνημΤακι να σας κάνω αντ !!!

εεεεεεεεεεεεεεεεεε... ρε τρελοκομεία πώς την έχετε δει?????? για ηρεμήστε λίγο!!!!!!!!!!!!! Το ξέρω και γω μόνη κάνω δουλειές, ειδικά τώρα που δεν έφερα τη γυναίκα αλλά βάρη όταν έρχεται ο σύζυγος.... ΠΧ για ν απλώσω αυτός μου πάει τη λεκάνη εκεί που θέλω διαφορετικά τα παίρνω ένα ένα από το πλυντήριο!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημερα κορίτσια!

Κι εγώ έχω αυριο την Β επιπέδου και είμαι αρκετα αγχωμένη! Αντε να τον δω να ησυχάσω. Κατα τα άλλα ολα σχετικά καλα! Ειχα κι εγώ λίγο πονο το πρωί. Εκανα μαγκιές βλέπετε, το έπαιζα ανάλαφρο πουλι! Εκατσα και ηρέμησα λίγο και ηρέμησε και ο πόνος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.

Χθες εκανα το β επιπ. Ολα καλα εκτος απο εναν προβληματισμο γιαντη μικρη εκατοσταια θεση που βρισκονται το βραχιονιο κ μηριαιο οστο. Λογικα εξηγειται λογω της δικης διαπλασης-δεν ειμαστε πρωτο μποι- αλλα θα το ξαναδουμε σε καμια δεκαρια μερες να δουμε πως αναπτυσσεται.

Ολα τ αλλα τελεια...

Εχουμε κοριτσακι :))))))))

Καλη επιτυχια στις β επιπ κ προσοχη στις υπολοιπες.

Σας φιλω.

twt6p2.png

Γεια σας κοριτσια.

Χθες εκανα το β επιπ. Ολα καλα εκτος απο εναν προβληματισμο γιαντη μικρη εκατοσταια θεση που βρισκονται το βραχιονιο κ μηριαιο οστο. Λογικα εξηγειται λογω της δικης διαπλασης-δεν ειμαστε πρωτο μποι- αλλα θα το ξαναδουμε σε καμια δεκαρια μερες να δουμε πως αναπτυσσεται.

Ολα τ αλλα τελεια...

Εχουμε κοριτσακι :))))))))

Καλη επιτυχια στις β επιπ κ προσοχη στις υπολοιπες.

Σας φιλω.

Aντε μπράβο, αλλο ένα κοριτσάκι στο αγοροφόρουμ! Αντε να έχουμε καμιά επιλογή κι εμείς οι αγορομάνες!:D

Αντε αυριο θα κάνω και τον δικό μου Β επιπέδου να δούμε!

Ευχομαι να σου πάνε όλα καλα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Rania, ευχαριστω, καλη επιτυχια κ σε σενα :)

Moody, δεν τελειωσε ακομη... αγχωθηκα απιστευτα με τονχθεσινο κ μεχρι ναντο.ξαναδουμε δεν προκειται να ησυχασω... αναλογα με το τι θα δειξει παιζει να κανω επιτοπου αμνιο...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες!!

εφυγε ξημερωματα ο καλος μου για εξωτερικο , κ γω τα μαζεψα κ ηρθα στο πατρικο μου να μεινω! θα λειπει 4 μερες.. το βραδυ θα παρω τα κοριτσια κ θα γιορτασουμε τον βαλεντινο!χαχα!

τι κανετε;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλημέρα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!τι μου κάνετε;Δήμητρα κ μένα θα φύγει σε δυο βδομάδες κ θα πάω γονείς κ εγώ!!!!

κορίτσια ηταν μια μαγική εμπειρία η β΄ επιπεδου.....σήμερα τσιμπιόμασταν με το αντράκι μου για να δούμε αν ειναι αληθεια....κ προς επίρρωση του χάρισε την πρώτη κλωτσιά το μωρούλι μας!!!!!

όλες οι μετρήσεις τελειες...440γρ...ιιιιιιιιιδιος με τον μπαμπά του Θεέ μου όπως φάνηκε στο 4d....αμνιακό-τραχηλος σούπερ....πλακουντας πρόσθιος επιχείλιος:( ελπίζουμε να ανεβει....κ αναμένουμε....προς το παρόν γιορτάζουμε!!!

με το καλό σε όλα τα κοριτσάκια που αναμένεται να την κανουν αυτές τις μέρες....ειναι εκπληκτική εμπειρία!!!!!

bhgdp3.png

καλημέρα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!τι μου κάνετε;Δήμητρα κ μένα θα φύγει σε δυο βδομάδες κ θα πάω γονείς κ εγώ!!!!

κορίτσια ηταν μια μαγική εμπειρία η β΄ επιπεδου.....σήμερα τσιμπιόμασταν με το αντράκι μου για να δούμε αν ειναι αληθεια....κ προς επίρρωση του χάρισε την πρώτη κλωτσιά το μωρούλι μας!!!!!

όλες οι μετρήσεις τελειες...440γρ...ιιιιιιιιιδιος με τον μπαμπά του Θεέ μου όπως φάνηκε στο 4d....αμνιακό-τραχηλος σούπερ....πλακουντας πρόσθιος επιχείλιος:( ελπίζουμε να ανεβει....κ αναμένουμε....προς το παρόν γιορτάζουμε!!!

με το καλό σε όλα τα κοριτσάκια που αναμένεται να την κανουν αυτές τις μέρες....ειναι εκπληκτική εμπειρία!!!!!

χαχα! κ σενα μοιαζει στον μπαμπα του ε;; πφφφ τι καναμε λαθος;;!!!

ο πλακουντας κ μενα ηταν χαμηλα αλλα ανεβηκε τωρα.ξεκουραση κ ολα καλα! δεν ειναι τιποτα το τραγικο!!

και συ πατρικο ε;; βολευει μωρε, εμενα ειναι κ 1,5 χιλιομετρο μακρυα οποτε τι να κανα μπακουρας στο σπιτι!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

χαχα! κ σενα μοιαζει στον μπαμπα του ε;; πφφφ τι καναμε λαθος;;!!!

ο πλακουντας κ μενα ηταν χαμηλα αλλα ανεβηκε τωρα.ξεκουραση κ ολα καλα! δεν ειναι τιποτα το τραγικο!!

και συ πατρικο ε;; βολευει μωρε, εμενα ειναι κ 1,5 χιλιομετρο μακρυα οποτε τι να κανα μπακουρας στο σπιτι!!

έχω υποψία οτι πηρε κάτι κ απο μένα....τα ψηλά άκρα....είπα ο ντοκ οτι εχει ψηλα ποδαρακια.....:) δεν ήμουν τελείως φιλική συμμετοχή.....η κολλητή μου με πείραζε χτες κ μου λέγε: "δεν ήσουν συγκεντρωμένη" χαχαχαχαχα

αχ μακάρι να ανεβεί....κ να μην ξαναδώ αίμα.....μακάρι!!!!!

εμένα ειναι κ οι περισσότερες φίλες μου κοντα στο πατρικό οπότε θα παίξουν τρελά καφεδόνια!!!!!:)

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...