Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι!!!παρεες δεν εχω!!:(ειμαι απο επαρχία και δε μου αρέσει καθόλου η αθηνα!!!

Α ωραία τότε! Αφου δεν έχεις θεμα υγείας!! Σε λίγους μήνες θα έχεις παρέα για τσαρκες!!!! :P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας συνεγκυούλες μου!! πως είστε? τα μπεμπάκια σας?? εμείς συνεχίζουμε το βάψιμο κι ελπίζω να τελειώσουμε σε 1-2 μέρες γιατί με "κουράζει" αυτή η ακαταστασία κι εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να κάνω πράγματα να βοηθήσω :rolleyes: τα μπεμπάκια μου ήταν πολύ ήσυχα κ χθες κ σήμερα..ελπίζω να είναι καλά κι απλά να κοιμούνται!! εγώ όταν θέλω να τα "ξυπνήσω" πίνω καφεδάκι :D γιατί τα γλυκά δεν μας "πιάνουν"!!

Κοριτσακια μου απο ποτε λέτε να ξεκινήσετε τα ψώνια για τα μπεμπακια σας;;;; :P

ξεκινήσαμε!! :D:D:D

Κοριτσάκια, να ρωτήσω και κατι ευχάριστο. Ονοματακια εχετε βρει? Εδώ πρεπει να δωσουμε το όνομα με το που γεννηθει

εμείς αφού είναι 2 αγόρια είπαμε να βγάλουμε τους 2 παππούδες..Κωνσταντίνος κ Γιώργος! Συνηθισμένα βέβαια αλλά οκ..

αλλά γι'αρχή μ'αρέσει το μπέμπης :D:D

lZDVp3.png

Που εισαι βρε διδυμομανουλα;;;;και εμείς Κωνσταντίνα λέμε να βγάλουμε τη μπεμπα!

αχ που να 'μαι βρε κοριτσάκι μου!!! το μπάχαλο γίνεται εδώ!! ουφ να τελειώσουμε να ησυχάσω!! αλλά τι να κάνουμε έπρεπε να γίνει κι αυτό!! το πρωί βέβαια ήμουν για καφεδάκι να μην λέω κ ψέμματα :D

α θα είμαστε κ συνονόματοι λοιπόν!!

lZDVp3.png

Καλημέρα συνεγκυούλες μου!!!!τι πάθαμε αυτή τη βδομάδα ολες ρε φίλες;ποιος μας ματιασε;;;;

Εγω είμαι πολυ καλύτερα....κ σήμερα έχω την β επιπεδου κ έχω παρα πολυ άγχος!!!!ελπιζω-εύχομαι-προσεύχομαι να ειναι όλα καλα με το μωρούλι μου!!!!

κορίτσια εχει άλλη απο εσάς πρόσθιο πλακουντα;;;αν ναι,ποτε ενοιωσε τις κλωτσιες του νινιού;;;

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα συνεγκυούλες μου!!!!τι πάθαμε αυτή τη βδομάδα ολες ρε φίλες;ποιος μας ματιασε;;;;

Εγω είμαι πολυ καλύτερα....κ σήμερα έχω την β επιπεδου κ έχω παρα πολυ άγχος!!!!ελπιζω-εύχομαι-προσεύχομαι να ειναι όλα καλα με το μωρούλι μου!!!!

κορίτσια εχει άλλη απο εσάς πρόσθιο πλακουντα;;;αν ναι,ποτε ενοιωσε τις κλωτσιες του νινιού;;;

Καλημέρα κοπέλα μου!!!καλη επιτυχία για σημερα!περιμενουμε νεα σου!!!!!

LJqDp3.png

thokos... ο πρόσθιοσ πλακούντας επειδή όπως το λέει και η λέξη είναι μπροστά απορροφά τις κινήσεις του νινιού και συ δεν τις πολυκαταλαβαίνεις.. είναι σα να χεις στην κοιλιά σου πρώτα μια κουβερτούλα και μετά τ νινί...όταν δυναμώσει λίγο ακόμη ο μικρός θα το καταλαβαίνεις για τα καλά... εμένα είναι οπίσθιος και αυτό είναι θεματάκι στην περίπτωσή μου αλλά καταλαβαίνω το μωρό πολύ καλύτερα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλημερα κοριτσια!

και μενα ο μπεμπης μου ησυχος ειναι. θα πρεπει λιγο να ζουληξω τη κοιλια μου για να παρει μπρος! φανταζομαι πως ακομα εχει χωρο , επειδη ειναι μικρο, γι αυτο δε το νιωθω τοσο πολυ! απ την αλλη ευχομαι να ειναι κ ησυχο μωρακι!

εμεις θα το βγαλουμε βασιλη , το ονομα του πεθερου μου

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημέρα κοπέλα μου!!!καλη επιτυχία για σημερα!περιμενουμε νεα σου!!!!!

σ ευχαριστω πολυ μπεμπουλάκι μου!!!σημερα τις χρειάζομαι τις ευχούλες σας πολυ!!!!!

thokos... ο πρόσθιοσ πλακούντας επειδή όπως το λέει και η λέξη είναι μπροστά απορροφά τις κινήσεις του νινιού και συ δεν τις πολυκαταλαβαίνεις.. είναι σα να χεις στην κοιλιά σου πρώτα μια κουβερτούλα και μετά τ νινί...όταν δυναμώσει λίγο ακόμη ο μικρός θα το καταλαβαίνεις για τα καλά... εμένα είναι οπίσθιος και αυτό είναι θεματάκι στην περίπτωσή μου αλλά καταλαβαίνω το μωρό πολύ καλύτερα!

Λογικό φιλεναδίτσα μου....αλλα ανυπομονω....ειδικά τώρα.....εσένα γιατι σου δημιουργεί θέμα ο οπίσθιος;αμάν του πια....πολυ μυστήριος ειναι αυτός ο πλακουντας.....φίλη τα χρειαστηκα....στο είπα;;;;πφφφφφ το μικράκι μου το αγαπω τόσο πολυ που τρελαίνομαι σε οποιαδήποτε κακή σκέψη....γι αυτο τη στέλνω μακρια αμέσως.....όλα θα πάνε καλα.....:-(

bhgdp3.png

λογικό δεν είναι να είσαι αγχωμένη ρε κοριτσάκι? αιματάκι είδες λίγο είναι? αλλά είπαμε τέλος καλό όλα καλά ξεκουράσου και θα δεις δεν θα ξανάρθει αίμα καθόλου!!!!!!! Είναι θέμα γιατί δεν ξέρουμε αν έχει φυτευτεί σωστά και λόγω και του παρελθόντος είναι λίγο άγχος... δεν πειράζει όμως... θα πάνε όλα καλά το πιστεύω!!! είπαμε αυτή η χρονιά είναι των μωρών μας!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...