Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Βρε κοριτσάκια μου,τι πάθαμε ολες με τα ροζ,τα καφέ και τα κρυολογήματα;;;;και εγω ειμαι χάλια.εχω βήχα και βουλωμενη μύτη.μαυρα χάλια!!!περαστικα σε ολες μας και μπόλικη ξεκούραση!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασάκι δεν είσαι η μόνη.....χθες μπήκα στο νοσοκομείο κ με κράτησαν λόγω αίματος....καλύτερα που πήγα γιατι το είδα το μωρούλι τρεις φορές....όλα καλα τώρα....είμαι σπίτι .... Μάλλον έγινε κάποια μικρή αποκόλληση αλλα δεν φαινόταν πια....κορίτσια οχι βάρη....οχι σκυψιματα....νοιώθουμε δυνατές...αλλα δεν ειναι αστείο.....

περαστικα μας κ καλη μας επιτυχία αυτή τη βδομάδα με τις εξετάσεις β επιπεδου!!!τουλαχιστον στο μαιευτήριο μου του έκαναν πολλές μετρήσεις κ ηρεμησα που ειναι καλα!!!

Ρε Θωκάκι... Όλη μέρα σε σκέφτομαι.... Όλα πήγαν καλά κοριτσάκι μου τώρα είπαμε ξάπλα ναι;;;;;; Να μη μου στενοχωριέσαι ειδες το νινί είναι καλά!!!!!

Περαστικά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ρε Θωκάκι... Όλη μέρα σε σκέφτομαι.... Όλα πήγαν καλά κοριτσάκι μου τώρα είπαμε ξάπλα ναι;;;;;; Να μη μου στενοχωριέσαι ειδες το νινί είναι καλά!!!!!

Περαστικά σε όλα τα κοριτσάκια!!!!!!!

Σ ευχαριστω πολυ φιλεναδούλα μου!!!!τωρα έκανα ενα ντουζάκι κ ξαναξάπλωσα.....δεν έχω δει τπτ στο εσωρουχάκι απο νωρίς το πρωι....μακάρι να μην βγάλω άλλο αίμα-καφέ-ροζ....προσεύχομαι....δεν μου έδωσε ουτρο....ίσως επειδη είχε ήδη σταματήσει....πω πω ρε φιλενάδα σαν κακό ονειρο που δεν το έζησα στα αλήθεια....θυμήθηκα τα παλιά.....αλλα το μωράκι μου ειναι καλα κ δυνατο κ είμαι αισιόδοξη!!!!

είμαι μπλε σήμερα.......

bhgdp3.png

Ελααααα ποια παλιά;;;; Δεν υπάρχουν άσχημα παλιά είπαμε τα μωρά μας είναι εδώ δυνατά και γερά και σε 4 μήνες θα τα χουμε αγκαλίτσα!!!! Έφυγε το αίμα είδες!;;;;; Πάει ένα άσχημο όνειρο και τελείωσε... Ίσως κουράστηκες ίσως σήκωσες κ λίγο βάρος ε;;;; Άτιμο πήρες αέρα και μας τρόμαξες!!!!!! Όλα καλά!!!!! Την Πέμπτη θα ξαναπάς ε;;;; Τότε θα δεις ότι όλα είναι τέλεια και πάει κ αυτό!!!!!!! Άντε κοριτσάκι.....

Και γω έχω β τη δευτέρα άντε να κάνεις εσύ την καλή αρχή να ακολουθήσουμε κι εμείς!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ελααααα ποια παλιά;;;; Δεν υπάρχουν άσχημα παλιά είπαμε τα μωρά μας είναι εδώ δυνατά και γερά και σε 4 μήνες θα τα χουμε αγκαλίτσα!!!! Έφυγε το αίμα είδες!;;;;; Πάει ένα άσχημο όνειρο και τελείωσε... Ίσως κουράστηκες ίσως σήκωσες κ λίγο βάρος ε;;;; Άτιμο πήρες αέρα και μας τρόμαξες!!!!!! Όλα καλά!!!!! Την Πέμπτη θα ξαναπάς ε;;;; Τότε θα δεις ότι όλα είναι τέλεια και πάει κ αυτό!!!!!!! Άντε κοριτσάκι.....

Και γω έχω β τη δευτέρα άντε να κάνεις εσύ την καλή αρχή να ακολουθήσουμε κι εμείς!!!!!

δυστυχώς έβγαλα πάλι αίμα.....φυσιολογικό λέει ο ντοκ κ θα το βλέπω που κ που να συμφιλιωθω.....:( :( :(

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια...Με ανησυχήσατε σήμερα με τα νέα σας...Μου ξυπνήσατε άσχημες μνήμες...Ψυχραιμία, ηρεμία και ξεκούραση κούκλες...Θα περάσουν τα προβληματάκια..Θα περάσει ο καιρός και όλα θα πάνε καλά..Σας μιλώ εγώ η απαισιόδοξη...Φιλιά σε όλες και υπομονή

x4uqp3.png

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια! πιστευω να εισαστε ολες σας καλα! εμεις σημερα πηγαμε στη γιατρο μας να δουμε το μπεμπακι μας αλλα δεν μας εκανε τι χαρη να μας διξει αν ειναι αγορακι καθαρα..οποτε παλι σε αγωνια μας εχει αφησει.στην β'επιπεδου μας ειπε οτι θα φανει καθαρα το φυλλο. τελικα 1/3 εχουμε β'επιπεδου.μεχρι στιγμης ειναι 242γρ. και 115 παλμοι...μηπως ειναι λιγη η παλμοι του? πανω στο αγχος μου δεν ρωτισα και τι γιατρο.ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες τις εγκυουλες!!!

3Xump2.png

καλημερα σε ολες!!

τι κανετε οι υπολοιπες;; εγω ξυπνησα κ αραζω λιγο πριν ξεκινησω φασινα...

ρε κοριτσια νομιζω οτι εχω πρηστει πολυ. νιωθω τεραστια... εχει μεγαλωσει κ το στηθος μου τοσο πολυ... εχω κανει μαγουλακια μπρατσακια κωλαρακι.... τι να πω,,,, δε λεω, μωρο θα γεννησω , αλλα δε μαρεσω κ πολυ. μονο εγω ειμαι η στριγγλα;;;;

Να ζήσετε κορίτσι μου κ με το καλο το νινί σας!!

μπα δεν είσαι η μόνη...κι εγώ νιώθω έτσι ώρες ώρες...

Καλημέρα, ξύπνησα αρρωστούλα όπως το περίμενα και δεν θα παω για δουλεια σήμερα. Παω να πλακωθώ στις πορτοκαλαδες, το τσαί του βουνου και το μελι. Κανενα αλλο γιατροσοφι για το κρυολόγημα?

Μόλις ξύπνησα ένιωσα το μπέμπη τόσο ξεκάθαρα όσο ποτε. Οχι κλωτσια αλλά αλλαγή θέσης νομίζω. Είναι μαγική αυτή η αίσθηση!

περαστικά κορίτσι μου!!! είδες που το μπεμπάκι σου σε "χαιρέτισε"? :D

καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!! zottepyjama περαστικά σου.... πορτοκαλαδίτσες ξεκούραση και ξάπλα!! να προσέχετε σέρνονται διάφορα και είμαστε ευαισθητούλες!!!!! Σήμερα με πήρε ο ντοκ... β επιπέδου Δευτέρα 17/2 ώρα 10:00.... ωχ.....

με το καλό!! καλά αποτελέσματα!!!

Καλησπέρα κοριτσακια! Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!! αδυνατον να σασ διαβασω! ειναι παρα πολλα!!! Έχω εξαφανιστεί και ε,φαντάζομαι σαν το φάντασμα! Έχω κουραστεί με την εγκυμοσύνη ψυχολογικά! Πάλι θέματα έχω! Το Σάββατο πρωι είχα καφε ροζ βλενες. Και απο τότε καφε που κ που. Είμαι ξαπλα όσο μπορω αλλα το τι άγχος έχω δε λέγεται. Η γιατρός μου λέει το καφε δεν ειναι ανησυχητικό μόνο ξεκούραση τίποτα αλλο. Φφφ σκέτο αι μήπως πάω σήμερα

περαστικά κοπέλα μου!! κάνε ό,τι σου πει η γιατρός σου κ όλα θα πάνε καλά!!

Αναστασάκι δεν είσαι η μόνη.....χθες μπήκα στο νοσοκομείο κ με κράτησαν λόγω αίματος....καλύτερα που πήγα γιατι το είδα το μωρούλι τρεις φορές....όλα καλα τώρα....είμαι σπίτι .... Μάλλον έγινε κάποια μικρή αποκόλληση αλλα δεν φαινόταν πια....κορίτσια οχι βάρη....οχι σκυψιματα....νοιώθουμε δυνατές...αλλα δεν ειναι αστείο.....

περαστικα μας κ καλη μας επιτυχία αυτή τη βδομάδα με τις εξετάσεις β επιπεδου!!!τουλαχιστον στο μαιευτήριο μου του έκαναν πολλές μετρήσεις κ ηρεμησα που ειναι καλα!!!

περαστικά κι αγύριστα Θωκάκι!!! μην στεναχωριέσαι!! όσο αγχωνόμαστε χειρότερα είναι!!όλα καλάθα πάνε!!

Βρε κοριτσάκια μου,τι πάθαμε ολες με τα ροζ,τα καφέ και τα κρυολογήματα;;;;και εγω ειμαι χάλια.εχω βήχα και βουλωμενη μύτη.μαυρα χάλια!!!περαστικα σε ολες μας και μπόλικη ξεκούραση!

περαστικά κι εσενα κοριτσάκι μου!!! καλέ όντως τι πάθατε όλες!!

καλησπερα και απο εμενα κοριτσια! πιστευω να εισαστε ολες σας καλα! εμεις σημερα πηγαμε στη γιατρο μας να δουμε το μπεμπακι μας αλλα δεν μας εκανε τι χαρη να μας διξει αν ειναι αγορακι καθαρα..οποτε παλι σε αγωνια μας εχει αφησει.στην β'επιπεδου μας ειπε οτι θα φανει καθαρα το φυλλο. τελικα 1/3 εχουμε β'επιπεδου.μεχρι στιγμης ειναι 242γρ. και 115 παλμοι...μηπως ειναι λιγη η παλμοι του? πανω στο αγχος μου δεν ρωτισα και τι γιατρο.ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες τις εγκυουλες!!!

με το καλό η Β' επιπ.!! καλέ μην κοιτάς παλμούς!! όσο μεγαλώνουν τα μπεμπε μειώνονται οι παλμοί τους! μην τα ψάχνετε τόσο βρε κορίτσια, αν ήταν κάτι κακό θα σας το έλεγαν οι γιατροί σας!! εγώ πλέον δεν τον ρωτάω καν πόσους παλμούς έχουν τα μωρά!!

εμείς κορίτσια ξεκινήσαμε το βάψιμο κι έτσι γίνεται χαμός εδώ κ δεν προλαβαίνω να μπαίνω κ πολύ!!

φιλια σε όλες!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

Τι εγινε βρε παιδια; αναδρομο εχουμε; thokos k anastasaki να προσεχετε πολυ κ να κηνναγχωνεστε. Σας παιδευουν αλλα ολα θα πανε καλα :-)

Zottepijama k mpempoulaki περαστικουλια :-) προσοχη κ εσεις να σας περασει γρηγορα :-) οσο για το εμβολιο εγω λεω να το κανεις πιζαμουλα :-)

Myheart. Καλη δυναμη με το βαψιμο.

Moody αντε κοντα ειναι κ ο β επιπεδου :-)

Ξερω οτι ηθελα να σχολιασω κ τα γραφομενα απο τις αλλες κοπελες αλλα με το κινητο δε μπορω να δω τα ποστς οσο γραφω... η μνημη μου με προδιδει, συγνωμη...

Εγω αυριο εχω β επιπεδου.... για να δουμε τι θα δουμε... ευχες δεκτες...σας φιλω...

twt6p2.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Τι εγινε βρε παιδια; αναδρομο εχουμε; thokos k anastasaki να προσεχετε πολυ κ να κηνναγχωνεστε. Σας παιδευουν αλλα ολα θα πανε καλα :-)

Zottepijama k mpempoulaki περαστικουλια :-) προσοχη κ εσεις να σας περασει γρηγορα :-) οσο για το εμβολιο εγω λεω να το κανεις πιζαμουλα :-)

Myheart. Καλη δυναμη με το βαψιμο.

Moody αντε κοντα ειναι κ ο β επιπεδου :-)

Ξερω οτι ηθελα να σχολιασω κ τα γραφομενα απο τις αλλες κοπελες αλλα με το κινητο δε μπορω να δω τα ποστς οσο γραφω... η μνημη μου με προδιδει, συγνωμη...

Εγω αυριο εχω β επιπεδου.... για να δουμε τι θα δουμε... ευχες δεκτες...σας φιλω...

Καλη επιτυχία για αυριο.....!!!!!!!!

LJqDp3.png

Αίμα είδες η βλενη;; Εγώ βλενη αλλά όχι κόκκινο ! Αχ αυτά τα σκυψιματα προσπαθώ να τα αποφεύγω αλλά με ένα διχρονο πολύ δύσκολα!! Ελπίζω όλα να σου πανε καλα! Κ με το καλό η β επιπέδου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστώ πολυ κορίτσια! Σήμερα ήταν να πάω χωρίς ραντεβού αλλά είχε παρά πολυ κόσμο μου είπε η κοπέλα κ θα έπιανε 10 το βράδυ κ έπρεπε να Κοίμησω τον μικρό μου! Μεθαύριο έχω ραντεβού ελπίζω να μην δω τίποτα μέχρι τότε! Η ζουζουνα μου δίνει συχνά παρόν ωστόσο κ χαίρομαι πολύ !! :)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...