Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια! Καλη εβδομαδα να χουμε! Υπεροχη ηλιολουστη μερα η σημερινη!

Α

Εξαφανιζεστε για μερες κ.μετα κανετς ντου απο παντου κ δε μπορω να σας παρω σειρα απο το κινητο..

Dimitra να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα ευτυχισμενοι κ με το καλο το μωρακι σας. Μεγαλη ανακουφιση που ειναι ολα καλα!! Μπραβο, χαρηκα :)

Mpempoulitsa μη χαιρεσε ακομη... μπορει να υπαρχει ανταγωνισμος.. θα ξερουμε.την τεταρτη :P

Moody, ειναι τελειο το πλεξιμο... κι εγω σημερα πηγα κ πηρα νημα να κανω καλοκαιρινη κιυβερτουλα με το βελονακι... θα απασχολουμαι κ δε θα τρελαινομαι ολη μερα στο ι τερνετ να διαβαζω ολα τα πιθανα σεναρια για την εκβαση της εγκυμοσυνης... πρεπει να περιορισω το αγχος μου..

Thokos ηταν να μην αρχισει το νινι ε;

Δε θυμαμαι πια ειπε οτι μαλλον αλλαζει θεαη γιατι σκληραινει η κοιλια... κι εγω το νιωθω αυτο κι αναρρωτιομουν αν ειναι το μωρο η καμια συσπαση (καπου το διαβασα, το αγχος που λεγαμε παραπανω...). Αν κι εμενα πιο πολυ για το μωρο μου κανει :)

twt6p2.png

Α

Εξαφανιζεστε για μερες κ.μετα κανετς ντου απο παντου κ δε μπορω να σας παρω σειρα απο το κινητο..

Dimitra να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα ευτυχισμενοι κ με το καλο το μωρακι σας. Μεγαλη ανακουφιση που ειναι ολα καλα!! Μπραβο, χαρηκα :)

Mpempoulitsa μη χαιρεσε ακομη... μπορει να υπαρχει ανταγωνισμος.. θα ξερουμε.την τεταρτη :P

Moody, ειναι τελειο το πλεξιμο... κι εγω σημερα πηγα κ πηρα νημα να κανω καλοκαιρινη κιυβερτουλα με το βελονακι... θα απασχολουμαι κ δε θα τρελαινομαι ολη μερα στο ι τερνετ να διαβαζω ολα τα πιθανα σεναρια για την εκβαση της εγκυμοσυνης... πρεπει να περιορισω το αγχος μου..

Δε θυμαμαι πια ειπε οτι μαλλον αλλαζει θεαη γιατι σκληραινει η κοιλια... κι εγω το νιωθω αυτο κι αναρρωτιομουν αν ειναι το μωρο η καμια συσπαση (καπου το διαβασα, το αγχος που λεγαμε παραπανω...). Αν κι εμενα πιο πολυ για το μωρο μου κανει :)

Δε σου εχει πει κάν πιθανότητες για το φύλο;σε 2 μέρες θα μάθεις με σιγουριά!καλε τι ανταγωνισμός.....;;;εχει ενα σωρό γαμπρούς εδω μεσα!!!!;)

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Α

ευχαριστω πολυ!!

και μενα σκληραινει που κ που η κοιλια μου. τη νιωθω σφιχτη πολυ κ οταν την πιανω ειναι οντως πετρα. κραταει για λιγα δευτερολεπτα αυτο.

πηρα τη γιατρο μου κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!

Είχα το απόγευμα β επιπέδου, τώρα γυρίσαμε σπίτι.

Είδαμε το μπέμπη μας σε πολλές πόζες, απλωνε χεράκια και μας χαιρετουσε! Είδαμε και μουτράκι και όλα καλά! 507 γραμμαρια είναι ο μπομπιρας.

Έχει πολύ χώρο ακόμη και κάνει τούμπες!

Τι άλλο, θα θυμηθώ κι αλλα αυριο και θα σας πω, είμαι λίγο κουρασμένη και νομίζω πως αρρωσταίνω, οποτε καλύτερα να ξεκουραστώ.

Η γιατρος εκτός από την καμπύλη ζαχάρου, μου είπε να κάνω επίσης εμβόλιο για τον κοκκύτη, και εγώ και ο καλός μου και όσοι κοντινοί θα έρθουν σε επαφή με το μωρό. Σας έχουν πει κατι τέτοιο? Ο καλός μου είναι κατά των εμβολίων γενικά αλλά εγώ θέλω να το κάνω αφού έτσι λεει η γιατρός. Τι γνώμη έχετε?

Dimitra00 να ζήσετε!! Και μπράβο για το μωράκι σου, όλα καλα!!

Thokos, δεν έχεις τοξόπλασμα καλή μου, δεν είμαι η μόνη τρελλή εδω μέσα ε?

moody, εγώ επλεκα πολύ πριν αλλά τώρα με τη δουλειά δεν προλαβαινω, αλλά θέλω να αρχίσω πάλι, να πλέξω κάτι για το μπέμπη. Είδες τι αγχολυτικο που είναι?

Φιλάκια σε όλες τις μπαλονοκοιλίτσες, θα σας πω περισσοτερα αύριο!

KJO7p2.png

καλημερα σε ολες!!

zottepyjama ευχαριστω!! και συ ειδα ολα καλα ε; αντε ωραια!!!! ανακουφιζομαστε ολες σιγα σιγα!!! για το εμβολιο που λες, δε το χω ξανακουσει! αλλα εαν στο πε ο γιατρος σου, καντο..

τι κανετε οι υπολοιπες;; εγω ξυπνησα κ αραζω λιγο πριν ξεκινησω φασινα...

ρε κοριτσια νομιζω οτι εχω πρηστει πολυ. νιωθω τεραστια... εχει μεγαλωσει κ το στηθος μου τοσο πολυ... εχω κανει μαγουλακια μπρατσακια κωλαρακι.... τι να πω,,,, δε λεω, μωρο θα γεννησω , αλλα δε μαρεσω κ πολυ. μονο εγω ειμαι η στριγγλα;;;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημέρα, ξύπνησα αρρωστούλα όπως το περίμενα και δεν θα παω για δουλεια σήμερα. Παω να πλακωθώ στις πορτοκαλαδες, το τσαί του βουνου και το μελι. Κανενα αλλο γιατροσοφι για το κρυολόγημα?

Μόλις ξύπνησα ένιωσα το μπέμπη τόσο ξεκάθαρα όσο ποτε. Οχι κλωτσια αλλά αλλαγή θέσης νομίζω. Είναι μαγική αυτή η αίσθηση!

KJO7p2.png

καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!! zottepyjama περαστικά σου.... πορτοκαλαδίτσες ξεκούραση και ξάπλα!! να προσέχετε σέρνονται διάφορα και είμαστε ευαισθητούλες!!!!! Σήμερα με πήρε ο ντοκ... β επιπέδου Δευτέρα 17/2 ώρα 10:00.... ωχ.....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!! zottepyjama περαστικά σου.... πορτοκαλαδίτσες ξεκούραση και ξάπλα!! να προσέχετε σέρνονται διάφορα και είμαστε ευαισθητούλες!!!!! Σήμερα με πήρε ο ντοκ... β επιπέδου Δευτέρα 17/2 ώρα 10:00.... ωχ.....

μια χαρα θα πανε ολα!! δευτερα κ 10 το πρωι ειναι γουρλιδικο ραντεβου!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

αντε με το καλό!!

KJO7p2.png

Καλησπέρα κοριτσακια! Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!! αδυνατον να σασ διαβασω! ειναι παρα πολλα!!! Έχω εξαφανιστεί και ε,φαντάζομαι σαν το φάντασμα! Έχω κουραστεί με την εγκυμοσύνη ψυχολογικά! Πάλι θέματα έχω! Το Σάββατο πρωι είχα καφε ροζ βλενες. Και απο τότε καφε που κ που. Είμαι ξαπλα όσο μπορω αλλα το τι άγχος έχω δε λέγεται. Η γιατρός μου λέει το καφε δεν ειναι ανησυχητικό μόνο ξεκούραση τίποτα αλλο. Φφφ σκέτο αι μήπως πάω σήμερα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κοριτσακια! Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!! αδυνατον να σασ διαβασω! ειναι παρα πολλα!!! Έχω εξαφανιστεί και ε,φαντάζομαι σαν το φάντασμα! Έχω κουραστεί με την εγκυμοσύνη ψυχολογικά! Πάλι θέματα έχω! Το Σάββατο πρωι είχα καφε ροζ βλενες. Και απο τότε καφε που κ που. Είμαι ξαπλα όσο μπορω αλλα το τι άγχος έχω δε λέγεται. Η γιατρός μου λέει το καφε δεν ειναι ανησυχητικό μόνο ξεκούραση τίποτα αλλο. Φφφ σκέτο αι μήπως πάω σήμερα

Αναστασάκι δεν είσαι η μόνη.....χθες μπήκα στο νοσοκομείο κ με κράτησαν λόγω αίματος....καλύτερα που πήγα γιατι το είδα το μωρούλι τρεις φορές....όλα καλα τώρα....είμαι σπίτι .... Μάλλον έγινε κάποια μικρή αποκόλληση αλλα δεν φαινόταν πια....κορίτσια οχι βάρη....οχι σκυψιματα....νοιώθουμε δυνατές...αλλα δεν ειναι αστείο.....

περαστικα μας κ καλη μας επιτυχία αυτή τη βδομάδα με τις εξετάσεις β επιπεδου!!!τουλαχιστον στο μαιευτήριο μου του έκαναν πολλές μετρήσεις κ ηρεμησα που ειναι καλα!!!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...