Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε:!!!!!! τι υπέροχος καιρός!!!!! όταν αρχίζει έτσι η εβδομάδα όλα καλά θα πάνε ναι??????????????

zottepyjama αγαπημένη μου μου τρελαίνεσαι.... βάρος το μωρό σου θα πάρει όπως και να χει ανεξάρτητα με το αν παίρνεις εσύ η όχι.. εγώ πχ χάνω βάρος και αυτό έχει πάρει κανονικά.. Μετά τον 7ο θα πρέπει να σε ανησυχεί αυτό.. ακόμη είναι νωρίς!!!!!!!!

dimitra00 κοριτσάκι θα πάνε όλα σούπερ σήμερα θα δείτε το νινί σας και θα είναι όλα περίφημα!!!!!!! Να μας πεις τα νέα σου!!!!!

Κοριτσάκια η μέσα μου και μένα μ έχει τρελάνει πσκ... ειδικά Σάββατο περπατούσα σα σπασμένο αλλά φταίει μάλλον που έκανα δουλειές και κουράστηκα! Χτες που ηρέμησα δεν πονούσα!!!!!!!! Το μπεμπάκι μου δίνει σήμα κάθε μέρα άλλοτε πιο έντονα άλλοτε πιο χαλαρά... έχει πολύ πλάκα!!!!!!!!! Ευτυχώς με ηρεμεί πολύ αυτό αν και μέχρι να το καταλάβω μέσα στη μέρα με πιάνει η τρέλα!!!

Το σκ έμαθα να πλέκω με βελόνες!!!!!!!!! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! ενθουσιάστηκα πολύ!!!! Εντάξει ακόμη κάνω λάθη αλλά έχω πιάσει το νόημα!!!!!!!! Είναι πολύ αγχολυτικό και με βοηθά να μη χαζεύω όλη την ώρα μπροστά στο laptop και την τηλεόραση!!!! Ελπίζω να καταφέρω να φτιάξω κάτι για το μπεμπάκι!!!!!

thokos μου... τι λες βρε νουμερίτσα!!! τίποτα δεν έπαθε ο παίδαρος είναι μια χαρά!!!!! δεν κάνεις εξετάσεις μήνα παρά μήνα γι αυτά???? μην αγχώνεσαι!!!!! Τώρα που άρχισες και να το νιώθεις όλα σούπερ!!!!! Να δεις που την Πέμπτη θα τον δεις και θα τα ξεχάσεις όλα!!!!!Τελείωσες με την κατασκευή?????????/

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κορίτσια και απο μένα.

Και η δική μου μέση με σφάζει μετά το μεσημέρι που σχολάω ή ανκάνω δουλειές στοσπίτι. Προχθές ξύπνησα τουλάχιστον 4-5 φορές από τον πόνο στην μέση συν όσες φορές σηκώνομαι για να πάω τουαλέτα! Χαχαχαχα! τουλάχιστον είναι όλα για καλό σκοπό.

Ωραίο το πλέξιμο. Είχα δοκιμάσει κι εγώ πριν καναδυο χρόνια αλλά το σταμάτησα γιατί θολώνανε τα μάτια μου! Περνάει πολύ ευχάριστα ο χρόνος και είναι φοβερό αγχολυτικό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε:!!!!!! τι υπέροχος καιρός!!!!! όταν αρχίζει έτσι η εβδομάδα όλα καλά θα πάνε ναι??????????????

zottepyjama αγαπημένη μου μου τρελαίνεσαι.... βάρος το μωρό σου θα πάρει όπως και να χει ανεξάρτητα με το αν παίρνεις εσύ η όχι.. εγώ πχ χάνω βάρος και αυτό έχει πάρει κανονικά.. Μετά τον 7ο θα πρέπει να σε ανησυχεί αυτό.. ακόμη είναι νωρίς!!!!!!!!

dimitra00 κοριτσάκι θα πάνε όλα σούπερ σήμερα θα δείτε το νινί σας και θα είναι όλα περίφημα!!!!!!! Να μας πεις τα νέα σου!!!!!

Κοριτσάκια η μέσα μου και μένα μ έχει τρελάνει πσκ... ειδικά Σάββατο περπατούσα σα σπασμένο αλλά φταίει μάλλον που έκανα δουλειές και κουράστηκα! Χτες που ηρέμησα δεν πονούσα!!!!!!!! Το μπεμπάκι μου δίνει σήμα κάθε μέρα άλλοτε πιο έντονα άλλοτε πιο χαλαρά... έχει πολύ πλάκα!!!!!!!!! Ευτυχώς με ηρεμεί πολύ αυτό αν και μέχρι να το καταλάβω μέσα στη μέρα με πιάνει η τρέλα!!!

Το σκ έμαθα να πλέκω με βελόνες!!!!!!!!! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! ενθουσιάστηκα πολύ!!!! Εντάξει ακόμη κάνω λάθη αλλά έχω πιάσει το νόημα!!!!!!!! Είναι πολύ αγχολυτικό και με βοηθά να μη χαζεύω όλη την ώρα μπροστά στο laptop και την τηλεόραση!!!! Ελπίζω να καταφέρω να φτιάξω κάτι για το μπεμπάκι!!!!!

thokos μου... τι λες βρε νουμερίτσα!!! τίποτα δεν έπαθε ο παίδαρος είναι μια χαρά!!!!! δεν κάνεις εξετάσεις μήνα παρά μήνα γι αυτά???? μην αγχώνεσαι!!!!! Τώρα που άρχισες και να το νιώθεις όλα σούπερ!!!!! Να δεις που την Πέμπτη θα τον δεις και θα τα ξεχάσεις όλα!!!!!Τελείωσες με την κατασκευή?????????/

τον άλλο μήνα έχω εξετάσεις γι αυτά πάλι ρε φιλενάδα..................αν λέω αν (ξουτ ξουτ ξουτ) έχω κολλήσει διορθώνεται; σε αυτό το μήνα που είμαστε δεν είναι τόσο επιβλαβές όσο το πρώτο τρίμηνο; ναι, ρε μουντάκι αγχώθηκα λίγο!!!θα το ξεχάσω όμως την Πέμπτη που θα το δω κι ελπίζω να μου είναι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεκίνησες πλεξιματάκι;;;;;;;;;;;;ουάουυυυυυυυυυυυυυ ζηλεύω!!!!θα φτιάξεις καλτσάκια και τέτοια;;;;;;;;;;;;αχ τρελαίνομαι γι αυτά!!!!μπράβο φιλενάδα!!δεν χρειάζεται να είναι τέλειο!αρκεί που το φτιάχνεις με τα χεράκια σου!!!!!:D:D

εγώ δεν την τελείωσα ακόμη γιατί θέλω να πάω να πάρω μαλλί πλεξίματος γαλάζιο και σκοινί και ακόμη δεν αξιώθηκα................ελπίζω μέσα στη βδομάδα να γίνει και αυτό.................

Kαλημέρα κορίτσια και απο μένα.

Και η δική μου μέση με σφάζει μετά το μεσημέρι που σχολάω ή ανκάνω δουλειές στοσπίτι. Προχθές ξύπνησα τουλάχιστον 4-5 φορές από τον πόνο στην μέση συν όσες φορές σηκώνομαι για να πάω τουαλέτα! Χαχαχαχα! τουλάχιστον είναι όλα για καλό σκοπό.

Ωραίο το πλέξιμο. Είχα δοκιμάσει κι εγώ πριν καναδυο χρόνια αλλά το σταμάτησα γιατί θολώνανε τα μάτια μου! Περνάει πολύ ευχάριστα ο χρόνος και είναι φοβερό αγχολυτικό!

και μένα πονάει η μέση μου κορίτσια.....................ειδικά όταν σηκώνομαι για τουαλέτα το βράδυ υποφέρω...............αλλά οκ!!όπως είπες............να είναι καλά τα θαυματάκια μας!!!!!

bhgdp3.png

κοριτσια καλημερα!

γυρισαμε! ολα καλα!! ειδαμε τον μπεμπη μας... ηταν αραχτος με τα ποδια στο κεφαλι!

ειναι 480 γραμμαρια κ νομιζω οτι μοιαζει στον μπαμπα του!!

εφυγε ενα βαρος !

εσεις ειστε καλα;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

κοριτσια καλημερα!

γυρισαμε! ολα καλα!! ειδαμε τον μπεμπη μας... ηταν αραχτος με τα ποδια στο κεφαλι!

ειναι 480 γραμμαρια κ νομιζω οτι μοιαζει στον μπαμπα του!!

εφυγε ενα βαρος !

εσεις ειστε καλα;

Καλημέρα!!!!!μπραβο για το μπεμπακι σου!!!!!!να σου πω.....επειδή δε θυμάμαι!!!παντρευτηκες;αν ναι,σου εύχομαι να ζήσετε!!!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

ρώτα το ντοκ την Πέμπτη αν σε ηρεμήσει και αυτός δε θα ναι τίποτα.... Δεν θέλω να πλέξω τίποτα για το μωρό τουλάχιστον όχι ακόμη... αν μάθουμε φύλο και έχω εξασκηθεί και λίγο ίσως πλέξω καμιά κουβερτούλα για το χειμώνα!!!! Και γω αυτό πιστεύω..να ναι από τα χεράκια μας κι ας έχει και ατέλειες....

μπράβο dimitra00 σούπερ το νινί!!!!!!!!!!!!! άντε κοριτσάκι μου όλα καλά!!!! ξεκίνα ψώνια!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

ναι παντρευτηκαμε την πεμπτη! καλα πηγε, μετα κατεβηκαμε μικρολιμανο για φαγακι διπλα στη θαλασσα!

σιγα σιγα θα ξεκινησουμε ψωνια....!! αγοραμανα λοιπον!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ναι παντρευτηκαμε την πεμπτη! καλα πηγε, μετα κατεβηκαμε μικρολιμανο για φαγακι διπλα στη θαλασσα!

σιγα σιγα θα ξεκινησουμε ψωνια....!! αγοραμανα λοιπον!

Άντε...μπράβο!!!τελικα μονο εγω εχω κοριτσάκι;;;

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

ναι.... βαλε εσυ λιγο ροζ κ για μας!!!

Χαχαχαχα!!!!!!τα ρουχαλακια που μου έδωσε η ξαδέρφη μου ειναι ολα ουδέτερα!!!δεν εχω ούτε ενα ροζ!κατα το Πάσχα θα ψωνισω....

LJqDp3.png

τελικα μπεμπουλάκι θα είσαι η πιο τυχερή από ολες μας! Κοιτα πόσους γαμπρούς θα έχει η κόρη σου όταν μεγαλώσει! :D

Να μη χαθουμε.....μετά απο 25-30 χρονια θα σας χρειαστω!!!!αληθεια,εκτός απο τη διδυμομανα μας είμαστε όλες αθηνα;

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...