Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλημερααααααααααα

Ωραία μερα σημερα άλλα μονο για όσες δεν πρεπει να μείνουν μεσα στο κρεβάτι και τους καναπέδες !!!!!!

Πήγαμε στο γιατρο και ευτυχώς ο τραχηλος μου ειναι σε καλη κατάσταση όχι οτι θα σηκωθώ αλλα κερδίζουμε λίγο χρόνο ! Είδαμε και το Μπεμπόνι μια. Άρα ειναι το μικρο μου .

Θα ξαναπάω την Πέμπτη να δούμε τι θα εχει γίνει με τον τραχηλο .

Αυτο απο την μια ειναι το θετικό μιας πως να το πω ζορικης εγκυμοσύνης .....

Οι συχνές επισκέψεις στο ντοκ :)

Ρε κορίτσια έχω πολλαααα υγρά σύμβαινει κ σ εσας αυτο ;;; Α και μου αύξησε το μαγνήσιο

Γιατι έχω κράμπες αρκετές ....

Ααααα να σας πω πίειτε κανένα καφεδάκι κ για εμένα σημερα πιυ εχει ωραία μερα κ σας βλέπω να γυρνάνε να μαζέψετε λίγο ήλιο :)

Καλημερα και καλη κυριακη σε ολες!!! οσο για τα υγρα ειναι απολυτα φυσιολογικο σε ολες τις εγκυες!! εχω και εγω αρκετα πολλα μπορω να πω αφου φτανω σε φαση να νομιζω οτι κατουργιεμαι επανω μου..χαχαχαχα εμεις σημερα θα παμε πετρουπολη για καφε!! τραγουδαει ο κουμπαρος μου σε ενα μικρο καφενεδακι εκει κοντα στην κεντρικη πλατεια!! ειναι για φιλανθρωπικο σκοπο!!! ευχομαι απο καρδιας να περασετε και εσεις υπεροχα!!:D

3Xump2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια...Εντάξει σιγουρεύτηκα. Σήμερα ξύπνησα από τις κλωτσιές...Με τρόμαξε το ατιμούτσικο...Τρελή χαρά, απίστευτο συναίσθημα...Να πω κι εγώ για τα υγρά ότι υπάρχουν μέρες που έχω αρκετά και άλλες που δεν έχω σχεδόν καθόλου...Όσο για τους πόνους, προς το παρόν έχω στη μέση. Βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση με το μαξιλάρι ύπνου που αγόρασα. Δεν ξέρω αν το έχετε δει (εγώ ήμουν άσχετη). Είναι ένα μακρύ σα λουκάνικο.Στηρίζει την κοιλιά, το βάζω και ανάμεσα στα πόδια και μου ανακουφίζει την μέση. Καλά να περάσετε σήμερα

x4uqp3.png

Καλημερα και καλη κυριακη σε ολες!!! οσο για τα υγρα ειναι απολυτα φυσιολογικο σε ολες τις εγκυες!! εχω και εγω αρκετα πολλα μπορω να πω αφου φτανω σε φαση να νομιζω οτι κατουργιεμαι επανω μου..χαχαχαχα εμεις σημερα θα παμε πετρουπολη για καφε!! τραγουδαει ο κουμπαρος μου σε ενα μικρο καφενεδακι εκει κοντα στην κεντρικη πλατεια!! ειναι για φιλανθρωπικο σκοπο!!! ευχομαι απο καρδιας να περασετε και εσεις υπεροχα!!:D

Άχ Πετρούπολη !!!!! Ωραία που ειναι εκει !! Ενα φεγγάρι ψάχναμε να μείνουμε εκει . Προ κρίσης βέβαια όπου οι τιμες για τα σπίτια ήταν στο θεό !!!!

Καλα να περασετεεεεεεε!!!!

Καλημέρα κορίτσια...Εντάξει σιγουρεύτηκα. Σήμερα ξύπνησα από τις κλωτσιές...Με τρόμαξε το ατιμούτσικο...Τρελή χαρά, απίστευτο συναίσθημα...Να πω κι εγώ για τα υγρά ότι υπάρχουν μέρες που έχω αρκετά και άλλες που δεν έχω σχεδόν καθόλου...Όσο για τους πόνους, προς το παρόν έχω στη μέση. Βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση με το μαξιλάρι ύπνου που αγόρασα. Δεν ξέρω αν το έχετε δει (εγώ ήμουν άσχετη). Είναι ένα μακρύ σα λουκάνικο.Στηρίζει την κοιλιά, το βάζω και ανάμεσα στα πόδια και μου ανακουφίζει την μέση. Καλά να περάσετε σήμερα

Μπράβο για τους πόνους medoussaki!!! Εγω χρησιμοποιώ τα κοινά μαξιλάρια και στην πρωτη και τωρα αλλα οκ δεν έχω και τρελούς πόνους ας πούμε για να ψάξω κάποια ιδιαίτερη λύση και μπορει και για αυτο να βολεύομαι !!!

Τωρα πια που πήρε μπροστά το σπορι να δεις πόσο ωραία θα νιώθεις που θα το καταλάβενεις !! Εγω μερικές φορές το "μαλώνω " κιόλας γιατι με τρελαίνει στα χτυπήματα χαχαχα

χαχαχαχ... να σας πω σκηνικο... χθες το βραδυ ειπα να δοκιμασω τα ρουχα να τα δειξω στον καλο μου... βεβαια με τοσο κρυο το να ξεντυθεις ιναι πολυ γενναια αποφαση.. αλλα εκανα την καρδι μου πετρα.. βγαζω το κατω της πιζαμας, φοραω το κολαν εγκυμοσυνης που μου φτανει το λαστιχο μεχρι το στηθος... παιρνω τη ναποφαση... βγαζω κ το πανω (μπρρρρρ) κ μενω με το κολαν μονο... και με πιανει ενα ακατασχετο γελιο αχαχαχαχα... με την κοιλια κ το κολαν μεχρι το στηθος θα ημουν σαν τον Οβελιξ!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

γεια σας ομορφες! μολις επεστρεψα απο σκ στο ναυπλιο κ μπηκα να δω τα νεα σας! ολες καλα;;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Για την αδιαθεσία σου δεν ξέρω αν φταίνε τα συμπληρώματα .....πως εισαι σημερα ;;; Αν επιμείνουν μήπως να μιλούσες με το γιατρο σου ;

Αυτο με τα ρούχα εγω έχω θεμα !! Απο τον πρώτο δεν θα μου κανει τπτ!!

Τον είχα γεννήσει καταχείμωνο οπότε τωρα δεν θα έχω και πολλές επιλογές !

Εγω λίγο τρομάζω στην εικόνα της διαδικασίας !!! Ειναι πολλα τα ρούχα στην αποθήκη και φοβάμαι το.χαλι που θα δημιουργηθεί όταν θα τα ανεβάσει ο καλός μου χαχαχα οπότε θα το αφήσω για αργότερα !!!!!

H αδιαθεσία μου σταματησε αλλά πόσο ατονία νοιώθω βαριέμαι αφάνταστα κορίτσια νοιώθω κούραση απίστευτη. Από τη μια χαίρομαι που έχω το παιδάκι μου για παρέα από την άλλη θα ήθελα να υπήρχαν ώρες να λιώσω στο κρεβατάκι μυ και δε μπορώ...σέρνομαι στις δουλειές όλη μέρα και το σπίτι πάντα χάλια...ωχ παναγίαμου και σκέφτομαι πως θα περάσουν 5 μήνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς????????? Θα τα καταφέρω....?? και μετά πφ....τι αγωνίε τι ερωτήματα έχω....γράμμα να έγραφα δεν θα τελείωνε ποτε όμως!!

Αλλη εποχή ε??? μαμακία....σίγουρα βέβαια θα συμπέσουν ρουχαλάκια αργότερα αλλά για το νινάκι που γεννιέται κατακαλόκαιρο θα χρειαστείς καλοκαιρινά!!! Είναι γλύκα!!!! Τα νέβασα από αποθήκεν και ετρελάθειν!!! χεχεχεχεχεχε μα ήταν τόσο σπόρι??? δε το πιστεύω και γεννήθηκε και θηριάκι!!! Ψυχούλα μου!!!

Του έχεις μιλήσει για το αδερφάκι που περιμένει??? πως το έχει πάρει???

έχω ανεβάσει 2 κούτες κι έχω άλλες 3!!! Άστες για αργότερα...αυτές είναι για αρχή και πρέπει να μπουν και πλυντήρια βοήθεια μας!!!

γεια σας ομορφες! μολις επεστρεψα απο σκ στο ναυπλιο κ μπηκα να δω τα νεα σας! ολες καλα;;;

Είμαστε καλά αλλά εσύ καλύτερα!!! :P :P Τρελαίνομαι για Ναύπλιο!!! Πώς περάσατε!!! Του χρόνου θα κάνουμε τριήμερο τα 4 μας στανταράκι μου χει λείψει πολύ!!

Τι κάνετε μανουλια???το Σαβ/κο βλέπω πολλές βόλτες!!! Μπράβο!!! ψωνια χαρές καφεδάκια!!! εγώ κλεισμένη στο σπίτι μαγειρέματα πλυντήρια και τακτοποίηση σιγά σιγά ότι μπορώ....

φιλούθκιααα

n3oUp2.png

H αδιαθεσία μου σταματησε αλλά πόσο ατονία νοιώθω βαριέμαι αφάνταστα κορίτσια νοιώθω κούραση απίστευτη. Από τη μια χαίρομαι που έχω το παιδάκι μου για παρέα από την άλλη θα ήθελα να υπήρχαν ώρες να λιώσω στο κρεβατάκι μυ και δε μπορώ...σέρνομαι στις δουλειές όλη μέρα και το σπίτι πάντα χάλια...ωχ παναγίαμου και σκέφτομαι πως θα περάσουν 5 μήνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς????????? Θα τα καταφέρω....?? και μετά πφ....τι αγωνίε τι ερωτήματα έχω....γράμμα να έγραφα δεν θα τελείωνε ποτε όμως!!

Αλλη εποχή ε??? μαμακία....σίγουρα βέβαια θα συμπέσουν ρουχαλάκια αργότερα αλλά για το νινάκι που γεννιέται κατακαλόκαιρο θα χρειαστείς καλοκαιρινά!!! Είναι γλύκα!!!! Τα νέβασα από αποθήκεν και ετρελάθειν!!! χεχεχεχεχεχε μα ήταν τόσο σπόρι??? δε το πιστεύω και γεννήθηκε και θηριάκι!!! Ψυχούλα μου!!!

Του έχεις μιλήσει για το αδερφάκι που περιμένει??? πως το έχει πάρει???

έχω ανεβάσει 2 κούτες κι έχω άλλες 3!!! Άστες για αργότερα...αυτές είναι για αρχή και πρέπει να μπουν και πλυντήρια βοήθεια μας!!!

Είμαστε καλά αλλά εσύ καλύτερα!!! :P :P Τρελαίνομαι για Ναύπλιο!!! Πώς περάσατε!!! Του χρόνου θα κάνουμε τριήμερο τα 4 μας στανταράκι μου χει λείψει πολύ!!

Τι κάνετε μανουλια???το Σαβ/κο βλέπω πολλές βόλτες!!! Μπράβο!!! ψωνια χαρές καφεδάκια!!! εγώ κλεισμένη στο σπίτι μαγειρέματα πλυντήρια και τακτοποίηση σιγά σιγά ότι μπορώ....

φιλούθκιααα

Ναι του έχω μιλήσει απο την αρχή κ πολυ το χαίρεται προς το παρόν γιατι για αργότερα θα σας πω τα νεότερα αλλα κ με προσέχει μου φέρνει τα φάρμακακια μου η κανει οτι του ζητάω! Ασε που το χει πει κ σ όλο το κόσμο !!!!

Για τα ρούχα σου το ξαναλέω φεταααααααα χαχαχα

Όσον αφορά το Ναύπλιο Δήμητρα είχαμε ωραίο καιρο καλοπέρασες !!!!!

Χαχα. Καλε να το ήξερα ήρθατε στα μέρη μου !!!

Εσυ mommyart δεν θα μου τη γλιτώσεις !! Όταν έρθετε τα τέσσερα σας λογικά θα τα πούμε κ απο κοντα !! Γιατι πρώτα ο θεός θα ειμαστε κ Εμείς 4 και το κυριότερο δεν θα ειμαι στο κρεβάτι :P

Διαφημίσεις

Πολλες πολλες πολλες ευχες!!! Περιμενουμε νεα σου :-)

Δεν εχει κ zotepijama αυριο;;

Αν ναι, αλλες τοσες ευχες κ σ αυτη :-)

Η χελωνιτσα απλα εξαφανιστηκε η συμβαινει κατι; ευχες για τα καλυτερα κ.σ αυτη!

twt6p2.png

καλημέρα συνεγκυούλες μου!!!!τι μου κάνετε;;;βολτάραμε πάλι το σ/κ, ε;;; τέλεια!!!!!!!!!!είχε πολύ ωραίο καιρό!

Δημητρούλα μου να ζήσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτό το σάββατο δεν ήταν ο γάμος; )Να είστε πάντα αγαπημένοι και με το καλό να αγκαλιάσετε το θαυματάκι σας!!!!!Καλή επιτυχία και για την β΄σήμερα!!!λογικά τώρα θα το βλέπετε!!!Περιμένουμε νεάκια σου!!!!!!!!!!!!έχω πολύ άγχος κι εγώ για την Πέμπτη!!!!

Μανούλα αρτίστα είναι λογικό να είσαι κομμάτια...................δεν είσαι μόνη σου......έχεις και ένα παϊδάκι να φροντίσεις εκτός από το μπεμπέ.....και όλες που είστε σε αυτή τη φάση καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι....εδώ πολλές φορές είναι για μένα όταν έχω να κάνω δουλειές στο σπίτι μαζεμένες...............χαλαρά φιλενάδες μου!!!ας είναι όλα καλά με τα μωράκια μας και μόνο ευχάριστα να ακούμε και οι δουλειές ας γίνονται αργά αργά ή ας μην γίνονται ακόμη καλύτερα χο χο χο χο

Πυτζαμούλα κι εσύ έχεις β΄επιπέδου σήμερα; καλή επιτυχία γλυκειά μου!!!όλες οι μετρήσεις να είναι σούπερ και να πάρετε τις καλύτερες πόζες από το νινί!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια νομίζω κι εγώ ποως το ένοιωσα αρκετές φορές μέσα στο σ/κ............βασικά καταλάβαινα ότι αλλάζει θέση κι εκεί που πήγαινε γινόταν πιο σκληρό το σημείο..............δεν κατάλαβα κλωτσιά...............φαντάζομαι το σποράκι μου ήταν γιατί ήταν ψηλά....το έντερο αποκλείεται να ήταν γιατι είναι χαμηλά πια έτσι δεν έιναι;;;;

επίσης, θέλω να μοιραστώ κάτι που με άγχωσε το σ/κ..................έφαγα ένα μπιφτεκάκι που δεν ήταν τελείως άσπρο μέσα....ήταν ροζουλί....όχι κόκκινο...........αλλά ροζ..................:rolleyes:και στεναχωρήθηκα μήπως κόλλησα τοξόπλασμα.....................................:shock: μας είχαν καλέσει για μπάρμπεκιου τα γειτονάκια και όταν το είδα ήταν αργά....ντράπηκα να πω δεν το θέλω και το έφαγα..................λέτε να έπαθε τιποτα το μωρό μου;;;;;

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...