Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

δεν μπορω να τα σηκωσω λογο πονου..ποναω πολυ απο κατω αφου καλα καλα δεν μπορω να περπατησω.ευτυχως την πεμπτη εχω γιατρο και θα τις το πω να δω τι γινετε.

ναι πες της το. οταν κάθεσαι για να βάλεις παπουτσια πονας παλι?

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι πες της το. οταν κάθεσαι για να βάλεις παπουτσια πονας παλι?

παντώς φυσιολογικο μου ακουγεται, εγω δεν μπορώ να ντυθώ όρθια γιατι ποναει η μέση μου

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

τι να σου πω, δεν εχω ιδεα, ας πουν οι πιο εμπειρες

ουφφφφ δεν πειραζει θα περασει και αυτο! υπομονη για τα μωρακια μας! εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι? εγω ειμαι στην 18η!

3Xump2.png

τελειαααα!! με το καλο να γεννησουμε ολες μας και να παρουμε αγκαλια τα μωρακια μας!!! ανυπομονο!!!! :D :D :D

με το καλό!! προς το παρον ανυπομονώ για τη β επιπέδου. Δευτερα εχω και μου φαινεται ενας αιωνας μεχρι τοτε...

KJO7p2.png

μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε!!! φαε και μια σοκολατα πριν μπεις μεσα για υπερηχο για να μπορεσετε να το δειτε καλυτερα ;) εμενα η κορη μου κοιμοταν και με εβαλαν να φαω σοκολατα για να ξυπνησει χαχαχα!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας συνεγκυούλες μου!! τι κάνετε? εγώ έκανα καφεδάκι να ξυπνήσουν τα μπεμπάκια μου γιατί πολύ ήσυχα είναι σήμερα!!

Σήμερα διάλεξα χρώματα για το δωμάτιο τους κ σκέφτηκα λίγο πως θέλω να το διακοσμήσω..χαλί-κουρτίνα κτλ...σε επιπλάκια έχουμε καταλήξει, θα πάρουμε απ'το ικεα κ το χρώμα τους θα είναι (για τις κούνιες τους) αυτό το γκρι-καφέ που κυκλοφορεί τελευταια κ η συρταριέρα το ίδιο αλλά η πρόσοψη των συρταριών θα είναι λευκή :D

εσείς πως είστε?

μομμυ μου ελπίζω να είσια καλύτερα σήμερα!

alovesa γέλασα με την "εικόνα" του κολάν :tongue:

zottepyjama (έχεις κ δύσκολο nick :tongue:) μια χαρά είναι το μωρό σου! εγώ λέω να χαλαρώσεις κ να το απολαύσεις!!

φιλιά σε όλες!!

lZDVp3.png

Καλημερααααααααααα

Ωραία μερα σημερα άλλα μονο για όσες δεν πρεπει να μείνουν μεσα στο κρεβάτι και τους καναπέδες !!!!!!

Πήγαμε στο γιατρο και ευτυχώς ο τραχηλος μου ειναι σε καλη κατάσταση όχι οτι θα σηκωθώ αλλα κερδίζουμε λίγο χρόνο ! Είδαμε και το Μπεμπόνι μια. Άρα ειναι το μικρο μου .

Θα ξαναπάω την Πέμπτη να δούμε τι θα εχει γίνει με τον τραχηλο .

Αυτο απο την μια ειναι το θετικό μιας πως να το πω ζορικης εγκυμοσύνης .....

Οι συχνές επισκέψεις στο ντοκ :)

Ρε κορίτσια έχω πολλαααα υγρά σύμβαινει κ σ εσας αυτο ;;; Α και μου αύξησε το μαγνήσιο

Γιατι έχω κράμπες αρκετές ....

Ααααα να σας πω πίειτε κανένα καφεδάκι κ για εμένα σημερα πιυ εχει ωραία μερα κ σας βλέπω να γυρνάνε να μαζέψετε λίγο ήλιο :)

Καλημέρα σε όλες...Ξύπνησα με καλή διάθεση αν και δε βοηθάει ο καιρός. Νομίζω ότι χτες το βράδυ ένιωσα το μωρό. Δεν είμαι και τόσο σίγουρη βέβαια αλλά τι άλλο να ήταν;

ΓιΑτι να μην ήταν το μωρο ;; Συνήθως όταν εισαι ήρεμη θα το καταλάβαινεις τουλάχιστον εγω έχω καταλάβει ...

Καλημέρα μανουλοφατσούλες!!

Είμαστε καλά εγώ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη...χτες όλη μέρα και προχτές ήμουν χάλια με εμετούς ( πρώτη φορά ) και ζαλάδες τρελές λέτε να φταίει που εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο?? ευτυχώς συνήλθα κάπως αλλά δεν την παλεύω γενικώς!!!

Κι εμείς ψωνίσαμε κάτι λίγα...ανέβασα ότι είχα από τον μικρό μου από την αποθήκη να δω τι μου λείπει αλλά με βλέπω σούπερ κομπλέ!!! είχα γεννήσει και σχδόν ίδια εποχή οπότε θα είναι μεγάλη βοήθεια!!!

θέλω το παπλωμά μου!!! να χουχουλιάσω δεν αντέχω ξύπνια.....

Για την αδιαθεσία σου δεν ξέρω αν φταίνε τα συμπληρώματα .....πως εισαι σημερα ;;; Αν επιμείνουν μήπως να μιλούσες με το γιατρο σου ;

Αυτο με τα ρούχα εγω έχω θεμα !! Απο τον πρώτο δεν θα μου κανει τπτ!!

Τον είχα γεννήσει καταχείμωνο οπότε τωρα δεν θα έχω και πολλές επιλογές !

Εγω λίγο τρομάζω στην εικόνα της διαδικασίας !!! Ειναι πολλα τα ρούχα στην αποθήκη και φοβάμαι το.χαλι που θα δημιουργηθεί όταν θα τα ανεβάσει ο καλός μου χαχαχα οπότε θα το αφήσω για αργότερα !!!!!

χαχαχαχ... να σας πω σκηνικο... χθες το βραδυ ειπα να δοκιμασω τα ρουχα να τα δειξω στον καλο μου... βεβαια με τοσο κρυο το να ξεντυθεις ιναι πολυ γενναια αποφαση.. αλλα εκανα την καρδι μου πετρα.. βγαζω το κατω της πιζαμας, φοραω το κολαν εγκυμοσυνης που μου φτανει το λαστιχο μεχρι το στηθος... παιρνω τη ναποφαση... βγαζω κ το πανω (μπρρρρρ) κ μενω με το κολαν μονο... και με πιανει ενα ακατασχετο γελιο αχαχαχαχα... με την κοιλια κ το κολαν μεχρι το στηθος θα ημουν σαν τον Οβελιξ!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Ααααααα δεν θέλω τέτοια !!!!!

Δεν θα μου πΑρεις εσυ τα πρωτιά!!!οβελιξ μονο εγω !!!!!!

Χαχαχα α α

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...