Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι.πλακα εχει!!!!κανονισες για Doppler?

όχι ακόμη! εκεί που έκανα την β' μου είπαν ότι ενδεχομένως να με στείλει ο ντοκ μου γύρω στην 32η εβδ. για ντόπλερ...στον ντοκ δεν πηγα μετά την β', έχω ραντεβου 20/2..θα δω αν μου πει κάτι γιατί είναι κ λίγο της τελευταιας στιγμής ο δικός μου :rolleyes: εσυ κανόνισες από τωρα?

lZDVp3.png

όχι ακόμη! εκεί που έκανα την β' μου είπαν ότι ενδεχομένως να με στείλει ο ντοκ μου γύρω στην 32η εβδ. για ντόπλερ...στον ντοκ δεν πηγα μετά την β', έχω ραντεβου 20/2..θα δω αν μου πει κάτι γιατί είναι κ λίγο της τελευταιας στιγμής ο δικός μου :rolleyes: εσυ κανόνισες από τωρα?

Ναι.14/04.και οταν έκανα την αυχενικη αμέσως μου έκλεισε για β επιπεδου.καμπυλη ζαχαρου ποτε κάνουμε;

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες...Ξύπνησα με καλή διάθεση αν και δε βοηθάει ο καιρός. Νομίζω ότι χτες το βράδυ ένιωσα το μωρό. Δεν είμαι και τόσο σίγουρη βέβαια αλλά τι άλλο να ήταν;

x4uqp3.png

Καλημέρα μανουλοφατσούλες!!

Τι μου κάνετε?? Διαβάζω τα νέα όποτε ξεκλέβω λίγο χρόνο χαίρομαι με τα όμορφα νέα σας!!

Αλοβέσα μου κι εγώ στη θέση σου δεν θα έκανα αμνιο... γνωρίζω πολλές κοπέλες και συγγενείς που και στα 42 με καλή αυχενική δεν δέχτηκαν αμνιο λόγω του ποσοστού αποβολής...νομίζω κι εγώ αυτό θα ακολουθούσα....με καλή αυχενική γιατί αν υπήρχε έστω και μια ένδειξη κακή τότε θα την έκανα. Στην πρώτη μου εγκυμοσυνη έκανα λήψη τροφοβλάστη γιατί είχα αυχενική 2.8 κι ενώ είχα πολύ καλή παπ α ο γιατρός μου συνέστησε τη λήψη. Ήμουν πολύ φοβισμένη και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να το αφήσω για αργότερα που θα ήταν αργά αν συνέβαινε κάτι κακό. παρόλαυτα ο εμβρυολόγος θυμάμαι τότε μου χε πει ότι λόγω ηλικίας τότε 33δλδ ότι δεν έχω φόβο κι ότι γι αυτόν δεν χρειάζεται να κάνω την επέμβαση.... την έκανα ευτυχώς πήγαν όλα κατευχήν!!

Είμαστε καλά εγώ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη...χτες όλη μέρα και προχτές ήμουν χάλια με εμετούς ( πρώτη φορά ) και ζαλάδες τρελές λέτε να φταίει που εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο?? ευτυχώς συνήλθα κάπως αλλά δεν την παλεύω γενικώς!!!

Κι εμείς ψωνίσαμε κάτι λίγα...ανέβασα ότι είχα από τον μικρό μου από την αποθήκη να δω τι μου λείπει αλλά με βλέπω σούπερ κομπλέ!!! είχα γεννήσει και σχδόν ίδια εποχή οπότε θα είναι μεγάλη βοήθεια!!!

θέλω το παπλωμά μου!!! να χουχουλιάσω δεν αντέχω ξύπνια.....

n3oUp2.png

mommyart περαστικουλια :)

λεςνα φταινε τα συμπληρωματα? μηπως αρπαξες καμια ιωσουλα?

κοριτσι που πηγατε ολες???

αντε, μας περασανε οι μανουλες του ιουλιουουουουουουουουου :D

twt6p2.png

χαχαχαχ... να σας πω σκηνικο... χθες το βραδυ ειπα να δοκιμασω τα ρουχα να τα δειξω στον καλο μου... βεβαια με τοσο κρυο το να ξεντυθεις ιναι πολυ γενναια αποφαση.. αλλα εκανα την καρδι μου πετρα.. βγαζω το κατω της πιζαμας, φοραω το κολαν εγκυμοσυνης που μου φτανει το λαστιχο μεχρι το στηθος... παιρνω τη ναποφαση... βγαζω κ το πανω (μπρρρρρ) κ μενω με το κολαν μονο... και με πιανει ενα ακατασχετο γελιο αχαχαχαχα... με την κοιλια κ το κολαν μεχρι το στηθος θα ημουν σαν τον Οβελιξ!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

twt6p2.png

Καλημέρα μπαλονίτσες!

Χαίρομαι πολύ με τα νεα σας!

Εγώ σήμερα ξύπνησα με νέες ανησυχίες.

Πρώτον, δεν έχω νιώσει το μπέμπη απο χθες το βράδυ και δεύτερον, εδώ και 2 εβδομάδες, δεν έχω παρει γραμμάριο.

Είναι φυσιολογικα αυτα???

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μπαλονίτσες!

Χαίρομαι πολύ με τα νεα σας!

Εγώ σήμερα ξύπνησα με νέες ανησυχίες.

Πρώτον, δεν έχω νιώσει το μπέμπη απο χθες το βράδυ και δεύτερον, εδώ και 2 εβδομάδες, δεν έχω παρει γραμμάριο.

Είναι φυσιολογικα αυτα???

Καλημέρα..Μα γιατί θα πρεπε να έχεις πάρει κιλά εδώ και 2 εβδομάδες; μήπως άδικα ανησυχείς; όσο για τον μπέμπη, δεν έχω καταλάβει κι εγώ πόσο συχνά νιώθουμε το μωρό...δε θέλω να δίνω συμβουλές γιατί είμαι άσχετη αλλά γιατί δεν ηρεμείς λίγο; οι περισσότερες ανησυχίες μας είναι άσκοπες (ευτυχώς)

x4uqp3.png

Καλημερα και απο εμενα σε ολες τις μανουλες!! καλο Σ/Κ να εχουμε! τι κανετε? εγω κοριτσια εδω και καμια εβδομαδα ποναω πολυ απο κατω λες και ειναι η ωρα μου να γεννησω...εσεις το εχετε αυτο? α και δεν μπορω να σηκωσω και τα ποδια μου για να ντυθω.:( κατα τα αλλα ολα πανε μια χαρα! εχω αρχισει και καταλαβαινω τωρα πιο πολυ το μπεμπη μου να με κλωτσαει!!!:D

3Xump2.png

Καλημέρα..Μα γιατί θα πρεπε να έχεις πάρει κιλά εδώ και 2 εβδομάδες; μήπως άδικα ανησυχείς; όσο για τον μπέμπη, δεν έχω καταλάβει κι εγώ πόσο συχνά νιώθουμε το μωρό...δε θέλω να δίνω συμβουλές γιατί είμαι άσχετη αλλά γιατί δεν ηρεμείς λίγο; οι περισσότερες ανησυχίες μας είναι άσκοπες (ευτυχώς)

μαλλον αδικα ανησυχω... αλλά γιατι αλλες φορες καταλαβαινω το μωρο τοσο καλα και άλλες κανει το δυσκολο?

οσο για τα κιλά δεν ξέρω, απο δω και στο εξής δεν πρέπει να βαζουμε βάρος? ή μήπως το μωρό παιρνει έτσι και αλλιώς, είτε βάζουμε εμεις είτε οχι?

KJO7p2.png

Καλημερα και απο εμενα σε ολες τις μανουλες!! καλο Σ/Κ να εχουμε! τι κανετε? εγω κοριτσια εδω και καμια εβδομαδα ποναω πολυ απο κατω λες και ειναι η ωρα μου να γεννησω...εσεις το εχετε αυτο? α και δεν μπορω να σηκωσω και τα ποδια μου για να ντυθω.:( κατα τα αλλα ολα πανε μια χαρα! εχω αρχισει και καταλαβαινω τωρα πιο πολυ το μπεμπη μου να με κλωτσαει!!!:D

εγώ δεν το έχω αυτό τώρα, αλλά το είχα πριν 2 εβδομάδες. δεν μπορεις να τα σηκώσεις λόγω κοιλιας?

KJO7p2.png

εγώ δεν το έχω αυτό τώρα, αλλά το είχα πριν 2 εβδομάδες. δεν μπορεις να τα σηκώσεις λόγω κοιλιας?

δεν μπορω να τα σηκωσω λογο πονου..ποναω πολυ απο κατω αφου καλα καλα δεν μπορω να περπατησω.ευτυχως την πεμπτη εχω γιατρο και θα τις το πω να δω τι γινετε.

3Xump2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...