Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Μουντάκι κ καρδούλα,

εγω είμαι αντιθετικως αντίθετη με τις γενικεύσεις κ τις λύσεις πανάκεια...,όποτε σε καμμια περίπτωση δεν είπα οτι η καισαρικη ειναι κάτι κακό....απλα...ειναι πολυ υπέρ των φυσιολογικών ατραπών ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ....σε άλλη περίπτωση δεν το συζητάμε!!!αλλα καλο ειναι να ψαχνόμαστε κ εμείς λιγάκι.....για το τι πραγματικά μπορούμε κ τι οχι....για παράδειγμα η κολλητή μου τον ρωτούσε πως θα γεννήσει κ της έλεγε θα δούμε πως θα πάει....οταν πλησίαζε η ωρα κ η μπεμπα δεν του έκανε τη χάρη την έβαλε πιο νωρίς σε καισαρικη γιατι ήθελε να παει διακοπές Εξ όσων μάθαμε αργότερα....μερικοί γιατροί το κάνουν επίσης για να μην χάνουν ολη τη μέρα τους σε εναν φ.τ. μιας πρωτότοκης....κ Μουντάκι ξέρεις οτι ο γιατρός για καθε κοπέλα ειναι κ Θεούλης της κ ακολουθεί σε ό,τι πει....

εμένα ο πρώην ντοκ μόλις έχασα το πρωτο μωράκι μου,παρόλο που τον είχα 15χρονια κ ηταν κ οικογειακός γιατρός,το πρωτο που μου είπε ηταν πόσο θα κοστίσει η αποξεση κ οτι σε τρεις μήνες θα ξανά ήμουν έγκυος....χωρις να με στείλει σε εξετάσεις οι οποίες απέδειξαν ποσα θέματα έχω κ οτι θα το έχαναν κ το δεύτερο....ο νέος ντοκ δεν μου πηρε καν χρήματα για την αποξεση κ με καθοδήγησε σωστά!!ας μην μιλάμε λοιπόν για γιατρούς γιατι πολλοί ειναι τόσο φιλοχρήματοι κ πονηροί που σε παραπέμπουν σε ανάλογες μεθόδους για το δικό τους συμφέρον!!!

Καρδουλάκι για σένα που ειναι δίδυμα δεν ξέρω μωρο μου,ουτε κ για μένα δεν ξέρω....εύχομαι να τα καταφέρω κ να πάνε όλα καλα....ας φτάσουμε ως εκει κ θα δούμε!!!απαιτησε του πάντως να σου αιτιολογήσει γιατι ειναι μονόδρομος η καισαρικη.....ας είμαστε κ λίγο υποψιασμένες,ε;;;εμένα αυτο μου προσέφερε η εκπομπη....την υποψία!!!

φυσικά και υπάρχουν γιατροί που κινητήριος δύναμή τους είναι μόνο το χρήμα... και ανεύθυνοι που κοιτάνε την πάρτη τους και θέλουν να σε ξεπετάνε... και ηλίθιοι που τα θεωρούν όλα τυχαία γεγονότα και δεν ασχολούνται.... και φυσικά γιατρός= Θεούλης ειδικά όταν υπάρχει και φόβος, άγνοια ή είναι η πρώτη φορά... αναλογεί όμως και σε μας μεγάλη ευθύνη να μην αφήνουμε να μας παραμυθιάζουν και να ψαχνόμαστε... ζούμε σε μια εποχή που ευτυχώς οι επιλογές μας είναι άπειρες και γω δε δικαιολογώ τέτοιου είδους άγνοια ... όλες μπορούμε να ψάξουμε, ρωτήσουμε, πάρουμε και 1 κ 2

και 100 γνώμες και να καταλήξουμε σ αυτή που εμπιστευόμαστε πιο πολύ ο καθένας με τα δικά του κριτήρια... και από την άλλη έχω ακούσει και απίθανες μέλλουσες μαμάδες να λένε την ατάκα: "Θα κάνω καισαρική για να μη χαλάσω το σώμα μου ή γιατί φοβάμαι τον πόνο" ή για διάφορες άλλες τέτοιου είδους αηδίες...... Πραγματικά όμως αν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο παραπομπής σε καισαρική και κάποια κοπέλα το γνωρίζει ας μας ενημερώσει είμαι πολύ περίεργη να το δω....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

moody Κ συ 28 εισαι ε; σωτηριο ετος 1985!!

εγω παντως θα θελα να γεννησω με φυσιολογικο, αλλα αν δω οτι περνανε οι μερες κ το μωρο δεν.... ε δε θα το κυνηγησω κ μεχρι τελους!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Μουντάκι κ καρδούλα,

εγω είμαι αντιθετικως αντίθετη με τις γενικεύσεις κ τις λύσεις πανάκεια...οπότε σε καμμια περίπτωση δεν είπα οτι η καισαρικη ειναι κάτι κακό....απλα...ειμαι πολυ υπέρ των φυσιολογικών ατραπών ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ....σε άλλη περίπτωση δεν το συζητάμε!!!αλλα καλο ειναι να ψαχνόμαστε κ εμείς λιγάκι.....για το τι πραγματικά μπορούμε κ τι οχι....για παράδειγμα η κολλητή μου τον ρωτούσε πως θα γεννήσει κ της έλεγε θα δούμε πως θα πάει....οταν πλησίαζε η ωρα κ η μπεμπα δεν του έκανε τη χάρη την έβαλε πιο νωρίς σε καισαρικη γιατι ήθελε να παει διακοπές Εξ όσων μάθαμε αργότερα....μερικοί γιατροί το κάνουν επίσης για να μην χάνουν ολη τη μέρα τους σε εναν φ.τ. μιας πρωτότοκης....κ Μουντάκι ξέρεις οτι ο γιατρός για καθε κοπέλα ειναι κ Θεούλης της κ ακολουθεί σε ό,τι πει....

εμένα ο πρώην ντοκ μόλις έχασα το πρωτο μωράκι μου,παρόλο που τον είχα 15χρονια κ ηταν κ οικογειακός γιατρός,το πρωτο που μου είπε ηταν πόσο θα κοστίσει η αποξεση κ οτι σε τρεις μήνες θα ξανά ήμουν έγκυος....χωρις να με στείλει σε εξετάσεις οι οποίες απέδειξαν εκ των υστερων ποσα θέματα έχω κ οτι θα το έχανα κ το δεύτερο....ο νέος ντοκ δεν μου πηρε καν χρήματα για την αποξεση κ με καθοδήγησε σωστά!!ας μην μιλάμε λοιπόν για γιατρούς γιατι πολλοί ειναι τόσο φιλοχρήματοι κ πονηροί που σε παραπέμπουν σε ανάλογες μεθόδους για το δικό τους συμφέρον!!!

Καρδουλάκι για σένα που ειναι δίδυμα δεν ξέρω μωρο μου,ουτε κ για μένα δεν ξέρω....εύχομαι να τα καταφέρω κ να πάνε όλα καλα....ας φτάσουμε ως εκει κ θα δούμε!!!απαιτησε του πάντως να σου αιτιολογήσει γιατι ειναι μονόδρομος η καισαρικη.....ας είμαστε κ λίγο υποψιασμένες,ε;;;εμένα αυτο μου προσέφερε η εκπομπη....την υποψία!!!

καλημερα κοριτσια!!

τι συζητηση ανοιξε;; My heart, κ γω που μαι διδυμη με καισαρικη γεννηθηκα.

φυσικά και υπάρχουν γιατροί που κινητήριος δύναμή τους είναι μόνο το χρήμα... και ανεύθυνοι που κοιτάνε την πάρτη τους και θέλουν να σε ξεπετάνε... και ηλίθιοι που τα θεωρούν όλα τυχαία γεγονότα και δεν ασχολούνται.... και φυσικά γιατρός= Θεούλης ειδικά όταν υπάρχει και φόβος, άγνοια ή είναι η πρώτη φορά... αναλογεί όμως και σε μας μεγάλη ευθύνη να μην αφήνουμε να μας παραμυθιάζουν και να ψαχνόμαστε... ζούμε σε μια εποχή που ευτυχώς οι επιλογές μας είναι άπειρες και γω δε δικαιολογώ τέτοιου είδους άγνοια ... όλες μπορούμε να ψάξουμε, ρωτήσουμε, πάρουμε και 1 κ 2

και 100 γνώμες και να καταλήξουμε σ αυτή που εμπιστευόμαστε πιο πολύ ο καθένας με τα δικά του κριτήρια... και από την άλλη έχω ακούσει και απίθανες μέλλουσες μαμάδες να λένε την ατάκα: "Θα κάνω καισαρική για να μη χαλάσω το σώμα μου ή γιατί φοβάμαι τον πόνο" ή για διάφορες άλλες τέτοιου είδους αηδίες...... Πραγματικά όμως αν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο παραπομπής σε καισαρική και κάποια κοπέλα το γνωρίζει ας μας ενημερώσει είμαι πολύ περίεργη να το δω....

τι να πω βρε κορίτσια!! λίγο πολύ συμφωνώ με όλες!! εννοείται πως είμαι υπερ του φυσιολογικού αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να κατακρίνω ποτέ μια μανούλα που έκανε καισαρική...αρκεί οπως λέτε να υπάρχουν σοβαροί λόγοι!σίγουρα πρέπει κι εμείς να κάνουμε την έρευνα μας κ να μην επαναπαυόμαστε! εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου να το συζητήσω αν κ πραγματικά ξέρω πως με τα 2 είναι ένα ρίσκο παραπάνω..κι αυτό ίσως με "κρατάει" στο να επιλέξω τον φυσιολογικό αν μου δωθεί η επιλογή(που λίγο δύσκολο να μου δωθει)..

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως εδώ κορίτσια, η γιατρός μου δεν μου έθεσε ποτέ ζήτημα καισαρικής. Όλες μα όλες οι βελγίδες που ξερω έχουν γεννήσει φυσιολογικά.

Θα την ρωτήσω πάντως στη β επιπέδου.

Εδώ είναι νομίζω κάτι σπάνιο η καισαρική ενώ στην Ελλάδα είναι ο κανόνας.

KJO7p2.png

Κορίτσια μου καλησπερα!!!!μολις γύρισα απο τη β επιπεδου!ηταν ολα μια χαρά!!!μας δυσκόλεψε λιγο αλλα χαλάλι!!!!λοιπον,κοριτσάκι και με τη βουλα!!!!502 γραμμάρια και 28 εκατοστά.ειδαμε και μουριτσα!!!!εχει κατι χειλακια.....σκέτο κουκλακι!ουφ ξεμπερδεψα!τωρα, Doppler 14/04.

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

αχ τι καλαααααααααααααα!!!!! κοριτσακι ε;; με το καλο η μπουμπου σας!!!

Ευχαριστώ πολυ!!!!!και το δικό σου μπεμπακι με το καλο να έρθει!!!!χθες το ένιωσε και ο μπαμπάς μας!!!μου έδωσε κατι κλωτσιτσες!!!αντε να περνάει ο καιρός!!!τελικα ισχύει οτι η κουκουβάγια βλέπει μόνο το δικό της παιδι όμορφο!!!

LJqDp3.png

Καλησπερούδια!!!!!!!!! Τι κάμνετε;;;;; Εμείς γυρίσαμε από το γιατρό... Είμαστε 300 γραμμάρια και όλα φυσιολογικά.... Είχαμε λόξυγκα και γυρισμένη την πλάτη και τον πωπο δεν ήθελε να μας δει.... Και φυσικά δεν είδαμε τι είναι!!!! Προγραμματίσαμε τη Β για 15-20/2 θα ξέρω οριστικά μέσα στην εβδομάδα που θα συνενοηθεί ο γιατρός μου με το γεννετιστή μας!!! Είμαι πολύ χαρούμενη κοριτσάκια!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και όμορφες κοιλίτσες...Χαίρομαι για τα ευχάριστα νέα για τα μωράκια σας...Άντε και στις υπόλοιπες με το καλό...Ανυπομονώ να δω το μωράκι στον β΄αλλά αργεί ακόμα (18/2)...

x4uqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...