Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια μου!! νεύρα διαβάζω...εγώ για να πω την αλήθεια μέχρι τώρα να είχα 1-2 φορές νεύρα...κατα τ'άλλα μια χαρά είμαι!! τυχερός ο άντρας μου μάλλον :rolleyes:

κέικ διαβάζω επίσης!! γιατί με κολάζετε την γυναίκα???:tongue::tongue::tongue:

εγώ γύρισα απ'την δουλειά κ πίνω καφεδάκι, ευκαιρία να νιώσω λίγο κ τ'αντράκια μου γιατί σήμερα δεν μου έκαναν πολύ παρέα :D

ασε εκανα κατι μαφιν με φρουτα του δασους κ σοκολατα.... κ τα χω τσακισει η γουρουνα....

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια :)

Moody σε σκουντησε το πιτσιρικακι σου :) τι καλα!!!!

Νευρα κ εγω ωρες ωρες τρελα!!!

Μια μερα πηρα σειρα κ πεταγα οτι ειχε το τραπεζι... ασυρματο, συμπληρωματα, βιβλια,νερο... τα ειχα ολα μαζεμενα γιατι ειχα κατσει να διαβασω... ο καλος μου αρχισε κ μου φερνε αλλα πραγματα μολις τελειωσαν οσα εφτανα... κ μου λεγε: πετα κιναυτο, πετα κ αυτο!!!! Γκρ....αλα τοσα νευρα εγω!!! Μονο το τηλεκοντεολ πεταξ στον καναπε στα μαλακκα...ολα κι ολα αλλα οχι να σηκωνομαι κιολας ν αλλαξω καναλι :P

Εγω σημερα ειμαι πολυ προβληματισμενη... δεχομαι αντικρουομενες πληροφοριες απο γιατρους κ πρεπει να σκεφτω :/

twt6p2.png

Γεια σας κοριτσια :)

Moody σε σκουντησε το πιτσιρικακι σου :) τι καλα!!!!

Νευρα κ εγω ωρες ωρες τρελα!!!

Μια μερα πηρα σειρα κ πεταγα οτι ειχε το τραπεζι... ασυρματο, συμπληρωματα, βιβλια,νερο... τα ειχα ολα μαζεμενα γιατι ειχα κατσει να διαβασω... ο καλος μου αρχισε κ μου φερνε αλλα πραγματα μολις τελειωσαν οσα εφτανα... κ μου λεγε: πετα κιναυτο, πετα κ αυτο!!!! Γκρ....αλα τοσα νευρα εγω!!! Μονο το τηλεκοντεολ πεταξ στον καναπε στα μαλακκα...ολα κι ολα αλλα οχι να σηκωνομαι κιολας ν αλλαξω καναλι :P

Εγω σημερα ειμαι πολυ προβληματισμενη... δεχομαι αντικρουομενες πληροφοριες απο γιατρους κ πρεπει να σκεφτω :/

Καλησπέρα!!!! Ελπίζω να ταν το μωρό και να ναι όλα οκ γιατί πραγματικά έχω φρικάρει για αύριο..... Σήμερα έφαγα και μια φρίκη σήκωσα το σκυλί είναι κ βαρύς ο γλύκας μου και ούτε πΌνεσα ούτε τπτ κ αγχώθηκα... Θα μ πεις θα προτιμούσες να πονέσεις;;;; Όχι αλλά είπαμε το μυαλό παραλογίζεται!!!!!

ΘΕΟΣ ο άντρας σου εμένα θα μ επιαναν τα γέλια!!!! Τι τραβάνε κ αυτοί!!!! Τι έπαθες με τους γιατρόυς;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Οντως θεος!!! Κι εγω να γελασω ηθελα αλλα απο εγωσμο.δεν το κανα.... ασε τι τραβανε... ηρωες!!!

Γιατι εισαι αγχωμενη για αυριο; εχεις εξεταση;

Μπεμπουλιτσα μην εχεις αγχος. Θα δεις το.μωρακι σου :). Και θα ναι ολα τελεια κ θα μαςπεις αυριο τα υπεροχα νεα σου :))))

twt6p2.png

Οντως θεος!!! Κι εγω να γελασω ηθελα αλλα απο εγωσμο.δεν το κανα.... ασε τι τραβανε... ηρωες!!!

Γιατι εισαι αγχωμενη για αυριο; εχεις εξεταση;

Μπεμπουλιτσα μην εχεις αγχος. Θα δεις το.μωρακι σου :). Και θα ναι ολα τελεια κ θα μαςπεις αυριο τα υπεροχα νεα σου :))))

Ναι έχουμε υπέρηχο αύριο τη μηνιαία επίσκεψη...

Mpempoulaki μας όλα θα πάνε τέλεια!!! Να μας πεις!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Λοιπον: οπως εχω ξαναπει ειχα πολυ καλη αυχενικη (1:1534 για τρισωμια 21 κ τα αλλα ακομη καλυτερα, αυχενικη 1,7 , ρινικο οστο εμφανεστατο ) κ η εμβρυολογος οπως κ η γυναικολος μου παν οτι δεν υπαρχει λογος για αμνιο. Εγω ανακιυφιστηκα, διοτι η κυηση απο την αρχη ειχε θεματα.. στην ιδια εμβρυολογο εκλεισα για β επιπεδου. Μιυ προτεινε δε κ υπερηχο καρδιας εμβρυου.

Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι κ λεφτα δεν υοαρχουν, αποφασισα να γεννησω στο νοσομομειο της πολης μου. Περα απο το οικονομικο νιωθω κνμεγαλυτερη ασφαλεια, μιας κ οινυποδομες δε συγκρινονται με το στοιχειωδως εξοπλισμενο μαιευτηριο.της πολης μας. Το δε μαιευτικο τμημα στο νοσοκομειο εχει πολυ καλο ονομα, δεν εχω ακιυσει κακη κιυβεντα για τους γιατρους, ισα ισα το αντιθετο.

Αρχισα λοιπον καποια στιγμη να πηγαινω κ εκει γιανπαρακολουθηση. Ο γιατρος απο την ορωτη επισκεψη ειπε οτι λογω ηλικιας κ μονο καλο θα ηταν να κανω αμνιο...εμεινε εκει το θεμα.. σημερα που ξαναπηγα του ειπα οτι εχω προγραμματισει υπερηχο καρδιας εμβρυου κ μ εκραξε,θεωρωντας οτι δεν υπαρχει λογος. 1ον δεν εχω κανει ακομη β εοιπεδου κ 2ον και να διαπιστωθει καποιο προβλημα τι θα κανω; εκτρωση;

Θεωρησε οτι κακως μου τονπροτεινε η εμβρυολογος κ αν ειναι να κανω κατι αυτο θα ναι η αμνιο. Μου προτεινε δε αλλον εμβρυολογο με τον οποιο μπορει να μιλαει κ να συνενοηθει για οτιδηποτε περαιτερω, σε περιπτωση πιυ χρειαστει, τονιζοντας μου οτι αυτος δεν εχει καποιο κερδος, απλα εμοιστευεται αυτον που μου προτεινε.

Τον ιδιο μου ειχε προτεινει κ η αλλη γιατρος απο την αυχενικη ηδη αλλα δεν τον επελεξα γιατι ειχα ακουσει οτι στελνει αβερτα κουβερτα για αμνιο. Το διαπιστωσα παλι σημερα οταν πηρα γνωστη να ρωτησω... αυτη εκανε αμνιο επειδη ηταν 35....αρα σε μενα ειναι βεβαιο...

Αλλα βρε κοριτσια, αν δεν υπαρχει καμια ενδειξη, γιατι να κανω; κι αν χασω το παιδι; κι αν δεν ξαναμεινω εγκυος; δεν ειμαι 20... ειμαι 40...

Ακυρωσα τον υοερηχο καρδιας προς το παρον κ το πολυ πολυ να με τον κανω αν δειξεινκατι η β επιπ...για τ αλλα δεν αποφασια, αλλα προς το παρον σκεφτομαι να μεινω στην πρωτη μου επιλογη...

Και για την καμπυλη ζαχαρου ειχε ενστασεις... αλλα αυτο αυτη τη στιγμη ειναινδευτερευον- αλλωστε μαλλον θεωρει οτι δεν εχω δ.κ. ....μακαρι, αλλα λιγη προσοχη δε θα με βλαψει...

Αχ..... αγχος....

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω...υποθετω οτι θα εξαρτωνταν απο το προβλημα... αλλα χωρις καμια ενδειξη στην αυχενικη, ποσο πιθανο ειναι αυτο;

Επιπλεον: σε τοσο προχωρημενη κυηση γινεται πλεον διακοπη; εχει νοημα τωρα πια η αμνιο;

twt6p2.png

Δεν ξερω...υποθετω οτι θα εξαρτωνταν απο το προβλημα... αλλα χωρις καμια ενδειξη στην αυχενικη, ποσο πιθανο ειναι αυτο;

Επιπλεον: σε τοσο προχωρημενη κυηση γινεται πλεον διακοπη; εχει νοημα τωρα πια η αμνιο;

Κοριτσαρα μου εγω ειμαι μαζί σου!!!θεωρω οτι η απόφαση σου ειναι σωστή.κανε τη β επιπεδου και βλέπεις!!!και αν ήταν κατι θα φαινόταν και στην αυχενικη!!!!ολα για τα λεφτά γίνονται.

LJqDp3.png

Λοιπον: οπως εχω ξαναπει ειχα πολυ καλη αυχενικη (1:1534 για τρισωμια 21 κ τα αλλα ακομη καλυτερα, αυχενικη 1,7 , ρινικο οστο εμφανεστατο ) κ η εμβρυολογος οπως κ η γυναικολος μου παν οτι δεν υπαρχει λογος για αμνιο. Εγω ανακιυφιστηκα, διοτι η κυηση απο την αρχη ειχε θεματα.. στην ιδια εμβρυολογο εκλεισα για β επιπεδου. Μιυ προτεινε δε κ υπερηχο καρδιας εμβρυου.

Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι κ λεφτα δεν υοαρχουν, αποφασισα να γεννησω στο νοσομομειο της πολης μου. Περα απο το οικονομικο νιωθω κνμεγαλυτερη ασφαλεια, μιας κ οινυποδομες δε συγκρινονται με το στοιχειωδως εξοπλισμενο μαιευτηριο.της πολης μας. Το δε μαιευτικο τμημα στο νοσοκομειο εχει πολυ καλο ονομα, δεν εχω ακιυσει κακη κιυβεντα για τους γιατρους, ισα ισα το αντιθετο.

Αρχισα λοιπον καποια στιγμη να πηγαινω κ εκει γιανπαρακολουθηση. Ο γιατρος απο την ορωτη επισκεψη ειπε οτι λογω ηλικιας κ μονο καλο θα ηταν να κανω αμνιο...εμεινε εκει το θεμα.. σημερα που ξαναπηγα του ειπα οτι εχω προγραμματισει υπερηχο καρδιας εμβρυου κ μ εκραξε,θεωρωντας οτι δεν υπαρχει λογος. 1ον δεν εχω κανει ακομη β εοιπεδου κ 2ον και να διαπιστωθει καποιο προβλημα τι θα κανω; εκτρωση;

Θεωρησε οτι κακως μου τονπροτεινε η εμβρυολογος κ αν ειναι να κανω κατι αυτο θα ναι η αμνιο. Μου προτεινε δε αλλον εμβρυολογο με τον οποιο μπορει να μιλαει κ να συνενοηθει για οτιδηποτε περαιτερω, σε περιπτωση πιυ χρειαστει, τονιζοντας μου οτι αυτος δεν εχει καποιο κερδος, απλα εμοιστευεται αυτον που μου προτεινε.

Τον ιδιο μου ειχε προτεινει κ η αλλη γιατρος απο την αυχενικη ηδη αλλα δεν τον επελεξα γιατι ειχα ακουσει οτι στελνει αβερτα κουβερτα για αμνιο. Το διαπιστωσα παλι σημερα οταν πηρα γνωστη να ρωτησω... αυτη εκανε αμνιο επειδη ηταν 35....αρα σε μενα ειναι βεβαιο...

Αλλα βρε κοριτσια, αν δεν υπαρχει καμια ενδειξη, γιατι να κανω; κι αν χασω το παιδι; κι αν δεν ξαναμεινω εγκυος; δεν ειμαι 20... ειμαι 40...

Ακυρωσα τον υοερηχο καρδιας προς το παρον κ το πολυ πολυ να με τον κανω αν δειξεινκατι η β επιπ...για τ αλλα δεν αποφασια, αλλα προς το παρον σκεφτομαι να μεινω στην πρωτη μου επιλογη...

Και για την καμπυλη ζαχαρου ειχε ενστασεις... αλλα αυτο αυτη τη στιγμη ειναινδευτερευον- αλλωστε μαλλον θεωρει οτι δεν εχω δ.κ. ....μακαρι, αλλα λιγη προσοχη δε θα με βλαψει...

Αχ..... αγχος....

Δυσκολη απόφαση.

Γνώμη μου είναι να αλλάξεις μεν εμβρυολογο αλλά να του θέσεις τους προβληματισμους σου. Στο κάτω κατω είναι δική σου απόφαση.

Εγώ μάλλον δεν θα έκανα στη θέση σου εκτός αν με επειθε ο γιατρος με επιχειρήματα οτι είναι αναγκαιο και οτι έχει νόημα.

KJO7p2.png

Καλημερα:)

Mpempoulitsa σ ευχαριστω για την απαντηση. Δεν νερω αν γινονται για τα λεφτα... νομιζω οτι ειναι η νοοτροπια του αυτη, η αρχη του να το πω καλυτερα, οτι με βαση τηννηκικια πρεπει να γινει αμνιο... οσο για το κοστος μου ειπε οτι γινεται στο νοσοκομειο, την κανει κ ιδιος κ πληρωνω 200 ευρω που ειναι το κοστος του εργαστηριου στην αθηνα...

Περιμενουμε νεα σου απο τον βου επιπεδου οπως κ της moody :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...