Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

σημερα ετσι γενικά, και χωρίς λόγο μιας και όλα καλά με το μωρό.

χθες το ένιωσε και ο μπαμπάς του και έτσι ηρέμησα, οτι αυτό που νιώθω είναι όντως ο μπεμπης.

νομίζω οτι αυτές οι εναλλαγες διάθεσης ειναι ορμονικό.

εσείς δεν έχετε τετοια?

εχω και νεύρα ανα διαστήματα. πριν κανα μήνα έσπασα το τηλέφωνο και άλλα μικροπραγματα στο σπίτι.

τώρα είμαι στη φάση κλάψας

μια ειναι η λυση.... να μυρισει το σπιτι κεικ! φτιαξε ενα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια ειναι η λυση.... να μυρισει το σπιτι κεικ! φτιαξε ενα!

χαχα, μας χαλασε ο φουρνος και δεν έχουμε αγοράσει ακόμη. και σε 2 ώρες πάω για δουλεια. θα βγω μια βόλτα, έχει ήλιο σημερα! σπάνιο φαινόμενο εδω

KJO7p2.png

νευρα δεν εχω, ειμαι λιγο down αυτες τις μερες αλλα φταιει που δε κοιμαμαι καλα τα βραδια...

ααα, εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης, ξυπνάω κάθε βράδυ, άλλες φορες κατα τις 3, αλλες 4 αλλες κατά τις 5. καθομαι καμιά ωρίτσα, πίνω γαλατάκι και μετά πάλι ύπνος. ειδικά στην αρχή, τους 3 πρώτους μηνες με τις ναυτιες ξυπνουσα λόγω στομαχιου και μου έμεινε το κουσουρι

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

ηλιο στο βελγιο,συννεφια στον πειραια!! ρε που παμεεεεεεεεεεεε!!!!

παρε ενα καπουτσινο στο χερι κ ενα μαφινακι κ ταισε το μωρο σου!

ετοιμαζομαι για τσαρκα! για καφε δεν υποσχομαι μιας και δεν φτιάχνουν πουθενά καφέ της προκοπής.

KJO7p2.png

zottepyjama... νεύρα??????????????????????? πάρα πολλά νεύρα.....τσαντίζομαι για πλάκα άνευ λόγου τις περισσότερες φορές...... άστα να πάνε!

εγώ είμαι σε άλλο επίπεδο, που πάντα βρίσκω το λόγο να τσαντιστώ και το δικαιολογώ με χιλια μύρια επιχειρήματα. ο καλός μου με κοιτάει αποσβολωμένος, μη μπορώντας να αντιδράσει. αυτό με τσαντιζει ακόμη πιο πολύ και αρχίζω να ωρύομαι για το πόσο αδιάφορος και αναίσθητος είναι. μετά, αφου ηρεμήσω, δεν ξερω που να κρυφτώ με όλα αυτά που έχω πει..

KJO7p2.png

εγώ είμαι σε άλλο επίπεδο, που πάντα βρίσκω το λόγο να τσαντιστώ και το δικαιολογώ με χιλια μύρια επιχειρήματα. ο καλός μου με κοιτάει αποσβολωμένος, μη μπορώντας να αντιδράσει. αυτό με τσαντιζει ακόμη πιο πολύ και αρχίζω να ωρύομαι για το πόσο αδιάφορος και αναίσθητος είναι. μετά, αφου ηρεμήσω, δεν ξερω που να κρυφτώ με όλα αυτά που έχω πει..

ναι και γω το παθαίνω αυτό.... αλλά βάζω τα κλάματα και με συγχωρεί... τον έχει προετοιμάσει και ο γιατρός μου οπότε δε μου δίνει και πολύ σημασία όταν λέω τρέλες!!!:(

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

ναι και γω το παθαίνω αυτό.... αλλά βάζω τα κλάματα και με συγχωρεί... τον έχει προετοιμάσει και ο γιατρός μου οπότε δε μου δίνει και πολύ σημασία όταν λέω τρέλες!!!:(

και ο δικός μου το έχει καταλάβει οτι είναι της εγκυμοσύνης αλλά είναι ένα σοκ, πως να το κανουμε.

ειδικά επειδή πριν ήμουν ένας άγγελος!!:tongue:

KJO7p2.png

συν- μπαλονίτσες μου τι κάνετε;πως είναι τα μωράκια σήμερα;;θέλω κι εγωνα το νοιώσω!!!ανυπομονώ!!!!!!!!!

Μουντάκι το ενοιωσες;;μπράβο φιλεναδούλα μου!!το νινι σου ηταν μωρέ!!!σου έστειλε σημάδι για να μην αγχώνεσαι για αύριο!!!

Πυτζαμούλα (σε βάφτισα κ σένα αλλα ηταν πολυ μπερδεγουέι το νικ σου χιχιχι) κ εγω κατα καιρούς έχω κάτι νεύρα...ακραία....κ παραλογιζομαι κ εγω....αλλα οταν τον βλέπω να με κοιτα με αυτο το ύφος το αγελαδίσιο καταλαβαίνω οτι είμαι του γιατρού κ γελάω κ εγω....εσυ όμως το παρακανες ρε φιλενάδα....μην τα σπας....μετα ποιος τα μαζεύει;;κ άσε που θα πρέπει να τα ξαναπάρεις!!!χο χο χο οι ορμόνες πάντως μας δουλεύουν....είτε με όνειρα ή με τρελονεύρα!!!!

Μουντάκι που να σου πω τι είδα χθες!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα προγεστερόνη είπες;;;καλααααααα

τι κάνουν τα υπόλοιπα κοριτσάκια;;

bhgdp3.png

καλησπέρα σας κορίτσια...είναι που έλεγα ότι κοιμάμαι ατέλειωτες ώρες...3 ώρες το πολύ κοιμήθηκα το βράδυ κι αυτές όχι συνεχόμενες...απίστευτη αϋπνία..είπα να βγω βολτίτσα και αποσυντονίστηκα? ελπίζω να μη μου γίνει συνήθεια...:shock:

x4uqp3.png

γεια σας κοριτσάκια μου!! νεύρα διαβάζω...εγώ για να πω την αλήθεια μέχρι τώρα να είχα 1-2 φορές νεύρα...κατα τ'άλλα μια χαρά είμαι!! τυχερός ο άντρας μου μάλλον :rolleyes:

κέικ διαβάζω επίσης!! γιατί με κολάζετε την γυναίκα???:tongue::tongue::tongue:

εγώ γύρισα απ'την δουλειά κ πίνω καφεδάκι, ευκαιρία να νιώσω λίγο κ τ'αντράκια μου γιατί σήμερα δεν μου έκαναν πολύ παρέα :D

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...