Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Να σας πω κάτι που με προβληματίζει...

μπήκα στη 19 εβδομάδα λοιπόν όποιος με ρωτάει πόσο μηνών είμαι δε ξέρω τι να απαντήσω...η μαλλον θα ήξερα αλλά έχω μόνιμο καβγαδάκι με τη μητέρα μου να μου λέει ότι είμαι 4 μηνών αφού σε 5 μηνες γεννάω...σύμφωνα όμως με τις εβδομάδες και τους μήνες στους οποίους αντιστοιχούν είμαι στον 5ο μήνα....μα τι πράμα κι αυτό...

εγω ειμαι 21 εβδομαδων κ λεω οτι ειμαι ΣΤΟΝ πεμπτο μηνα.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από 18-22 εβδομάδες είμαστε στον 5ο μήνα. Εγώ λέω ότι τώρα μπήκα στον 5ο και δεν συμφωνούννννννν...αλλά με έχει πιάσει το διαόλι μου ειλικρινά να κάθομαι να αναλώνομαι με κάτι τέτοιες βλακείες λες και θα κερδίσω κάτι από αυτό...είμαι πάραλογ???

n3oUp2.png

Από 18-22 εβδομάδες είμαστε στον 5ο μήνα. Εγώ λέω ότι τώρα μπήκα στον 5ο και δεν συμφωνούννννννν...αλλά με έχει πιάσει το διαόλι μου ειλικρινά να κάθομαι να αναλώνομαι με κάτι τέτοιες βλακείες λες και θα κερδίσω κάτι από αυτό...είμαι πάραλογ???

οχι καλε.στον 5ο εισαι:D

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Εγω κοριτσια για τους μηνες μετραω αντιθετα απο την πητ. Αλλιως δε βγαζω ακρη.

Πηγα στη γιατρο. Το μπεμπακι καλα, σκαρφαλωσε....καπου γυρω απ τον αφαλο μου ζουλαγε με τον υπερηχο!!!!

Οι πονοι που ενιωθα ειναι συσπασεις ...τις ειδε κ στον υπερηχο... ηρεμα, ελαφρες.δουλειες, τροφοκαρντ κι.αγιος ο θεος!!

Αγχωθηκα, στεναχωρηθηκα...γιατι παλι.συσπασεις ρε κοριτσια; λετε να φταιει.η στεναχωρια κ το αγχος; :(

Σας φιλω γλυκα :*

twt6p2.png

Όλα λίγο πολύ μας επηρρεάζουν κοριτσάκι μου... Κοίτα να σαι ήρεμη το άγχος πουθενά δε βοηθάει και δεν ξέρεις που θα ξεσπάσει!!!! Ξεκουράσου για το νινικάκι!!!

Εγώ κορίτσια το απόγευμα καθόμουν γερμένη μπροστά στον καναπέ και ένιωσα στο πλάι αριστερά λίγο πιοβκάτω από τα πλευρά ένα χτύπο 3 φορές σαν κλωτσίτσα...!λέτε;;;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα συνεγκυούλες μου!! πως τα πάτε??τα νινάκια σας? εμείς καλά,φουσκώνουμε σταθερά :tongue: επίσης πεινάμε σταθερά :shock:

τα μωράκια δίνουν το παρόν κάθε μέρα ειδικά όταν πίνω καφέ!

Μουντάκι λέω ότι ήταν το μωράκι σου!! :D

φιλιά στις κοιλίτσες!!

lZDVp3.png

Όλα λίγο πολύ μας επηρρεάζουν κοριτσάκι μου... Κοίτα να σαι ήρεμη το άγχος πουθενά δε βοηθάει και δεν ξέρεις που θα ξεσπάσει!!!! Ξεκουράσου για το νινικάκι!!!

Εγώ κορίτσια το απόγευμα καθόμουν γερμένη μπροστά στον καναπέ και ένιωσα στο πλάι αριστερά λίγο πιοβκάτω από τα πλευρά ένα χτύπο 3 φορές σαν κλωτσίτσα...!λέτε;;;;;;;

ναιιιιι!! το μωρο σου ειναι!!

καλημερα σε ολες!!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Καλημέρα συνεγκυούλες μου!! πως τα πάτε??τα νινάκια σας? εμείς καλά,φουσκώνουμε σταθερά :tongue: επίσης πεινάμε σταθερά :shock:

τα μωράκια δίνουν το παρόν κάθε μέρα ειδικά όταν πίνω καφέ!

Μουντάκι λέω ότι ήταν το μωράκι σου!! :D

φιλιά στις κοιλίτσες!!

τα νιωθεις συνεχεια;;; εγω καθε μερα, αλλα οχι συνεχεια μεσα στη μερα!! βεβαια εσενα ειναι κ 2!

εγω λιγο μαζευτηκα στο θεμα φαγητου, νομιζω καπως περιοριστηκε η πεινα μου...ελπιζω να κρατηθω!! καφε ε;;; λες να χτυπησω εναν;;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Αχ μακάρι να τανε το νινί ρε κορίτσια.... δεν το χω ξανανιώσει αυτό γι αυτό μου κανε εντύπωση.. εγώ πάλι με το φαΐ ειδικά αυτές τις μέρες ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θέλω φαΐ!!!!!!!!! πάει η δίαιτα.... ευτυχώς το σάκχαρο δεν ξεφεύγει!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Αχ μακάρι να τανε το νινί ρε κορίτσια.... δεν το χω ξανανιώσει αυτό γι αυτό μου κανε εντύπωση.. εγώ πάλι με το φαΐ ειδικά αυτές τις μέρες ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θέλω φαΐ!!!!!!!!! πάει η δίαιτα.... ευτυχώς το σάκχαρο δεν ξεφεύγει!

το μωρακι σου ειναι κ γω νιωθω το ιδιο!!! :D

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

ελπίζω να είστε ολες καλά παρά τα μικροπαραπονακια..

εδω ολα οκ αν και εχω ενα μονιμο άγχος, δεν ξερω πια γιατί.

χθες ήμουν πολύ καλά, σήμερα πάλι έπεσα. οι ορμόνες κανουν παρτυ μου φαίνεται..

KJO7p2.png

καλημέρα κορίτσια!!

Γιατι εχεις αγχος ; για το μωρο; η γενικα;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

τα νιωθεις συνεχεια;;; εγω καθε μερα, αλλα οχι συνεχεια μεσα στη μερα!! βεβαια εσενα ειναι κ 2!

εγω λιγο μαζευτηκα στο θεμα φαγητου, νομιζω καπως περιοριστηκε η πεινα μου...ελπιζω να κρατηθω!! καφε ε;;; λες να χτυπησω εναν;;;

Μη φανταστείς συνέχεια!! αλλά πάρα πολλές φορές μέσα στη μέρα κ το βράδυ :D τις υπόλοιπες ώρες κοιμόμαστε κιόλας!! πάντως εμένα τα γλυκά δεν τα "πιάνουν"! θέλουν καφέ για να κουνηθούν χαχχαχ

φάε κοριτσάκι μου!! το νινί σου θέλει μαμ!!:D

καλημέρα κορίτσια!!

γιατί βρε αγχώνεσαι?!! χαλάρωσε μια χαρά είναι το νινί σου! κ σε λίγο καιρό θα δίνει το παρόν συνέχεια!!

lZDVp3.png

Γιατι εχεις αγχος ; για το μωρο; η γενικα;;

σημερα ετσι γενικά, και χωρίς λόγο μιας και όλα καλά με το μωρό.

χθες το ένιωσε και ο μπαμπάς του και έτσι ηρέμησα, οτι αυτό που νιώθω είναι όντως ο μπεμπης.

νομίζω οτι αυτές οι εναλλαγες διάθεσης ειναι ορμονικό.

εσείς δεν έχετε τετοια?

εχω και νεύρα ανα διαστήματα. πριν κανα μήνα έσπασα το τηλέφωνο και άλλα μικροπραγματα στο σπίτι.

τώρα είμαι στη φάση κλάψας

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...