Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

νιωθω κατι μονο αν ξαπλωνω μπρουμυτα, που φανταζομαι οτι πιεζεται. δεν ειμαι στρουμπουλουλα και η γιατρος μου ειχε πει οτι θα το νιωσω απο τη 18η.

καθε μερα ολο και κατι βρισκω να με αγχωσει

έλα κοπελιά καλώς ήλθες στο κλαμπ... όλες έτσι είμαστε κορίτσι μου κάθε μέρα όλο και κάτι βρίσκουμε να αγχωθούμε!!!! μην τρελαίνεσαι .....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο μπορεις να κοιμασαι μπρουμυτα και να μην ενοχλεισαι εσυ, δεν ενοχλειται ουτε το μωρο. μην ανησυχεις

το ελπιζω!!! γιατι σκεφτομαι οτι ισως πιεζω το κεφαλακι του κ φρικαρω!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

το ελπιζω!!! γιατι σκεφτομαι οτι ισως πιεζω το κεφαλακι του κ φρικαρω!

κοίτσι εμένα ο doc μου πε ότι για να κάνω κακό στο μωρό εξωτερικά πρέπει ή να πέσω με την κοιλιά κάτω ή να τρακάρω με δύναμη πάνω στην κοιλιά..... μην αγχώνεσαι να κοιμάσαι όπως βολεύεσαι.....αυτό τη βρίσκει την άκρη του!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

νιωθω κατι μονο αν ξαπλωνω μπρουμυτα, που φανταζομαι οτι πιεζεται. δεν ειμαι στρουμπουλουλα και η γιατρος μου ειχε πει οτι θα το νιωσω απο τη 18η.

καθε μερα ολο και κατι βρισκω να με αγχωσει

μονο σε κατασταση ηρεμιας καταλαβαινεις κατι, στις εβδομαδες που ειμαστε. ακομα δεν ειναι τοσο μεγαλο κ εχει χωρο για βουτιες!

εγω ενιωσα μια φουσκα να σπαει, μετα κατι φτερουγισματα - οπως οταν βαζουμε τη παλαμη μας κ την κανουμε σαν κουπι , στη θαλασσα - κ εχω νιωσει κ κατι κλωτσιτσες. αλλα ΟΛΑ αυτα ενω ημουν ξαπλωμενη η στον καναπε. ορθια η περπατωντας δε νομιζω να καταλαβαινα τιποτα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Γεια σας κοριτσακια :-)

Επιστρεψατε πολυ δυναμικα ετσι; :D

Εγω σημερα για πρωτη φορα πηγα με τα ποδια στο ταμειο μου ν προσθεσω φυλλα στο βινλιαριο κ στο χασαπη!!!μολις την προηγουμενη εβδομαδα πηρα το οκ για (σχετικη) ελευθερια κινησεων κ ειμαι ακομη φοβισμενη...

Κοριτσια απο την προηγουμενη εβδομαδα νιωθω κατι δυνατους πονους ωρες ωρες... η δενια χαμηκα στην κοιλια σανντραβηγμα ( εχω ξυπνησει κ τη νυχτα αοο τον πονο) η πιο ψηλα, λιγο πιο κατω απο τον αφαλο, παλι δεξια, σαν σουβλια... σημερα θα παω στο γιατρο κ θα ρωτησω αλλα μια εγνοια την εχω...

Οι στεναχωριες κι οι ταραχες συνεχιζονται... δεν ειναι καλο φεγγαρι :( ..χωρια το αγχος για τα οικονομικα...

Κοριτσακια μου γλυκα, ευχαριστω για το ενδιαφερον κ τις συμβουλες.. δεν εχω θρομβοφιλια αλλα αλλα θεματα υγειας που μπορει να προκαλεσουν ιδια αποτελεσματα...ο ααιματολογος μου ειχε πει οτι μπορω να παιξω 2 ωρες πριν η μετα απο την ωρα που την κανω συνηθως. Μ αυτο τον τροπο, δλδ μετακινουμενη 2 ωρες καθε μερα μπορω ν αλλαξω και ωρα αν θελω- πχ την κανω βρεδυ, να την παω πρωι...

Κι εγω πανικοβληθηκα που την ξεχασα... πηρα τηλ κ μου πε για μια φορα δεν πειραζει, να μην ανησυχω... αλλα και τι να μου λεγε; να ταξιδεψω στο χρονο;;

twt6p2.png

Διαφημίσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: να την κανω σε σταθερη ωρα αλλα αν χρειαστει ν αλλαξω μπορω να μετακινηθω 2 ωρες σε σχεη με την προηγουμενη μερα, πχ απο τις 8 να παω μεχρι 6 η μεχρι 10, οχι να την κανω συνηθως στις 8 κ τη μια μερα να την κανω 6 κ την αλκη 10, γιατι εκει πλεον εχουμε 4 ωρες διαφορα.

Συγνωμη αν σας κουραζω με πραγματα που ισως φαινονται αυτονοητα, αλλα καλο να ειναι να μην αφησω ασαφειες κ παρω καμια εγκυουλα στο λαιμο μου :-)

twt6p2.png

Μεδουσάκι γιατι προβληματιζεσαι τόσο με τα κιλά;;έχεις πάρει πολλά;μην μου αγχώνεσαι μωρέ....θα τα χάσουμε μετα.....τα μωράκια μας να ειναι καλα κ θα γίνουν όλα!!!!να πας καμμια βολτιτσα αν δεν βγήκες καθόλου το σκ....

έχω πάρει 4,5 και να σκεφτείς ότι το πρώτο τρίμηνο δεν είχα πάρει γραμμάριο. ψιλοστράβωσε ο γιατρός μου και αγχώθηκα πολύ μη δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στο μωρό με το πολύ βάρος...θα πάω βολτίτσα μήπως ξεχαστώ

x4uqp3.png

Απλα τα πηρες μαζεμενα.. κι εγω στο πρωτο τριμηνο δεν πηρα κανενα αλλα στον τεταρτο μηνα πηρα 2,5 τσακ μπαμ κ τρομαξα.... αλλα ευτυχως μετα σταματησα, αρχισα να παιρνω καποια γραμμαρια τη βδομαδα... μην αγχωνεσαι, δε σημαινει οτι θανσυνεχισεις να παιρνεις με τον ιδιο ρυθμο, ισως να ηταν να τα παρεις :-).

twt6p2.png

Να σας πω κάτι που με προβληματίζει...

μπήκα στη 19 εβδομάδα λοιπόν όποιος με ρωτάει πόσο μηνών είμαι δε ξέρω τι να απαντήσω...η μαλλον θα ήξερα αλλά έχω μόνιμο καβγαδάκι με τη μητέρα μου να μου λέει ότι είμαι 4 μηνών αφού σε 5 μηνες γεννάω...σύμφωνα όμως με τις εβδομάδες και τους μήνες στους οποίους αντιστοιχούν είμαι στον 5ο μήνα....μα τι πράμα κι αυτό...

n3oUp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

τι κανετε;

λοιπον τα νεα μου, κ μια ανησυχια μου!

το μωρο το καταλαβαινω πια, οχι συνεχεια, αλλα καθε μερα. χθες βραδυ μ δωσε κ 2 κλωτσιτσες!

η κοιλια μου, πεταχτηκε αποτομα σε 10 μερες,αλλα ας μη το σχολιασω!!!!!

η ανησυχια μου τωρα. Μπορω ακομα κ κοιμαμαι μπρουμυτα,δε με ενοχλει η κοιλια μου δηλαδη. Η γιατρος μου , μου ειπε πως οσο μπορω , να κοιμαμαι. Αλλα ρε κοριτσια, μηπως κανω βλακεια; οσο ειμαι ξυπνια στο κρεβατι παιρνω σταση π να μην εμποδιζεται πολυ η κοιλα, αλλα το βραδυ π ανοιγω τα ματια μου, πολλες φορες ειμαι μπρουμυτα.....

Από ότι γνωρίζω καμία στάση ύπνου δεν ενοχλεί το μικρούλι σου περισσότερο από την ενόχληση που θα νοιώσεις εσύ η ίδια όπότε μη φοβάσαι καθόλου!!!

Λένε ότι ανάσκελα είναι χειρότερα για εμας γιατί πέφτει το βάρος του μωρου στα κόκκαλα μας και επιβαρύνει τη μέση πολύ...εγώ ήδη έχω θέματα μέσης και νοιώθω που και που σφάχτες..θέλει προσοχή..

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Χελοοοοοοοο!!!!!!

Παρούσα και εγω και δεν ξέρω σε τι πόστ να πρώτο σχολιάσω !

Σε όλες βρίσκω κατι κοινό, τα φάρμακα που ξεχνάω , τα τρέλα όνειρα

Που δεν ειναι μονο εφιάλτες :) πρεπει να έχω συνευρεθεί με το μισό αντρικό πληθυσμό πιυ γνωρίζω χαχαχα!! Στο χουχουλιασμα στα κιλα στο άγχος και στο οτι δεν ακούω το μωρό .

Σ ολα σας λεω . Οκ για τις αντιπικτικες δεν έχω άποψη .

Εμείς εδω τα ίδια κλεισμένη μεσα με το σκαθαρι μου το μεγάλο .

Με εχει κρεβάτωσει σε περίπτωση πιυ δεν σας το έχω ήδη πει γιατι όπως και στον μεγάλο,

Έχω κοντό τραχηλο και μέχρι να πάω να με να δει την άλλη Τρίτη θα πρεπει να μείνω

ΤαβλαΑΑΑΑΑΑ!!!! Το χειρότερο μου αλλα ας ειναι καλα το σπορι λεω .

Τουλάχιστον τωρα έχω το παιδάκι μου εδω και μου κρατά παρέα .

Ασε που του λεω φέρε το ενα φέρε το αλλο και μου λεει προχθές

Α ΜΑΜΑ κανε και εσυ καμια δουλεια όλο φέρε και φέρε μου λες !!!

Ειναι αυτο που λένε απο μικρο και απο τρελό .....

Χελοοοοοοοο!!!!!!

Παρούσα και εγω και δεν ξέρω σε τι πόστ να πρώτο σχολιάσω !

Σε όλες βρίσκω κατι κοινό, τα φάρμακα που ξεχνάω , τα τρέλα όνειρα

Που δεν ειναι μονο εφιάλτες :) πρεπει να έχω συνευρεθεί με το μισό αντρικό πληθυσμό πιυ γνωρίζω χαχαχα!! Στο χουχουλιασμα στα κιλα στο άγχος και στο οτι δεν ακούω το μωρό .

Σ ολα σας λεω . Οκ για τις αντιπικτικες δεν έχω άποψη .

Εμείς εδω τα ίδια κλεισμένη μεσα με το σκαθαρι μου το μεγάλο .

Με εχει κρεβάτωσει σε περίπτωση πιυ δεν σας το έχω ήδη πει γιατι όπως και στον μεγάλο,

Έχω κοντό τραχηλο και μέχρι να πάω να με να δει την άλλη Τρίτη θα πρεπει να μείνω

ΤαβλαΑΑΑΑΑΑ!!!! Το χειρότερο μου αλλα ας ειναι καλα το σπορι λεω .

Τουλάχιστον τωρα έχω το παιδάκι μου εδω και μου κρατά παρέα .

Ασε που του λεω φέρε το ενα φέρε το αλλο και μου λεει προχθές

Α ΜΑΜΑ κανε και εσυ καμια δουλεια όλο φέρε και φέρε μου λες !!!

Ειναι αυτο που λένε απο μικρο και απο τρελό .....

Χαχχαχαχχαχχαχ θεούλης το πιτσιρίκι να ναι καλά η ψυχούλα!!!! Φιλενάδα άστα με τα όνειρα μιλάμε τρέλα!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...