Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέραααααα

καλέ τι κρύο ειναι αυτό;;;;πω πω μας τελείωσε κ το πετρέλαιο προχθές κ μεχρι να ξαναβάλουμε θα ξεπαγιασουμε!!!!παιζει τζάκι φουλ κ σόμπα τρελη!!!!μπρρρρρ

Ρε κορίτσια....εσείς που έχετε θρομβοφιλια..έχετε καταλάβει διαφορα τώρα που φουσκώνει η κοιλίτσα;εμένα νοιώθω πως με πονάει πια η ένεση πιο πολυ....δεν λέω το φάρμακο γιατι αυτο απο την αρχη μια πονάει μια οχι....η ένεση όμως με πονάει τώρα τελευταια....σε δυο βδομάδες έχω επανελεγχο κ θα ρωτήσω μήπως μπορούμε να την κάνουμε σε άλλο σημείο....γιατί συν τοις αλλοις τώρα που το νινακι ειναι ψηλα φοβάμαι λίγο.....τι λέτε;;;

bhgdp3.png

καλημερες γλυκες σε ολα τα κοριτσακια και καλη εβδομαδα αν και με κρυο εμεις δεν μασαμε!!!:D:D:D εγω ειμαι καλυτερα σημερα μονο που εχω λιγες κραμπες και λογικα θα πρεπει να μου δωσει η γιατρος μου να παρω μαγνησιο.

3Xump2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Τι κρύο είναι αυτό; Δεν τολμάω να βγω έξω. Σήμερα θα το επιχειρήσω γιατί μου την βάρεσε η κλεισούρα στο σπίτι. Σκέφτομαι συνέχεια τον πόλεμο με τη ζυγαριά μου. Ουφφφφφφ.

x4uqp3.png

καλημερες γλυκες σε ολα τα κοριτσακια και καλη εβδομαδα αν και με κρυο εμεις δεν μασαμε!!!:D:D:D εγω ειμαι καλυτερα σημερα μονο που εχω λιγες κραμπες και λογικα θα πρεπει να μου δωσει η γιατρος μου να παρω μαγνησιο.

το μαγνήσιο τι ακριβώς κάνει Ιωαννάκι; Εχουμε πάντως καταντήσει κινητά φαρμακεία....κι αυτο με το χρόνο....καθε ποτε πρέπει να τα πίνουμε....αγχωτικό....εγω μονο με ειδοποιήσεις την παλεύω....χτυπάει το κντ συνέχεια....αλλιώς ξεχνιεμαι....

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Τι κρύο είναι αυτό; Δεν τολμάω να βγω έξω. Σήμερα θα το επιχειρήσω γιατί μου την βάρεσε η κλεισούρα στο σπίτι. Σκέφτομαι συνέχεια τον πόλεμο με τη ζυγαριά μου. Ουφφφφφφ.

Μεδουσάκι γιατι προβληματιζεσαι τόσο με τα κιλά;;έχεις πάρει πολλά;μην μου αγχώνεσαι μωρέ....θα τα χάσουμε μετα.....τα μωράκια μας να ειναι καλα κ θα γίνουν όλα!!!!να πας καμμια βολτιτσα αν δεν βγήκες καθόλου το σκ....

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνετε κοριτσάκι μου??? Εμείς κρυώωωωωωωωωωωνουμε!!!!!!!!!!!!! Παναγίτσα μου μέχρι να βγω από τα σκεπάσματα έκανα 2 ώρες.... τι ωραίο που ναι το χουχούλιασμα..... κρίμα να δουλεύουμε και να μη μπορούμε να το χαρούμε...

thokos μου σε σκέφτομαι από την Παρασκευή γιατί και γω βλέπω κάτι κουλά όνειρα και τρομάζω... σήμερα πχ είδα ότι ημουν σ ένα αμάξι ακι με πυροβολούσε πισώπλατα ο Ξηρός αλλά δεν έπαθα τίποτα.... Ό,τι να ναι σου λέω πραγματικά...!!!! είναι της εγκυμοσύνης αυτό ή μας έχει χτυπήσει το άγχος στον εγκέφαλο????? Ρε φίλη....και συ νιώθεις ότι ανέβηκε το νινί? Και γω 3 μέρες τώρα νιώθω ότι είναι στον αφαλό και πάνω... χτες ήταν πολύ σκληρή εκεί η κοιλιά μου την έπιασε και ο άντρας μου και το κατάλαβε και μου λέει: "ωχ να το αυτό μωρέ εδώ κάθεται...." Θυμάμαι στην β την άλλη φορά που την είχα κάνει 21 κ κάτι ήταν ψηλά στο στομάχι και αριστερά... μάλλον ανέβηκε!!! Για την αντιπηκτική κι εγώ θέλω να ρωτήσω αν έχουμε εναλλακτικές σε σημεία αν και δεν πονάω... με πονάει η ινσουλίνη πιο πολύ... Πάντως να μη φοβάσαι σε καμία περίπτωση δεν περνάει η βελόνα πιο μέσα από εκεί που πρέπει.

mommyart μου δεν ξέρω για β ακόμη... τετάρτη θα πάμε doc και αν είναι όλα οκ θα το δρομολογήσουμε.... Άσε κι έχω και μ αυτό ένα άγχος.... Όντως την ένεση δεν πρέπει αν την ξεχνάμε και καλό είναι να γίνεται και κάθε μέρα την ίδια περίπου ώρα. Εγώ την κάνω πρωί γι αυτό το λόγο...

medoussaki καλώς όρισες κοριτσάκι.... εγώ ευτυχώς με τη ζυγαριά δεν τσακώνομαι... αν και χθες τη ρήμαξα τη δίαιτα χτύπησα pizza αλύπητα το βράδυ..ευτυχώς δεν χτύπησα και σάκχαρο!!!! 'Έχω αρχίσει και αγαπώ την ινσουλίνη... Απλά φοβάμαι μην πάρω θάρρος και ξεφύγω με τα κιλά... Πάντως Παρασκευή που ζυγίστηκα ήμουν τα ίδια....

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάμνουνε??? Έχουμε καμία εργαζόμενη μανούλα να μας πει λίγα πραγματάκια αν ξέρει για το ΙΚΑ και την άδεια?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

το μαγνήσιο τι ακριβώς κάνει Ιωαννάκι; Εχουμε πάντως καταντήσει κινητά φαρμακεία....κι αυτο με το χρόνο....καθε ποτε πρέπει να τα πίνουμε....αγχωτικό....εγω μονο με ειδοποιήσεις την παλεύω....χτυπάει το κντ συνέχεια....αλλιώς ξεχνιεμαι....

φιλενάδα το μαγνήσιο βοηθά να μην κάνουμε συσπάσεις και κράμπες...και γω σκέφτομαι να του πω να το ξαναρχίσω γιατί κάνω κράμπες πολλές!!! χαχα και γω με ειδοποιήσεις μόνο!!!!!! έχουν μάθει και στο γραφείο τι είναι τι και μ λένε: έλα ώρα για το salospir...αχχααχχαχαχα:tongue:

AXrRp3.pngFYZzp3.png

καλημερα μανουλες!

εγω εχω αγχωθει γιατι δεν νιωθω το μωρο. ειναι καλα? ειμαι 21η:(

κοριτσάκι μην αγχώνεσαι... από δω και στο εξής θα αρχίσεις να το νιώθεις... ακι αν είσαι λίγο στρουμπουλούλα ίσως και ν αργήσει λίγο ακόμη.... εμένα που μαι χονδρό πλάσμα μου πε ο ντοκ κανονικά από την 21 αλλά ίσως και λίιιιιγο αργότερα.... ίσως να το νιώθεις και να μη συνειδητοποιείς ότι είναι αυτό!!!! ξάπλωσε το βράδυ με ηρεμία και ησυχία και χάιδεψε την κοιλίτσα σου... μίλα του κι όλας... αν δεις που θα σε χαιρετήσει!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

μουντάκι μου!!!!χαχαχαχαχαχα λολίτσα μου γλυκειά!!!!μαζι θα μας περάσουν τη λευκή ρομπιτσα!!!χαχαχα μπορει να ειναι απο τις ορμόνες της εγκυμοσυνης....μπορει κ απο το τρελο μας το κεφάλι!!!ήντα να πω;εμένα εχει καταντήσει αηδία πια.....βλέπω θρίλερ κ πρωταγωνιστώ κιόλας!!!!αλλα κ εσυ;;;τον ξηρό τα φίλη :shock: χαχαχαχαχα

το νινι ναι νομίζω εχει ανεβεί γιατι την νοιώθω πιο σκληρή....εν τω μεταξύ εγω τις είχε ξεκινήσει 6 απόγευμα κ καθιερώθηκε ... εεε εκείνη την ωρα είμαι πάντα τουμπανέιρος κ μπορει γι αυτο να με πονάει η ένεση!!!δεν ξέρω τι να κανω...θα ρωτήσω τον αιματολόγο!!

εγω ακομη κράμπες έντονες δεν έχω...κάτι ψιλό πονάκια....

Άντε να πας να το δεις το νινακι σου να ησυχασεις!!!!ολα καλα θα ειναι με τον γιοκα σου ;)

υγ. κι εμένα όλοι ξέρουν πια οταν χτυπάει τι πρέπει να γινει!!χα χα χα

bhgdp3.png

κοριτσάκι μην αγχώνεσαι... από δω και στο εξής θα αρχίσεις να το νιώθεις... ακι αν είσαι λίγο στρουμπουλούλα ίσως και ν αργήσει λίγο ακόμη.... εμένα που μαι χονδρό πλάσμα μου πε ο ντοκ κανονικά από την 21 αλλά ίσως και λίιιιιγο αργότερα.... ίσως να το νιώθεις και να μη συνειδητοποιείς ότι είναι αυτό!!!! ξάπλωσε το βράδυ με ηρεμία και ησυχία και χάιδεψε την κοιλίτσα σου... μίλα του κι όλας... αν δεις που θα σε χαιρετήσει!!!!

νιωθω κατι μονο αν ξαπλωνω μπρουμυτα, που φανταζομαι οτι πιεζεται. δεν ειμαι στρουμπουλουλα και η γιατρος μου ειχε πει οτι θα το νιωσω απο τη 18η.

καθε μερα ολο και κατι βρισκω να με αγχωσει

KJO7p2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

τι κανετε;

λοιπον τα νεα μου, κ μια ανησυχια μου!

το μωρο το καταλαβαινω πια, οχι συνεχεια, αλλα καθε μερα. χθες βραδυ μ δωσε κ 2 κλωτσιτσες!

η κοιλια μου, πεταχτηκε αποτομα σε 10 μερες,αλλα ας μη το σχολιασω!!!!!

η ανησυχια μου τωρα. Μπορω ακομα κ κοιμαμαι μπρουμυτα,δε με ενοχλει η κοιλια μου δηλαδη. Η γιατρος μου , μου ειπε πως οσο μπορω , να κοιμαμαι. Αλλα ρε κοριτσια, μηπως κανω βλακεια; οσο ειμαι ξυπνια στο κρεβατι παιρνω σταση π να μην εμποδιζεται πολυ η κοιλα, αλλα το βραδυ π ανοιγω τα ματια μου, πολλες φορες ειμαι μπρουμυτα.....

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

τι κανετε;

λοιπον τα νεα μου, κ μια ανησυχια μου!

το μωρο το καταλαβαινω πια, οχι συνεχεια, αλλα καθε μερα. χθες βραδυ μ δωσε κ 2 κλωτσιτσες!

η κοιλια μου, πεταχτηκε αποτομα σε 10 μερες,αλλα ας μη το σχολιασω!!!!!

η ανησυχια μου τωρα. Μπορω ακομα κ κοιμαμαι μπρουμυτα,δε με ενοχλει η κοιλια μου δηλαδη. Η γιατρος μου , μου ειπε πως οσο μπορω , να κοιμαμαι. Αλλα ρε κοριτσια, μηπως κανω βλακεια; οσο ειμαι ξυπνια στο κρεβατι παιρνω σταση π να μην εμποδιζεται πολυ η κοιλα, αλλα το βραδυ π ανοιγω τα ματια μου, πολλες φορες ειμαι μπρουμυτα.....

οσο μπορεις να κοιμασαι μπρουμυτα και να μην ενοχλεισαι εσυ, δεν ενοχλειται ουτε το μωρο. μην ανησυχεις

KJO7p2.png

μουντάκι μου!!!!χαχαχαχαχαχα λολίτσα μου γλυκειά!!!!μαζι θα μας περάσουν τη λευκή ρομπιτσα!!!χαχαχα μπορει να ειναι απο τις ορμόνες της εγκυμοσυνης....μπορει κ απο το τρελο μας το κεφάλι!!!ήντα να πω;εμένα εχει καταντήσει αηδία πια.....βλέπω θρίλερ κ πρωταγωνιστώ κιόλας!!!!αλλα κ εσυ;;;τον ξηρό τα φίλη :shock: χαχαχαχαχα

το νινι ναι νομίζω εχει ανεβεί γιατι την νοιώθω πιο σκληρή....εν τω μεταξύ εγω τις είχε ξεκινήσει 6 απόγευμα κ καθιερώθηκε ... εεε εκείνη την ωρα είμαι πάντα τουμπανέιρος κ μπορει γι αυτο να με πονάει η ένεση!!!δεν ξέρω τι να κανω...θα ρωτήσω τον αιματολόγο!!

εγω ακομη κράμπες έντονες δεν έχω...κάτι ψιλό πονάκια....

Άντε να πας να το δεις το νινακι σου να ησυχασεις!!!!ολα καλα θα ειναι με τον γιοκα σου ;)

υγ. κι εμένα όλοι ξέρουν πια οταν χτυπάει τι πρέπει να γινει!!χα χα χα

άσε σου λέω τον είδα όπως ήταν τότε στο βιντεάκι...και μιλάμε για πυροβολισμούς όχι αστεία.. μπορεί αν φταίει που χθες είδαμε το Περλ Χαρμπορ και είχε μπαμ μπουμ πολλά... Προχθές είδα ότι μ έβαλε ο γιατρός να γεννήσω και ήταν απέναντί μου ένας μπουζουκσής και τραγούδαγε..... σου λέω τα χω παίξει!!!!!!!!!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...