Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Εγω αυχενικη ειχα 1,7. Ηταν πολυ καλα τ αποτελεσματα. Λογω ηλικιας το κανω. Θα το κανω αυτη τη βδομαδα, ωστε να εχω τ αποτελεσματα στη β επιπεδου.

Οσο για τα φαρμακα... πρεπει να βολεψω, στις σωστες μεταξυ του αποστασεις: τ4, 3 τροφοκαρντ, 2 σιδηρα, 1 ασβεστιο κ 1 αντιπηκτικη. Ολοκληρη εξισωση :P

twt6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο για το αγχος... μηναγχωνεσαι... εγω το βλεπω οτι ειναι προλβπτικη εξεταση, για μεγαλυτερη σιγουρια..αν ηταν κατι ανησυχητικο δε θα μας εστελναν για αμνιο;

twt6p2.png

Οσο για το αγχος... μηναγχωνεσαι... εγω το βλεπω οτι ειναι προλβπτικη εξεταση, για μεγαλυτερη σιγουρια..αν ηταν κατι ανησυχητικο δε θα μας εστελναν για αμνιο;

εμένα η άμνιο μου προτάθηκε από το γιατρό μου πριν καν την αυχενική... Μου εξήγησε ότι το λέει καθαρά και μόνο λόγω ιστορικού, αφού η ηλικία μου δεν το επιβάλλει (είμαι 28 ). Του είπα ότι θέλω να δω την αυχενική και κυρίως την pap a και μετά ν αποφασίσω, η οποία ήταν πράγματι πολύ καλή! Γενετιστής και γυναικολόγος μου είπαν ότι δε χρειάζεται γι αυτούς και είναι καθαρά δική μου απόφαση. Και γω δεν την έκανα... αλλά και γω αυτό πιστεύω ότι αν ήταν ανησυχητικό θα επέμενε ο δόκτορ...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Kαλημερα κοριτσακια μου και καλο μηνα!!! τι κανετε?εγω κοριτσακια μου απο εχθες ειχα ενα εντωνο πονο στη μεση και κατω χαμηλα (οχι στην κοιλια) αναμεσα στα ποδια..λες και εχουν ανοιξει τα κοκκαλακια μου απο τωρα.σε 10 μερες εχω ραντεβου με την γιατρο μου.

3Xump2.png

Καλημέρα μανουλομπεμπονια !!!

Ξύπνησαμε κ εμείς ! Αναψαμε τζάκι και βλέπουμε παιδικά !!!

Έχω μάθει όλους τους ήρωες απ έξω κ ανακατωτα !!!

Πάω να σας διαβάσω κ επανέρχομαι !!!

( δεν ειναι απειλή :P)

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια:)

Πως ειστε; οι κοιλιτσες; τα μωρακια;

Η mempoulitsa ακομη σινεμα ειναι; να μας πει τι ειδε... πως περασε..γενικα ησυχια..φταει το σκ η αραιωσαμε; :(

Χαχαχαχα!!!!!!!!αστα να πανε.ειδα τον Ηρακλή και έφαγα 1 κιλό ποπ κορν!!!!ασε που δε βολευομουνα καθόλου στο κάθισμα!!!!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου!! πως είστε? τα μπεμπάκια? σ/κ κ βολτάρετε όλες μάλλον!! άντε από αύριο ελπίζω να μαζευτούμε πάλι!!

φιλάκια στις κοιλίτσες!!

Η φατσούλα του μπέμπη σου ειναι αυτή;;;;;;που ειναι ο άλλος;

LJqDp3.png

Ο αλλος ειναι μυστηριωδης τυπος...δεν τους φανερωθηκε :D

Αληθεια στη β επιπεδου κανουμε κ καποιες αιματολογικες οπως στην αυχενικη η μονο γπερηχο;

όντως μας άφησε στο σκοτάδι ο άλλος!! θα είναι έκπληξη!! όχι στην β' δεν κάνουμε αιματολογικές :D

Η φατσούλα του μπέμπη σου ειναι αυτή;;;;;;που ειναι ο άλλος;

ναι η φατσούλα του!! τον άλλον δεν μπορέσαμε ούτε να τον δούμε ολόκληρο το πρόσωπο ούτε να βγάλουμε φωτό :( είχε στο προσωπάκι του τον πωπό του άλλου χαχχαχα!! είδαμε μόνο λίγο μυτούλα κ χειλάκια!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...