Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Γεια σας συνεγκυούλες μου! τι κάνετε? τι κάνουν οι κοιλίτσες? εμείς μόλις φάγαμε κ την νιώθω τελείως τεζαρισμένη τώρα!!

Καλησπέρα κι από μένα...Π.Η.Τ. 22/6/14 με το καλό... Ανυπομονώ

καλώς ήρθες κ με το καλό το μωράκι σου!! αγόρι ή κορίτσι?

Καλημέρα κορίτσια !! Μέλλουσα μαμα Ιουνίου εδω :)

Με πητ 8/6/14 αν και λογω εμπειρίας με κόβω νωρίτερα :)

Έχω ήδη ενα αγοράκι 4 και περιμένω πάλι αγοράκι ;)

Είχα πολυ καιρο να μπω στο καφέ και χαίρομαι που βρίσκω ενεργό

Καφέ για τις μανούλες Ιουνίου !!!!!

Με το καλο τα μωράκια μας !

καλώς ήρθες!! άλλο ένα αντράκι στην παρέα!! τι γίνεται βρε κορίτσια όλες αγόρια θα κάνουμε?:D

φιλάκια σε όλες!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εγώ 18/2... θα σκάσω μέχρι τότε...το άγχος είναι το δεύτερο όνομά μου. όχι για το φύλο φυσικά αλλά για την υγεία του

Ααααα καλα !! Εγω να δεις άγχος !! Και να πω πως τα περνάω κ πρωτη φορα!!!

Αλλα τελικα αυτο πρεπει να δουλέψουμε νομιζω περισσοτερο!!!

Φού φού βαθιές αναπνοες !!!! Τα σπόρια μια χαρα ειναι και θα ειναι

Αρκεί να μην τα στρες άρουμε ε;;;;

Προσπαθώ, όσο περνάει ο καιρός καλυτερεύουν τα πράγματα. Μεγαλώνει η κοιλιά και παίρνω θάρρος. Άντε να δίνουμε θάρρος η μία στην άλλη και όλα να πάνε καλά σε όλες μας.

x4uqp3.png

Προσπαθώ, όσο περνάει ο καιρός καλυτερεύουν τα πράγματα. Μεγαλώνει η κοιλιά και παίρνω θάρρος. Άντε να δίνουμε θάρρος η μία στην άλλη και όλα να πάνε καλά σε όλες μας.

Εννοείτε καλε ! Ολα καλα θα πανε !!!

Εδω θα κανουμε παρεουλα κ θα καταλαβαίνει η μια την άλλη :)

558527z57qveuguu.gif

Tι κάνετε ομορφίτσες μου???

Χουχουλιάζετε??? Δύο μέρες σχεδόν έχω να σας γραψω τα νέα μας και εισήλθαν νέα μέλη!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο να μεγαλώνει η κοιλιτσοομάδα!!!!!!

Καλώς ορίσατε κοριτσάκια μου γλυκά!!! Με το καλό τα μωρουδέλια σας!!!

ναι οντως ετσι ειναι θελει ξεκουρασει αλλα εγω με τι μικρη δεν μπορω να ξεκουραζομαι οπως θελω...το κακο ειναι οτι το μυαλο μας εκεινη τι στιγμη σκεφτεται διαφορα..

Αστα Ιωάννα μου κι εγώ δυστυχως και πώς το αναζητώ....αλλά δυστυχώς ξέρεις πότε θα ξεκουραστούμε εεεε??? ξέρεις....;);):D:D:D:D:shock::shock::shock::shock:

και κατι αλλο, σημερα πηγα στον παθολογο μου για αλλο θεμα και τον ρωτησα αν ειναι οκ που δεν πολυαισθανομαι το μωρο.

και μου ειπε οτι γενικα ισχυει ο κανονας '10 φορες τη μερα'. Αν το νιωθεις τουλαχιστον 10 φορες τη μερα, ειναι οκ. να αγχωθω τωρα???

Ελεος!!!!!!!! Απορ'ω πώς τα λένε τέτοια πράματα σε έγκυο γυναίκα.....ζοτεπυτζαμούλα μου μη τρελαίνεσαι με τους ηλιθ@@@@@ςςς!!!

Τι περνάμε βρε κορίτσια!!!!!!!ποτε θα χαλαρώσουμε είπαμε;;;;:tongue:

Μπεμπουλάκι δε θέλω να σου απαντήσω θα σε στενοχωρήσω....δε νομίζω να είπαμε πότε...:D:D:D:D

καλησπέρα γλυκα μου συμπαλονάκια!!!!:))))

Τι κάνετε σήμερα;πέρασαν τα αιματακια κ οι πόνοι;ξεκούραση φίλες μου κ θα περάσει!

Εγω το βραδυ έβλεπα στον ύπνο μου οτι πήγε με άλλη κοπέλα το αντράκι μου :( κ ξύπνησα με τρελό κλάμα κ λυγμους :( κ μετα με έπιασαν κάτι πονάκια...απ το κλάμα πιστεύω...αλλα μου πέρασε!ακραίο;

Μουντάκι....αν είχα θέμα με το ζαχαρο δεν θα έδειχναν κάτι οι εξετάσεις αίματος κ ούρων που έκανα πριν λίγες μέρες;;;πιστεύω οτι έχω ενα θρεφταρακι απλά .... οψόμεθα!

Κορίτσια εμένα ο ντοκ μου είπε σε κανά δυο βδομάδες θα το καταλάβω το μωρούλι....τώρα το άλλο με τις 10 φορές τη μέρα το θεωρώ πολυ αγχωτικό κ άνευ λογικής.....ας μην τρελαινόμαστε ρε κορίτσια..ε;;;

Με αγχώσατε λίγο διότι αν έβλεπα αιματάκι την λιποθυμία την έχω στο τσεπάκι...τώρα όμως είμαι προετοιμασμένη......πφφφφφ άλλο κι αυτού :eek::-o:-o:-o

Καλημέρα κορίτσια !! Μέλλουσα μαμα Ιουνίου εδω :)

Με πητ 8/6/14 αν και λογω εμπειρίας με κόβω νωρίτερα :)

Έχω ήδη ενα αγοράκι 4 και περιμένω πάλι αγοράκι ;)

Είχα πολυ καιρο να μπω στο καφέ και χαίρομαι που βρίσκω ενεργό

Καφέ για τις μανούλες Ιουνίου !!!!!

Με το καλο τα μωράκια μας !

Καλώς ήρθατεεεε!!! χεχεχεχεχεχε με το καλό!!

Καλησπέρα κι από μένα...Π.Η.Τ. 22/6/14 με το καλό... Ανυπομονώ

Γεια θουυυυ!!! Καλώς ήρθατε στην παρέα μας!!!!

Τα χω χάσει λίγο βοηθήστε με να προσθέσουμε τις φίλες μας!! στη λίστα με τις ΠΗΤ!!

Τα χω γενικα΄χαμένα και είμαι πολύ κουρασμένη...τρέχαμε όλη μέρα ψώνια είχα και τον μικρό...ε κάτι πήρα και για το μπέμπουλό μου!!!

Ξεκίνησα και σίδηρο και ασβέστιο να χω το κεφάλι μου ήσυχο!! Κοιλίτσα γεμίζει γεμίζει!!!! Γλυκά τρωω φοβάμαι πολύ ότι θα χω θέμα δε ξέρω γιατί είπα λίγο αυτές τις ημέρες/μήνα να προσέξω αλλά μια φορά την ημερα και γλυκό και παγωτό...

Έλεγα σε αυτή την εγκυμοσύνη ότι θα μαι πιο τυχερή από θέματα φαρμάκων αλλά πάλι το μόνο που δεν έχω πάρει είναι τροφοκαρντ...όλα τα άλλα δώσε +++ αντιπητικες!!!! Γειά μας!!!!

613297zegamvbcj3.gif

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Καλως ηρθατε jend k medousaki!

Medousaki ki.εγω στη β επιπεδου θα μαθω φυλο... αν εχουμε κορες παντως θα εχουμε πολλους γαμπρους στα υποψην :)

Ποτε εχεις β επιπεδου; εγω 12/2.

καλώς όρισες κι εσύ κουκλίτσα!!! Με το καλό το μωράκι σου!!

n3oUp2.png

καλως σας βρηκα τεχνομανουλα :)

αχ.. αυτο με τα φαρμακα και τα συμπληρωματα... το να τα θυμομαστε ολα στη σωστη ωρα ειναι δουλεια αποκλειστικης απασχολησης κ με υπερωριες!!!

εγω χθες το βραδευ ξεχασα την αντιπηκτικη.. καιστις 7 το πρωι ανοιξαν τα ματια ξαφνικα οπως στα θριλερ με τη σκεψη οτι ξεχασα την ενεση.. σηκωθηκα απο το ζεστο μου κρεβατακι κ μετρησα ζαχαρο, εκανα αντιπηκτικη κ πηρα κ Τ4... κ μετα ξανακουκουλωθηκα.

κοριτσι απο ψωνια εχετε κανει κατι?

εγω τπτ ακομη... ειναι πολυ νωρις.. αλλα ανυπομονω :) κι ελεγα μετα τη β επιπεδου (πρωτα ο θεος να ειναι ολα καλα) να παρω κατιτις, ετσι για να το χαιρομαι, να σκεφτομαι οτι σε λιγους μηνες θα μπει σ αυτο το μπεμπουλακι μου κ θα ναι το πρωτο μου ρουχαλακι <3 .... αλλα τι να παρω? φανελακι? και τι νουμερο? το 0? κι an μου βγει κανα διμετρο μωρο κ δεν του κανει? :D

ε? τι να παρω να χαρω η μανα? :D

εν τω μεταξυ, εγω εκτος απο β επιπεδου θα κανω κ υπερηχο καρδιας εμβρυου. μου το προτεινε η εμβρυολογος. σε περιπτωση που θα αποφασιζα να μην κανω αμνιο, μιας κ ειμαι λιγο μεγαλουτσικη (40). αφου τα αποτελεσματα της αυχενικης ηταν καλα δε θελησα να ρισκαρω κ να κανω αμνιο αλλα αυτον θα τον κανω... μου ειπε οτι συνηθως οταν υπαρχει καποιο προβλημα γενικοτερο, υπαρχε ικ προβλημα στην καρδουλα κ ετσι τα ποσοστα προβλεψης ανεβαινουν.

μην πανικοβληθειτε τωρα κ αρχισετε κ αναρρωτιεσται γιατι εσεις δνε κανετε, ε? εγω ειμαι 40, μην το ξεχναμεμ και συμφωνα με καποιους γιατρους θα πρεπε να παω ντουγρου για αμνιο, ανεξαρτητως καλων αποτελεσματων αυχενικης.

twt6p2.png

καλως σας βρηκα τεχνομανουλα :)

αχ.. αυτο με τα φαρμακα και τα συμπληρωματα... το να τα θυμομαστε ολα στη σωστη ωρα ειναι δουλεια αποκλειστικης απασχολησης κ με υπερωριες!!!

εγω χθες το βραδευ ξεχασα την αντιπηκτικη.. καιστις 7 το πρωι ανοιξαν τα ματια ξαφνικα οπως στα θριλερ με τη σκεψη οτι ξεχασα την ενεση.. σηκωθηκα απο το ζεστο μου κρεβατακι κ μετρησα ζαχαρο, εκανα αντιπηκτικη κ πηρα κ Τ4... κ μετα ξανακουκουλωθηκα.

κοριτσι απο ψωνια εχετε κανει κατι?

εγω τπτ ακομη... ειναι πολυ νωρις.. αλλα ανυπομονω :) κι ελεγα μετα τη β επιπεδου (πρωτα ο θεος να ειναι ολα καλα) να παρω κατιτις, ετσι για να το χαιρομαι, να σκεφτομαι οτι σε λιγους μηνες θα μπει σ αυτο το μπεμπουλακι μου κ θα ναι το πρωτο μου ρουχαλακι <3 .... αλλα τι να παρω? φανελακι? και τι νουμερο? το 0? κι an μου βγει κανα διμετρο μωρο κ δεν του κανει? :D

ε? τι να παρω να χαρω η μανα? :D

εν τω μεταξυ, εγω εκτος απο β επιπεδου θα κανω κ υπερηχο καρδιας εμβρυου. μου το προτεινε η εμβρυολογος. σε περιπτωση που θα αποφασιζα να μην κανω αμνιο, μιας κ ειμαι λιγο μεγαλουτσικη (40). αφου τα αποτελεσματα της αυχενικης ηταν καλα δε θελησα να ρισκαρω κ να κανω αμνιο αλλα αυτον θα τον κανω... μου ειπε οτι συνηθως οταν υπαρχει καποιο προβλημα γενικοτερο, υπαρχε ικ προβλημα στην καρδουλα κ ετσι τα ποσοστα προβλεψης ανεβαινουν.

μην πανικοβληθειτε τωρα κ αρχισετε κ αναρρωτιεσται γιατι εσεις δνε κανετε, ε? εγω ειμαι 40, μην το ξεχναμεμ και συμφωνα με καποιους γιατρους θα πρεπε να παω ντουγρου για αμνιο, ανεξαρτητως καλων αποτελεσματων αυχενικης.

χμ.... φιλενάδα έχω αρχίσει και αγχώνομαι με τις τόσες ομοιότητες που έχουμε..... και γω θα κάνω υπέρηχο καρδιάς στο μωρό διότι η αυχενική διαφάνεια μας βγήκε λίγο τσιμπημένη, 2,6, με όριο το 2,5..και μου είπε ο γιατρός ότι αυτό ίσως να σημαίνει θέμα με την καρδιά. Βέβαια σχεδόν μου το απέκλεισε γιατί και αυτός και ο άνθρωπος μου μου έκανε την αυχενική μου είπαν ότι μωρά που προέρχονται από σακχαροδιαβητικές μαμάδες έχουν τέτοιες μετρήσεις ή ότι απλά μπορεί αν ναι του φυσικού του αφού είναι τόσο μικρή η απόκλιση... πότε θα το κάνεις? Εμείς την Τετάρτη θα το συζητήσουμε...

όσο για τα φάρμακα εμένα με διευκολύνει η αφύπνιση στο κιν τα χω βάλει σε σειρά και δεν ξεχνάω τπτ... 7:30 τ4,8:30 σίδηρο, 9:00 αντιπηκτική, 15:30 salospir και στς 23:00 τη μια ινσουλίνη...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...