Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

καλησπέρα γλυκα μου συμπαλονάκια!!!!:))))

Τι κάνετε σήμερα;πέρασαν τα αιματακια κ οι πόνοι;ξεκούραση φίλες μου κ θα περάσει!

Εγω το βραδυ έβλεπα στον ύπνο μου οτι πήγε με άλλη κοπέλα το αντράκι μου :( κ ξύπνησα με τρελό κλάμα κ λυγμους :( κ μετα με έπιασαν κάτι πονάκια...απ το κλάμα πιστεύω...αλλα μου πέρασε!ακραίο;

Μουντάκι....αν είχα θέμα με το ζαχαρο δεν θα έδειχναν κάτι οι εξετάσεις αίματος κ ούρων που έκανα πριν λίγες μέρες;;;πιστεύω οτι έχω ενα θρεφταρακι απλά .... οψόμεθα!

Κορίτσια εμένα ο ντοκ μου είπε σε κανά δυο βδομάδες θα το καταλάβω το μωρούλι....τώρα το άλλο με τις 10 φορές τη μέρα το θεωρώ πολυ αγχωτικό κ άνευ λογικής.....ας μην τρελαινόμαστε ρε κορίτσια..ε;;;

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 φορες τη μερα μου φαινεται μεγαλη χαζομαρα στη φαση που ειμαστε...μερικες δεν το εχουν καν νιωσει ακομη καλα καλα...

Moody, δεν καταλαβα ποσα εχασες... σε παρακολουθει καινδιατροφολογος ειπες ε; μια χαρα, τελεια!! Θα γεννησεις και θα σαι τζιτζιλονι!!! Εγω το σκεφτομαι γι αργοτερα που λογικα θ ανεβαινει περισσοτερο... να γλιτωσω λιγη πιεση, κανα φραγκο κ κανα κιλο :P τοσο κοπο κ χρημα ξοδεψα να τ αποκτησω :D

έχασα 8 κιλά έως τώρα... με παρακολουθούσε από πριν είναι και φίλη και με το σάκχαρο είπαμε μ ένα σμπάρο 2 τριγώνια και αν τρώω υγειινά και να μην έχω θέμα... Γιατί την προηγούμενη φορά έτρωγα μόνο βλακείες....

Thokaki αυτό πιστεύω και γω.... ότι ο μπέμπης σου είναι ζουμπουρλούδικος για τσιμπίματα..... δεν ήθελα να σε αγχώσω......:-(

AXrRp3.pngFYZzp3.png

allo my girls!!!!!!!!!!! τι κάμνετε? τα νινάκια στις κοιλίτσες??? εγώ μόλις γύρισα από τη διατροφολόγο και νυστάζωωωωωωωωωωωωωω.... πεινάω σήμερα όλη μέρα!!!!!!!!!!! κ έβγαλε κ ένα κρύο μπρρρρρρρρρρρρρρρρ

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Για τη χελωνιτσα κι εγω αναρρωτιουμουν...

Moody εχεις ρωτησει καθολου αν επιτρεπεται το υποκαταστατο μαλτιλολη; βρηκα μιανσοκολατα υγειας μ αυτο το υποκαταστατο... αλλο δε θα το σκεφτομουν καν αλλα αυτο μου το ειχδ συστησει παλιοτερα ως μη επικινδυο... αλλα για εγκυμοσυνη δεν ξερω... απο την αλλη λεω ποσο θα φαω για να κανει κακο;;

Πολυ κρυο, οντως!!!

Αααα...για την κοπελα που ξυπνησε με λυγμους ...απο το κινητο δε μπορω να παω πανω να δω το ονομα... πρεπει να ηταν πολυ ζωντανο το ονειρο ε; τζαμπα ταραχη!!! Ενταξει τωρα;; :)

twt6p2.png

Για τη χελωνιτσα κι εγω αναρρωτιουμουν...

Moody εχεις ρωτησει καθολου αν επιτρεπεται το υποκαταστατο μαλτιλολη; βρηκα μιανσοκολατα υγειας μ αυτο το υποκαταστατο... αλλο δε θα το σκεφτομουν καν αλλα αυτο μου το ειχδ συστησει παλιοτερα ως μη επικινδυο... αλλα για εγκυμοσυνη δεν ξερω... απο την αλλη λεω ποσο θα φαω για να κανει κακο;;

Πολυ κρυο, οντως!!!

Αααα...για την κοπελα που ξυπνησε με λυγμους ...απο το κινητο δε μπορω να παω πανω να δω το ονομα... πρεπει να ηταν πολυ ζωντανο το ονειρο ε; τζαμπα ταραχη!!! Ενταξει τωρα;; :)

δεν το χω ξανακούσει ποτέ αυτό...εγώ τρώω σοκολάτα υγείας, 2 μικρά ή 2 κομμάτια από την πλάκα σοκολάτας κάθε απόγευμα!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Χμ....επιτρεπεται η σοκολατα υγειας λοιπον; εγω εφαγα κανα δυο φορες αμεσως μετα το γευμα ωστε να φανει στη μετρηση αν ειναι.... αλλα δεν το εχω συζητησει ακομη με τη γιατρο και φοβομουν μηπως απαγορευεται δια ροπαλου.

twt6p2.png

Χμ....επιτρεπεται η σοκολατα υγειας λοιπον; εγω εφαγα κανα δυο φορες αμεσως μετα το γευμα ωστε να φανει στη μετρηση αν ειναι.... αλλα δεν το εχω συζητησει ακομη με τη γιατρο και φοβομουν μηπως απαγορευεται δια ροπαλου.

εμένα η διατροφολόγος μου βάζει ενδιάμεσα στα γεύματα... η υγείας έχει πιο πολύ κακάο οπότε δεν είναι τόσο επιβαρυντική..

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !! Μέλλουσα μαμα Ιουνίου εδω :)

Με πητ 8/6/14 αν και λογω εμπειρίας με κόβω νωρίτερα :)

Έχω ήδη ενα αγοράκι 4 και περιμένω πάλι αγοράκι ;)

Είχα πολυ καιρο να μπω στο καφέ και χαίρομαι που βρίσκω ενεργό

Καφέ για τις μανούλες Ιουνίου !!!!!

Με το καλο τα μωράκια μας !

Καλημερα σε όλες τις μπαλονίτσες!

Εχουν βγει βολτα σήμερα οι μελλουσες μανουλες?

Καλως όρισες jend! Με το καλό το μωράκι σου!

Και εγω αυτο σκέφτηκα οτι Σάββατο σημερα όλο κ κάπου θα βολτάρετε

Αν και εδω σ εμας ο κΑιρος ειναι για χουχουλιασμα!!!!

Σε ευχαριστω !! Και σε εσένα εύχομαι το ίδιο !

Και εγω αυτο σκέφτηκα οτι Σάββατο σημερα όλο κ κάπου θα βολτάρετε

Αν και εδω σ εμας ο κΑιρος ειναι για χουχουλιασμα!!!!

Σε ευχαριστω !! Και σε εσένα εύχομαι το ίδιο !

και εδώ χαλια καιρός. εσύ που εισαι?

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...