Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμενα εγω κοριτσια μου εχθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα και τοσο καλα γιατι ειχα πονακια χαμηλα στην κοιλια αλλα ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα..δεν ειναι τιποτα ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα.

3Xump2.png

Γεια σας κοιλίτσες όμορφες!! τι κάνετε?? πολύ κρύο κ βροχή σήμερα αλλά ήρθε μια φίλη για καφέ πέρασε στο πι κ φι η ώρα :D αχ μου 'φερε κ τσουρέκι απ'τον τερκενλή κ με κόλασε πρωινιάτικα!!

κοριτσια γεια σας,

μηπως εχει καμια σας συσπασεις?

τις τελευταιες μερες νιωθω ανα διαστηματα σκληρη την κοιλια μου σε σημεια, και διαρκει για καποια δευτερολεπτα.

να ανησυχησω?

δεν έχω αντιληφθεί να έχω συσπάσεις είναι η αλήθεια..εκτός αν δεν το κατάλαβα! κι εμένα η κοιλιά μου είναι μονίμως σκληρή κ τεντωμένη! μαγνήσιο παίρνεις?

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!σημερα κάπως καλύτερα.εχω λιγο καφέ.θα δούμε......
Καλημερα και απο εμενα εγω κοριτσια μου εχθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα και τοσο καλα γιατι ειχα πονακια χαμηλα στην κοιλια αλλα ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα..δεν ειναι τιποτα ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα.

κοριτσάκια μου προσπαθήστε να μην κουραστείτε αυτές τις μέρες κ όσο μπορείτε ξάπλα κ πιστεύω όλα καλά θα είναι!!

φιλάκια σε όλες!!

lZDVp3.png

μην ανυσηχεις για τα πονακια, ειχα και εγω την προηγουμενη εβδομαδα και ετρεχα στη γυναικολογο αλλα ηταν ολα καλα. θα τα εχουμε αυτα οσο μεγαλωνει η μητρα.

KJO7p2.png

δεν έχω αντιληφθεί να έχω συσπάσεις είναι η αλήθεια..εκτός αν δεν το κατάλαβα! κι εμένα η κοιλιά μου είναι μονίμως σκληρή κ τεντωμένη! μαγνήσιο παίρνεις?

οχι δεν παιρνω ξεχωριστα μαγνησιο, χθες ξεκινησα μια πολυβιταμινη και απ' ο,τι βλεπω εχει μεσα μαγνησιο. οχι ομως πολυ, 19% της ημερισιας συνιστωμενης δοσης. ισως μου δωσει μαγνησιο οταν παω για β επιπεδου. παντως δεν την παιρνω τηλ για αυτο. μου φαινεται λιγο αστειο

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

ναι οντως ετσι ειναι θελει ξεκουρασει αλλα εγω με τι μικρη δεν μπορω να ξεκουραζομαι οπως θελω...το κακο ειναι οτι το μυαλο μας εκεινη τι στιγμη σκεφτεται διαφορα..

3Xump2.png

και κατι αλλο, σημερα πηγα στον παθολογο μου για αλλο θεμα και τον ρωτησα αν ειναι οκ που δεν πολυαισθανομαι το μωρο.

και μου ειπε οτι γενικα ισχυει ο κανονας '10 φορες τη μερα'. Αν το νιωθεις τουλαχιστον 10 φορες τη μερα, ειναι οκ. να αγχωθω τωρα???

KJO7p2.png

και κατι αλλο, σημερα πηγα στον παθολογο μου για αλλο θεμα και τον ρωτησα αν ειναι οκ που δεν πολυαισθανομαι το μωρο.

και μου ειπε οτι γενικα ισχυει ο κανονας '10 φορες τη μερα'. Αν το νιωθεις τουλαχιστον 10 φορες τη μερα, ειναι οκ. να αγχωθω τωρα???

σόρρυ αλλά αυτό που σου είπε το θεωρώ βλακεία!! δεν ξέρω ας πούνε κι οι πιο έμπειρες! εγώ τα νιώθω κάποιες φορές την μέρα συνήθως συγκεκριμένες ώρες! αλλά πως θα μετράω τις φορές δλδ? π.χ πόσα σκουντήγματα την ώρα που τα νιώθω ή πόσες φορές την μέρα τα νιώθω γενικά? ή καμιά φορά δεν είμαι σίγουρη πιο απ'τα 2 είναι! πως θα ξέρω δλδ αν νιώθω το καθένα 10 φορές?? μην αγχώνεσαι άδικα κατά την γνώμη μου!

lZDVp3.png

σόρρυ αλλά αυτό που σου είπε το θεωρώ βλακεία!! δεν ξέρω ας πούνε κι οι πιο έμπειρες! εγώ τα νιώθω κάποιες φορές την μέρα συνήθως συγκεκριμένες ώρες! αλλά πως θα μετράω τις φορές δλδ? π.χ πόσα σκουντήγματα την ώρα που τα νιώθω ή πόσες φορές την μέρα τα νιώθω γενικά? ή καμιά φορά δεν είμαι σίγουρη πιο απ'τα 2 είναι! πως θα ξέρω δλδ αν νιώθω το καθένα 10 φορές?? μην αγχώνεσαι άδικα κατά την γνώμη μου!

ισως να ισχυει αυτο που ειπε αλλα σε μετεπειτα εβδομαδες, γιατι εγω καλα καλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι το μωρο αυτο που νιωθω.

η αληθεια ειναι οτι δε ζητησα περαιτερω διευκρινισεις, του ειπα οτι ισως ειναι ακομη νωρις μιας και ειμαι στην 20η και συμφώνησε. δεν το κουβεντιασαμε και πολυ.

και οταν με εξεταζε για το αλλο θεμα, η κοιλια σκληρυνε εκεινη τη στιγμη, του το εδειξα, αλλα δεν τον ανυσηχησε καθολου. ειπε οτι ειναι οκ.

KJO7p2.png

και εγω το θεωρω χαζο αυτο που σου ειπε γιατι το μωρακι μπορει να σε κλωτσαει και να μην το καταλαβαινεις αλλα και απο την αλλη δεν μπορεις να καθεσαι και να μετρας ποσες φορες τι μερα σε κλωτσαει.βασικα η κινησεις του μωρου μπορεις να τις καταλαβεις καλυτερα μετα τον 6 μηνα δλδ απο την 24η εβδομαδα για τις μαμαδες που ειναι εγκυες για πρωτη φορα.εγω πχ. που ειναι το δευτερο μου το νιωθω αλλα οχι και συνεχεια μεσα στη μερα..οποτε δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να ανησυχουμε αδικος..ας κατσουμε να χαλαρωσουμε και να χαρουμε την εγκυμοσυνη μας οσο πιο πολυ γινετε !!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια :)

πως ειναι τα μπεμπακια σας?

mpempoulaki πώς είσαι? ξαναειχες καφε? ολα καλα? περιμενουμε νεα :)

moody, νιωθω ασφαλεια με την ενδοκρινολογο... ειναι ψειρα χωρις να ειναι υστερικη κ υπερβολικη..

myheart k ioanna_dimitris ευχαριστω :) .

εγω μια χαρα τα βρισκω τα κιλα σας... και οι κοιλιτσες σας μουρλια φτου φτου :D

εγω απο κιλα εχω παρει 2,5-3 κ τωρα με το Δ.Κ. λογικα θα παρω λιγοτερα απ ο,τι θα επαιρνα αν ετρωγα γλυκα... αλλα ξεκινησα με αρκετα παραπανω, οποτε δεν ειχα εξ αρχης την ιδια ανεση. το πολυ 8-9 με ειπε ο ντοκτορ κ ελπιζω να μην τα ξεπερασω, διοτι μετα θα ειναι λιγο απελπισια η κατασταση... 80 ξεκινησα.. θα προτιμουσα να μη δω το 90 κ σιγουρα να μη δω το 100!!!!!! :o

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφού νιώθεις ασφάλεια με τη γιατρό ου όλα οκ θα το ρυθμίσετε και θα σαι σούπερ...και γω είμαι υπέρβαρη και δεν πρέπει να πάρω πολλά κιλά ευτυχώς έως τώρα χάνω (σύνολο έχω χάσει :cool: από τον 7ο και μετά, αν φτάσουμε, είπε ο doc ότι σίγουρα πρέπει να παίρνω!!!!

mpempoulaki πώς είσαι κοριτσάκι είπαμε ξεκούραση....

όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια???????????

AXrRp3.pngFYZzp3.png

10 φορες τη μερα μου φαινεται μεγαλη χαζομαρα στη φαση που ειμαστε...μερικες δεν το εχουν καν νιωσει ακομη καλα καλα...

Moody, δεν καταλαβα ποσα εχασες... σε παρακολουθει καινδιατροφολογος ειπες ε; μια χαρα, τελεια!! Θα γεννησεις και θα σαι τζιτζιλονι!!! Εγω το σκεφτομαι γι αργοτερα που λογικα θ ανεβαινει περισσοτερο... να γλιτωσω λιγη πιεση, κανα φραγκο κ κανα κιλο :P τοσο κοπο κ χρημα ξοδεψα να τ αποκτησω :D

twt6p2.png

Οσο για πονο... κι εγω ειχα χθες.. και ενιωσα περιεργα την κοιλια... σαν σφιχτη... δενμιλησα καθολου, γιατι ειχα τη συνεχεια της προχθεσινης στεναχωριας (μεγαλη ταταχη κοριτσια!!!) Και οι δικοι μου φοβοταν μην παθω τπτ, μιας κ απο την αρχη εχω θεματα με την εγκυμοσυνη... τους ελεγα οτι ειμαι μια χαρα κ να μην ανησυχουν αλλα ηνψυχουλα μου ετρεμε...

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...