Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

αληθεια καρδουλινη τα μωρακια σου εκτος απο το βαρος τα μετρησε ο γιατρος στην β επιπεδου για το υψος τους γιατι δεν θυμαμαι απο τι μικρη μου αν το μετρανε.

3Xump2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι με καμπυλη, γιατι το νηστειας ανησυχησε την ενδοκρινολογο (ηταν 100 κ 103στην επαναληψη). Και στην καμπυλη στο διωρο ειχα τονπροβλημα... μακαρι να το ελεγξω με τη διατροφη..

Κοριτσια, συγνωμη αν σας ζαλιζουμε αλλα με καιει και δεν ξερω με ποιον αλλον ναντο συζητησω....

twt6p2.png

Ναι με καμπυλη, γιατι το νηστειας ανησυχησε την ενδοκρινολογο (ηταν 100 κ 103στην επαναληψη). Και στην καμπυλη στο διωρο ειχα τονπροβλημα... μακαρι να το ελεγξω με τη διατροφη..

Κοριτσια, συγνωμη αν σας ζαλιζουμε αλλα με καιει και δεν ξερω με ποιον αλλον ναντο συζητησω....

δεν πειραζει κοριτσακι μου αλλωστε για αυτο ειμαστε εδω μεσα για να συζηταμε τα προβληματακια μας και να λεμε τα ευχαριστα νεα για τα μωρακια μας!!!:tongue::tongue:

3Xump2.png

Να ηρεμήσεις!!! Εφόοσον το ανακαλύψατε θα το ρυθμίσετε απλά θέλει λίγο χρόνο... Να ξέρεις ότι το επηρρεάζουν και οι ορμόνες όσο η εγκυμοσύνη προχωρά αλλάζουν τα δεδομένα... Αν εμπιστεύεσαι τους γιατρούς σου μη φοβάσαι!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

αληθεια καρδουλινη τα μωρακια σου εκτος απο το βαρος τα μετρησε ο γιατρος στην β επιπεδου για το υψος τους γιατι δεν θυμαμαι απο τι μικρη μου αν το μετρανε.

όχι κοριτσάκι μου! πλέον σ'αυτήν την εβδομάδα δεν μετράνε ύψος γιατί είναι δύσκολο έτσι πως είναι κουλουριασμένα! τώρα θα μετράνε βάρος..

Myheart καλως σας βρηκα:)

Πως παει το κλωτσομπουνιδι εκει μεσα; :D

χαμός γίνεται αλλά κυρίως το βράδυ!! όταν θέλει η μαμά να κοιμηθεί! είμαστε βραδυνοί τυποι!χαχχαχα

άντε καλέ! γι'αυτό είμαστε εδώ!! γα να ζαλίζουμε η μια την άλλη!

κορίτσια εμένα έχει 2 μέρες που η ζυγαριά μου μ'έδειξε σε πιο νορμαλ νουμερα! δλδ εκεί που μέσα σε 1 νυχτα είχε ανέβει 1 κιλό κ κάτι τώρα επανήλθα! έβλεπα 56.5 κ εδώ κ 3 μέρες βλέπω 54.8! δεν έφαγα βέβαια πολλές χαζομαρες αυτές τις μέρες(γλυκό κυρίως)...σήμερα βέβαια ξανακύλησα έφαγα κ κρουασάν κ κέικ..κ το ομολογώ μόλις τσάκισα κι ένα σάντουιτς πανσέτα σε πίτα...χαχαχαχα είμαι μια γουρουνίτσα!! να δω αύριο πρωί τι θα λέω μετά το ζύγισμα!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

χαχααχχαχα καρδουλινη!!! αμα σου πω τι τρωω εγω καθε μερα θα παθεις!!! εκτος απο το φαγητο τρωω τις σαχλαμαρες ολο το απογευμα και στο ενδιαμεσο μιση μπαγγετα με τυρι φετα,ζαμπον,ντοματα,τυροσαλατα,μαγιονεζα και λιγο μαρουλι.

3Xump2.png

χαχααχχαχα καρδουλινη!!! αμα σου πω τι τρωω εγω καθε μερα θα παθεις!!! εκτος απο το φαγητο τρωω τις σαχλαμαρες ολο το απογευμα και στο ενδιαμεσο μιση μπαγγετα με τυρι φετα,ζαμπον,ντοματα,τυροσαλατα,μαγιονεζα και λιγο μαρουλι.

χαχαχαχα αυτά είναι!!! την ώρα που τα τρώω τα ευχαριστιέμαι!!απλά ρε γμτ μετά έχω τύψεις!! κάθομαι κ σκέφτομαι τι ωραία τώρα που λογικεύτηκε η ζυγαριά κ νιώθω κ τέλεια κ με 1 μέρα γουρουνιάς τα καταστρέφω όλα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lZDVp3.png

χαχαχαχα αυτά είναι!!! την ώρα που τα τρώω τα ευχαριστιέμαι!!απλά ρε γμτ μετά έχω τύψεις!! κάθομαι κ σκέφτομαι τι ωραία τώρα που λογικεύτηκε η ζυγαριά κ νιώθω κ τέλεια κ με 1 μέρα γουρουνιάς τα καταστρέφω όλα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ε δεν πειραζει αλλωστε το δικαιουμαστε μην εχεις τυψης!!! χαχαχαχα μωρακια κουβαλαμε!!!

3Xump2.png

ε δεν πειραζει αλλωστε το δικαιουμαστε μην εχεις τυψης!!! χαχαχαχα μωρακια κουβαλαμε!!!

πόσο μ'αρέσει το σκεπτικό σου στο είπα ε? χαχχαχαχ ε τώρα στο ξαναλέω!! πολύ μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!

lZDVp3.png

πόσο μ'αρέσει το σκεπτικό σου στο είπα ε? χαχχαχαχ ε τώρα στο ξαναλέω!! πολύ μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!

ναι μου το ξαναειπες!!! αλλα καταβαθος εχω ενα δικιο! πρεπει να τρωμε για δυο εγω και εσυ για τρεις!! χαχα ;) ενταξει δεν ειπα να τρωμε του σκασμου αλλα ουτε να κανουμε και διαιτα εφοσον περιμενουμε τα μωρακια μας!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια :)

πως ειναι τα μπεμπακια σας?

mpempoulaki πώς είσαι? ξαναειχες καφε? ολα καλα? περιμενουμε νεα :)

moody, νιωθω ασφαλεια με την ενδοκρινολογο... ειναι ψειρα χωρις να ειναι υστερικη κ υπερβολικη..

myheart k ioanna_dimitris ευχαριστω :) .

εγω μια χαρα τα βρισκω τα κιλα σας... και οι κοιλιτσες σας μουρλια φτου φτου :D

εγω απο κιλα εχω παρει 2,5-3 κ τωρα με το Δ.Κ. λογικα θα παρω λιγοτερα απ ο,τι θα επαιρνα αν ετρωγα γλυκα... αλλα ξεκινησα με αρκετα παραπανω, οποτε δεν ειχα εξ αρχης την ιδια ανεση. το πολυ 8-9 με ειπε ο ντοκτορ κ ελπιζω να μην τα ξεπερασω, διοτι μετα θα ειναι λιγο απελπισια η κατασταση... 80 ξεκινησα.. θα προτιμουσα να μη δω το 90 κ σιγουρα να μη δω το 100!!!!!! :o

twt6p2.png

κοριτσια γεια σας,

μηπως εχει καμια σας συσπασεις?

τις τελευταιες μερες νιωθω ανα διαστηματα σκληρη την κοιλια μου σε σημεια, και διαρκει για καποια δευτερολεπτα.

να ανησυχησω?

KJO7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...