Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!σημερα έπαθα μεγάλο σοκ!το μεσημέρι πήγα τουαλέτα και είδα στο εσώρουχο μου λιγο ανοιχτό καφέ!εβαλα τα κλάματα γιατι νόμιζα οτι κατι έγινε με το μωρο.πηρα τον γιατρό μου και μου είπε οτι δεν ειναι τιποτα και να μην ανησυχώ.φανηκε πολυ ήρεμος!!!!ελπιζω να μην ειναι κατι γιατι με πιάνει πανικός.αν ήταν κατι δε θα μου έλεγε να πάω να με δει;

καλησπερα και απο εμενα!!! μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα.το ειχα παθει και εγω αλλα εμενα ηταν μια σταγονα κοκκινη αλλα ηταν επειδη αλλαζα μηνα.μηπος κι εσυ εισαι στην αλλαγη του μηνα?

3Xump2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια :)

αργησα αλλα ηρθα.. μανουλα του ιουνιου κι εγω!! εχω ΠΗΤ 18/6 κ β επιπεδου 12/2. ανυπομονω :)

απο συμπληρωματα παιρνω 2 σιδηρα με φυλλικο οξυ, 3 μαγνησια, 1 ασβεστιο. δε θυμαμαι αλλο :S

παιρνω κ Τ4 μιας κ αναφερθηκε απο το οποιο πρεπει να περασει 1 ωρα για να παρω το σιδηρο.. τωρα που αρχισα το 2ο σιδηρο μου ειπε ο γιατρος να τα παιρνω μεσημερι βραδυ.. ετσι καπως εξομαλυνθηκαν τα πραγματα γιατι μεχρι προτινος οτ πρωι επαιρνα: Τ4 κ μετα παο μια ωρα σιδηρο.. μετα πρωινο.. μετα utrogestan μετα απο καμια ωρα μαγνησιοκκ φυσικακοντευε μεσημερι.. που μετα το φαγητο επρεπε να παρω το ασβεστιο που ομως επρεπε να ειναι τουλαχιστον 2 ωρες μετα το μαγνησιο.. χαμος..

κανω κ αντιπηκτικες... κ εκανα νωρις νωρις κ διαβητη κυησης (καμια συμπασχουσα ν αναταλλαξουμε ιδεες για τη διατροφη?) κ ιετσι μετριεμαι κ τρις ημερησιως και γι αυτο...

αυτααααααα :D

με το καλο ολες :)

καλος ηρθες κοριτσι και με το καλο το μπεμπακι σου!!! εσυ τι περιμενεις αγορι η κοριτσι? και που μενεις?

3Xump2.png

καλησπερα και απο εμενα!!! μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα.το ειχα παθει και εγω αλλα εμενα ηταν μια σταγονα κοκκινη αλλα ηταν επειδη αλλαζα μηνα.μηπος κι εσυ εισαι στην αλλαγη του μηνα?

ειμαι ακριβώς στην αλλαγή του μηνα.βεβαια,δεν το ειχα ξανάπαθει αυτο!

LJqDp3.png

αργησα αλλα ηρθα.. μανουλα του ιουνιου κι εγω!! εχω ΠΗΤ 18/6 κ β επιπεδου 12/2. ανυπομονω :)

απο συμπληρωματα παιρνω 2 σιδηρα με φυλλικο οξυ, 3 μαγνησια, 1 ασβεστιο. δε θυμαμαι αλλο :S

παιρνω κ Τ4 μιας κ αναφερθηκε απο το οποιο πρεπει να περασει 1 ωρα για να παρω το σιδηρο.. τωρα που αρχισα το 2ο σιδηρο μου ειπε ο γιατρος να τα παιρνω μεσημερι βραδυ.. ετσι καπως εξομαλυνθηκαν τα πραγματα γιατι μεχρι προτινος οτ πρωι επαιρνα: Τ4 κ μετα παο μια ωρα σιδηρο.. μετα πρωινο.. μετα utrogestan μετα απο καμια ωρα μαγνησιοκκ φυσικακοντευε μεσημερι.. που μετα το φαγητο επρεπε να παρω το ασβεστιο που ομως επρεπε να ειναι τουλαχιστον 2 ωρες μετα το μαγνησιο.. χαμος..

κανω κ αντιπηκτικες... κ εκανα νωρις νωρις κ διαβητη κυησης (καμια συμπασχουσα ν αναταλλαξουμε ιδεες για τη διατροφη?) κ ιετσι μετριεμαι κ τρις ημερησιως και γι αυτο...

Καλώς ήρθες!!!με το καλο το νινι!

LJqDp3.png

ειμαι ακριβώς στην αλλαγή του μηνα.βεβαια,δεν το ειχα ξανάπαθει αυτο!

τοτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις..πολλες γυναικες το παθαινουν αυτο οταν ειναι στην αλλαγη μηνα.και εφοσον δεν ανησυχεισε ο γιατρος σου δεν χρειαζεται να τρελενεσαι εσυ και να αγχωνεσε..χαλαρωσε,ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα θα το δεις!!

3Xump2.png

Διαφημίσεις

τοτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις..πολλες γυναικες το παθαινουν αυτο οταν ειναι στην αλλαγη μηνα.και εφοσον δεν ανησυχεισε ο γιατρος σου δεν χρειαζεται να τρελενεσαι εσυ και να αγχωνεσε..χαλαρωσε,ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα θα το δεις!!

Εχεις δίκιο.....εχω και την Τετάρτη τη β επιπεδου!

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

πολυ χαλια ρε κοριτσια το στομαχι. κ ειχα ηρεμησει για αρκετες βδομαδες...

ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι πριν απο λιγες εβδομαδες...δυστηχος ομως δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο.

3Xump2.png

ΦιλενάδαααααΑαααααα με το καλό το νινί!!!! Εδώ συμπάσχουσα διαβήτη, αντιπηκτικές, μαγνήσιο και utro έως τις γιορτές τώρα ευτυχώς τα κοψα!!!! Κάνεις ινσουλίνη;;;;;

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...