Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιδηρο δε μου εκανε τον τελευταιο μηνα, μονο αιματοκριτη. κ ειχα 37.5 με κατωτατο οριο το 37. για τον συνδυασμο με το θυροειδη δε ξερω, μη σου πω κ καμια βλακεια! αλλα ξερω οτι πρεπει να σαι νηστικη για το χαπι του θυρ.το παιρνει κ η μαμα μου

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

κι εγώ ανησύχησα λίγο για τον αιματοκρίτη προφανώς να παίζει πιο σημαντικό ρόλο..

μίλησα φυσικά με τη γιατρό μου και μου είπε ότι ειναι χαμηλός αλλά είναι λογικό στην εγκυμοσύνη κι ότι θα πέσει κι άλλο...

της είπα μπορώ να συνεχίσω να μην τα παίρνω και μου είπε αν δε θέλω οκ.

Να δοκιμάσω να δω αν μαρέσει φοβάμαι μη με πειράξει γμτ και φοβάμαι....θα το πάρω το μεσημέρι μιση ώρα πριν φάω....θα δω....ευχαριστώ Δημητρό μου!! ;)

Να το χεις μπροστά σου και να μην μπορείς να το αξιοποιήσεις...πφφφφφ

Μεγειά καλορίζικο καλά γεμίσματα!!! χιχιχιχιχι

n3oUp2.png

να το παιρνεις μωρε. ξερω γω, ειναι σημαντικο. εγω που μαι στα ορια μου χει πει να παιρνω 2 σιδηρα τη μερα - εγω παιρνω ενα βεβαια, γιατι ειμαι ξεροκεφαλη-

εγω παιρνω τα ferosanol και δε με χουν ενοχλησει καθολου. ουτε ανακατωσουρα, ουτε δυσκοιλιοτητα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

μου έχει γράψει τα resoferon δεν έχω πάρει ποτέ ούτε στη πρώτη μου εγκυμοσύνη και δε ξέρω...εχω ακούσει ότι κάνουν προβλήματα στο στομάχι εμετους και τέτοια...

θέλω να τα πάρω αλλά από την άλλη δε θελω τόσα χάπια μωρέ και με ενοχλεί που πρέπει να είσαι νηστικη και πάλι όπως τ4 και μετά από2 ώρες γαλακτοκμικά...τεσπα θα δω..ήθελα να τα αποφύγω

Με εκνευρίζουν τα χαπάκια!!! γγκρρρρρρρρρρρρρρρρ

n3oUp2.png

μου τα αλλαξε κ μενα σε μια φαση κ μου δωσε τα χαπια που λες αλλα με πειραξαν κ γυρισα παλι στα ferosanol. Κοιτα, εγω το σιδηρο το παιρνω πριν πεσω για υπνο, οποτε δε με ενοχλει. φυλλικο παιρνω μιση ωρα πριν το φαγητο - οποιαδηποτε ωρα - κ ασβεστιο αναμεσα σε πρωινο κ μεσημεριανο.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

my heart μου μπράβο κορίτσι μου όλα καλά!!!!!!! Τέλεια τα δυδιμίνα σου!!!!!!! Άντε και στα δικά μας..... Εγώ δεν πήγα χτες γιατρό κανονίσαμε την Τετάρτη και θα κλείσουμε εκεί και Β... είναι μαγική εμπειρία η Β βλέπεις όντως κανονικό μωρό.... Απλά θέλει υπομονή και ομιλητικό γιατρό για να σου εξηγεί τι βλέπει και να ηρεμείς γιατί κάποια πράγματα δεν καταλαβαίνεις τι είναι πχ οι καρδιακές βαλβίδες... Εγώ στο πρώτο έκανα στο Λητώ με τον Φάρο πολύ αναλυτικός και λεπτομερής!!!!

Κοριτσάκι το Τ4 πρέπει να το παίρνεις 1 και νηστικιά κλασσικά και μετά για να πάρεις άλλο χάπι να χει περάσει 1 ώρα. Το σίδηρο θέλει επίσης νηστικιά και να μη φας για μισή ώρα μετά κυρίως γαλακτοκομικά. Εγώ παίρνω 7.30 τ4, 8.30 σίδηρο και τρώω κατά τις 9:15 πρωινό γιατί μετά φεύγω για δουλειά. Είναι φυσιολογικό να πέφτει ο αιματοκρίτης στην εγκυμοσύνη. Αν η φεριτίνη σου είναι οκ μη σε πολυαγχώνει καλό είναι όμως να παίρνεις συμπλήρωμα. Εγώ παίρνω το gynotardyferon που έχει μέσα και φυλλικό οξύ αι καλύπτομαι και για τα 2. Μ αυτό σε 50 μέρες σχεδόν ο αιματοκρίτης μου ανέβηκε 2 μονάδες και συνήλθε και η φεριτίνη μου, δηλ οι αποθήκες σιδήρου μου που ήταν πολύ χαμηλές...

Thokos μου.... ως παθούσα με το σάκχαρο....έχεις κάνει αιματολογικές που να ανησύχησαν το γιατρό σου πχ το νηστείας υψηλό????? Εγώ αυτό πχ το είχα... Αν εχεις τέτοιες υπόνοιες το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις να σου επισπεύσει την εξέταση της καμπύλης που γίνεται κανονικά στον 6ο και προληπτικά από μόνη σου να ελέγξεις λίγο τη διατροφή σου αυτό δε θα σου κάνει γενικά κακό... Προφανώς και ότι ο ντοκ είναι ήρεμος λέει πολλά αλλά εγώ στο λέω μόνο και μόνο επειδή το τραβάω το ζόρι και ξέρω τι είναι να σου μπει η ιδέα...... Δε θέλω να σε αγχώσω κοριτσάκι μου....

όσο για τα σκυλούνια κορίτσια έχω ένα θεοπάλαβο κόκερ το οποίο δεν είμαι διατεθειμένη να το βγάλω από τη ζωή μας... είναι λίγο κτητικός μαζί μου αλλά πιστεύω θα εξοικειωθεί... Μου είπαν να του δώσω αν πρώτα ο Θεός φτάσουμε εκεί να μυρίσει μια πάνα με κακά του μωρού για να εμπεδώσει τη μυρωδιά και σε καμία περίπτωση να μη φύγει όταν θα έρθει το μωρό και να επιστρέψει μετά γιατί θα βγάλει ζήλια.... Τουλάχιστον έχω πολύ οντά τη μαμά μου που τον λατρεύει και τη λατρεύει οπότε αν δούμε τα πολύ σκούρα θα πάει εκεί!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!! σας ευχαριστώ όλες!! με το καλό τωρα κ στα δικά σας αποτελέσματα να είναι όλα τέλεια!!!

εγώ παίρνω σίδηρο το φεροσανολ κ δεν με πειραξε...λίγο στην αρχη μέχρι να το συνηθισω μου δημιουργησε ενα θεμα με το wc αλλά μετά ολα οκ!

επισης το τ4 το παιρνω νηστικη κι η γιατρος μου ειπε μετα απο μιση ωρα μπορω να φαω...για τα υπολοιπα δεν μου ειπαν κατι συγκεκριμενο...παιρνω πρωτα το τ4,μετα απο μιση με 45 ' το σιδηρο μαζί με το φυλλικο μετά από καμια ωρα τρώω, μετά από 1,5 ωρα περιπου παίρνω το ασβεστιο που ειναι σα ταμπλετα αναβραζον κι ειναι σαν λεμοναδα-μια χαρα δλδ, κ λίγο πριν το μεσημεριανο τα 2 τροφοκαρντ-μαγνησιο..το βραδυ παιρνω παλι 1 σιδηρο κ 2 τροφοκαρντ..

το σιδηρο μου το εδωσε περιπου τον 4ο μηνα αφου ειδαμε οτι επεσε ο αιματοκρ. ξεκινησα με 41.5 κ μετα πήγε 33.5 βεβαια μου ειπε για διδυμα ειναι σουπερ αλλά ας το παρουμε να μην πεσει κι αλλο...κι οντως κρατηθηκε στο 33.5 μεχρι τωρα..σιδηρο εχω 119...

lZDVp3.png

Eγώ έπαιρνα το φεροσανόλ και προχθές μου τον άλλαξε απο μόνος του και μου έδωσε το βιοφέρ γιατί ειναι δισθενής σίδηρος και απορροφάται ανεξάρτητα με το αν είμαι νησική ή αν έχω φάει. Και είναι και γευστικός πολύ! Εμένα τουλάχιστον μου αρέσει! Αιματοκρίτη έχω 35,9 οπότε πίνω 2 σιδήρους την ημέρα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!σημερα έπαθα μεγάλο σοκ!το μεσημέρι πήγα τουαλέτα και είδα στο εσώρουχο μου λιγο ανοιχτό καφέ!εβαλα τα κλάματα γιατι νόμιζα οτι κατι έγινε με το μωρο.πηρα τον γιατρό μου και μου είπε οτι δεν ειναι τιποτα και να μην ανησυχώ.φανηκε πολυ ήρεμος!!!!ελπιζω να μην ειναι κατι γιατι με πιάνει πανικός.αν ήταν κατι δε θα μου έλεγε να πάω να με δει;

LJqDp3.png

γεια σας κοριτσια :)

αργησα αλλα ηρθα.. μανουλα του ιουνιου κι εγω!! εχω ΠΗΤ 18/6 κ β επιπεδου 12/2. ανυπομονω :)

απο συμπληρωματα παιρνω 2 σιδηρα με φυλλικο οξυ, 3 μαγνησια, 1 ασβεστιο. δε θυμαμαι αλλο :S

παιρνω κ Τ4 μιας κ αναφερθηκε απο το οποιο πρεπει να περασει 1 ωρα για να παρω το σιδηρο.. τωρα που αρχισα το 2ο σιδηρο μου ειπε ο γιατρος να τα παιρνω μεσημερι βραδυ.. ετσι καπως εξομαλυνθηκαν τα πραγματα γιατι μεχρι προτινος οτ πρωι επαιρνα: Τ4 κ μετα παο μια ωρα σιδηρο.. μετα πρωινο.. μετα utrogestan μετα απο καμια ωρα μαγνησιοκκ φυσικακοντευε μεσημερι.. που μετα το φαγητο επρεπε να παρω το ασβεστιο που ομως επρεπε να ειναι τουλαχιστον 2 ωρες μετα το μαγνησιο.. χαμος..

κανω κ αντιπηκτικες... κ εκανα νωρις νωρις κ διαβητη κυησης (καμια συμπασχουσα ν αναταλλαξουμε ιδεες για τη διατροφη?) κ ιετσι μετριεμαι κ τρις ημερησιως και γι αυτο...

αυτααααααα :D

με το καλο ολες :)

twt6p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!σημερα έπαθα μεγάλο σοκ!το μεσημέρι πήγα τουαλέτα και είδα στο εσώρουχο μου λιγο ανοιχτό καφέ!εβαλα τα κλάματα γιατι νόμιζα οτι κατι έγινε με το μωρο.πηρα τον γιατρό μου και μου είπε οτι δεν ειναι τιποτα και να μην ανησυχώ.φανηκε πολυ ήρεμος!!!!ελπιζω να μην ειναι κατι γιατι με πιάνει πανικός.αν ήταν κατι δε θα μου έλεγε να πάω να με δει;

καταλαβαινω το σοκ :o

κι εγω θα τρομαζα... αλλα αφου σου ειπε ο γιατρος οκ, κοιτα να ηρεμησεις :)

αν ηταν θα σου ελεγε να πας να σε δει.

ξεκουρασου καλου κακου :)

twt6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...