Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου!!! πριν κανα μισάωρο γυρίσαμε!! κάναμε 3,5 ώρες!! ο ένας ήταν συνεργάσιμος κ τα μετρησαμε όλα σχετικα εύκολα!! ε ο άλλος μας βγήκε ντροπαλος κ δεν γυρνούσε με τπτ!! σηκώθηκα 4 φορές να φάω σοκολάτα,να πιω χυμούς-καφέδες κ να περπατησω!!

αλλά τέλος καλό όλα καλά!! κ οι 2 είναι μια χαρά!!! 530γρ. ο ενας κ 520 ο άλλος!! ειμαστε μεγαλουτσικα μωρα κ λίγο τρανοκέφαλα χαχαχχα αλλά ολα οκ είπε η γιατρός!!! χαρας στην υπομονή της πάντως!! άλλος θα μας ειχε διώξει απ'την 1η ωρα!! δυστυχως έχουμε τρισδιαστατη φωτο μονο απ'τον εναν γιατι ο αλλος ηταν μπρουμυτα!κούκλος κουκουβαααα!! δεν πειραζει θα ειναι εκπληξη :D (μόνο μυτούλα κ χειλάκια είδαμε που ήταν κουκλιστικα χαχαχ κ μετα χασμουριοταν κιολας) πηραμε κ ντιβιντι!! ειναι πολυ ωραια εξεταση κοριτσια μου αρκει να συνεργαζονται τα μωρα σας χαχχαχα

Συγχαρητήρια κοριτσι! Ολα να συνεχίσουν να είναι έτσι καλά! Αντε να έρθει και η δική μας η σειρα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

τι μπισκοτα;;;;;; εγω περιμενω το ψυγειο μου κ ειμαι ξυπνια απ τις 8 - βαρβαρο για τη κατασταση μου ... -

ανοιξα κ το σπιτι να αεριστει κ εχω ξεπαγιασει λιγο τωρα, πειναω κιολας. πφφφ γκρινιααααααααααα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

τι μπισκοτα;;;;;; εγω περιμενω το ψυγειο μου κ ειμαι ξυπνια απ τις 8 - βαρβαρο για τη κατασταση μου ... -

ανοιξα κ το σπιτι να αεριστει κ εχω ξεπαγιασει λιγο τωρα, πειναω κιολας. πφφφ γκρινιααααααααααα

μπισκοτα με γεμιση σοκολατα μεσα!! μιαμ μιαμ!! αντε να σου το φερουν γρηγορα να ξεμπερδευεις.εγω ειμαι ξυπνια απο τις 7 παρα το πρωι και η μικρη μου ακομα κοιμαται!! αλλα μολις ξυπνησει μας ακουει ολοκληρη η πολυκατοικια χαχαχα

3Xump2.png

Διαφημίσεις

ναι τα περιμενω τα παλικαρια να ρθουν... αναγκαστηκα να βαλω κ σουτιεν!!! αμαν!

ουφφφ και εγω οταν ειμαι μονη στο σπιτι δεν το φοραω δεν μπορω βρε κοριτσια ειναι πολυ βαρια και το σουτιεν με πιεζει και με ενοχλη αρκετα..

3Xump2.png

Καλημέρα όμορφες!!!

πείναααα λέμε αχχαχαχα κια γώ ξύπνια από νωρίς μαζί με τον μικρό μου...έφαγα τοστ μπισκότα μιραντα βουτηγμενα στο γάλα ( δεν υπάρχουν ) μια μπανάνα και συνεχίζω..............

ξεκινώ υγιεινά και καταλήγω να γουρουνιάζω :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καρδουλίνο μπράβο με τα μπεμπέκια σου!! Ανακούφιση μεγάλη......εγώ σε ένα μήνα πίκρααααα θα το πιω κι αυτο το ποτήρι....

Άντε ρε μάγκες φέρτε το ψυγείο να τα αμολύσουμε γιατί ας έπιασε φαγούρα λέμε!!! Μια από τα ίδια δεν παίζει να το φοράω πονάω και ξύνομαι παντού!!!

Εκανα εξετάσεις για σίδηρο γιατί δεν παίρνω χάπι. Σιδηρος 100 αιματοκρίτης 31.5 για πείτε οι πιο έμπειρες...τι επιπτώσεις έχει ο χαμηλός αιματοκρίτης είναι φυσιολογικό????

Σας φιλάαωωω!!!!

n3oUp2.png

μαλλον θα πρεπει να σαι τυπικη με το σιδηρο σου!! νομιζω ο αιματοκριτης ειναι χαμηλος. εγω που χω 37 μου δινει κανονικα συμπληρωμα. για δες κ τις ενδεικτικες τιμες , αλλα νομιζω πως ειναι χαμηλος.

ηρθε το ψυγειο κ βγαζω τα αφρολεξ κ τ αυτοκολλητα. θελει 5 ωρες λεει να κατσει το φρεον πριν το βαλω στην πριζα..... τζιζους!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...