Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Ιουνίου 2014!!

mommyart

Recommended Posts

ναι τον αυγουστο.. θα βαλουμε τη στολη του δυτη κ θα μπουμε στη θαλασσα!!

τα διδυμα ακομα να γυρισουν;;; αντε,αγωνιω!!!

Ναι ρε παιδι μου!!!!!θα αργήσει γιατι ειναι 2 τα μπεμπακια.

LJqDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι;;;;σημαίνει κάτι που το μωράκι μου ειναι λίγο παραπάνω αναπτυγμένο;βγαίνουμε λιγάκι μεγαλουτσικα στις μετρησεις:rolleyes: εκτός απο τη χαρα που μου δίνει καθε φορα που το βλέπω έτσι αφρατούλι...παίζει να ειναι δηλωτικό ζαχάρου ή κάτι άλλου;;;;

bhgdp3.png

Κορίτσια μου!!! πριν κανα μισάωρο γυρίσαμε!! κάναμε 3,5 ώρες!! ο ένας ήταν συνεργάσιμος κ τα μετρησαμε όλα σχετικα εύκολα!! ε ο άλλος μας βγήκε ντροπαλος κ δεν γυρνούσε με τπτ!! σηκώθηκα 4 φορές να φάω σοκολάτα,να πιω χυμούς-καφέδες κ να περπατησω!!

αλλά τέλος καλό όλα καλά!! κ οι 2 είναι μια χαρά!!! 530γρ. ο ενας κ 520 ο άλλος!! ειμαστε μεγαλουτσικα μωρα κ λίγο τρανοκέφαλα χαχαχχα αλλά ολα οκ είπε η γιατρός!!! χαρας στην υπομονή της πάντως!! άλλος θα μας ειχε διώξει απ'την 1η ωρα!! δυστυχως έχουμε τρισδιαστατη φωτο μονο απ'τον εναν γιατι ο αλλος ηταν μπρουμυτα!κούκλος κουκουβαααα!! δεν πειραζει θα ειναι εκπληξη :D (μόνο μυτούλα κ χειλάκια είδαμε που ήταν κουκλιστικα χαχαχ κ μετα χασμουριοταν κιολας) πηραμε κ ντιβιντι!! ειναι πολυ ωραια εξεταση κοριτσια μου αρκει να συνεργαζονται τα μωρα σας χαχχαχα

lZDVp3.png

Κορίτσια μου!!! πριν κανα μισάωρο γυρίσαμε!! κάναμε 3,5 ώρες!! ο ένας ήταν συνεργάσιμος κ τα μετρησαμε όλα σχετικα εύκολα!! ε ο άλλος μας βγήκε ντροπαλος κ δεν γυρνούσε με τπτ!! σηκώθηκα 4 φορές να φάω σοκολάτα,να πιω χυμούς-καφέδες κ να περπατησω!!

αλλά τέλος καλό όλα καλά!! κ οι 2 είναι μια χαρά!!! 530γρ. ο ενας κ 520 ο άλλος!! ειμαστε μεγαλουτσικα μωρα κ λίγο τρανοκέφαλα χαχαχχα αλλά ολα οκ είπε η γιατρός!!! χαρας στην υπομονή της πάντως!! άλλος θα μας ειχε διώξει απ'την 1η ωρα!! δυστυχως έχουμε τρισδιαστατη φωτο μονο απ'τον εναν γιατι ο αλλος ηταν μπρουμυτα!κούκλος κουκουβαααα!! δεν πειραζει θα ειναι εκπληξη :D (μόνο μυτούλα κ χειλάκια είδαμε που ήταν κουκλιστικα χαχαχ κ μετα χασμουριοταν κιολας) πηραμε κ ντιβιντι!! ειναι πολυ ωραια εξεταση κοριτσια μου αρκει να συνεργαζονται τα μωρα σας χαχχαχα

ααααααχ συγχαρητηρια καρδούλα!!!!τωρα παίρνεις μεγααααααλη ανάσα κ απολαμβάνεις!!!!τελεια τα νεάκια σου!!!!τα περίμενα!!!ποσο μαγικό.....ο ένας υπέρ δραστήριος κ ο άλλος ντροπαλος!!!!ματζικ!!!!

Σου είπε Οκ κ σένα για το βάρος τους ε;;;;

Εμένα τη Δευτέρα ηταν 312γρ....κ με ανησύχησε μια.....τεσπα!!αφου ο ντοκ μου ηταν ήρεμος φαντάζομαι όλα μπιεν!

υγ.με μετρο τα ψώνια απο αύριο!!!!

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου,χαιρομαι πολυ για τα μωρακια σου!!!!!!παει και αυτό το άγχος!!!

LJqDp3.png

ααααααχ συγχαρητηρια καρδούλα!!!!τωρα παίρνεις μεγααααααλη ανάσα κ απολαμβάνεις!!!!τελεια τα νεάκια σου!!!!τα περίμενα!!!ποσο μαγικό.....ο ένας υπέρ δραστήριος κ ο άλλος ντροπαλος!!!!ματζικ!!!!

Σου είπε Οκ κ σένα για το βάρος τους ε;;;;

Εμένα τη Δευτέρα ηταν 312γρ....κ με ανησύχησε μια.....τεσπα!!αφου ο ντοκ μου ηταν ήρεμος φαντάζομαι όλα μπιεν!

υγ.με μετρο τα ψώνια απο αύριο!!!!

αχ ναι νομίζω πως τωρα θα ηρεμήσω λιγο περισσότερο!! ναι για το βαρος τους δεν μου ειπε κατι αρνητικο! το βρηκε οκ! εγω 19η βδ. που ειχα παει για υπερηχο μου ειχε πει ο ντοκ οτι ειναι γυρω στα 450 γρ. εσύ γιατι ανησυχεις?σου φαινεται πολύ ή λιγο?

χαχχαα μετρο στα ψωνια???τι ειναι αυτό?!! θα ξεσαλώσωωωω!!!

Κοπέλα μου,χαιρομαι πολυ για τα μωρακια σου!!!!!!παει και αυτό το άγχος!!!

να 'σαι καλα κοριτσι μου!! με το καλο κι εσεις τωρα ολα να πανε καλα!! που θα πανε δεν το συζητω!!

lZDVp3.png

και φυσικα τωρα που γυρισαμε εχουν τρελαθει να κουνιουνται :tongue::tongue::tongue:

κ το καλυτερο? την ωρα του υπερηχου ειδαμε κ κλωτσιδια μεταξυ τους να πεφτουν! χαμος εκει μεσα!! ε ρε τι μας περιμενει!!

lZDVp3.png

και φυσικα τωρα που γυρισαμε εχουν τρελαθει να κουνιουνται :tongue::tongue::tongue:

κ το καλυτερο? την ωρα του υπερηχου ειδαμε κ κλωτσιδια μεταξυ τους να πεφτουν! χαμος εκει μεσα!! ε ρε τι μας περιμενει!!

Τι ωραία εμπειρία!τα έιδες κανονικά;καλύτερα απο την αυχενικη;

LJqDp3.png

Τι ωραία εμπειρία!τα έιδες κανονικά;καλύτερα απο την αυχενικη;

κανονικά εννοείται! καλυτερα απ'την αυχενικη μιας κ βλεπεις πια κανονικο μωρο!!! ειναι ασπρομαυρο οπως ο κλασικος υπερηχος κ καποιες στιγμες σου το δειχνει 3d (σαν κιτρινη φαινεται η εικονα) κ βλεπεις φατσα πως θα ειναι περιπου το μωρο σου! αν μπορεσω θα βαλω φωτο να δεις αυριο-μεθαυριο!! εκανε γκριματσες, το αλλο χασμουριοταν, εβαζαν τα χερια σαν να τριβουν τα ματακια τους!! τρελα σου λέω!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

κανονικά εννοείται! καλυτερα απ'την αυχενικη μιας κ βλεπεις πια κανονικο μωρο!!! ειναι ασπρομαυρο οπως ο κλασικος υπερηχος κ καποιες στιγμες σου το δειχνει 3d (σαν κιτρινη φαινεται η εικονα) κ βλεπεις φατσα πως θα ειναι περιπου το μωρο σου! αν μπορεσω θα βαλω φωτο να δεις αυριο-μεθαυριο!! εκανε γκριματσες, το αλλο χασμουριοταν, εβαζαν τα χερια σαν να τριβουν τα ματακια τους!! τρελα σου λέω!

Ανυπομονώ να έρθει η Τετάρτη!!!!!σου είπε αν ακούνε;

LJqDp3.png

Ανυπομονώ να έρθει η Τετάρτη!!!!!σου είπε αν ακούνε;

η αληθεια δεν ρωτησα! αλλα στα βιβλια εγκυμοσυνης που εχω γραφει οτι την 22η εβδ. η ακοη τους ειναι οξεια κ παρολο που οι θορυβοι αμβλυνονται απ'το αμνικαο υγρο καποιοι δυνατοί θόρυβοι μπορει να τα κανουν ν'αναπηδουν!!

lZDVp3.png

ρε αληθεια;;;;πόσο τέλειο!!!!!ετοιμασπυ καρδούλα μου!!!ερχονται πολυ δυναμικά τα νινακια σου!!!!

μου φάνηκαν πολυ....οχι εμένα βασικά μιας εγκύου γνωστής μου....κ άρχισε να μου λέει διαφορα κ τρόμαξα:shock: εν τω μεταξύ σήμερα πήγα με την κουνιαδα μου στον ντοκ της να επιβεβαιώσει τη εγκυμοσυνη της :D κ με έβαλε ο ντοκ της στο υπερηχο να το δούμε λίγο κ να το δει κ εκείνη....κ το έβγαλε 340γρ!!!τεσπα δεν ασχολούμαι άλλο με αυτο!!!

Χαλόου μπεμπουλάκι!!!!ερχεται κ η σειρά μας!!!!ανυπομονω κ εγω!!!!!ειδικα μετα την περιγραφή της καρδούλας!!!!

bhgdp3.png

η αληθεια δεν ρωτησα! αλλα στα βιβλια εγκυμοσυνης που εχω γραφει οτι την 22η εβδ. η ακοη τους ειναι οξεια κ παρολο που οι θορυβοι αμβλυνονται απ'το αμνικαο υγρο καποιοι δυνατοί θόρυβοι μπορει να τα κανουν ν'αναπηδουν!!

Αντε,4 μήνες έμειναν!τωρα θα χαλαρωσεις......και εγω τις τελευταίες μέρες το νιώθω συνέχεια!!!!

LJqDp3.png

ρε αληθεια;;;;πόσο τέλειο!!!!!ετοιμασπυ καρδούλα μου!!!ερχονται πολυ δυναμικά τα νινακια σου!!!!

μου φάνηκαν πολυ....οχι εμένα βασικά μιας εγκύου γνωστής μου....κ άρχισε να μου λέει διαφορα κ τρόμαξα:shock: εν τω μεταξύ σήμερα πήγα με την κουνιαδα μου στον ντοκ της να επιβεβαιώσει τη εγκυμοσυνη της :D κ με έβαλε ο ντοκ της στο υπερηχο να το δούμε λίγο κ να το δει κ εκείνη....κ το έβγαλε 340γρ!!!τεσπα δεν ασχολούμαι άλλο με αυτο!!!

Χαλόου μπεμπουλάκι!!!!ερχεται κ η σειρά μας!!!!ανυπομονω κ εγω!!!!!ειδικα μετα την περιγραφή της καρδούλας!!!!

αλήθεια ρε φίλη!!! πάθαμε πλάκα!! αφού το βλέπαμε τωρα κ στο ντιβιντι κ χαζεύαμε!! αντε καλε αμα ειναι εσενα πολλά γραμμ. τοτε τα δικα μου τι ειναι?που υποτιθεται τα διδυμα ειναι πιο μικροκαμωμενα!! πραγματικα θα σας αρεσει πολυ η εξεταση!!

ειδικα βρε κοριτσια εκει που βλεπεις φατσα τι να πω!! βεβαια ο καλος μου απογοητευτηκε που δεν ειδαμε κ την φατσα του αλλου αλλά τι να κάνουμε!!κι αυτος κουκλος θα ναι χαχχαχα κουκουβαααα

Αντε,4 μήνες έμειναν!τωρα θα χαλαρωσεις......και εγω τις τελευταίες μέρες το νιώθω συνέχεια!!!!

αχ ναι βρε παιδι μου!!ετσι καλα ελπιζω να συνεχισουμε!! θα ξεκινησω το δωματιο τους σιγα σιγα!!

lZDVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...